Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Hm és mindezt még idén megkapjuk?!Jöjjön csak<#smile>#smile>
Azért gépen egyszerübb talán gamelni, egérel ugy forogsz ahogy akarsz, kozolon meg nincs ilyen. Akárki akármit mond én maradok a PC melett, én is amit lehet tlora teszek meg milyen jo rajt játszani, ja mikor buszon ülök, de azért telora is csak pc röl teszem dolgokat. Lehet, hogy jok a konzolok, (ps3 tol a psp meg mindre gondolok) de a Pc-t sose fogják helyettesiteni.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Bár énse tom feldolgozni,h lehet joyal FPSt játszani,de ez legyen a konzolos gondjuk...
Black-et sem értem mért nem tudták kiadni pc-re..sztem kaszálhattak volna 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ütni kéne aki kitalálta hogy only konzol legyen
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Hiába a 100. II. világháborus játék után már nemlehet ujjat kitalálni, ragaszkodni kell a történelemhez. Meg aztán nemárt az ujjitás, haladjunk az idõbe a jelenhez.
Én nagyon örülök,h nem a 876312. bõrt huzzák le a II.világháborúról...
A másik meg,h nemtom milesz a singöl résszel,remélem azért lesz olyan mint az eddigi,de a MULTI részben nagyon bízom,h vmi szinvonalat elfog érni.
kár volt szakitani a 2 világháborus témával<#violent>#violent>
Hello World!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
1. Nem nagyon van komolyabb történettel rendelkezõ modern hadviseléses játék.
2. II.vh-s játék idén 2 is lesz, méghozzá, elég nagy nevek(BiAHH,MoHA)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A call of duty nevéhez nem hû cirka 60 év átugrása. Kicsit furcsa, hogy rögtön bele a lecsóba. A 2. vh-s téma nem kimerített dolog, rengeteg helyszínen történtek még harcok, amiket szintén fel lehetne dolgozni. Pl jó lenne ha csinálnának egy küldetéslemezt cod2-höz. Ami tovább rontja a cod nevét, hogy szakítanak a realitással. Ugye eddig történelmi helyszíneken folytak, az egykori csaták. Most meg...
Bf2? Cs? hmm. ez hülyeség. Azért mert felbukkan benne egy terrorista skin, meg egy rejtõgazzal felvértezett sniper? Egy valaki rámondta. A játékmenetbõl semmit nem lehet megtudni. - Szívem szerint jobban örülnék egy taktikai fps-nek, ahol a rusholós hülyegyerekeknek esélyük sincs- azok tolják szépen a cséjüket. Végítélet: a névbõl ki lehetett volna nyugdotan hagyni a CoD4-et és csak a "Modern Warfare" címmel megjelentetni. Gondoljatok bele: Medal of Honor: Strike in Iraq... 😛 😊
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
olyan ghost recon beütése van
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
nincs semmi jel ami arra mutatna hogy cod nak vmey eleme lenne...
@ Dave0092 (meg mindenkinek ilyen hozzáálással) : Call of Duty 4 - Modern Warfare, szal második világháborús codhoz nem is lesz semmi köze, a meglepõ az lenne ha lenne köze 😊
Egyszerûen kellett a népnek valami, amin rágódhatnak. Jön az et, mohaa, valamit adni kellett, ráadásul a készítõ/kiadó/fejlesztõ/menedzsment nem jószolgálati közösség, nem úgy gondolkodnak, mint "mi". Elég akkor izugulni, amikor valódi tartalommal és információval szolgálnak.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ratyi...
amiket nem értek...
most akkor mi is van?
mert vannak benne:
-terrorelhárítók
-ranger-ek
-recon osztagok
-delta kommandósok
-marine-ek
-hegyi vadászok
-soar-osok
msot akkor ennyi mindent belesûítenének egy játékba? sokszor külön játékként sem sikerül a fejlesztõknek... persze én bízom
ami lejött hogy jól néz ki... ennyi
u dont have to listen anybody else but me
tessék csekkolni
nesztek a múvi, ti nagy fanok ... O_o
/közöm nincs a cod-hoz úgy mint ti " ugy váááárom már" erre én linkelem be... szépek vagytok
u dont have to listen anybody else but me
mikor jelenik meg ????
én meg nem a multi miatt aggódok (az eddig is jó volt minden cod résznél)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.