Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más:
Hátha valaki foglalkozott már movie készitéssel: érdekelne, h ha avidemo parancsal veszek fel ugye demot, akkor ennem természeresen nincs hangja, viszont milyen progival lenne érdemes a hangot felvenni, majd a felvett rész alá beilleszteni, h ne legyen csuszás?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bár erõs gép már nem annyira kell, multiban nem kell csilli-villi ugye...
\"Heroes never die. They just reload.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
holnap megyek az 518-asért, ha van normális alátét akkor azt is veszek, erre van olyan 2800 pénz, ilyen árban milyet lehet kapni ami jó is?
Mediamarktban láttam géleset 2000-ért, egyszerû textilféle, ahogy láttam, persze valszeg strapabíróbb, mint egy 100 forintos😊)
The Matrix has you...
Viszont az csak az egyik rész hogy veszel egy jó egeret magadnak. Nagyon fontos hogy legyen jó egéralátéted is, mert anélkül nincs értelme a 2800 dpi-nek. Egy közepes egér-jó egérpad kombinációval jobb eredményt lehet elérni mint egy jó egér-szar egérpaddal. Én is mikor lecseréltem a régit, hát ég és föld volt a különbség. Szóval ne csak az egeret nézd, bár ha régebbrõl van megbízható padod, akkor igen. <#integet2>#integet2>
Hogy tudok szervert csinálni???????????
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
most megnéztem minden egeret amit mondtatod, bár én nem akarok egerete de érdekelt...
és ez a Logitecha MX 518, ez hooogy?😄
ennek sima a felülete, csak van belül egy iylen kis cucc?😛
ha valaki tudja légysziu válaszoljon, érdekel, ilyet még enm láttam😄D
Lenne egy problémám a cod4el. Amikor indítani akarom a multiplayer-t akkor mindig leáll a gamma azzal, hogy exe hibát észlel... Ugyanezt produkálj a cod2 is, annak is a multija!
Nem tudja vki mi lehet a baj?
Elõre is thx! 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
>:C
szerk.: most viszont találtam egy másik Logitech-et, az MX 518-at. Kicsit többe kerül, mint az A4, de jobban is néz ki. Az a4-re azt írták, hogy eléggé izzad az ember tenyere az anyaga miatt.
The Matrix has you...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
elem nem kell, max 2000dpi, állandó érzékelés, jól kezembe simul (azért egy kcsiit ezt is szokni kell), könnyü, sok gomb
nézz utána a neten nagyon jó
3-4ezer forint
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
1200 ft volt. mai napig ezzel gyilkolok <#eplus2>#eplus2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Korábban már volt róla szó, kicsit off-os, de szeretném megkérdezni, hogy ki milyen egeret használ a játékhoz?
Többfélére emlékszem, de nekem egy olcsóbb viszont jól használható egér kellene, a mostani megadta magát, legalábbis a görgõje😊
The Matrix has you...
Nem tudnátok segíteni abban hogy NODVD exe-vel crackeltem és exe hibával kilép. Tudom hogy volt egy kis méretû fájl aminek segítségével elindult de most nem találom az FAQ-ban v.ki tudna adni egy letöltési linket?
Segítségeteket köszönöm.
vki 64 bites vista alól próbálta már használni ezt a pbsetup cuccost?
nálam baromira nem akar lefutni.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
tegnap késõ este sarakodott velem. Lefeküdtem, aludtam, hazajöttem, bekapcsoltam a pc-st, s csodára már müködött is.
Ilyenkor tényleg restartolni kell.
ne kérdezd miért, tegnap fgjm 2 óra folyamatos játék után ledobott..
restart és jó..
valami bekavart a pb nek
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Egyszerûen nem szabad beleakadni semmibe kifelé menet.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Viszont már nem dob le, és a vicc bene az, h ma nem is pb updateltam.
valószíû a szeró volt a gond.
Nézd meg nálad hányas a pb-d.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.