Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
tedd fel ujra a játékot
\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
Restriction: Corrupted File/memory <81354>81354>
A pb frissítve van szal nem hiszem h az a gond.
Köszi elõlre is.
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
muiltkor énis néztem ezt.. akkor az vol kiirva hogy kapható nov 5-tõl.. sztem elég bizonytalan ez a bót...
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
énis tervezem hogy megveszem de sajnos ez a parasztvakítós GOTY 11-12ezerért nagyon nem jo
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Közben megrendeltem 9900-ft-ért:-)))
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
NOTICE
PUNK BASTER PERMANENT BA ISSUED ON THIS GAME SERVER
FOR PLAYER zotya10001---GLOBAL PUNK BASTER GUID BAN 50 a 15a 0a
Mi ez??Mit lehet tenni??
Válaszotokat elõre is köszönöm! Lehet privátban is!
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Az enyémet is kapják be!
Szánalmas kancsal nyomorékok!<#boxer>#boxer>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nemrégen voltam fent egy szerveren.
Csalt az egyik köcsög geci paraszt...
De nem is akárhogy.
Elõször is VÁLTOGATTA NEKI A HACK PROGI A NEVÉT (mindig valamelyik szerveren lévõ tag nevét vette fel, és kb 4-5 mp-után váltott.)
Namost ehhez még WH+AIM társult.
Én elküldtem a jó kurva annyába, és kb 3-4 meccset leszenvedtem ellene, mire ráunt és eltakarodott a pocok....
Ezúton is üzenem az összes köcsög csalónak, hogy kapják be!!!!
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
#29240:
Valaki meg vádolt csalással de érdekes modon mikor elsõ vok és az admin már a beszólásai miatt ki is tette aki engem piszkált. Értem itt a k.nyád meg...stb Lhet épp egy láma admint fogtál ki én valami N betüs kiscsávóval találkoztam.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
mondjuk amennyit mostanában játszom arra pont elég😊
The Matrix has you...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Jean: miért gondolnék az 5-re, amikor az még meg sem jelent? Én a 4-re gondoltam, és nem steam-en keresztül kellene :S
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol lehet kapni dobozos verzióját a CoD 4-nek? Mert eddig nem láttam még sehol, és neten is csak rendelni lehet. Bár jobb volna személyesen elmenni érte, nem pedig várni a futárra 😛 Szóval, aki tud olyan helyet, ahol biztosan van még, vagy valószínû, az kérem ossza meg velem az info-t, hogy többször ne menjek potyára.
Köszi,
Red Baron 😛
MJ rulz Pink Team The Only One
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nem bannolt nem regizett cb n.
akit érdekel az küldjön privit vagy vegyen fel
Msn:[email protected]
Xfire: emperorflame<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
set scr_dm_playerrespawndelay "2"
set scr_dm_waverespawndelay "0"
Elég letöltenem az utsó patchet vagy mindegyiket le kell? Jah és honnan tudnám letöltenem?
Köszke!
bemész boltba gyorsan lekapod polcról és szaladsz xD
menj át Warez topicba csincse, ott majd segitenek
disco-ba jársz? ingyen mész be? (ha lány vagy talán igen). bent a piát ingyen kapod? (szintén ha lány vagy talán ingyen megkapod ha meghívnak a fiúkák)
na de itt jön a csavar😊 ha már meghívtak, akkor ott lesz valami dugás vagy ilyesmi, tehát fizetned kell, csak nem pénzben😄DD
remélem a lényeget érted. kérd meg szüleidet, hogy ezt vegyék meg neked kövi karácsonyra vagy mosd le apa kocsiját naponta kétszer egy 500-asért és megvan rá a lóvéd, aszongya, hogy 20 nap alatt kábé. ha még más bérmunkát is csinálsz akkor meg még hamarabb. sajnos ez manapság így mûködik. persze el is lophatod a boltból, de az kínosabbb és nem olyan becsületes...
The Matrix has you...