Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
nálam ilyen akkor van, ha magas a pingem, legalábbis eddig csak akkor volt szerintem. erre figylej oda, ha 50 alatti pingnél is csinálja akkor nemtom.

The Matrix has you...

Norbi1990
Jah állítottam mindent, de már sikerült megoldani 😊
Hali!

Van egy érdekes jelenség nálam az online játék közben. Futásnál olyan mintha falba ütköznék. Szinte állandóan nyomkodnom kell a futás gombot, hogy fusson a f@szikám. Miért van ez?

Elõre is köszi!

Hali srácok!

Ki lehet valahogy deríteni, hogy az X-edik killem a játékban ki volt? Úgyértem összességében, tehát Xszáz/Xezredik kill...

Velem közölték egyszer, hogy én voltam a tízezredik, tök érdekes volt hallani 😊 Gondoltam megosztanám ugyenezt valakivel, de a csata hevében nem figyeltem eléggé 😊

Annyit tudok, hogy nagyjából mikor és melyik szerveren játszottam... szal ha van serveren ilyen log, engem az érdekelne.
midok
jah még 1 tök jó meghalt a hangkártyám jackje...<#boxer><#violent><#mf1><#banplz><#csodalk>

midok
Minden lemez okés..csak a cod4...satás cseréltem kábelt az se jó...sztem elkérem havertól a másoltat aztán kész...nem lehet karcos még singlenél se használtam nodvd-s cracket szedtem hozzá..azért nagyon kösszi a tippet...pacsi

Hát ilyet én sem hallottam még, de nem lett karcos a lemez vagy hasonló? Nekem ide-s olvasónál elõfordult, hogy egyik napról a másikra bexart az adatkábel, és 2 napig szenvedtem, mire rájöttem. Hol hibázott, hol nem, és egy kábelcsere és jó lett! Furi dolgok vannak. Másik lemezt jól olvas, hiba nélkül? Ennyi ötletem van.

Písz!

Fatboyz4ever!

Nézd meg nem melegszik túl valami, mert furi, hogy ennyi idõ után áll le! Más játéknál is elõfordul? Vagy csak ennél? Ha lejjebb veszed a felbontást (nem terheled annyira a gépet) akkor is elõfordul?

Fatboyz4ever!

midok
jah ez lett volna csak furcsálom hogy formázás elött nem volt ilyen gond..a dvd olvasó fél éves sincs...amugy a dvd-n van egy megoldás olvasási problémákra csak hát a dvd-n van😄..szóval igen jó support😄

HD JOHNNIE
Havernál írd ki imagabe a dvd-t. Vagy vegyél egy másik olvasót.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

midok
felveszed a játékod...consolba /record ekor felvesz ia játékod majd letöltöd a seismovision nevû progit megnyitod a codon belül a demo mappát és ott lesz a felvett játék elinditod seismoval és felveszed frapsel ami videófájlt csinál belöle majd megvágod valami progival pl sony vegassal

midok
Hi.. segítséget szeretnék kérni...a probléma a következõ a eredeti cod4et nem olvassa be a dvd olvasom...firmwire is frsitettem de semmi...most raktam újra a winfost és most jöttt ki ez a gond..ha valaki tudna adni egy jó tippet megkösszöném...

Norbi1990
Sziasztok!
Az miért van hogyha elkezdek jáccani és kb 6 perc mulva kilép a játék alkalmazás hibával? Multin meg Single-be is ezt csinálja.
Léccives segítsetek!
Patcheket felraktam.
NEOreg3
Minek? A multiplayer exe-jét nem kell crackelni, ha meg valamiért letörölted, akkor telepítsd újra a játékot.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Valaki küldene priviben egy iw3mp.exe filet?
Zsebbe nyúlsz (nem azé')és megveszed...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Srácok ez mit jelent ? xxx permanent ban issued on this game server for player xxx .. global punkbuster guid ban 50a1500a
Ja és mmit kell csinálni hogy beengedjen?
sziasztok valaki nem tudja véletlen hogy hogy kell fragmuvit késziteni?kerestem már mindenhol de... elöre is kösz
NEOreg3
6600Gt nem elég a 125-höz low grafikán, tapasztalat

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Misi az ezredes
minimum egy 6600GT kéne h ne szaggasson meg 1 3.0 GHZ-s proci meg egy jó alaplap és akadna a 125 😊 Bátyámnak akad 😊

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Maxtreme
nem

azt szeretném megférdezni h nvidia geeforce fx 5500-ason futna akadás mentesen minimum gépigényen a game?
Hi all!

Az lenne a gondom, hogy a játékot feltelepitem, crack-eltem,(mert nem eredeti)felraktam a patch-eket, majd ha el akarnám indítani a játékot, nem ír ki semmit, villan 1 et a képernyõ, majd semmisem történik, mintha meg se nyomtam volna.(a villanás az, hogy a játék már töltõdne be de fél másodperc után meggondolja magát)Ja, és elõtte kérdezi azt a mitoménmit, hogy safe modban indítom-e el.Szerintem a crack hibás vagy vmit erontottam a telepítésnél, aminek az esélye kb 5%. Mi lehetne a megoldás?<#help>
84.2.39.234:28966 ja... ase team tdm hc

ez a DS klán minden adminjával együtt egy nagy kalap kaki
már elmondtam de elmondom még1x......

direkt uj profilt csináltam mert 55ös hackel kivágtak.. errre lvl24en megint dobtak.... áh hagyom is azokat.

tud vki jó magyar TDM HC szervert amin gl meg ilyen hülyeségek tiltva vannak?

Morfi
Vígy rakd fel a pb-t vagy tedd fel újra.

ifj Hooligan
hi

köszi megprobáltam de ugyanugy szar😞😞 nem tom mi lehet a baja.lehet az hogy a legújjab patch van fenn?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

HD JOHNNIE
sztem ne csak állítsd át és próbáld újra, hanem állítsd át, lépj ki és úgy próbáld meg.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

sziasztok.az miért van hogy amikor multizni szeretnék és rácsatlakozok egy szerverre és kiirja hogy punkbuster was not enabled és hogy aállitsam be a multi optionsban.beállitom ujra rámegyek és megint azt irja ki.

ez mitõl lehet???

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 4 \ Version.

1.0-át irj ide ha nem az lenne.
utána 1.6 majd 1.7 patch

sziasztok!
az lenne a problémám, hogy a játék újratelepítése után megpróbáltam patch-elni, de nem engedi, mert azt írja, már fel van téve a patch. se 1.6-ra, se 1.7-re nem tudom felpatcelni.
valami 5let?
gondolom registrybõl kellene valamit kiszednem, de nem tudom mit.
tudnátok segíteni?

bigapó
na azzéééé<#taps><#gun><#wave><#violent><#eljen><#eplus2>

The Matrix has you...

NEOreg3
hát pesze<#vigyor5>

bigapó
vagyis inkább az adott kategória minden fegyójával a 150 headshot-nak kell meglennie, ugye ezt akartad mondani? <#buck>

The Matrix has you...

HTS s3rg1nh00
akkor költözzön közelebb

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

csomi! 😄

te voltál DS klán szerón estefelé? 😄
Valami Tes.Csomi vagy Tem Ter.Csomi te voltál ? 😄

Super Saiyan
az nem megoldás

>:C

DarkSector
csatizz közelebbre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ffxi
Akarok csatizni egy seróhoz, ami 8152km-re van tõlem. Kb. 300-400 az xfire ping. És nem enged be nagy ping miatt. Van megoldás?

Fákjúal!

NEOreg3
abból nem tudsz aranyat csinálni, csak a következõkbõl lehet: AK47, mini uzi, M60E4, M1014, Dragunov

hogy ezeket megkapd, az adott fegyverrel el kell érned 150 headshot-ot

hello!
az lenne a a kérdéme, hogy 55-ös szintü vagyok és még csak a kp arany.
hogy csináljak aranyat pl. az m4-bõl?
köszi elõre is.
.exe állomány ha minden jól megy..

elindítod és megadod neki a játék elérési útját

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

letöltötem a patcht és hova tegyem
Hassel606
Gyenge, nem játékra való.

Erre van másik topik!!!
Amúgy gyenge.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

zotya10002
Sziasztok!!Valakinek van ilyenkarija!Véleményetek??

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

hello.
valaki megadna pár obinet-es tdm szerót?
elõre is köszi.

BiG G
pechet sehonnan, az alapból van, patch-et meg innen

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

honan lehet leszedni a pechet