Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok egy nagyon bosszantó problémát nem tudok megoldani, legyenszíves aki ért a szerver bekonfigurálásához az segítsen. Nos a HC módban nem tudom beállítani a respawntime-ot. Hol kell ezt beállítani a cfg fájlban? A sima respaw-ot be lehet bárhol, de ezt nem találom sehol. Már kiakaszt hogy mindíg 10 mp-et várni kell. Köszi elõre is a segítséget.
Zomil
lopd le a polcrol...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sziasztok!
nekem tört cod4em van és ha felmegyek 1 szerverre akkor azt írja ki hogy a guidom bannolva van vagy disconnect-et ír ki.:/ próbáltam más key-t beírni kb 7-8al próbálkoztam de mind1iknél ezt írta ki és a profilnál le töröltem a "mentést" de nem sikerült! jó tudom egyszerû válasz : vedd meg az eredetit... de én vmi olyanra lennék kíváncsi amihez nem kell pénz 😊
elõre is köszi<#wink>
HD JOHNNIE
Áj hev nó brén <#idiota><#vigyor> Igazad van <#smile>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Zomil
rajtad meg csodálkozom, h ennyiben hagytad, h ö rábökte h eredeti és egyböl reinstall meg pb frissités 😄

a PB nem ir guid ban-t poénból/azért h téged szopasson, mert nincs frissitve a pb-d

guid ban annak jár aki bármelyik original cdkey ellenörzött szerveren csal/vmi hack-et használ(pl. rank55 hack)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
"GUID BAN f3196936"

most komolyan elhiszitek, h ez vmi kamu üzi? 😄DDDDD
emberek azért gondolkodjunk már, jót nevettem mikor pb frissitést meg patchelést ajánlotattok neki 😄

vagy havertol vetted a játékot aki bannolta a cd kulcsot, v te vagy egy szemét kis féreg csiter, még ha rank55 hack-el érted is el h kibannoljon a pb

ha most vetted a boltban, akkor meg van egy levelezésed a pb készitöivel...

Kössz szépen megnézem még ma.Ha TDM v. DM akkor megyek.

HD JOHNNIE
Na miért nem ezzel kezdted? 😊 Próbálkozz meg az evenbalce.com-al. Pb frissítés. Ha nem akkor all reinstall.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Külföldön is többségében tinédzserek játszanak és õk is próbálgatják a határaikat de ott a tökükre is lépnek ha túllépik a vonalat, ez a különbség, a magyar adminok túl "elnézõek"

Ha hagyod hogy egy gyerek azt csináljon amit csak akar akkor az úgy is fog tenni, német szerveren is vannak nagypofájúak de ott ki is basszák õket és OTT nem lehet név/kulcs cserével 2 perc múlva visszamenni mert origok a szerverek.

A magyar cod szervereken azért van ez az állapot mert rengeteg szerver van és az adminok annyira akarnak népet a szerverükre hogy törtnek hagyják és pont ezzel õk maguk hagyják a codosokat elkurvulni, tört szerveren semmi következménye nincs semminek.

Gollo
az fennvan... elösször 1.6-ot majd az 1.7 -rá ugy raktam fel... De viszont olyan szeróra fel engedet ahol nincs punkbuster... :S

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Jim Morrison
Patch?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Gollo
Hát akkor elnem tudom képzelni mi baja😞 Hol ezzel a Punkbusteres hibaüzivel dobb ki hol ugy hogy 10 másodpercig vár kiirja Connection Interrupted majd utánna server disconnected... áhh pedig már a CoD WaW -ot unom 😞

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Jim Morrison
nekem vistan fut

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Gollo
Bocsi de eredeti a játék... és mondom az elõzõ gépen szarabb grafon igaz de azon ment... nemlehet hogy a Vistával van baja?

bigapó
még jó, hogy naná 😊)

The Matrix has you...

HD JOHNNIE
megveszed

Gollo
Hyhy!
Vettem egy új gépet feldobtam rá a gamet és eggyik szeróra se enged fel ezzel dob ki... "GUID BAN f3196936" pedig az elõzõ gépen rendesen futott...! valami megoldás? Elõre is köszi😊

Jim Morrison
Fel is teszem a Game Monitorra (vista oldalsáv)

Jim Morrison
IP:62.112.194.109:28988 (Membhis aláírásából kölcsönözve) XD

HD JOHNNIE
Fel van véve! 😊

HUNMemphis
Beállítottam az aláírásomba az adatokat.<#wave>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HD JOHNNIE

Az utolso kuldetes az amikor a hidon meglovom a vezert es ket katonat???
Mert ha igen elegge fura vege lett 😊 aze meg rakhattak volna be kuldiket...

Kössz szépen, kedves vagy.De ez alapján sajnos nem találom meg HUNMemphis által említett szervert.Ha netán tudod, te is megadhatod, nem fogok érte megharagudni.

Jim Morrison
Már majdnem ezt linkeltem be 😄 Be is...

Mi az IP?

ideiglenes bann

rossz voltál és kaptál egy kis szünetet...

ideje változó lehet, az admin vérmérsékletétõl függõen

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sziasztok adminoktol kérdezem h mi aza temp ban?

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

"Ami minket magyarokat illet"

A Magyarok társadalmilag romlottak pl: a Cigányokban legalább van valami összetartás (bár néha verik és szúrják egymást) de bennünk, ott kúrjuk el/át egymást és úgy ahogy csak lehet. És ameddig hippik meg önimádó faszkalapok lesznek hatalmon addig így is marad 😞

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

HUNMemphis
Valóban a külföldiek kultúráltabbak.Vannak ott is olyan emberek akik kissé gyenge idegzetüek és nem tudnak veszíteni de a többsége nyugis.
Ami minket magyarokat illet szerintem átvettünk valkitõl egyfajta stílust.Példamondatok:Ezt hogy? Falon át fejes? Honnan tudta?
Egybõl ez a kérdsés suhan át a többség agyán.Kill Camot nagyrészt kinyomják és várnak 3 másodpercet.
Azt nem tudjuk elfogadni aki jobb nálunk.Egybõl megy a beszólogatás:Rángat az aim? Te mindent látsz?
Szomorú de ez van.Ami viszont jó hogy a szerverünkön admin vagyok szóval én is tudok kezeskedni a megfelelõ hangulatról és kultúráról kezeskedni. <#rolleyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hassel606
Szerintem nem én voltam. De lehetséges...Egyébkén még mindig megdöbbent, hogy sok külföldi szerveren le tud úgy menni egy 30 perces kör, hogy egyetlen betût sem látsz a közös csetben. Természetesen nem állítom azt, hogy nincs normális magyar szerver, de mivel nem látogatom õket, nincs összehasonlítási alapom. <#smile>

DarkSector
csáo heyhó
havernak probléma van...

Elszámol 1-ig, és kiírja, hogy ERROR...és valami gfx....probléma...
Megoldás esetleg???<#help>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HD JOHNNIE

Viktor9202
Valaki tudna adni egy linket, honnan tudnám letölteni azt a progit, amelyikel tudom váltogatni a patch-eket?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

snowkid16
Sziasztok! Na, az a gondom, hogy néha a játék belaggol MP-n. Más játékon nem laggolok, meg csak néhány szerón laggolok:S

Mi a cserszömörce!<#eljen>
Régebben mintha te is az mellett kardoskodtál volna (bár lehet hogy rosszul emlékszem), hogy hajrá magyar szerverek és még én vótam a hüle, hogy inkább csak a külföldiekre járok.<#awink>Azért örömmel látom a krém is kezd rájönni, hogy mi magyarok milyen korlátoltak tudunk lenni.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Hassel606
Támogatom az ötletet! <#eljen> Én magyar szerverre be sem teszem a "lábam"...

bigapó
fontos, hogy HC legyen? valamint baj ha TDM? mert akkor a waterwave-et tudom ajánlani, bár ott is van általában pár csicska akik nem tudnak veszíteni, de nem kell velük foglalkozni. kick még nem volt, pedig állat statokat csinálunk páran.

a másik meg, ha annyira nem jön be ez a szeró és az fgjm meg szaraxik tovább, akkor szerintem keress külföldi szerókat. ott aztán fõleg nem fognak jó stat miatt belédkötni, max gratulálnak. minél hamarabb elkezded keresni a megfelelõt, annál hamarabb találod meg, válts😊)

The Matrix has you...

HD JOHNNIE
Akkor nem tudom. Szedj le máshonnan patchet.

Azért, Morfi, mert nekem ez A kikapcsolódás.

Melózok, hazaérek, és ha van idõm akkor így el tudom felejteni kis idõre az idiótákat, akik nap mint nap körülvesznek.

Én kurva nehéz olyan szervert találni, ahol jó a társaság, össze vagytok szokva, ( hónapok óta itt játszottam ) kevés a picsogás stb.

És akkor jön egy tahó admin, akinek nem vagy szimpatikus, és ok nélkül kirugdos.

És rettenetesen felb@sz, ha egy ilyen egybites elb@ssza a szabadidõm.

És válaszra sem méltat.

A fórumotokon a "keressé' másik szervertet mer' énvagyok a zadmin, és különbenis keressé' másik szerveret" címû elõadást nem nevezem válasznak..

De lehet h bennem van a hiba..

geri777
Már megprobáltam de ki irja hogy nem tepithetõ el megint ujra

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

HD JOHNNIE
Fuss annak a patchnek megint sztem

Morfi
Mit foglalkozol velük? Ha engemet már egyszer kivágtak egy szerverrõl akkor minek mennék vissza? Még szerencse hogy sok más szerver is van a világon. Azért kíváncsi lettem volna statodra 😄

Amúgy az ase nem halt be, max sok embernem tudja letölteni, én a mai napig azt használom, igaz keresi is a szervert olykor, meg egyes játékoknál a patchek frissítését manuálisan kell belepötyögni 😄

geri777
Hellosztok nekem az a gondom hogy felépek x fire el valamejik szervere és ki irja hogy nem egyforma a szerver verzio száma 1.7

de én feltelepitetem a 1.7 tes patch et akkor mi lehet a gond ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

PLackó
Üdv!
Hol lehet megvenni eredetiben a játékot?
Sem cdgalaxisban, sem máshol nem találom.

banner...

cserélj kulcsot

ha multiban mindig ezzel létet ki akkor mit csináljak vele?
Punkbuster permanent ban issued on this game server for player *** ... Global Punkbuster Guid Ban 1b444e0b???
Amugy hetekkel ezelõtt soha nem irta ki csak miután ujratelepítettem a gépem,és nem eredeti cd-röl jáácanék vele?
kösz

Intel&#174; Core&#8482;2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

Jaffa 2843
már nem is lehet kapni mást csak GOTY editiont? ez elég gáz... és mé drágább?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

MeoH
Neten keresztul sztem meg megveheto. De akkor nem lesz dobozod.

fuck mmo's..i.,

Hát igen ez a bajom nekem is hogy már nem kapható seholse.Ezért kérdeztem itt hogy hátha valaki "megunta" és eladná vagy tud valahol elfekvõben egy gyári bontatlan gamét.
De azért kösz!