Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Valaki megcsiálhatná ezt a Crysishoz is. XD
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ez a vissza számlálás meg király..........csak hát pff 53nap és irány a front.
Demo az nincs, sztem nem is lesz X360ra volt vagy van a BETA de az nem érint.
vagy még korai lenne?
<#zavart2>#zavart2><#dumcsi>#dumcsi><#falbav>#falbav><#confused>#confused>
ReD DevilS 4 LifE

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Hát köszi de rajzolni én is tok ráadás COD4 közben nem fogom vizsgálgazni hogy húúú bazzeg de ügyes volt ez a J.Kyle franc se tudja ki.
Keményborítás?Ha ha kár hogy nem páncélozott.................. ugyan már fölösleges.
Hozzák ki jövõ hónapra rendes dobozban + kézikönyvvel és akkor okésak leszünk.
Nem kell ilyen baromság 1.000Ftal többet akarnak kaszálni nézzetek már a lényeg mögé is!
Nem azon az 1.000FT múlik de sztem tök fölösleges biztos vagyok benne hogy ugyanazok a rajzok lesznek benne mint amit már láttunk oldalakon.
A Call of Duty 4 Collector's Edition pontos tartalmát holnap jelenti majd be az Activision, annyit azonban már sejteni lehet, hogy egy kemény borítású rajzokkal teli könyv, illetve az Xbox 360 tulajoknak egy, a S.A.S. hadi alakulat történetét bemutató DVD is az ajándékok között lesz.
gamestar
Viszont most kerek 2 hónapja ültem BF2 elé és háááátt.
Az állítólagos legjobb snájpert<#hehe>#hehe> használom a béke érdekében tele vagyunk sok bénácskával én nem tudom banyeg......... mek az erdõbe látom kb 3 méterre kúszik egy hülye hát mögé FUTOK ha ha még a kést is elrontottam mert az akna féleségre váltott kb 4mps tökölés és puff.........valami Cseh szerveren.<#szomoru2>#szomoru2>
A másik végre lött rám pontosabban a cipõmre ezért egy olmot ersztettem a lábába.<#violent>#violent>Aztán jóéjt Szása.Lábon küldöm és eldölt hmmm sztem is a sokk hatása lehet.<#buck>#buck>
Bezzeg az Amcsi serverek na azokon nincs lagg párat be is tettem a favoritokba viszont banyeg 1/64 3/32 áhh a francnak van kedve bemennei.
Hundoktorst ismeri valaki? Vagy egyéb MAGYAR servert?
Olyan jó lenne megint honfitársaimmal harcolni.IPt plíz nagyon szépen kéreeeeem.<#szomoru1>#szomoru1>
Elég már a külföldi nyomorból.TDUn is ez van oda jön "hi race" bazzeg neked megy 360nal (jóbbik eset) beírod hogy leave me alone és már az anyádat szidja<#boxer>#boxer>
Pfff COD4 kell ide vagy egy MAGYAR sever.<#nyes>#nyes>
Addig csak kacsákra tudok lõni<#nemtudom>#nemtudom>
Különben is 1et kapsz fejbe kettõt fizetsz arcba.Sniper 4 ever.
A pénzre rátérve én még nem lattam PC gémet 15.000Ft fölött,
576ban se CD galaxisban se.Pedig van katalógusom.
PCre veszem, nem X360ra se PS3ra.
Na megyek vissza BF2 be addig is jobb így várakozni.
Ha ha ha Online lesznek kutyák?
Mert kipróbálnám a távcsövest.Nem vagyok animal killer.
a nem hivatalos gépigény teccik, elég reális, ennél gyengébben biztos nem menne
Ha nem is kapjuk a cod4et ennyibe de csak nem lesz 20k <#ejnye1>#ejnye1>
ReD DevilS 4 LifE
Minek neked töltény mikor már kaptál a fejedbe egy golyot?😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
MJ rulz Pink Team The Only One
Küldött invitet ragnar kolléga és amikor be akartam lépni azt írta ki ez a szutyok hogy error:Host is not responding.
A lobbyba is vártam vagy 5 percet hogy lépjen be valahova ez a szar de semmi.
Amúgy közvetlen adsl modemrõl kapcsolódok a netre 4mbit-es nettel és semmi:
hajam eldobom hogy megvan ez a rohadt beta és nem tok vele jáccani.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Kérdezd Ryant meg Miller századost tudod Õ húzta a rövidebbet.
Radi9600Pro hmm elégnek kell lenne.
Hopp 2.4GHZ??!! Celeron??!! Inkább Intel P5 Dual Core 2. Meg nem mondom hány GHZm van duállba.
Hát bajtárs sztem maradj a rókalyukban és tárazz amíg mi osztjuk a javakat az Arab bajuszosoknak.
Peace
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Na de helló mindenki!
Nekem nincsenek hülye kérdéseim, nem vagyok BF2 se CSé csõlátó.
Megnéztem a videókat hát naon poénos fõleg a Baywatch áhh.
Szóval türelmesen várunk számolgatunk és persze gyüjtögetünk mánit kb 11.000Ftra számítok pölö TDU.
COD 1 el játszottam LANon keresztûl COD 2 singli.(Ne akard tudni miért) /=)
Igazából BF2t toltam és szereztem a tapasztalatokat no de COD 4 az megfogott a vidikkel meg a képekkel.
Egy valamit nem értek Gamekapcson láttam egy olyan videót ahhol ugyanazzal a fegyverrel töltött két féle képpen slow mod fast mod.
Most akkor az mi is?Bazz sniperrel mi a helyzet ott is vissza lehet fojtani a lihegést.
Éljen a Modern Warfare novemberben találkozunk valamelyik bomba ütötte kráterben.
Hozz töltényt.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Athlon 64X2 3800+ MSI EN7600GT 256mb 2*1 GB DDR2 Ram 200Gb samsung C-Media 5.1
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯