Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felírod
players mappát kimásolod
telepíted a gamet a felírt kulccsal
players mappa bemásol
konzolból csatlakozol egy szerverhez és csinálsz valamit amitõl megváltozik a cfg ( meghalsz pl )
megmarad a rang
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
cicai backup programmal is megpróbálhatod.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
A San Andreashoz már csináltam szerót.Úgyhogy van némi tapasztalatom benne.Úgyhogy lécci valaki küldjön egy linket vagy valamit ahol le van írva.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
nem akartam mondani h warez, mert akkor leugattok😞
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Couldn’t estabilish connection to server. Try again later.
Restart Installer to try again.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ha újratelepíted is a játékot de a mentéseket csak másolod akkor sem fog mûködni, mert azok nincsenek benne az új gép registry-jében.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
players mappa kimásol
ugyanazzal a kulccsal felrak
ha warez, akkor elõször cserélj kulcsot, írd fel és U.A
Az elõzõ gépemrõl átlehet hozni ugy a mentést h az uj gépemen is meglegyenek már az arany fegyók, stb.? vagyis ne csak a profilt lássa, hanem amiket már megszereztem ott, itt is meglegyenek. Megoldható?
Köszi
nem tudjátok miért nem lát az ase egyetlen cod 4 szervert sem?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Szóval ha valaki tudja legyen szíves privátba írni !!! Lécci!!!!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
valami bekavar a pb nek, nekem is csinálja néha
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
Erre a problémára keresem a megoldásd
service communication failure😛nkBsrt.exe initialization failed
õõõm peti ha 1x nagyon ráérsz akkor gyere fel msn-re<#szomoru1>#szomoru1>
örök hálám elõre<#worship>#worship>
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Moddolásra adom a fejem és szeretnék kis segítséget kérni. Olvasgattam a neten, de nem sok infót sikerült begyüjtenem az .iwd fájlokról. Az már biztos elöttem, hogy ezeket kéne okosan megszerkesztenem.
A kérdés egyszerü: Mivel? 😊
Konkrétan modelt szeretnék át/megszerkeszteni. Még pontosabban az emberek skinjét szeretném kicsit modifikálni.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Fatboyz4ever!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
\"Heroes never die. They just reload.\"
én nem butorrol beszélek v vmi otthon talált fényes vmiröl!
a jobb egérpadok tetején ilyen müanyag "fényes" réteg van a minta felett
ezek pl. elég jó minöségü padok 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azért ott egy külön erre a célra fejlesztett fényvisszaverõ réteg dolgozik. A szövet ráadásul visszafogja a mozgatás sebességét.
\"Heroes never die. They just reload.\"
leteszem az asztalra az egeret, ilyen fényes fa szerü müanyag és ha nem nyulok hozzá akkor elkezd felfelé mászni az egerem.
+fényes felület visszatükrözödik és azt is érzékeli az egér és másfelé mozdul, vagy kis eltéréssel megy abba az irányba szal nem normálisan
textil alátétem van sokkal stabilabban áll a padon az egér mint az asztalon, + nem mozog teljesen fasza.
igaz a szélei jönnek már fel az alátétnek dehát ez van.
finom textilanyag kell én azt mondom
ha a játékban kreáltál egy dedikated szervert akkor kilép a játék és elöjön a kozol te visszalépsz a játékba és frissited a szerverlistát és a legjobb pingnél ott lesz a tied is ha eredeti a játékod akkor simán fel tudsz menni ha nem akkor buko de van a nem eredetire is megoldás 😊
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
a console ezt írja:
Console
valakinem valami ötlet?
PB frissités nem oldott meg semmit
minöségi movie és fraps? 😊 a kettö kizárja egymást