Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol, milyen cuccokba vannak. Az elsõ kép még emlékezet a korábbi CoD-k feelingjére, de a többi már feledteti a régi szép második világháborús csatákat.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hm sikerült úgynézki az xboxos képeket linkelnem<#idiota>

> ITT < van még pár PCs és xboxos kép
Képz

Jah, ok, kösz.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Malakai
Vannak már modernebb technikák is ragdoll mellett, de azt már kétlem, hogy használnák, annak is örüljünk, hogy már nem Q3 motor. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Attila8805
+=3

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
+-ba sincsa csak robbanaásnál bár nekem már az is elég lenne.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ragdoll mint "rongybaba".Bár abból is jönnek néha furcsaságok,mint pl batllefield2😊de minden képpen jobb!!
A micsodát támogatja?

Malakai
Új engine, minden bizonnyal támogatja már a ragdollt.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Remélem orvosolják ezt a 4-ben valamelyest, bár szerencsére nekem ez ritkán fordul elõ.

SNAKE01
😄

Jaja, lol. Nekem tegnap is baszki egyik ctf szerveren El Alameinnél fent osonok a brit zászló felé és lelõnek, leesik a muksóm a földre és baszki, de looool: spárgába áll a levegõben, hát ez totál kész.
Egyszer meg fejjel bele fúródott.
Ilyen is csak itt van.

SNAKE01
ja,elég suxxx volt az "animált" halál lógtak a levegõbe a szoldzsörök. :|

azlenne a kemény, mert uyget tudjuk hogy ellehet lüni egymás fülét...
szval ha lelünék az egyik fölönket,a kkorcsak félig lehetne halania játékot, ha midn32-t akkor néma lenne az egész...

odex
ebbe a call of duty4-be várható a fizika vagy csak animált halál mert az nagyopn szar még a cod1-tõl az elmegy de hogy már a 2-be is animált halál... az szar ebbe remélem fizikai cuccokat tesznek!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

A másik fele másik videoból?!<#idiota>
hm képeknek a fele a videoból van,de azért va köztük fincsa
gabo91
itt van pár kép, meg hardwired.hu fõoldalán is van egy cikkképek

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Ami még nemkész azzal hogy akarsz játszani?<#vigyor2>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

novembertõl elöbb seholsem fogod látni

ha valaki letudja szedni vagy tugya holl léci ves rakja fell az oldlalra én is azon vagyok elõre is köszi
szucsy89
nem lesz az annyira rossz
DeO
boltokban mikorra várható ?

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!

ez így szép és jó,eddig😊
BlackShadow
Hardwired cikk

hát 😞 remélem a multija jó lesz 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Malakai
Red Steelben van hasonló, bár nincs Wiim, nem tudom mennyire van leegyszerüsítve a "vívás".

(\__/) ( X.x) ( } . { )

leho94
a legjobb az mikor a fejedre raknak vmien sisakot és abba láccik a game kezedben meg egy kard és kardozol a gameben...de nem ajánlatos iet jáccani a szobában😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Gerbill
Én inkább valamilyen kardozós FPS játékot(leginkább Star Warsra kategóriában lézerkarddal) próbálnék ki, ahol úgy mozog a kard, ahogy a kontrollert mozgatom. Az volna az igazi élmény<#hawaii>

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Na, erre gondoltam!

Jó, egyefene 😛. Tényleg látványos, egyszer én is kipróbálnám, de, ha vennem kéne konzolt, az, akkor is a PS3 lenne.
Sn1per az mi a rák? :S Esetleg nem snipert akartál írni? 😛 Akkor írd normálisan 😛.

hát nagyon jo lehet vele Sn1per-kedni ....

BlackShadow
én is pc párti vagyok de szívesen kipróbálnám a codot iyen wii controllerrel 😊 bizta poén lehet 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

<#hehe>... nem, de eleve utálom a konzolt, mert CoD 3-t oda dobták ki és ez nagy faszság volt tõlük. Plusz nem vagyok eleresztve pénzzel, így marad a PC és, ha konzolt vennék, az PS3 lenne szerintem :S.

És már próbáltad is? Vagy csak "biztosszarmerkonzol"? Elég csõlátásod van.

Ha úgy gondolkodnék mint te akkor pl. (mivel nekem speed-motorom van) azt mondanám: "cross-motor? Á az szar".
😊

Engem, akkor se érdekel és már láttam régen is. Wii bekaphatja, meg a többi konzol.

Nem a 3 a lényeg hanem a kontroller! Ne legyél már begyepesedett agyú pc-s!

Call of Duty 4 in my Dream!(lol)<#idiota><#banplz><#hehe> Ezt találtam, írtam is oda Ibron néven.
Nem tudom láttátok-e, lényeg, hogy valak ibenyomta Elit Alakulatot és valami lengyel, vagy cseh, vagy mit tudom én milyen nyelven felmondja rá valaki a szöveget... aztán a végén az a zene totál kész<#idiota><#hehe>.

Azért gondolom végig viszed majd, hogy megismerd a játékot 😛. Én végig fogom vinni.

Bogdogege
A multiplayer nem tartogat majd sok újítást.Akkor nem lehet beszálni a jármûvekbe, vagy mi?Pedig MULTI részét kellene erõltetni ,singlibe csak a Wii gyökerek játszanak <#zavart2>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Mi a szart akarsz a 3-mal? Menj át a 3 topikjába.

norbi56
nekem a 2 nagyon tetszik most harcedzettbe nyomom

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Na az tuti, hogy EZT én is kipróbálom!

Hjézusom,de komoly ez a 3Ds kép.Olyan szép ez a blekhók,h besírok rajta.
Ah már csak attól félek,h ezis majd kéri a sm3mas kártyát...
szerintem csak bekormozódott a füsttõl <#fejvakaras>

Vagy csak sokat volt bevetésen Irakban...napon.
<#ticking><#nevetes1>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Gerbill
Szerintem nincs néger feje, csak az árnyék miatt sötét. Vagy néger, és kesztyû van rajta😊

Banner:
Észrevettétek már,hogy a bal oldalsó katonának néger feje van,de a keze az fehér embert sejtet.
<#mf1>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Gerbill
A 3-at nem a pc-s fejlesztõ csapat csinálta, hanem az aki a Big Red One-t. Õk a konzolra vannak "kihegyezve".

Na pont ez a probléma.
Magyarázza már el nekem valaki,hogy mi értelme van ennek.
3 nem lesz pc-n de a 4-et már bejelentették,PC-re is.
Pedig biztos nagy keletje lett volna a 3-nak PC-n.
Na ez a LOL...