Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bõvebb infó http://www.netfighterz.eu/
xfire/skype: netfighterz
mIRC: #netfighterz.eu
Email: [email protected]
Az ilye nembernek nem szabadna Rcont adni a kezébe.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
|AK#Klan Hardcore Server
Ezt a szervert kéretik kerülni, lelöttem 3x az egyik admint (|AK#Gaz) aztán eldöntötte magában, hogy csalo vagyok és bannolt.
Tiszteletem.
Battlelog: Purga5
Jaj de nagy.És nálunk is volt ilyen srác.Annyira röhögtem hogy két lövés után töltöttem már nem tudtam mit nyomjak<#vigyor2>#vigyor2>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
van egy másik is az cod-ból való TS felvétel egy háburú közepette. azt nemtudod megkeresni ,😄
http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1011321
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
akarok eggyet röhögni 😄
Csúnya gonosz Sniper lött rám...
Ma ismét gyõztünk PAM! waron.<#hehe>#hehe>
Ez azért jó mert mi Promodon játszunk a warjainkat.Szépen fejlõdik az #I.M.F.#.<#vigyor5>#vigyor5>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
<#buck>#buck>
Végigondolva egy centin múlott a HQ sorsa.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
az a gáz, hogy azt alapbol át lehet lõni 😞
Minek kéne az neked?Arany AK-ra?Vagy roszabbra?
Nah sztem felejsd is el a WH-t.Csak elrontja a játékot és bénává tesz.<#shakehead>#shakehead>
wall hecket hol lehet szerezni ??
azaz megoldódott a probléma magától.
The Matrix has you...
abban van a terméktámogatás résznél egy .hu-s mailcím.
Írj oda, hátha õk tudnak segíteni.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Szóval ez kb olyan mint a híres idézet: "Gyíkká változtatott, de már elmúlt!"
A lényeg, hogy most mûködik...
Az volna az én nagy problémám, hogy:
A, Beragadt a Key Code-om
B, Valaki pofátlanul ellopta...
"Key Code in use, try to log in later" (Fura h semmi PB kód...)
Anyázás elõtt: A játék eredeti, még a megjelenés napján volt szerencsém megvásárolni.
Kérdés, hogy találkozott-e már valaki ilyesmi problémával?
Ezer hála!
Contemporary Country Music
sajnos rossz hírem van. Ahova feltöltik a Patch-eket és a magyarítást rendszerint azzal kezdik, hogy az új verzió nem kezeli a korábbi mentéseit. Amúgy ez érthetetlen a számtech világában , mert inkább fordítva van értelme. Egy régi verzió nem tudja az uj progi mentéseit kezelni.
No mind1. En is kezdtem elõrõl, de nem bántam meg. 😊
Egy kis segítség kellene. A fiam játékállását hogyan tudom visszaállítani patch- elés után? Feltettük neki a szükséges javításokat a magyarítás feltelepítése végett, viszont a játékállás nem tölthetõ be. Remélem nem kell mindent újrakezdeni... 😞
Kösz a segítséget!
Contemporary Country Music
Lenyomtam már az SP-t Zölfülü meg a Tapasztalt fokozatban, de a Veterán (asszem az a 3.ik ) a rakéta kilövés pályán nem tudok tuljutni.
találtam Cheatet, de hiába nyomom a 0-t bejön a konzol és az öngyilok kivételével semmilyen konzolparancsot nem teljesít.
vmit rosszul csináltam, vagy esetleg ilyen nehézségi fokozaton már nem engedné a cheatet. 1.4 és 1.5 Patchek fent vannak+ Magyarítás.
Amúgy a játék grafikailag nagyon szép játékélmény nagyon jó, realisztikus, izgalmas és pörgõs, de csalódtam benne hogy milyen hamar véget ért.
Ehhez képest a FarCry elsõ része eszméletlen hosszú volt.
Ha vki tud segíteni megköszönném.
Üdv
Hogy todom kissebbre venni a célpontokat jelzõ színes nyilakat?
(bomba, zászló,... piros, zöld, sárga izék)
keresés nem hozott eredményt.
Köszi
Zoli
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
az iskola halált is okozhat ----------------------------- Kukkolom az anyósom ahogy várja
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
VALAKI LÉCCI.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...