Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
eleve nem iw fejleszti igy én nem is tekintem cod-nak csak vmi ujabb háborus rókabörnek 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
puszika everybody😊
ui.: a jcsr homiklán, vigyázzatok a seggetekre...😉
ha lesz ngz-high server cod5-ben, remélem jöttök oda is.
MJ rulz Pink Team The Only One
Esse használ!!!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
ÉS NEMFOG SOHA KIDOBNI?
Elõre is köszönöm a segítséget...
(Az ára magas de jó) <#buck>#buck>
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
láma magyar szerók vagy mi?
The Matrix has you...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Miért dob ki mindig ezzel a hibával?????????????????
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Sajnos nekem kellett mert 3 hónapja meghalt a VGA-m és csak öcsém gépén tudtam gémelni de azon meg behalt a PB.Mai napig nem tudjuk mi az oka.
A lényeg hogy ugye van kill Cam és egy igazi WH-s az egybõl lekövet afalon át.Nem az ajtó mögül fordúl rád hanem már a fél házat a fal nézésével járja be.
Az AIM.Egy igazi aim az egy LMG-vel rohangál és a pálya vágábõl 3 falon át fejeseket osztogat Deep Impact segítségével.
A stat.Az aki kiemelkedõ teljesítményre képes az már csitter.
Csak két azonos képességü játékos nem szól be a másiknak.Példa:Ferike statja=> 46/12 Pistáé=> 48/13.Állítom hogy Õk ketten soha nem fognak beszólni egymásnak.
Jah hát a helikopterhez is skill kell.Ne felejtsük már el hogy 7 emberte egyhuzamba nemegyszerû megölni szóval szerintem kussolhatna az aki béna és nem képes rá legalább 1x egy mapon.
<#hehe>#hehe>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a sok paraszt...
érdekes .
utálom a wh-sokat, a sniper-eseket(ha sokáig fekszenek a pöcsükön 1helyben), a gl-eseket.....
és mégis énrám mondják, hogy WH-zok, mikor az egyetlen dolog amit régebben kipróbáltam, az a Rank55 patch, csakhogy azért is (kurvanagy) bann-t kaptam.
Persze jogosan.
Utána felnyomtam 3x 55-ös rangra.
megcsináltam az összes challange-et, és csak shootgun-al és késsel mentem.
Akkor jött hogy no mártír, meg no Last stand...
Jóvan...meguntam..
Kis szünet után (2-3hónap) leszartam.
Mostanában csak 1-es rangon az alap M16-ossal szoktam nyomni (bõven elég, mert sok embernek csak a szája nagy).
Most meg csaló vagyok.
no comment
azt az egyik srác is elkezdett (ixdézni), mert betette a lopakodó perket vagy mit és lekésezett hátulról (valszeg mert nem halottam a lépteit...)
Na ez mondom nagyon kemény tudásra ad bizonyságot.
gratulálok a sok nyominak (tisztelet a kivételeknek.)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
87.229.14.61:28985
KómA] I >>J&V<<HC server 1.7 Csak Shiphment,Killhouse,Bog,Gl,Md,Resspawnkill=KICK!Csapattárs,ADMIN szidalmazása!Nem a játékkal történõ foglalkozás!=BANN! www.prisonclan.com
40-6 os statra aztmodnták a kedves adminook, hogy ez wh, és kiraktak... Gyerekesek mind, ne látogassátok ezt a szervert.
jesszusom a sok láma.
láttam torkolattüzet, hogy társaimat lelövik, és falba eresztettem a táramat.
meghalt a srácc..
és már minnyáá hogy te csíter!!!
Mondom fuck chíter-gl-kemper......meg az anyádat...<#boxer>#boxer>
sokan nem tudnak játszani azt nyomják a legkönnyebb variációt,
"te wh-s geci" ...
na no comment...
kirúgtak az FGJM hq szerverrõl...
indoklás: túl jó vagyok
konklúzió: ROFL BROÁÁÁF NYIHIHI meg ilyenek...
2. cserélj cd kulcsot
3. köszönd meg szépen Mad bácsinak
(még szerencse hogy hc-t játszom <#hehe>#hehe>)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
M16 és MP5 alapból van a többit meg pillanatok alatt unlockolni lehet <#violent>#violent>
Mondjuk a bandolier tényleg magas szinten van de a többi perk hamar megvan.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu