Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
megjelenik wrz sokra mentek gondolom lesz vmi kis védelem hogy netudj menni szerverre xD gondolom képesek és megoldják hogy törtel nelehessen menni szerókra se 😄 azon szakadok mind1 alap hogy megveszem 😛

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

SpeedXHUN
Jó 5let<#alien>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

bodesz
NEM MMO HANEM RPG
mmo aztlejenti hogy netes KB...(massive multiplayer online)
szal ez MMOFPS és nelegyen már rpg beütésü hanem inkább warrock beütésü...és gondolom sok mod lesza hol nincsen ilyen faszság hogy énmost 3as szintü vok van x perkem is sõt sztem ilyesmit elfogják ítélni is és a rakétást meg ezeket ki is szedik hivatalos versenyeken.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

MW Master
én majd multiban helivel darálom a népet aztán lehet vitatkozni ki a pro <#vigyor2>

az élet egy szar játék de a grafikája nagyon ott van

Csirke4
Mi a baj a szintlépéssel?
Meg jön ez az idióta szövegy, hogy akkor a kezdõknek nincs semmi esélyük. Ez baromság pontosan ezért van ott a single és utána már nem vagy kezdõ.

De amúgy most õszíntén aki kezdõ és pro ellen megy annak nem mindegy, hogy a pro-nak milyen perkjei vannak? Vagy vannak-e. Ígyis úgyis a pro fogja ledarálni akár perkezik akárnem.
SpeedXHUN
Akkor mindeki kezdõ maradnak,de sztem nem lesz ilyen<#zavart2>

számítani fog, pár média ezt tekinti legnagyobb negatívumnak, hogy kicsit mmo hatású lesz így, ami egy skillt nem igénylõ játéknál elmegy, de egy pixelvadász fpsnél azért más...

de elvileg lesz az az opció, hogy egyenlõ szintû játékosokkal játszol csak, ha akarsz

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

tommyg
húúúúú megjelenik egybõl veszem meg

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

SpeedXHUN
Warez,te sem gondolod remélem komolyan<#ejnye1>

Ez van.Azt a 4napot ki bírod.
De 5.e után sztem pár napon belül fel kerül warez oldalakra...
mivannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn November 9??????????????? NEEEEEEEEEEEEEEEEE :@
Huszi84
de multiba is számitani fog a szintlépés???
vagy,h fog ez mûködni<#conf>nem vágom..

ReD DevilS 4 LifE

húú bazz tolakodott mindenki 😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

jaj mikor lesz már cégre demo mer eltudnák azzal is jáccani 😄
egyébként meg fox lepõdni tudtam, magszokható az x-box irányítása szal utána meg már megy mint az állat😄

Solid Snake
Lõni tudtál azért?<#mf1>
Löktek félre ezerrel mi? <#idiota>
HUNMemphis
Valóban a demo 3 pályával elég is lenne.
Mondjuk abba sem halok bele ha nem lesz,van elég gém még itthon, na meg a COD2.Azért azt se felejtsük el.
Szóval "türelem rózsát terem" alapon kivárom és ha meglesz akkor élvezem.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

ez, tegnap toltam vele budapest gameshow-n igaz h. nem több mint 5 percig és csak x-boxon és az is csak béte volt de naggyon ütõõõs

VRSDM
crysis jólesz 2hétig. cod csak akkor kezd majd megtetszeni igazán :] kb.

u dont have to listen anybody else but me

schrank
mi köze egymáshoz a kettõnek a crysis grafika és single buziknak készült a cod meg multis <#banplz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Szili08
Mék lesz vajon jobbb Crysis vagy ez😄? Mind a 2 faxa lesz! Gyaaa!<#beka2><#beka2><#beka2>

Attila8805
ma éjfélkor lejár:-(
Bár mondjuk én már 26.-a óta nem tolom mert nincs goldom😄
De majd a teljes.
Annyit mondok ról hogy 10 perc játék után eldöntöttem hogy megveszem és szétjáccom vele az agyam😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

VRSDM
xboxos csak ne pörögj...

Mi van már itt is volt béta teszt???NemMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! :@ Crysisét is elkéstem. :S
VRSDM
visszatérve aki bátátásztááraz írhatna még hogy hogys mint mennek a dolgok cod4 téren ;]

bodesz
na bétának.sry nemtok írni néha :o

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
ohh
bátának vége? akkor már demo lesz XD

Bogdogege
Eredetileg is November 9-re volt hírdetve, amúgy meg a remény hal meg utoljára <#mf2> <#kocsog>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

csuszi
szal idõzitõt kéretik egy nappal átállítani 😉
jah és én a helyetekben demoban nem reménykednék 😉

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
At this time, we're announcing the Beta will end on Sunday, September 30th. In the United States, you can visit GameStop and Best Buy to reserve your copy of the game. International users can visit www.callofduty.com for territory-specific pre-sell programs. CoD4:MW will be available on November 6th in North America, November 9th in Europe.
charlieblabla.com info

MJ rulz Pink Team The Only One

na ja, a demo tuti kevesebb, mint 35 nap 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

SpeedXHUN
Már ha demo is lenne azzal már teljesen kibírnánk novemberig

HUNMemphis
Köszönjük az infót.
Hát én csak annyit mondok erre hogy már alig várom.
Úristen még 35 nap.
Nem baj ha letellik az idõ akkor indúla banzáj.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

nah tegnap Budapest Gameshow-n a cod4 prezentáció a moziban nagyon jól sikerült, az x-boyos teknikai lámaságuk ellenére, ez a kapcsolódás vett el kerek 5 percet az amúgy is rövid idõbõl, de utána már ment a játék a grafika élvezet volt mozivásznon, naggyon ütõõõõs volt, csak hát aki játszott eléh noobnak tûnt, a végén be is ismerte a bénaságát a "legközelebb le is lövünk valakit" zárómondattal.

Csirke4
Nem ugyanaz pár ember közül válogatnia a szervereknek mint több ezerbõl.
ugyanez, többször sztem hülyeség :S max 1 év multi után legnehezebb fokozaton

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

valószínûleg ez egy _opció_, amit majd ki-be lehet kapcsolni kedvünk szerint

Ezt gagyogták a bemutatón. De azt láttam hogy a 6-os szintû játékos mellé 24-es és 23-as szintû játékost is betett ennek ellenére.
tommyg
az rossz lenne

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

"A szerverkeresõje a játéknak elvileg olyan játékosokat választ be hozzád akik hasonló szinten vannak mint te"

He? <#fejvakaras>

Nem sokat toltam vele, örültem hogy nem süketültem meg a hangzavarban, mert pont mellettem nyomatták a guitar hero-t és kicsit erõsen.
Amit mondtak és láttam az hogy az egy külön képesség hogy valaki át tud lõni a falon. Ehhez el kell érni egy szintet és azután lehet megszerezni ezt a tulajdonságot. Lehet választani sok speckó képességbõl majd.
A szerverkeresõje a játéknak elvileg olyan játékosokat választ be hozzád akik hasonló szinten vannak mint te, ez a bemutatón sajnos nem jött össze, lehet a beta mivolta miatt a játéknak.
Lesz egy pár multi mod hozzá, nemtom mennyit tudtok róla, lesz taktikai csapat funkció, ugyanez egy objektumos változatban.
A fegyverek is fejleszthetõek a multiban.
Ennyit egyelõre.

Amúgy ennek is megvan az eddigi cod-ok hangulata és ez a léyneg. Ha annál is jobb lesz az már csak ráadás.
HUNMemphis
Jah a szintlépés sokat dob a gémen.
Mienek voltak a fegyv erek kezelhetõsége?
Na meg a falon átrepülö ólom?

schrank
én 4. leszek ha ki is próbálom talán <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ki volt a Budapest Gameshow-n? Ott ki lehetett próbálni a multi betát.
Hát mit mondjak nagyon hangulatos lesz. A szintlépés tetszik benne. 😊
HUNMemphis
Csatlakozok az elöttem szólóhoz. 😉

én spec elõször végigviszem singlet, aztán meg multi orrba-szájba, szóval az arány folyamatosan növekedni fog a multi javára 😊

MW Master
<#wow1>

az élet egy szar játék de a grafikája nagyon ott van

Csirke4
Na tessék gyerekek az e heti poll:
How much of CoD4: MW single player will you be playing compared to online multiplayer? Leif - San Diego, CA

Answer Percent
1. 10% single player, 90% online multiplayer 22%

2. 25% single player, 75% online multiplayer 37%

3. 50% single player, 50% online multiplayer 31%

4. 0% single player, 100% online multiplayer 5%

5. Other 6%
Wiltz
hol írják hogy hétfõn vagy kedden demo?

NE IGYÁL!...................nélkülem

HUNMemphis
"A remény hal meg utoljára"
Szerintem lesz.