Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sd gondolom van?
(51 nap...)
MJ rulz Pink Team The Only One
Bazz a sniperezés nagyon érdekel mert BF2ben sokszor szoktam ezzel segíteni a bajtársakon.
Milyen cuccokat tehetnék be a Sniperes kasztba?
Meg hogy olyan parancsok vannak mint a COD2ben vagy a BF2ben? (Cover me,Open fire,Fall back)?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Írok én.
Szóval 4 óra játék alatt.
Grafika eszméletlen cod3-nál azért bõven jobb.
3 map van.
Vacant(ez egy romos irodaépület)
Crash(ez kísértetiesen hajaz a sólyom végveszélybennek arra a részére amikor a lezuhant heli körül lövöldöznek a faluban.)
És van egy amit már videóban sokat láthattatok egy kis falu szerûség sok fûvel ami a nipereseknek kedvez.)
Sniperrõl jut eszembe ha fûbe fekszik mozdulatlanul észrevehetetlen de szó szerint én is mindig befekszek a fûbe és sorra mennek el mellettem az emberek😄
A fizika jó.
Pl a vacant-on van egy terem ami tele van egy csomó ilyen irodai box-al tudjátok sok gép meg ilyenek oda behajítasz egy granyót és csa úgy repülnek a cuccok😄
A fegyverek ugyan csak jók.
Hangok is jók és hangulatos amikor a gép tájékosztat rádión hogy vezet -e a csapatod vagy éppen hátrányba került,vagy esetleg jön egy airstrike vagy a helikopter ami elõl néha egy sima bádog épületbe vagy konténerbe felesleges bebújni mert úgyis szétkaszál😄
Most így egyszerre ennyi de ha van kérdésetek szívesen válaszolok.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
"Mi is van a betaban?
- 2 palya, Overgrown (egy haborutol sujtott videki faluban olunk) Crash (egy kisebb varos kozepen egy lezuhant helikopater kozeleben rohangalunk)
- rohadt sok fegyver, szinte a bf2 egesz kellektara (60+ a fullban)
- xp-t kapunk, fegyvereink kinezete egy kiegesziteseik (red scope, hangtompitó, c4, rpg, festés, stb) szemelyre szabhatoak
- 4 fele jatekmod (ffa, team dm, objective olyan mint a cs-ben a bombalerakos vagy harmadik bf szeru domination/conquest ahol zaszlokat foglalunk be, meg még valami de nem tudom a nevet)
- porgos jatekmenet
- és VÉGRE hogy b****** meg a sok feleszu, igazi durva fegyverhangok nem azt a hallod hogy egy m249 a kezedben hogy "egercincogas ON" Haborus feelinget akarunk nem babazsurt, de itt erre figyeltek. Bar a "Black" fegyverhangjait meg mindig nem veri de kozel van hozza.
Grafika: mit is mondhatnek most a Bioshock utan? Nem a legszebb de joval szebb a CoD 2 es CoD 3 utan de ugy erzem meg mindig ugyanaz a motor lehet alatta. Viszont veszettul gyors, 12-en lojuk egymast, fustgranat, airtstrike (tudsz kerni ha lelottel 5-6 embert zsinorban) es nem, mondom NEM akad 60fps mellett !!!. Rpg huzza maga utan a csíkot, roncsok es debrisek repulnek mindenfele, a sprintelest jol erzekelteti a jatekossal, kes is menõ ahogy vagsz vele stb. A terkepek nagysaga kb akkora lehet mint egy 16-os bf2 map.
Ami fontos a karakter szemelyre szabasa:
Egyszeru es nagyszeru - olsz es xp-t kapsz majd rangot. Nagyobb rang tobb unlock, tobb unlock tobb perk. Mi is az perk? Spec tulajdonsagok (Fallout for life) amivel szinesitjuk kicsiny bakank mindennapjait, harom perket tudsz egyszerre hasznalni, kb hasonloakat:
- golyo atuti a falat
- nagyobb grenade sebzes
- hosszabb futas
- uav nem lat teged
- celzas rasegites
- miutan lelonek meg ott fekszel a foldon es kilohetsz meg kb 2 tarat a pisztolybol szovala az osszeeseo fickokba jobb ha pluszba meg 1-2 golyó kerul
- tobb health, tobb rpg toltel
A specko beallitasaid el is tudod menteni ot kulonbozo helyre, hogy ez miert is jo? Kepzeld el valami jobb csapattal kerultok ossze cb-n egyik pillanatban meg a sunyulo "uav nem lat engem" + hangtompitos szuperpontos mp5-el irtasz de lelonek. Kovetkezo pillanatban mar a masik kasztoddal respawnolsz aki egy rpk-t fog a kezeben atlosz vele a falakon es lelosz 2 embert a fal masik felen utana meg 3 granatot csapsz felejuk. Sweet.
Over and out"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A fizika az ott van rendesen a toppon, az effekteknél szemem fülem ketté áll, csak bambulva nézem, pfff.. ez tarolás bakker. Grafika: jól optimalizált... sm3-as...
még mit mondjak...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem volt 360 és csak porosodott...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ideje váltani és a 21.századba lépni és ott lövöldözni.
Sõt most már a multi sem akadály konzolokon!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Na az jó!Mondjuk nekem semmi bajom az X esekkel.TDU miatt cseszegetik õket.
De én nem veszek részt ebben szóval PEACE és türelemmel várjunk mind az X360ra és mind a PCre.
Kérlek......
Milyen a mozgás? Milyen a lövés? Milyenek a hangok? A falon keresztûl elhúll az ellen? Ha meglõnek elõkapod a pisztolyt? Raktál össze embert?
Vezettél tankot,helcsit,humveet?
Pontosan lehet lõni vagy kell hozzá kézi erõ is?
Milyen gyórsan dobott fõl a serverre?
Sniperezni milyen?
Vezetni?
Te rájöttél mi az a egykezes vagy kétkezes tõltés vagy mi a fene?
És végûl hogy érezted magad?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Remélem a COD4nek olyan feelingje lesz majd mint a COD2nek.
Ma naon jólment az elsõ 3ba benne voltam 2x 1. 4x 2. 10x 3. 4. nem is lettem.<#crazya>#crazya>
Pff a falon átlövés jól jött volna vagy a padlón, úhh de várjuk igaz?
Nagyon kíváncsi leszek a fegyverekre és az onlinera.
BF2: a BF2ben az a kár hogy lassan tõltibe a servert és nincs repülõ ablak. Jön az MSN és pfff szívok 3 percet mire vissza jön a kép és még 2percet hogy megmozdúlhassak.
Azért naon faxák ezek az online gémek.
51nap 15óra 54perc 50másodperc
Lassan de biztosan.<#violent>#violent>
1.a cod3-ban egyáltalán nincs pangás akármilyen bugos is.
2.A cod4 betán amikor én fent vok eddig mindig 10000 fölött volt a létszám.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Tehát PCre sztem 12.000Ft
X360ra sztem 22.000Ft
Jah és azt kérdezném hogy ki mire veszi majd meg?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
amúgy ne aggódj, a jó játékok árát megkérik pc-én, tudják hogy ifizetik a mp miatt. cod2 18 volt!!!!! én ezt is oda tippelem, ne legyen igazam.
MJ rulz Pink Team The Only One
Nem kell sapi vagy dögcédula ........ se rajzok.=)
A konzolosok ezt nem kapják meg, ellenben õk megnézhetnek majd egy "Így készült" DVD-t, amin temérdek extra lesz, a szokásos fejlesztõi interjúk mellett például bemutatják a SAS alakulat történetét a második világháborútól napjainkig. Én amondó vagyok, ez érdekesebb lehet a kézikönyvnél. Viszont nálunk is rosszabbul járnak a Playstation 3 tulajok, mert õk teljesen kimaradnak ebbõl, pedig a Blu-ray lemezen lenne bõven hely. Az ár külföldön 10 dollárral lesz magasabb, itthon nem tudni, mekkora lesz a különbözet, ha nálunk is elérhetõ lesz a csomag.
Info: PC GURU
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Activision has contracted with Even Balance, Inc. to integrate PunkBuster™ Anti-Cheat software into the game Call of Duty® 4: Modern Warfare™ developed by Infinity Ward.
Nehogy már 15.000Ft legyen lassan X360 as értéke lesz.
De én azt mondom hogy MAJD meglátjuk tök mindegy most 3000Ftvel több kevesebb akkor is MEGSZERZEM.
a pacific assaultról ne is beszéljünk...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Na bazz csöngettek.