Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
mármint azt jelentse hogy linkeltem? 😄
newszepiking
igen, ne haragudj, ezt kellett volna tennem.
tényleg ne haragudj.
légyszi.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

RoboKutya78
Ne szánalmazd jelentsd az ilyet a moderátornak

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

newszepiking
szánalom.

kifli
ITT fentvan egy csó, bár azért saját topikot illene neki nyitni, nem szarráoffolni, bár tény, hogy így hatékonyabb, mert mindenhonnan nem tudják törölni 😊
newszepiking
mi a szar ez?
menj orvoshoz, amíg nem visznek.
:I

ewuk
felraktam win7-re és a windows folyton megoldást keres a multiplayer exe által generált hibára 😞 van valakinek valami ötlete, hogy miért teszi ezt? 1.7ig fel van patchelve.
Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

AkAfinucsi
<#banplz><#banplz>

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Skynet
LÉTCCIVES legközelebb gondolkodj értelmezz és olvass mielõtt felelõtlenül kijelented hogy gyorsan írt és tovább biztatod...<#idiota>
LaliK
Igen nagyon kedvesek vagyunk. És igen, THX.

<#wow3>

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Kõszõnõm szépen naggyon kedvwesek vagytok? THX?
DarkSector
Használd ki az alkalmat amit Bugi Misi adott, nézesd meg magad. Sok sikert.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LaliK
Nézd vissza tõle azt a 3 üzenetet amit küldütt aztán nézd meg azokat, amiket azóta küldött hogy Te írtál.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

TheGrinder
x'D

Skynet
Te jó ég.... Beszereltek a napközibe számítógépeket vagy kiloptatok egy számítógépet a cigánytelepre?
Elõbb írni meg értelmesen beszélni tanulj meg aztán legyél egy szaros játékban "PRO"....
Egyébként a legnevetségesebb mókusok szokták magukat ilyen szinten PRO-nak titulálni aztán amikor szembesülnek vele mekkora kis hülyék,egybõl jön a "CHEATER" szövegelés (a te esetedben "csit ter" mert állítom még ezt sem tudnád leírni)...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Bugi Misi
KKB Kisber klan
193.138.125.86:29015

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

MeoH
Lehet, hogy CoDban pro vagy, de egy ertlemes mondatot nem tudsz megfogalmazni, leirni helyesen az teny.

fuck mmo's..i.,

nah jó akkor ki hivlak titeket cod 4 war a megmutatom hogy leverlek ti teket?? és am meglátjuk ki tudd jobban ha vesztek akkor nem kell de ha nyerek akkor adok??????Nekem:

Bugi Misi
12-l nincs több a gyerek<#idiota>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

DarkSector
Lehet elütötte a billenytyûzeteten, mert sietett, mivel nincs VIP-ja nem is tud belemoddolni.
Kérünk több toleranciát.
Játszani ettõl még lehet jól tud. Adni kell 1 esélyt neki is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LaliK
Pegi szerint 16+ kell a játékhoz, szerintem várd meg amíg betöltöd a 16-ot, addigra lehet hogy írni is megtanulsz és találsz klánt is.

nah figyu nem tud valaki klánt létcivess kerssen nekem ??????????????????????????
Malakai
VGA driverben nézz körül, valószinüleg valamelyik teljesítmény növelõ beállítás teszi.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ffxi
Mitõl van, hogy csak a chat szöveg homályos? Elõször azt hittem, hogy felbontás gond. De nem, mert pl. a statablak éles. Felbontás gond kizárva.

Kép

Fákjúal!

Malakai
Nem egy gyöngyszem a játékmotor, ez ilyen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bugi Misi
nekem nincs ilyen erõs gépem de 800x600 felmegy simán 250fps-g és lemegy sokszor 40-50-re
és nem tudtam eddig orvosolni

sziasztok.
kis segítség kellene beállítás terén.
elég erõs gépem van hogy 250fps meglegyen deeléggé ingadozik. van hogy leesik 150re és nem tudom mi miatt. GTX260 a vidikarim 4giga ram és 3ghz dual core proci.szerintem ezen böven elkne hogy fusson. 1280x1024es felbontáson játszok.valami ötlet h ne legyen ekkora az fps ingadozás???
Sziasztok Pro vagyok cod4 ben és naggyon jó játszok de ?????? Klánt keressek akinek van irjon nekem fontos lene?????????????????????????????????
Bugi Misi
ha olyan pro vagy mint helyesírásban akkor sokáig kereshetsz xD

an hegy kérdés lenne ne mtudok egy Klán nevet keressni nekem létccives fontos lenne nekem ? PRO avygok cod4 ben pro avgyok ?????????????????

sziasztok
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. Tegnap lehalt a COD 4. Nehezen lépett, be és lefagyott belépéskor.
Sebaj uninstall. Igen ám, de az újra installnál nem engedte feltenni a pacheket, hivatkozva arra, hogy fent van. Win 7 64 bit. Eltávolította a fiam a regeditbõl az összes ilyen bejegyzést, de nem használt, viszont rendszeresen összeomlott az intézõ. A patcheknél azt javasolta, hogy uninstalláljam, de amikor ezzel próbálkoztam akkor azt írta ki, hogy nem találja a patcheket, az újboli patch telepítésnél ugyanez. Mi lehet a baj? Frissítsem be a Win 7-et a telepítõvel?
Nekem új

Bugi Misi
régi

xD

Malakai
De oda.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

vk90
Hali! Valaki meg tudja mondani, hogy Windows 7 alatt hova rakja a módokat a játék? Nem a mods-ba.

Capcom is the best!

MeoH
Jol emlekszel, ott van/volt.

Brian1: Sztem a parancsban is lehet vmi kettos massalhangzo...

fuck mmo's..i.,

VKI EL TUDNÁ MONDANI HOGY KEL SZERVERE MAPOT TENI DE ÚGY HOGY AZ ELIS INDULJON MERT RAKTAM BE DE NEM BÍRTUNK RAJTA JÁTSZANI????

ewuk
Srácok! Árulja el nekem valaki, legyen szíves,, hogy a cod 4 dobozában, hol van a kód? Én úgy emlékszem hogy a cd fölé volt ragasztva egy kis fehér papírra és nem a hozzá kapott leíráson, mert ma kinyitottam a dobozom, és nem volt benne kód amitõl szomorú lettem és nem tudom mit keressek, a kézikönyvét vagy egy kis papírt, azaz tût a szénakzalban?
akkor azt mond meg multiban hogyan tudok botokat betenni??
kössz amúgy megoldottam...😄
Jaka923
Menj el a katonát evõ kutya mellett és kész.

valaki tudna segíteni? olyan gondban vagyok hogy be kell lopakodni egy területre de sehogy se tudok mert észrevesznek és a kutyák mindig megölnek valaki pls egy jó tanácsot vagy ha valaki tudja mit kell csinálni árulja el
tobias88
Köszi, a punkbusterre írt változtatás segített
Malakai
Ezeket próbáld meg: #32396

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tobias88
Ráadásként a netes teszt se mutat semmit 10.jére sem
tobias88
Feltettem a game-t 1 év után nosztalgiázásból de multinál az összes szerveren "losing key packets 9005" hibával kidobálgat. Pb-t is letöröltem már, modemet is kihúztam, de semmi se segített...

5let?