Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki tudja az írjon pls
Lenne egy olyan problémám hogy rendeltem egy szervert a clans.hu ról és szeretnék rá módot tenni. Tettem is rá egy x12 nevû zombi módót de miután ujraindítom a szervert azt írja h nem fut. Megnéztem a server.cfg-t az újraindítás elõtt és után és ujraindítás után teleírta mindenféle olyan dolgokkal ami már volt benne.
Ja és amikor ez a mód fut akkor a szerver nem tud elindulni.
Miért van ez?
xfire-t rakd fel abból tudsz kettõt kattintva csatlakozni
vagy innen másold ki a server IP címét, és konzolból a connect ip:port parancssal tudsz belépni.
Arab money
Na szóval a problémám hogy 5-10 perc játék után exe hibával leáll a multi, már raktam újra 4x különbözõ cd kulcsokkal a gépet is 1x újraraktam de még mindig nemjó. Fél éve még tökéletesen mûködött, csak letöröltem mer kellet a hely most meg felraktam újra és már 1 hete ezzel szarakodok de nemtudom mit tegyek. Valaki segítsen pls
A másik gép mentését használva: MrChao PunkBuster permanent ban issued on this game server for player 'MrChao'... Global PunkBaster Guild ban 50a15a0a.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
tojast PunkBuster permanenet ban issued on this Game Server for player 'tojast'... Global PunkBuster GUIND BAN 50a15a0a ezzel most mit csináljak??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Megpróbáltam átrakni az egyik gépen lévõ mentést egy másik gépre amivel lanba játszunk, de azóta nem indul el a szerver. A punkbasternél ír ki valami hibát. Erre tudtok valami megoldást? Már újra telepítettem az egyik gépre a játékot,de az eredeti mentését sem ismeri fel.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
V.E.S. HC TDM itt általában sokan vannak és nincs moddolva
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Jah csak multi
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez csak multi mod? és ha felrakod,az alapjátékot gondolom békén hagyja, ugye? külön ikonnal indul, vagy a játékon belül lehet választani?
köszi
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Most raktam fel újra a mw-t, patch, PB, régi profile. Viszont nem talál szervereket. Oszt mé nem? Offolták a master szervert? Túzfal kikapcs volt.
SD jó a tdm unalmas...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Vagy valamit nem jól csináltam?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
@kifli: Hm-hmm.
@mindkettõtöknek: Kösz az inputot! 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
rat-rõl én jókat halottam 😊
aki nem tudja úgy beállítani, hogy jó legyen, annak valami gondja lehet 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
(\__/) ( X.x) ( } . { )
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Microsoft WheelMouse Optical 1.1
Microsoft Intellimouse 1.1a
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
(a három MS-ben pontosan ugyanaz az optika van)
Logitech MX 518
Logitech G1 (külföldi webshop-ból)
Razer Abyssus
Razer Salmosa
Razer Diamondback 3G (külföldi webshop-ból, esetleg PH!-n most vannak alig használtak)
Razer DeathAdder v2
SteelSeries Kinzu
SteelSeries Ikari Optical
Egy érdekes kérdésem lenne hozzátok. Most szeretnék egeret venni de 2 egérrõl érdeklõdnék tudom ezt nem az egér vásár topic ,de mivel ilyen játékra lenne ezért itt teszem fel hátha valaki tapasztalati válasszal tud szolgálni! MX518-on gondolkodom mert régen az mx500 nagyon bejött és remélem hasonló jó lesz ,de most sokan ajánlják ezt a A4TECH XL-747H -et. valaki tudna nyilatkozni érdemlegesen ebben a témában?
Elõre is köszi mindent
Ui.:MS-et nem veszek és razerre nincs pénzem.