Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Van egy érdekes jelenség nálam az online játék közben. Futásnál olyan mintha falba ütköznék. Szinte állandóan nyomkodnom kell a futás gombot, hogy fusson a f@szikám. Miért van ez?
Elõre is köszi!
Ki lehet valahogy deríteni, hogy az X-edik killem a játékban ki volt? Úgyértem összességében, tehát Xszáz/Xezredik kill...
Velem közölték egyszer, hogy én voltam a tízezredik, tök érdekes volt hallani 😊 Gondoltam megosztanám ugyenezt valakivel, de a csata hevében nem figyeltem eléggé 😊
Annyit tudok, hogy nagyjából mikor és melyik szerveren játszottam... szal ha van serveren ilyen log, engem az érdekelne.
Písz!
Fatboyz4ever!
Fatboyz4ever!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Az miért van hogyha elkezdek jáccani és kb 6 perc mulva kilép a játék alkalmazás hibával? Multin meg Single-be is ezt csinálja.
Léccives segítsetek!
Patcheket felraktam.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Ja és mmit kell csinálni hogy beengedjen?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Az lenne a gondom, hogy a játékot feltelepitem, crack-eltem,(mert nem eredeti)felraktam a patch-eket, majd ha el akarnám indítani a játékot, nem ír ki semmit, villan 1 et a képernyõ, majd semmisem történik, mintha meg se nyomtam volna.(a villanás az, hogy a játék már töltõdne be de fél másodperc után meggondolja magát)Ja, és elõtte kérdezi azt a mitoménmit, hogy safe modban indítom-e el.Szerintem a crack hibás vagy vmit erontottam a telepítésnél, aminek az esélye kb 5%. Mi lehetne a megoldás?<#help>#help>
már elmondtam de elmondom még1x......
direkt uj profilt csináltam mert 55ös hackel kivágtak.. errre lvl24en megint dobtak.... áh hagyom is azokat.
tud vki jó magyar TDM HC szervert amin gl meg ilyen hülyeségek tiltva vannak?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ez mitõl lehet???
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
1.0-át irj ide ha nem az lenne.
utána 1.6 majd 1.7 patch
az lenne a problémám, hogy a játék újratelepítése után megpróbáltam patch-elni, de nem engedi, mert azt írja, már fel van téve a patch. se 1.6-ra, se 1.7-re nem tudom felpatcelni.
valami 5let?
gondolom registrybõl kellene valamit kiszednem, de nem tudom mit.
tudnátok segíteni?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
te voltál DS klán szerón estefelé? 😄
Valami Tes.Csomi vagy Tem Ter.Csomi te voltál ? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Fákjúal!
hogy ezeket megkapd, az adott fegyverrel el kell érned 150 headshot-ot
az lenne a a kérdéme, hogy 55-ös szintü vagyok és még csak a kp arany.
hogy csináljak aranyat pl. az m4-bõl?
köszi elõre is.
elindítod és megadod neki a játék elérési útját
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amúgy gyenge.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
valaki megadna pár obinet-es tdm szerót?
elõre is köszi.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux