Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sp-ben az enemy intelligence laptopok mire jók ? amiket lehet gyûjtögetni a pályákon. mi van ha megvan mind M? érdemes ezzel foglalkozni ?

FSpofon
buster

Arab money

Sziasztok h lehet region of the undead-ban a szerveren lévõ zombik számát állítani? A zom_count tal megpróbáltam de nem csinál semmit mér van ez?
Ha valaki tudja az írjon pls
hi, köszi szépen<#eljen> feltettem azzal nincs is gond csak ezt írja ki mikor már betöltött és választhatnák csapatot: Punkbaster permanent issued on this game server for player ... GLOBAL PUNKASTER guid ban 50a15a0a

Ezeket a kérdéseket szerintem a clans.hu embereitõl kellene kérdezned.

A másik kérdésem meg az lenne h van rajta alapból egy zombi abban h lehet állítani a zombik születési idejét és azt h több zombi legyen?
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy rendeltem egy szervert a clans.hu ról és szeretnék rá módot tenni. Tettem is rá egy x12 nevû zombi módót de miután ujraindítom a szervert azt írja h nem fut. Megnéztem a server.cfg-t az újraindítás elõtt és után és ujraindítás után teleírta mindenféle olyan dolgokkal ami már volt benne.

Ja és amikor ez a mód fut akkor a szerver nem tud elindulni.

Miért van ez?
FSpofon
ott már nem is mutatja rendesen a magyar servereket
xfire-t rakd fel abból tudsz kettõt kattintva csatlakozni
vagy innen másold ki a server IP címét, és konzolból a connect ip:port parancssal tudsz belépni.

Arab money

hi, hogy tudok magyar szerverre menni? fenti linken rámegyek és azt írja hogy nicns hozzárendelve a cod4. köszi

Hali! Egy kis help kellene!
Na szóval a problémám hogy 5-10 perc játék után exe hibával leáll a multi, már raktam újra 4x különbözõ cd kulcsokkal a gépet is 1x újraraktam de még mindig nemjó. Fél éve még tökéletesen mûködött, csak letöröltem mer kellet a hely most meg felraktam újra és már 1 hete ezzel szarakodok de nemtudom mit tegyek. Valaki segítsen pls

Ic3 m4n
bannolt a kulcs, ha warez, akkor másik topic, ha nem akkor valaki már használta

A mrChao nevet átírtam a sajátomra és a config mp fájlban is.
A szervere már sikerült csatlakozni, viszont mikor visszaraktam a saját mentésemet akkor ezt írja ki:An error occused while reading the stats data. Your stats have been reset. Másik kulccsal telepítettem fel mint korábban,mert az elõzõt nem tudom.

A másik gép mentését használva: MrChao PunkBuster permanent ban issued on this game server for player 'MrChao'... Global PunkBaster Guild ban 50a15a0a.
Ic3 m4n
serials.ws

Soldiers
és hogy tudok új kulcsot generálni??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

MeoH
Vedd meg vagy generalj uj kulcsot, mert ez bannolt

fuck mmo's..i.,

Soldiers
ez már elindult egy mikrofont kellet csak bedugni de most ezt írja amikor csatlakoznék egy pályára

tojast PunkBuster permanenet ban issued on this Game Server for player 'tojast'... Global PunkBuster GUIND BAN 50a15a0a ezzel most mit csináljak??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Ic3 m4n
sp? mp kéne nem? 😄

Soldiers
Hali srácok nekem a multi nem megy iw3sp.exe hiba ezért leáll ezt a hibát írja ki mit lehet ez ellen tenni??

Ic3 m4n
milyen hibát ír ki?

Cs
Megpróbáltam átrakni az egyik gépen lévõ mentést egy másik gépre amivel lanba játszunk, de azóta nem indul el a szerver. A punkbasternél ír ki valami hibát. Erre tudtok valami megoldást? Már újra telepítettem az egyik gépre a játékot,de az eredeti mentését sem ismeri fel.
Bugi Misi
az 1 más probléma azt nem kérdezte xD

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Ic3 m4n
Csak az aminok llamak

Bugi Misi
80.249.169.3:28960
V.E.S. HC TDM itt általában sokan vannak és nincs moddolva

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Tudtok adni olyan IP-t ahol sokan vannak és nincs modolva na meg TDM
newszepiking
köszi!

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

DarkSector
nemtudom beléptem haverokkal a szerverre és ennyi. csak tölt le mapokat meg a modot.
Jah csak multi

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

newszepiking
hali.
ez csak multi mod? és ha felrakod,az alapjátékot gondolom békén hagyja, ugye? külön ikonnal indul, vagy a játékon belül lehet választani?

köszi

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

G.I.JOE
Hi!
Most raktam fel újra a mw-t, patch, PB, régi profile. Viszont nem talál szervereket. Oszt mé nem? Offolták a master szervert? Túzfal kikapcs volt.

DarkSector
Én ezt már nyomattam párszor mikor beta volt. 😊
SD jó a tdm unalmas...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
megjelent a galactic warfare végsõ változata

RoboKutya78
lesd meg az ftp serveren mert oda menti ha jól emlékszem.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
miniadmin, mert ott van pbss mappa....csak éppen üres.

RoboKutya78
hol keresed a miniadmin könyvtárban a gépeden vagy a szerverszolgáltatód ftpjén?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
üdv valaki megmondaná, hogy miniadmin3-al ha csinázok pbshotokat, akkor azokat miért nem találom meg a pbss könyvtárban?

Vagy valamit nem jól csináltam?

LAN on szeretnék játszani de kidob egy konzolt a game. Nem tudom mit kéne csinéálni, valaki esetleg segítene?. nem eredeti game...
A4 techrõl tudok nyilatkozni mivel ilyen rágcsálóm van lassan 4 hónapja, az árához képest meglehetõsen fullextrás. Abszolút kézreáll precíz, súlyt tudod állítani, kapsz vagy 4 garnitúra tappancsot hozzá, aranyszínû usb vezeték ami szép hosszú. Amellett hogy jól néz ki teljesen meg vagyok vele eddig elégedve.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Malakai
Görgõrõl tudok, javították elméletileg, csak ne legyen régi szériás amit kifog az ember elméletileg.

@kifli: Hm-hmm.

@mindkettõtöknek: Kösz az inputot! 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

kifli
rpg-hez való, mivel túl nagy a hátsó rész, egy hátrafelé húzásnál megnehezíti a dolgod...

rat-rõl én jókat halottam 😊

aki nem tudja úgy beállítani, hogy jó legyen, annak valami gondja lehet 😄
Jaffa 2843
szidják a görgõjét, meg amugy se számít ajánlott vételnek

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Malakai
Ha már téma rákérdek Roccat egerek, Kone ittenieknek mennyire áll kézre? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

soo277
Már csak te hiányoztál!!<#idiota><#idiota><#nezze><#guluszem1>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

lolSL
mw3 nem cod.

soo277
Figyi Fspofon,MW3 topikba fikázod a codo-t 1000el, itt meg nyalod a pic.ánkat,kicsit gusztustalan egy fíreg vagy!!<#banplz><#banplz><#nezze>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Jaffa 2843
a rat-ek (retek 😄 ) amellett, hogy eléggé különc a kinézetük, elõfordulhat hogy eszeveszett kényelmetlenek lennének, sokan panaszkodnak arra, hogy nem tudják ugy elpakolni a kezüket, ujjaikat hogy ne érjen hozzá valami biszbaszhoz

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

kifli
cyborg rat 5 vagy rat 7 sem rosz

illetve logitech g9-et is csak ajánlani tudom...
Jaffa 2843
ezek közül bátran választhatsz, mindegyik kiváló egér:

Microsoft WheelMouse Optical 1.1
Microsoft Intellimouse 1.1a
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
(a három MS-ben pontosan ugyanaz az optika van)
Logitech MX 518
Logitech G1 (külföldi webshop-ból)
Razer Abyssus
Razer Salmosa
Razer Diamondback 3G (külföldi webshop-ból, esetleg PH!-n most vannak alig használtak)
Razer DeathAdder v2
SteelSeries Kinzu
SteelSeries Ikari Optical

Sziasztok

Egy érdekes kérdésem lenne hozzátok. Most szeretnék egeret venni de 2 egérrõl érdeklõdnék tudom ezt nem az egér vásár topic ,de mivel ilyen játékra lenne ezért itt teszem fel hátha valaki tapasztalati válasszal tud szolgálni! MX518-on gondolkodom mert régen az mx500 nagyon bejött és remélem hasonló jó lesz ,de most sokan ajánlják ezt a A4TECH XL-747H -et. valaki tudna nyilatkozni érdemlegesen ebben a témában?

Elõre is köszi mindent

Ui.:MS-et nem veszek és razerre nincs pénzem.
Jóregelt mindenkinek! Nemtugya valaki hogy milehet a baja mert nekem ojat csinál hogy beirom az ip-t és utána a pája elkezd tõlteni de miután betõltött röktön ki is dob!

van 1 kis gondom. elindítom a játékot multiban, és ezt közli: