Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
levagy maradva nem is kicsit ...
3 nem is lesz soha pc-n és a 4 már jön idén, olvas utána mielõtt hülyeséget irkálsz 😄D

()() (^^)

espio
Lehetetlen. Még a három sincs kinnt PC-n. Mit akartok a 4-el?

Talán a vége nincs megírva még...

Eisenhower
PC-re is jön a Call of Duty 4
<2007. május 16. @ 09:37 - Chesario>
A Call of Duty 4: Modern Warfare az elsõ videó alapján nagyon hangulatos játéknak tûnik, ami az elõzõ Call of Duty részek játékmenetét hozhatja vissza a monitorunkra.

Igen, fentebb monitort említettem, mivel a Game Informer magazin aktuális számából kiderült, hogy a PlayStation 3 és Xbox 360 konzolok mellett PC-re is megérkezik majd a Call of Duty 4: Modern Warfare. Az Infinity Ward mûhelyében készülõ játékot az Activision adja majd ki, de azt még nem tudni, hogy pontosan mikor. A történet is kezd körvonalazódni: egy renegát orosz hadúr egy kelet európai országot puccsal foglal el, ám ez csak egy gonosz terv elsõ része volt, aminek a hátterében Oroszország befolyásának növelése áll, amit természetesen szintén ez a hadúr irányítana a jövõben. Ezt természetesen nem hagyhatják annyiban a nagyhatalmak, így az amerikai haderõ, valamint az angol SAS katonáit küldik harcba, hogy megakadályozzák ezt a tervet. A multiplayer nem tartogat majd sok újítást, ám a Battlefield sorozat mintájára extra fegyverek és más eszközök is elérhetõek lesznek benne, amit teljesítményünkért osztanak majd ki.

forrás: gémszar

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Hát amikór megláttam hogy abba haggya az 1-2 világháború sztoryt picit lelankadtam. amikór megláttam a videót nagyon megteccet 😊 csak hát ha pc-re ki is jönne gyenge a vasam hozzá. a cod 2 graf nagyon bejött dx7 és dx9 be lett tervezve akinek nincs annyira erõs vasa tudjon vele jáccani és elmondom dx7be jobban teccet maxon mint dx9be mediumon. semmi baj nemvolt avval a grafikával nekem teccet. szoal remélem jólessz és nemakar a bf2 utódja lenni 😊 mert akkór megy a kukába a bf2vel 1ütt 😄
zola2000
Szerintem meg wiin lehet a legjobban fpst játszani. Kicsit olyan érzés mintha tényleg a fegyver lenne az ember kezében tehát rendesen kell célozni, ha lõsz akkor rezeg, a wiimoteban van egy hangszóró, amibõl lövéskor a fegyver elsülésének hangja szól. Egy élvezet volt így nyomni a cod3mat, meg a red steelt. A grafika is megfelelõ. Dsen meg ugyanaz az fps irányítás mint pcn.

A

a konzolkkal nincs baj, legalábbis a mostani nextgen-kell!
mert ugye ahhoz hozzálehet tenni bill, egeret..
nextgennek számit: ps3, x360, wii-t neis modnjátok mert ovodásoknak valo szar!
de iyen hogy DS, meg többi szarra nem érdemes elkésziteni!

Malakai
Sztem meg itt fejezzétek be a PC vs Konzol, vagy Konzol vs PC - kinek melyik szimpatikusabb - vitát, 1 nincs semmi értelme, 2 van ezeknek topicja.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bogdogege
Konzolra nem igazán való FPS game játszhatatlanok.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

no elég lesz mosmár<#ejnye1>
jaja igazad van nagy szarok a konzolosak "egész fos"(bocs a konzolos õrülteknek)de ténleg szar a konzol😄😄

király lesz a cod 4 de ha nem adák ki pc-re...szétrugom a gyáró fejét-ja meg a kiadót -é is---😄ha kiadják pc-re akkor a multilyát is megkéne szerkezten mert nagyon gagyi😄

elmodnaád minek Ds-re cod?
PC-re 1000xer nagyobb sikere lesz! iyen szar konzolokra minek adnák ki?

Gerbill
Mennyél inkább a konzolos fórumba ezzel a dumával, szerintem itt senkit nem érdekel, hogy szerinted mennyire rossz ötlet kiadni pc-re. Amúgy lemerném fogadni, hogy nem 1 hétig lesz a pc-s eladási listák élén.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

zola2000
Ja bocs rosszul írtam úgyértem hogy egy "realisztikus" háborús, de jön a brothers in arms dsre

A

zola2000
Na igen, a pc változat erõltetése helyett (vagy mellett) elkészíthetnék a játék ds és wii változatát, jobban járna a kiadó, dsen meg úgyis kellene már egy 2. Világháborús lövölde.

A

Jó lesz!<#eljen> Thanks infot!<#wave>
* Airstrikes are in mp =<#eljen><#finom><#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fene, akkor mégsem jön ki Wii-re ? <#rinya>

Pedig nem lenne rossz, kíváncsi vagyok hogy a hagyományos terepszínû ruha mellett még milyen megoldásokat találnának ki.

Malakai
Jah, ilyesmire gondoltam.. A teljesen custom textúrák nem jó ötletek sztem online játékban.. Mondjuk jópofa az, ha mondjuk egy klánnak saját egyenruha, de nehéz lenne kiszorítani a visszaéléseket. Meg persze az egyéni dolgok miatt egyrészt az adatforgalmat terhelné, másrészrõl folyamatosan növekedne a CoD4 mappa mérete. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

BlackShadow
a karakteredet lehet customizálni, más ruha, arcfesték stb😊 remélem kismillió féle variáció lesz, vagy egy oblivion féle karaktergeneráló, h kb tök egyedi emberek rohangáljanak 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Malakai
- Végre hivatalosan mondtak platformot és dátumot.
- Mondjuk innen a fotorealisztikus látvány és a rövid töltési idõ az marketing szöveg, mindenhol elhangzik. 😊
- Jármûvek SPben oké, bár az mindig is volt sztem. 😛
- Úgytûnik UO MP részét akarják feleleveníteni kicsit, fejlõdésrendszer, airstrike.
- Ez a customizálás ez érdekes, gondolom nem a modolást értik ezalatt, hisz az elég alap.. Ha tényleg nem, akkor egész érdekes.
- Fizika.. Ez is lehet még csak marketing, de elméletileg eléggé fejlõdik már annyira ez a terület, hogy lehetséges lenne, bár nem MPben. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Na ez az unlock faszság pont nem hiányzott...

BlackShadow
fini lesz 😊 úgytûnik IW -nek is megtetszett a BF2 beli rangrendszerezés? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Some Call of Duty 4 info via Game Informer

* Release date is partly confirmed to November this year.
* Platforms, PC-PS3-Xbox360 are confirmed
* Photorealistic graphics
* Very short loading time
* Vehicles and heli's in the SP, nothing confirmed on MP yet
* It will feature a experience system in mp by performing better,
players will unlock new cosmetic additions better weapons etc.
Silencers for the pistols and c4 for vehicles kills are among those.
* Airstrikes are in mp.
* Everything will be customizable in mp like outfits and such...
* The physics enabled is for real, you can blast buildings with tanks and take away a snipers nest.
gabo91
jolett a banner

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Gerbill
Alreg?<#szomoru1>

Malakai
Az elsõ mondat miatt nagyobb a lehurrogás, amire én válaszoltam is, hogy miért. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nemtom mé kell így lehurrogni ebben nem volt semmi PC-seket sértõ,ezek tények,mintha azt mondanám hogy PC-re több WindowsXP fogyott az elmúlt 5évben mint Xbox-ra 😄 😄 😄

ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB

Malakai
Mert a CoD3-at a Treyarch fejlesztette, míg a CoD4-et az Infinity Ward, ami alapvetõen PCs fejlesztõcsapat.
A CoD2 konzol portjait se az IW csinálta...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Vagy csak 1xüen megszállott konzol-kereszteslovag, aki bátran menetel a pc-k elleni vallásháborúja frontján...

Gerbill
Most te szándékosan magadra akarsz uszítani mindenkit, vagy csak ennyire rosszindulatú, neadjisten hülye vagy?

zola2000
Ez most miért jön pcre? A 2bõl is az õsszeladások alig 10aléka volt pc, még gamecubera is több cod2 fogyott mint pcre.

A

Ja jó, nem tudtam.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Malakai
Fall = Õsz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nah és ez mikor mégis? Melyik hónap? Vagy csak annyi, hogy 2007? Minek halasztanák 2008-ra? :S Vagy még távolabbra.

Nem is töltöm én se, úgy döntöttem majd pár nap múlva is jó lesz nekem. Amúgy írták az oldalon, hogy túlterhelt és ajánlott a jó letöltõ progi 😛.

szucsy89
jaja, kicsit túltelítettek a szerverek😄
eeh szörnyen lassan jön...
szucsy89
Hétvégén nem néz ide az ember és 80 hsz van máris.

Jó a banner, grat!<#eljen>

szucsy89
<#idiota>
csupán 6napos videó
láttuk má' -.-

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Malakai
Akkor lesz 2 éve, hogy fejlesztik, ez manapság mondjuk tényleg rövid...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

csuszi
esélytelen 2007-re

MJ rulz Pink Team The Only One

Csak ne kapkodják el azér...

SNAKE01
jónak tûnik

Malakai
Jap, lesz Közel-Kelet is, meg Kelet-EU, London, Atltanti Óceánon, meg még elképzelhetõ, hogy egyéb helyszínek is.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Casper007
Jó a banner! Remélem, még idén jön a játék, szerintem ez a más téma is bejön, ugyebár a WWII minden neves csatáját lejátszhattuk az elõzõ részekben. De akkor ez most mi lesz? nekem Iraknak tûnik, vagy valami hasonló.

Hello World!

Konzolos irányításhoz visszatérve, Wii-n kurva jól lehet fpssel játszani, és szerintem nagyon élvezetes is. De viszont egy dolgot aláírok, hogy nem túl egyszerû pontosan célozni vele, mert remeg a kezed. Ennyivel is közelebb hoz a valósághoz 😊