Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
nem mintha a codban nem lennének jók a hangok...
sd gondolom van?
(51 nap...)

MJ rulz Pink Team The Only One

HUNMemphis
Csurog a nyálam!
Bazz a sniperezés nagyon érdekel mert BF2ben sokszor szoktam ezzel segíteni a bajtársakon.
Milyen cuccokat tehetnék be a Sniperes kasztba?
Meg hogy olyan parancsok vannak mint a COD2ben vagy a BF2ben? (Cover me,Open fire,Fall back)?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Attila8805
Csak ennek a fele marhaság😄

Írok én.
Szóval 4 óra játék alatt.
Grafika eszméletlen cod3-nál azért bõven jobb.
3 map van.
Vacant(ez egy romos irodaépület)
Crash(ez kísértetiesen hajaz a sólyom végveszélybennek arra a részére amikor a lezuhant heli körül lövöldöznek a faluban.)
És van egy amit már videóban sokat láthattatok egy kis falu szerûség sok fûvel ami a nipereseknek kedvez.)
Sniperrõl jut eszembe ha fûbe fekszik mozdulatlanul észrevehetetlen de szó szerint én is mindig befekszek a fûbe és sorra mennek el mellettem az emberek😄
A fizika jó.
Pl a vacant-on van egy terem ami tele van egy csomó ilyen irodai box-al tudjátok sok gép meg ilyenek oda behajítasz egy granyót és csa úgy repülnek a cuccok😄
A fegyverek ugyan csak jók.
Hangok is jók és hangulatos amikor a gép tájékosztat rádión hogy vezet -e a csapatod vagy éppen hátrányba került,vagy esetleg jön egy airstrike vagy a helikopter ami elõl néha egy sima bádog épületbe vagy konténerbe felesleges bebújni mert úgyis szétkaszál😄
Most így egyszerre ennyi de ha van kérdésetek szívesen válaszolok.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

HUNMemphis
Köszönjük szépen a beszámolót.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

sztechnika
Elég az én is bf ezek de ott tényleg kell a jármûvek miatt ide elég ennyi😊

ja és persze köszi<#smile>
A terkepek nagysaga kb akkora lehet mint egy 16-os bf2 map. eeh<#szomoru1>Báár mondjuk a cod2 mappoknál akkor nagyobb,de nem sokkal...
uHs Gerzson
Egyik ismerösöm bétázik és ezt írta:

"Mi is van a betaban?

- 2 palya, Overgrown (egy haborutol sujtott videki faluban olunk) Crash (egy kisebb varos kozepen egy lezuhant helikopater kozeleben rohangalunk)
- rohadt sok fegyver, szinte a bf2 egesz kellektara (60+ a fullban)
- xp-t kapunk, fegyvereink kinezete egy kiegesziteseik (red scope, hangtompitó, c4, rpg, festés, stb) szemelyre szabhatoak
- 4 fele jatekmod (ffa, team dm, objective olyan mint a cs-ben a bombalerakos vagy harmadik bf szeru domination/conquest ahol zaszlokat foglalunk be, meg még valami de nem tudom a nevet)
- porgos jatekmenet
- és VÉGRE hogy b****** meg a sok feleszu, igazi durva fegyverhangok nem azt a hallod hogy egy m249 a kezedben hogy "egercincogas ON" Haborus feelinget akarunk nem babazsurt, de itt erre figyeltek. Bar a "Black" fegyverhangjait meg mindig nem veri de kozel van hozza.

Grafika: mit is mondhatnek most a Bioshock utan? Nem a legszebb de joval szebb a CoD 2 es CoD 3 utan de ugy erzem meg mindig ugyanaz a motor lehet alatta. Viszont veszettul gyors, 12-en lojuk egymast, fustgranat, airtstrike (tudsz kerni ha lelottel 5-6 embert zsinorban) es nem, mondom NEM akad 60fps mellett !!!. Rpg huzza maga utan a csíkot, roncsok es debrisek repulnek mindenfele, a sprintelest jol erzekelteti a jatekossal, kes is menõ ahogy vagsz vele stb. A terkepek nagysaga kb akkora lehet mint egy 16-os bf2 map.

Ami fontos a karakter szemelyre szabasa:

Egyszeru es nagyszeru - olsz es xp-t kapsz majd rangot. Nagyobb rang tobb unlock, tobb unlock tobb perk. Mi is az perk? Spec tulajdonsagok (Fallout for life) amivel szinesitjuk kicsiny bakank mindennapjait, harom perket tudsz egyszerre hasznalni, kb hasonloakat:

- golyo atuti a falat
- nagyobb grenade sebzes
- hosszabb futas
- uav nem lat teged
- celzas rasegites
- miutan lelonek meg ott fekszel a foldon es kilohetsz meg kb 2 tarat a pisztolybol szovala az osszeeseo fickokba jobb ha pluszba meg 1-2 golyó kerul
- tobb health, tobb rpg toltel

A specko beallitasaid el is tudod menteni ot kulonbozo helyre, hogy ez miert is jo? Kepzeld el valami jobb csapattal kerultok ossze cb-n egyik pillanatban meg a sunyulo "uav nem lat engem" + hangtompitos szuperpontos mp5-el irtasz de lelonek. Kovetkezo pillanatban mar a masik kasztoddal respawnolsz aki egy rpk-t fog a kezeben atlosz vele a falakon es lelosz 2 embert a fal masik felen utana meg 3 granatot csapsz felejuk. Sweet.

Over and out"

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Prince23
Na mesélek:
A fizika az ott van rendesen a toppon, az effekteknél szemem fülem ketté áll, csak bambulva nézem, pfff.. ez tarolás bakker. Grafika: jól optimalizált... sm3-as...
még mit mondjak...

21-század ^^.még két honap és ezzel fogunk jáccani.mekkora frencsájz lesz <#buck>azé egy két bétás mesélhetne.
HUNMemphis
Hmmm de gondolom azért he he ÉRDEMES rá áldozni?

Kandurex
azért ne várj túl sokat,...szép, szép a COD4, de még se az a mellbe vágó élmény...és még egy szöszenet....a COD3 motorja van alatta....nc

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Igen lehet kapni hozzá. Akkor máris nem konzol hanem pécé és árban is hasonló kategóriájú pc elviszi majd. MEllesleg másra is, jó, de ez már off.
Nekem volt 360 és csak porosodott...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

HUNMemphis
Hát sztem ott a COD2 és kész.Mi a különbség?Hát jármûvek aztán kifújt.A graf sztem ugyan az.
Ideje váltani és a 21.századba lépni és ott lövöldözni.

CALL OF 3 KELLENE PC-RE NEM A 4 <#dumcsi>

dante3
Szerintem nem! Én is PC-t használok, nincs konzolom, de már azokhoz is lehet kapni billentyûzetett és egeret, amivel simán lehet játszani FPS-t!
Sõt most már a multi sem akadály konzolokon!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

PC ez egyértelmû. FPS-t konzolra ez még viccnek is rossz 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

HUNMemphis
Az.

Kandurex
oda, oda,..nem magyarországon kell vásárolni,...pl. a playasia, futárral, csomagolással stb. -sel 12k küldi a legújabb játékokat,..sajnos nálunk pár elvadult bolt, pl 576kbye. ilyen 18-20 ezrekért adja a játékot, ami persze nevetséges ár

sztechnika
PC hez képest mondtam

HUNMemphis
Hmm 12.000Ft? ix BOX360ra?
Na az jó!Mondjuk nekem semmi bajom az X esekkel.TDU miatt cseszegetik õket.
De én nem veszek részt ebben szóval PEACE és türelemmel várjunk mind az X360ra és mind a PCre.

HUNMemphis
Mesélj légyszíves a Bétáról!
Kérlek......
Milyen a mozgás? Milyen a lövés? Milyenek a hangok? A falon keresztûl elhúll az ellen? Ha meglõnek elõkapod a pisztolyt? Raktál össze embert?
Vezettél tankot,helcsit,humveet?
Pontosan lehet lõni vagy kell hozzá kézi erõ is?
Milyen gyórsan dobott fõl a serverre?
Sniperezni milyen?
Vezetni?
Te rájöttél mi az a egykezes vagy kétkezes tõltés vagy mi a fene?
És végûl hogy érezted magad?

uHs Gerzson
Pöcö of kórsz 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kandurex
Xbox, de nem 22 -ért, hanem 12k -ért, természetesen megjelenés napján.

HUNMemphis
Éljen a PC!!!<#nyes>
Remélem a COD4nek olyan feelingje lesz majd mint a COD2nek.
Ma naon jólment az elsõ 3ba benne voltam 2x 1. 4x 2. 10x 3. 4. nem is lettem.<#crazya>
Pff a falon átlövés jól jött volna vagy a padlón, úhh de várjuk igaz?
Nagyon kíváncsi leszek a fegyverekre és az onlinera.
BF2: a BF2ben az a kár hogy lassan tõltibe a servert és nincs repülõ ablak. Jön az MSN és pfff szívok 3 percet mire vissza jön a kép és még 2percet hogy megmozdúlhassak.
Azért naon faxák ezek az online gémek.
51nap 15óra 54perc 50másodperc
Lassan de biztosan.<#violent>

Kandurex
ismét egy live -ot még hírbõl se láttot user..

Attila8805
Hát ezzel vitatkoznék.
1.a cod3-ban egyáltalán nincs pangás akármilyen bugos is.
2.A cod4 betán amikor én fent vok eddig mindig 10000 fölött volt a létszám.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

sztechnika
FPS-t csak PC-n xboxon pangás lesz mint a cod 3 ban.

pc

tommyg
pc egyértelmûen

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

HUNMemphis
Na jó srácok válasszuk szét a PCt és az X360t
Tehát PCre sztem 12.000Ft
X360ra sztem 22.000Ft
Jah és azt kérdezném hogy ki mire veszi majd meg?

schrank
nézd már meg a mûsoros dvd árakat szerinted nõtt az áruk az elmúl 5 évben ? <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Prince23
Na bazz, a bf mikori játék is, ezelött 2-3 éves?
a 19.900-at meg visszaszívom😄DD

schrank
te hülye vagy b+ mindegyik 12k anno a bf2 is annyi volt amennyia többi pedig abban voltak újdonságok is nem egy játékmód másolat volt kiglancolva

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Prince23
Lesz az 19.900-
Mér csak a modern hadviselés miatt + a kellékek miatt is

csuszi
52 nap 10 óra 15 perc 10 sec 😄😄😄
amúgy ne aggódj, a jó játékok árát megkérik pc-én, tudják hogy ifizetik a mp miatt. cod2 18 volt!!!!! én ezt is oda tippelem, ne legyen igazam.

HUNMemphis
Nekem jó a alap is.
Nem kell sapi vagy dögcédula ........ se rajzok.=)

Csirke4
15 a collectors edition. 😛
Bogdogege
A Call of Duty 4: Modern Warfare november 5-én jelenik meg, immár gyûjtõi kiadás formájában is. A doboz viszont nem rejt túl sok érdekességet, legalábbis PC-s oldalon. Nekünk ugyanis mellékelik az Xbox360-hoz is járó kis könyvet, melyben soha nem látott koncepciórajzok lesznek, végleges és kezdeti elképzelések egyaránt. Emellé még kapunk egy stratégiai kézikönyvet (a BradyGAMES kiadásának másolatát), ami minden apró trükköt tartalmaz majd, ráadásul az egyjátékos kampány teljes végigjátszása is benne lesz, multiplayer tippekkel és térképekkel (felülnézetben) egyetemben - ám ez csak digitális formában lesz rajta a lemezen, szóval ez egy kicsit csalódás.

A konzolosok ezt nem kapják meg, ellenben õk megnézhetnek majd egy "Így készült" DVD-t, amin temérdek extra lesz, a szokásos fejlesztõi interjúk mellett például bemutatják a SAS alakulat történetét a második világháborútól napjainkig. Én amondó vagyok, ez érdekesebb lehet a kézikönyvnél. Viszont nálunk is rosszabbul járnak a Playstation 3 tulajok, mert õk teljesen kimaradnak ebbõl, pedig a Blu-ray lemezen lenne bõven hely. Az ár külföldön 10 dollárral lesz magasabb, itthon nem tudni, mekkora lesz a különbözet, ha nálunk is elérhetõ lesz a csomag.

Info: PC GURU

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Activision has contracted with Even Balance, Inc. to integrate PunkBuster™ Anti-Cheat software into the game Call of Duty® 4: Modern Warfare™ developed by Infinity Ward.
HUNMemphis
Nem szeretném, akarom és tudom is. 😉
Nehogy már 15.000Ft legyen lassan X360 as értéke lesz.
De én azt mondom hogy MAJD meglátjuk tök mindegy most 3000Ftvel több kevesebb akkor is MEGSZERZEM.

tommyg
nem a mohaa az jó (medal of honor allied assault) de a moha (medal of honor airborne) nagyon szar ilyen még nem volt velem hogy game közbe ennyire unom magam kajak azt vártam hogyy legyen má vége a pályának 😄😄
a pacific assaultról ne is beszéljünk...

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Soldiers
még a pacific assault is jobb

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
hát a mohaa az tényleg szar 1-szer végig vinni jó volt az addig se untam magam

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Bogdogege
Rághatod is, ez a MOH Airborne egy nagy kalap szar lett, nulla az egész. Remélem 52 nap mulva nem csalódunk

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Soldiers
óóóóóó 52 nap hol van az még én addigra lerágom a 10 újjamról a körmömet

Huszi84
én 12k-15k közé tippelném <#wink>

ReD DevilS 4 LifE

csuszi
szeretnéd...

HUNMemphis
PCre MAX 12.000Ft.
Na bazz csöngettek.

Huszi84
biztos lesz..
de azt még nemtudni,h mibe fog az nekünk kerülni

ReD DevilS 4 LifE