Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
A textil még az optikainak sem a legjobb anyag.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Zomil
textilt nem ajánlom, legalábbis, ha jól tudom ezekhez a lézerekhez föleg a fényes felületû jobb(vagyis müanyag legyen a csuszófelület) és a lényeg h az egér könnyen csusszon rajta

Más:
Hátha valaki foglalkozott már movie készitéssel: érdekelne, h ha avidemo parancsal veszek fel ugye demot, akkor ennem természeresen nincs hangja, viszont milyen progival lenne érdemes a hangot felvenni, majd a felvett rész alá beilleszteni, h ne legyen csuszás?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Végülis a tehetséget nem pótolja semmi. <#nevetes1>
Bár erõs gép már nem annyira kell, multiban nem kell csilli-villi ugye...

Dick Riddick
A komolyabb egérpadok 4-8000 körül vannak. Ha profi játékos vagy, vagy sokat használsz tervezõprogramokat, megéri befektetni egybe. Hosszú évekre meg lesz oldva az egér és egérpad probléma. Az olcsóbb pad is lehet nagyon jó, de ott már nem biztos a minõség. És a puding próbája ugye... Én 1800 rugóért vettem egy padot korábban, csuklótámaszos, azt hittem jó. De néha ugrott egyet-egyet a kurzor, nem tudtam rendesen pozicionálni, pontosabb volt a régi görgõs is. Kicseréltem és láss csodát, megoldódott minden gondom, olyan lett az egér mint egy lézerszike. Sokan nem használnak egérpadot, sõt a gyártók is azt hangoztatják hogy nem kell, még egy borókabokor is elég az egér alá. Én azt tapasztaltam hogy ez nem igaz, igenis kell a jó egérpad a jó egér alá. De hát emberek és pofonok...

Zomil
vagy www.obinet.hu

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HUNMemphis
Ha már egérnél járunk nekem egy Trust egerem van.A számát nem tom majd megkeresem.A lényeg hogy lézeres DPi állítható rajta stb.Van rajta 8 gomb összesen.Nagyon szeretem mert teszi a dolgát.Eredményeken látszik is.Nekem nincs alátétem simán aztalon csúsztatom.Amikor piszkos a talpa leszedem a koszt mróla és megint mintha új lenne.Assze 8 kiló volt és többet nem is adnék egérért.Azt azért ne felejtsük el hogy hiába van modern egered ha nincs tehetséged és egy erõs géped. =P

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

bigapó
na igen, ez is sarkalatos pont. az is kellene, de szintén nincs szúkségem NASA technológiára😊
holnap megyek az 518-asért, ha van normális alátét akkor azt is veszek, erre van olyan 2800 pénz, ilyen árban milyet lehet kapni ami jó is?
Mediamarktban láttam géleset 2000-ért, egyszerû textilféle, ahogy láttam, persze valszeg strapabíróbb, mint egy 100 forintos😊)

The Matrix has you...

ugyse tudsz.. szoval bérelj... www.fgcklan.hu

Dick Riddick
Én egy jó ideje MX518-at használok. Nagyon jó egérnek tartom. És nem, nincs belül semmi "cucc", csak simán ilyen a felület kialakítása, optikailag jól néz ki /Kulee/. Egy lézeres egér biztosan pontosabb, de általában meg is kérik az árát, végülis 20 rugó felett is vannak egerek.
Viszont az csak az egyik rész hogy veszel egy jó egeret magadnak. Nagyon fontos hogy legyen jó egéralátéted is, mert anélkül nincs értelme a 2800 dpi-nek. Egy közepes egér-jó egérpad kombinációval jobb eredményt lehet elérni mint egy jó egér-szar egérpaddal. Én is mikor lecseréltem a régit, hát ég és föld volt a különbség. Szóval ne csak az egeret nézd, bár ha régebbrõl van megbízható padod, akkor igen. <#integet2>

belapeter
Helló mindenki
Hogy tudok szervert csinálni???????????

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

csak festés...

HTS s3rg1nh00
ha minden igaz csak festés

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kulee
cs all
most megnéztem minden egeret amit mondtatod, bár én nem akarok egerete de érdekelt...
és ez a Logitecha MX 518, ez hooogy?😄
ennek sima a felülete, csak van belül egy iylen kis cucc?😛
ha valaki tudja légysziu válaszoljon, érdekel, ilyet még enm láttam😄D

drucker
Hi all!

Lenne egy problémám a cod4el. Amikor indítani akarom a multiplayer-t akkor mindig leáll a gamma azzal, hogy exe hibát észlel... Ugyanezt produkálj a cod2 is, annak is a multija!

Nem tudja vki mi lehet a baj?

Elõre is thx! 😊

nekem ez a króm / fekete szinû X7 em van. erre is irták hogy meg lehet izzadni rajta de nekem személy szerint nem olyan a kezem, nekem nem izzad rajta.

HD JOHNNIE
azt is dícsérik! teljesen jó rágcsáló az is!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Super Saiyan
help: mikor telepítem az 1.6os patchet miért írja, hogy nincs elég hely? ahova tenni akarom van még 20gb

>:C

bigapó
annyira nem komoly, mert nincs idõm klánozni. Alkalmankénti játékra kellene, ez az A4Tech jó vásárnak tûnik, a logitech kicsit drága nekem. köszönöm.

szerk.: most viszont találtam egy másik Logitech-et, az MX 518-at. Kicsit többe kerül, mint az A4, de jobban is néz ki. Az a4-re azt írták, hogy eléggé izzad az ember tenyere az anyaga miatt.

The Matrix has you...

HD JOHNNIE
detto 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

reaper4
logitech g9 <#eljen> xD

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Super Saiyan
thx

http://www.pcdome.hu/download.php?l=c

Super Saiyan
hi all, vki adna linket 1.1-tõl 1.7ig a patchekhoz? 😄 kerestem de nem találtam

mNzJean
Hát komoly játékhoz komoly egér illik , de ha nem vagy annyira fanatic akkor egy középkat. laser egér megteszi.Egy jótanács , minnél több gomb legyen rajt.Sajna az olcsó egerek nem igazán ilyen igénybevételre vannak tervezve

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Jim Morrison
Logitech G5, Razer mantis control egérpaddal halálos...<#ravasz1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zomil
Logitech G5<#eljen> 😊

setuh
mondtok nekem egy jo hq szeervert ami nem hardcore mert nem nagyon talalok😞es hc bol meg elegem van ott csak annyi a jatek h aki hamarabb meglatja a masikat az lelovi nem kell profin celozni meg stb...szal jo lenne egy hc mentes fasza szero mert altalaba mind hc-s sajna😞

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

A4Tech X7 F-718F

elem nem kell, max 2000dpi, állandó érzékelés, jól kezembe simul (azért egy kcsiit ezt is szokni kell), könnyü, sok gomb
nézz utána a neten nagyon jó

3-4ezer forint

NEOreg3
a4tech x7 akármit vegyél, szerintem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

1999 ben vásárolt görgõs genius <#eljen>

1200 ft volt. mai napig ezzel gyilkolok <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Logitech LX8. Tökéletes egér nekem. És a gyári két duracell elemmel, 6 hónap után még 2 méterrõl tökéletes, pedig nem is szoktam kikapcsolni, csak a saját készenléti módjával pihen. Tehát elsõ mozdításra rögtön reagál, akár egy nap után. Nagyon takarékos, és nagyon jó egér. Viszont nem annyira olcsó.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

bigapó
Sziasztok!

Korábban már volt róla szó, kicsit off-os, de szeretném megkérdezni, hogy ki milyen egeret használ a játékhoz?
Többfélére emlékszem, de nekem egy olcsóbb viszont jól használható egér kellene, a mostani megadta magát, legalábbis a görgõje😊

The Matrix has you...

Szevasztok

Nem tudnátok segíteni abban hogy NODVD exe-vel crackeltem és exe hibával kilép. Tudom hogy volt egy kis méretû fájl aminek segítségével elindult de most nem találom az FAQ-ban v.ki tudna adni egy letöltési linket?

Segítségeteket köszönöm.
Nálam mûködött minden gond nélkûl.

Zs0lt1
hella!
vki 64 bites vista alól próbálta már használni ezt a pbsetup cuccost?
nálam baromira nem akar lefutni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Kojiro
csak lõni kell <#hehe><#wilting>

Kojiro ergo sum.

Prince23
Most már ok.
tegnap késõ este sarakodott velem. Lefeküdtem, aludtam, hazajöttem, bekapcsoltam a pc-st, s csodára már müködött is.
Ilyenkor tényleg restartolni kell.

indítsd újra a géped és menni fog!

ne kérdezd miért, tegnap fgjm 2 óra folyamatos játék után ledobott..

restart és jó..

valami bekavart a pb nek

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Prince23
Van auto-checkpoint mentés, onnan kezded ahol a gép utoljára mentett.

és ujra kell kezdeni az egész küldetést?? vagy lehet szakaszonként ujrakezdeni??
Az elsõ pálya végén hiába nyomogatod a shiftet...ott nem sprintel.
Egyszerûen nem szabad beleakadni semmibe kifelé menet.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Prince23
Siess, és ugorj, ennyi az egész.

Evil
<#idiota><#idiota><#idiota> Ha aztmondják futás akkor fussál Shift lenyomásával. És mivel semmivel se gyorsabbak mint te így végig mögöttük tudsz maradni és a helinél elbírsz rugaszkodni. Nagyon könnyû ha nem nézelõdéssel tölti az ember az idejét. <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Mükódik, viszont nem tudok átjutni az elsõ a pályán a helikopter mindig itt hagy!! Már kétszer kezdtem ujra..
 Evil
Ezt mondta neked ittmár mindenki 10hsz óta <#idiota><#idiota>

Prince23
Tegnap cod4-et is update.

Viszont már nem dob le, és a vicc bene az, h ma nem is pb updateltam.
valószíû a szeró volt a gond.

Aragorn10
Azzal frissítettél oké csak amikor felfrissítetted a pb-t akkor az ablakban ahol a cod4 van mi a szám?
Itt:

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Prince23
Én a pb setup 3.2-es verzóját frissitettem

Aragorn10
Bocsi a kliens verzió 2.118-as az új 😊😊
Nézd meg nálad hányas a pb-d.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Az új PB-szerver verzió az 2.118-as amelyikre te meg fel akarsz menni még csak 2.117-es azért írja, hogy régi a pb, mert a szerveren régi nem nálad !