Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
használj xfiret
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Saját fórumukon is megkérdeztem, és valamelyik hasonlóan intelligens admin rávágja, hogy ( kapaszkodjunk meg ):
A SZERVERÜNK NEM PROKNAK VAN..
Hol vagyok én pro könyörgöm? És egyáltalán, milyen tahóság már egyetlen szó nélkül kibaszkodni, mert jó a statod??
Ha emberünkben van egy kis gerinc, akkor azt mondja, hogy túl soxor lõttél le, becsíptem a zsírt, vagy kempeltél, vagy nem a hq val foglalkoztál, ( egyik sem igaz ) de ekkora f@szságot leírni basszus...
És csak ezért feljön a nyomorult a szerverre, hogy kirúgjon!
Rcont minden elmebetegnek!!
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
mi lehet a gond ?? Segitsetek plzzz
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
amugy enis neha indokolatlanul beirogattam de ez már régebben volt.
manapság rászoktam a magamba káromkodás illetve ha nyugodtabb lelki állapotba vagyok akkor megnézem hogy hányszor lõ le falon keresztül vagy érdekes rántással és akkor esetleg megemlítem a dolgot....
...de van hogy megvárom a másik kört is és az alapjan...
mert nekem is volt olyan hogy jól toltam pár körig (lássuk be van az embernek jó napja) meg van hogy rossz....
de amugy a full cheates sracokon meg csak röhögni lehet.... beáll map közepére m60-al lövöldözik összevisszar forog meg folyton változik a neve hogy ne lehessen kickelni és akkor ez a játék.... én nem értem mit élveznek rajta 😊
www.818clan.eu
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ismét kirúgtak az FGJM hq szerverrõl egy szó nélkül..
megy a game ( sokadik air éppen lecsap <#eplus2>#eplus2> ), admin csatlakozik, kirúg...
visszamegyek, kérdés miért? Válasz nincs, admin disconnect.. ( vagy nevet vált )
Persze a nagyon "komoly" fgjm klán honlapján ( www.fgjm.hu nem reklám )olvasható nagyon "komoly" szabály alapján az adminoknak minden kicket a fórumban közzé kell tenni..
Relytély, hogy ez miért nincs közte <#fejvakaras>#fejvakaras>
Tehát ajánlanám, hogy a rettenetesen "komoly" fgjm klán adminjai essenek át egy közepes pszichiátriai vizsgálaton mielõtt rcont kapnak.
És mivel ( FONTOS!! ) az átlagéletkoruk 30 év, ( mer megmonta az fgjmmisi is ) õk mindíg igazságosak és korrektek...
Ahham.. ez volt a második ami eszembe jutott..
Szóval ha hangyányit jobban játszatok mint az átlag ( Mad most nagyképû ) kerüljétek el..
ha multiban mindig ezzel létet ki akkor mit csináljak vele?
Punkbuster permanent ban issued on this game server for player *** ... Global Punkbuster Guid Ban 1b444e0b???
Amugy hetekkel ezelõtt soha nem irta ki csak miután ujratelepítettem a gépem,és nem eredeti cd-röl jáácanék vele?
kösz
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
telepíted a gamet ugyanazzal a kulccsal, bemásolod a players mappát, nem lépsz ki, konzolból csatlakozol egy szerverhez ( /connect <IP cím> )
és csinálsz valamit h megváltozzon a cfg..
ha nem menne, akkor mappa bemásolása után, indítod a multit, multi opts. ban újra beírod a kulcsot, és csatlakozol konzolból..
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
http://www.hackthat.net/df/ddos/40832/index.hack
mostanában TDM Waterwave-en szoktam játszani (akinek vagyok X-fire-n az tudja melyik, Johnnie fõleg😊 ), mert idõm nem sok és már unom, hogy pálya másik felébõl uzival kinyírnak HC-n.
na ott azért már szoktam olyan statokat csinálni, hogy Én is meglepõdöm, legtöbbször Top3-as vagyok. 36-os szeró, de nem mindig van tele. Pár napja is volt ilyen, hogy elkezdett az egyik srác pampogni, hogy hogy lehet 98-28-as (vagy ilyesmi, mert általában 2-3x-os statom van), hogy ilyen nincs, mert ennyi ember ellen nem lehet ilyet csinálni csalás nélkül. Én meg írtam neki, hogy szerinte hány air-em, meg helim volt a pálya alatt?? persze nem tudta, mert annyira láma már nem volt, hogy számolja😊
elárulom, hogy legalább egy tucatszor tudtam hívni air-t és aztán helit is. ebbõl már mindenki kiszámolhatja, hogy mennyi volt az "igazi" kill. A heli meg egyébként is bugos, van hogy senkit nem öl és van, hogy falon keresztül is😊)
Egyszóval egy stat nem mindig mérvadó. demo-t kell csinálni és azzal szembesíteni, akkor már mehet a ban, de addig pofa be!! 😄D
Johnnie, Te mit tudsz arról, hogy Water-en bekapcsolták vagy állítottak-e valamit a pb-n?
tegnap háromszor kidobott kommunikációs hibával mire meg tudtam csinálni, hogy jó legyen.
The Matrix has you...
De szerintem már csak "game of the year" kiadásban lesz!
Fatboyz4ever!
És mondanál nekem egy boltot ahol még lehet kapni??????<#help>#help>
béke!
Fatboyz4ever!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
Fatboyz4ever!
http://www.nvidia.co.uk/object/winxp_178.24_whql_uk.html
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
itt kiválasztod ami a karid és az oprendszer, azt hadszóljon!
Fatboyz4ever!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Fatboyz4ever!
Engem is szoktak csíterezni, de fõleg az zavar ha egy ovis, aki kb 1 éve játszik mondja rám! Ha valaki 10 éve tolja az ilyen játékokat, akkor egy kis takony honnan veszi a bátorságot erre! Még mindig az a véleményem, hogy az adminok felelõssége, hogy kick meg ban aki ugat! Persze lehet, játék hevében valaki beír egy ilyet, de utána ha még egyszer sípol akkor KICK!
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
Olyan problémám van a COD4-el hogy a képen minden fekete: http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081028150838hiba.JPG
A singleplayer-ben és a multiban is ilyen. Ja és csak ez a játék ilyen.
Pls <#help>#help> szerintetek mi a baja és hogy lehetne orvosolni.
Csak az a szomorú hogy ezt nem képesek magukban elintézni.Rögtön irogatnak leköpnek beszólnak szidják a családodat.Én sosem szóltam be senkinek.Fõleg nem sértõt.Mindig nekem szóltak be mindig engem vettek elõ.De már eljutottam addig hogy el se olvasom a szöveget ha látom ki írta...<#shakehead>#shakehead>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Én is játszottam már szervereken, ahol a csapattársaim megvádolták az ellenfelek közül az elsõt, mert jó statja volt!!!
Mondom nekik, hogy csak akkor vádaskodjanak, ha biztossak benne 120%-ig.
ami természetessen nem egyszerû, mert az hogy valaki átlõ falon, monnyuk ha bemegy valahová, akkor rutinból az ajtó 2 felén átlõ az ember, hogy nehogy oldalt bemegy és legyakják.
Ez van.
És mondom nekik, hogy a stat alapján WH-buzinak nevezni valakit???
Tévedés ne legyen, mert nem pártolom a csalókat, sõt utálom õket, mint a szaromat.
De tudom én is milyen szar, ha valakire csak rákiabálnak azért mert TUD JÁTSZANI (vagy csak jól kempel+heli+air)...énrám is sokszor mondogatták, hogy "WH-s köcsö"...és nem tud az ember ellene mit tenni.
Ha valaki geci, és ki akar baszni a másikkal, akkor sokkal könnyebben tudnak vádaskodni, mert elszólja felelõtlenül magát az egyik láma geci, és a többiek minnya lenézik az illetõt, független hogy igaza van-e a vádaskodónak, vagy nem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
vennék eredeti cod 4 játékot, nem bannolt kulccsal.Aki tud ebben segíteni az írjon!
Köszike<#help>#help>
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Amikor a saját serverünkön a CB álltal a csapatom számára készített modot feltöltöm a serverre és fel akarok menni
ezt a hibát írja.: NEEDED TO ALLOCATE AT LEAST 4095,9 MB TO LOAD IMAGES
És evvel a hibával ki is dob a serverrõl...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/