Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sdram
Klánok jelentkezését várjuk kupára/ligára CoD4 mellet Cod-Uo és Cod2 ben
bõvebb infó http://www.netfighterz.eu/
xfire/skype: netfighterz
mIRC: #netfighterz.eu
Email: [email protected]

SDRAM

HUNMemphis
Látszik milyen értelmes ember lehetett.Sajálom hogy így elcseszték a szórakozásodat.Velem is elõfordult már...<#shakehead>
Az ilye nembernek nem szabadna Rcont adni a kezébe.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Sziasztok!

|AK#Klan Hardcore Server Tilos Admin: Probegt

Ezt a szervert kéretik kerülni, lelöttem 3x az egyik admint (|AK#Gaz) aztán eldöntötte magában, hogy csalo vagyok és bannolt.
Tiszteletem.

Battlelog: Purga5

HUNMemphis
Hát ez oltás!!!
Jaj de nagy.És nálunk is volt ilyen srác.Annyira röhögtem hogy két lövés után töltöttem már nem tudtam mit nyomjak<#vigyor2>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

EZAZZZ xD xDDDDD

http://www.youtube.com/watch?v=avzV28pJdEA <#falbav><#banplz><#vigyor2>

Battlelog: Purga5

😄😄😄😄

van egy másik is az cod-ból való TS felvétel egy háburú közepette. azt nemtudod megkeresni ,😄

mNzJean
Tessék "átlõõ a vason" ala Henker.<#hehe>
http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1011321

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

ja , vki linkelje már be 😄😄
akarok eggyet röhögni 😄

HUNMemphis
Bizony! Micsoda élmény volt<#buck>
Csúnya gonosz Sniper lött rám...
Ma ismét gyõztünk PAM! waron.<#hehe>
Ez azért jó mert mi Promodon játszunk a warjainkat.Szépen fejlõdik az #I.M.F.#.<#vigyor5>

mNzJean
"átlõ a vason" ezt sokan értik ,de aki nem az majd halgassa meg azt a bizonyos TS -felvételt.<#hehe>Ha valakinek megvan linkelje ide pls.

<#idiota>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

zomgzerg
es a vilag ismet megmenekult hala a pindur panduroknak!

HUNMemphis
Mákos*
<#buck>

HUNMemphis
Ma volt egy mások megmozdulásom.HQ-t védtem és a srác sniperrel rám lött.Észrevettem kiszedtem.Utána írja hogy a vaskorlátot találta el a fejem hejett.<#hehe>
Végigondolva egy centin múlott a HQ sorsa.

tudom sokszor úgy lõnek le, de én is 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Sarapetike
lõj át egy hordót vagyis valamelyiket át lehet lõni valamelyiket nem bug

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

"átlõssz még a vason is"
az a gáz, hogy azt alapbol át lehet lõni 😞

mNzJean
Amúgy én tudok neked WH-t ,csak küld el a CD-kulcsod priviben ,de csak ha eredeti akkor , és a cd-kulcsodhoz hozzárendeltetem a WH-t AIM-ot meg amit csak akarsz.Olyan király leszel ,átlõssz még a vason is.<#hehe>

mNzJean
tessék itt van egy :

HUNMemphis
<#szomoru1>Most komolyan kérdezed vagy csak húzni próbálod az agyunkat?
Minek kéne az neked?Arany AK-ra?Vagy roszabbra?
Nah sztem felejsd is el a WH-t.Csak elrontja a játékot és bénává tesz.<#shakehead>

<#mf1>

hali
wall hecket hol lehet szerezni ??
Igen, megoldódott. De azért köszönöm a tippeket!
Jah, asszem addig nem léphetsz fel újra amíg az a kör véget nem ér ahonnan kiestél a ctd miatt mert csak utána frissít a szerver vagy vmi ilyesmi <#fejvakaras>

bigapó
gyíkká változtatott...de már elmúlt😊

azaz megoldódott a probléma magától.

The Matrix has you...

Zs0lt1
az eredeti játék mellé van egy kis füzet.
abban van a terméktámogatás résznél egy .hu-s mailcím.
Írj oda, hátha õk tudnak segíteni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Evil
Elõfordul, fõleg ha nem rendesen állítod le a játékot, áramszünet router stb bezavarhat 😊

Gyanítom mágia lehet a dologban, vagy tényleg csak beregadt a Key.

Szóval ez kb olyan mint a híres idézet: "Gyíkká változtatott, de már elmúlt!"

A lényeg, hogy most mûködik...
Üdv Urak (És Hölgyek ha vannak 😄)
Az volna az én nagy problémám, hogy:
A, Beragadt a Key Code-om
B, Valaki pofátlanul ellopta...
"Key Code in use, try to log in later" (Fura h semmi PB kód...)

Anyázás elõtt: A játék eredeti, még a megjelenés napján volt szerencsém megvásárolni.

Kérdés, hogy találkozott-e már valaki ilyesmi problémával?

Ezer hála!

Nashville
Kösz srácok, még jó, hogy nem volt annyira elõrehaladott állapotban a játékban. Durva lett volna a végigkifejlet elõtt ugyanezzel szembesülni. Megyek közlöm vele a rossz hírt....remélem azért nem lesz lelki beteg. 😊

Contemporary Country Music

mNzJean
Szerintem ,kérd el valakitõl a mentéseit,nekem sajna az angol van meg ,de biztos akad itt valaki aki átküldi neked.

Nashville
sajnos rossz hírem van. Ahova feltöltik a Patch-eket és a magyarítást rendszerint azzal kezdik, hogy az új verzió nem kezeli a korábbi mentéseit. Amúgy ez érthetetlen a számtech világában , mert inkább fordítva van értelme. Egy régi verzió nem tudja az uj progi mentéseit kezelni.

No mind1. En is kezdtem elõrõl, de nem bántam meg. 😊
Nashville
Szevasztok!
Egy kis segítség kellene. A fiam játékállását hogyan tudom visszaállítani patch- elés után? Feltettük neki a szükséges javításokat a magyarítás feltelepítése végett, viszont a játékállás nem tölthetõ be. Remélem nem kell mindent újrakezdeni... 😞
Kösz a segítséget!

Contemporary Country Music

hali mindenki!

Lenyomtam már az SP-t Zölfülü meg a Tapasztalt fokozatban, de a Veterán (asszem az a 3.ik ) a rakéta kilövés pályán nem tudok tuljutni.

találtam Cheatet, de hiába nyomom a 0-t bejön a konzol és az öngyilok kivételével semmilyen konzolparancsot nem teljesít.
vmit rosszul csináltam, vagy esetleg ilyen nehézségi fokozaton már nem engedné a cheatet. 1.4 és 1.5 Patchek fent vannak+ Magyarítás.

Amúgy a játék grafikailag nagyon szép játékélmény nagyon jó, realisztikus, izgalmas és pörgõs, de csalódtam benne hogy milyen hamar véget ért.

Ehhez képest a FarCry elsõ része eszméletlen hosszú volt.
Ha vki tud segíteni megköszönném.

Üdv

HAli...

Hogy todom kissebbre venni a célpontokat jelzõ színes nyilakat?

(bomba, zászló,... piros, zöld, sárga izék)

keresés nem hozott eredményt.

Köszi
Zoli
/cl_satöbbi..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bujty
beírtam de még mindig kidob

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

bujty
kösz megpróbálom

az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja

mNzJean
Miért Szlovákiában nem lehet szervert bérelni? <#wilting> Különben meg ha így kérdezel ,ne számíts normális válaszra.

Balintrial
konzolba cl_maxpackets 100 (asszem)
bujty
mit lehet ennek csinálni???

bujty
szeva lenne 1 gondom.az egyik PaintBall-os szerverrõl folyton kidob a Punkbusr : Punkbester Kicked player (for 0 minutes)Cvar cl_maxpackets 30.nem vok jó angolból de azt tudom hogy NEM CSALOK!!!!!

csinálni ugyse fogsz tudni

belapeter
NEMAKAROK 😞,NEM IS TUDOK,MERT SZLOVÁKIÁBA ÉLEK!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Oké,köszi majd benézek 😄

HTS s3rg1nh00
bérelsz egyet.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

belapeter
HOGY TUDOK SZERVERT CSINÁLNI?????
VALAKI LÉCCI.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

mNzJean
Hi aláírásomban az egyik server ip-je. A másik sajnos már nem üzemel.
193.224.143.17:28960 Suraki TDM ide esténként nézz be.