32784
11273047011472975925.png
  • Bugi Misi
    a HG kérdezd miért nem csinálja meg
    amúgy feltelepíted az X-fire és ott kereshetsz szervereket
  • kisgabo
    magyar szerver / fenti link/ már nicns egy deka sem?
  • nfs world
    Haliho!
    Egy érdekes kérdésem lenne. Ki lehet szedni a hangokat valahogyan a játékból? Konkrétan Zakhaev monológjára lenne szükségem, de a többi is jól jönne.
  • deensii5
    Hali

Cod 4 es szeromat kiadnám 1 hónapra.
    16 slotos. Jó pinggel. CB -n használtuk a szervert...
    1100 FT/hó

Ha érdekelne irjál nekem pm be!
  • DarkSector
    srácok merre is vannak olyan szerverek, amiken cod6-os szerkesztett mapok vannak?
    Tudnátok ip-t adni?
  • koocos
    Nem olyan, mint a cod6, itt vannak dedikált szerverek. Szerver kikeres, hely van, betölt, játszol, profit.
  • Lonni
    Hi gusy!

Steamen van egy akció, ha előrendelek a warfare 3-ra, ajándékba kapom a CoD 4-et, engem csak a multiplayer érdekel, és nem tudom, hogy milyen gyorsan lehet bejutni a játékba?
  • koocos
    Valakinek volt ilyen problémája... a warez topikban
  • Denster
    Hello!

Én letöltöttem, hogy játsszak vele single-be, és feltettem, crackeltem, és elindítottam, de a vidóeó után kilép és valami hibát észlel,de nem ír semmit, van mikor be se jön a játék, nem volt valakinek ilyen problémája?
  • 66zio
    Csáá ha codos újdonságokat akartok látni kattintsatok ideide (itt az összes codról hírek vannak pc illetve konzolra is. (nagy Codos közönség nagy a klánok listája ráadásul szervert is lehet kapni ott...
  • kifli
    mármint azt jelentse hogy linkeltem? :D
  • newszepiking
    igen, ne haragudj, ezt kellett volna tennem.
    tényleg ne haragudj.
    légyszi.
  • RoboKutya78
    Ne szánalmazd jelentsd az ilyet a moderátornak
  • newszepiking
    szánalom.
  • kifli
    ITT fentvan egy csó, bár azért saját topikot illene neki nyitni, nem szarráoffolni, bár tény, hogy így hatékonyabb, mert mindenhonnan nem tudják törölni :)
  • newszepiking
    mi a szar ez?
    menj orvoshoz, amíg nem visznek.
    :I
  • ewuk
    felraktam win7-re és a windows folyton megoldást keres a multiplayer exe által generált hibára :( van valakinek valami ötlete, hogy miért teszi ezt? 1.7ig fel van patchelve.
  • Jim Morrison
    :D
  • AkAfinucsi
  • Skynet
    LÉTCCIVES legközelebb gondolkodj értelmezz és olvass mielőtt felelőtlenül kijelented hogy gyorsan írt és tovább biztatod...
  • LaliK
    Igen nagyon kedvesek vagyunk. És igen, THX.

• AttilaPro
    Kőszőnőm szépen naggyon kedvwesek vagytok? THX?
  • DarkSector
    Használd ki az alkalmat amit Bugi Misi adott, nézesd meg magad. Sok sikert.
  • LaliK
    Nézd vissza tőle azt a 3 üzenetet amit küldütt aztán nézd meg azokat, amiket azóta küldött hogy Te írtál.
  • TheGrinder
    x'D
  • Skynet
    Te jó ég.... Beszereltek a napközibe számítógépeket vagy kiloptatok egy számítógépet a cigánytelepre?
    Előbb írni meg értelmesen beszélni tanulj meg aztán legyél egy szaros játékban "PRO"....
    Egyébként a legnevetségesebb mókusok szokták magukat ilyen szinten PRO-nak titulálni aztán amikor szembesülnek vele mekkora kis hülyék,egyből jön a "CHEATER" szövegelés (a te esetedben "csit ter" mert állítom még ezt sem tudnád leírni)...
  • koocos
  • Bugi Misi
    KKB Kisber klan
    193.138.125.86:29015
  • MeoH #32515
    Lehet, hogy CoDban pro vagy, de egy ertlemes mondatot nem tudsz megfogalmazni, leirni helyesen az teny.
  • AttilaPro
    nah jó akkor ki hivlak titeket cod 4 war a megmutatom hogy leverlek ti teket?? és am meglátjuk ki tudd jobban ha vesztek akkor nem kell de ha nyerek akkor adok??????Nekem:

• Bugi Misi
    12-l nincs több a gyerek
  • DarkSector
    Lehet elütötte a billenytyűzeteten, mert sietett, mivel nincs VIP-ja nem is tud belemoddolni.
    Kérünk több toleranciát.
    Játszani ettől még lehet jól tud. Adni kell 1 esélyt neki is.
  • LaliK
    Pegi szerint 16+ kell a játékhoz, szerintem várd meg amíg betöltöd a 16-ot, addigra lehet hogy írni is megtanulsz és találsz klánt is.
  • AttilaPro
    nah figyu nem tud valaki klánt létcivess kerssen nekem ??????????????????????????
  • Malakai
    VGA driverben nézz körül, valószinüleg valamelyik teljesítmény növelő beállítás teszi.
  • ffxi
    Mitől van, hogy csak a chat szöveg homályos? Először azt hittem, hogy felbontás gond. De nem, mert pl. a statablak éles. Felbontás gond kizárva.

Kép
  • Malakai
    Nem egy gyöngyszem a játékmotor, ez ilyen.
  • Bugi Misi
    nekem nincs ilyen erős gépem de 800x600 felmegy simán 250fps-g és lemegy sokszor 40-50-re
    és nem tudtam eddig orvosolni
  • syzwyryzz
    sziasztok.
    kis segítség kellene beállítás terén.
    elég erős gépem van hogy 250fps meglegyen deeléggé ingadozik. van hogy leesik 150re és nem tudom mi miatt. GTX260 a vidikarim 4giga ram és 3ghz dual core proci.szerintem ezen böven elkne hogy fusson. 1280x1024es felbontáson játszok.valami ötlet h ne legyen ekkora az fps ingadozás???
  • AttilaPro
    Sziasztok Pro vagyok cod4 ben és naggyon jó játszok de ?????? Klánt keressek akinek van irjon nekem fontos lene?????????????????????????????????