Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
mmo aztlejenti hogy netes KB...(massive multiplayer online)
szal ez MMOFPS és nelegyen már rpg beütésü hanem inkább warrock beütésü...és gondolom sok mod lesza hol nincsen ilyen faszság hogy énmost 3as szintü vok van x perkem is sõt sztem ilyesmit elfogják ítélni is és a rakétást meg ezeket ki is szedik hivatalos versenyeken.
az élet egy szar játék de a grafikája nagyon ott van
Meg jön ez az idióta szövegy, hogy akkor a kezdõknek nincs semmi esélyük. Ez baromság pontosan ezért van ott a single és utána már nem vagy kezdõ.
De amúgy most õszíntén aki kezdõ és pro ellen megy annak nem mindegy, hogy a pro-nak milyen perkjei vannak? Vagy vannak-e. Ígyis úgyis a pro fogja ledarálni akár perkezik akárnem.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
de elvileg lesz az az opció, hogy egyenlõ szintû játékosokkal játszol csak, ha akarsz
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
De 5.e után sztem pár napon belül fel kerül warez oldalakra...
vagy,h fog ez mûködni<#conf>#conf>nem vágom..
ReD DevilS 4 LifE
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Mondjuk abba sem halok bele ha nem lesz,van elég gém még itthon, na meg a COD2.Azért azt se felejtsük el.
Szóval "türelem rózsát terem" alapon kivárom és ha meglesz akkor élvezem.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
u dont have to listen anybody else but me
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Bár mondjuk én már 26.-a óta nem tolom mert nincs goldom😄
De majd a teljes.
Annyit mondok ról hogy 10 perc játék után eldöntöttem hogy megveszem és szétjáccom vele az agyam😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
u dont have to listen anybody else but me
bátának vége? akkor már demo lesz XD
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
jah és én a helyetekben demoban nem reménykednék 😉
MJ rulz Pink Team The Only One
charlieblabla.com info
MJ rulz Pink Team The Only One
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Hát én csak annyit mondok erre hogy már alig várom.
Úristen még 35 nap.
Nem baj ha letellik az idõ akkor indúla banzáj.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
He? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amit mondtak és láttam az hogy az egy külön képesség hogy valaki át tud lõni a falon. Ehhez el kell érni egy szintet és azután lehet megszerezni ezt a tulajdonságot. Lehet választani sok speckó képességbõl majd.
A szerverkeresõje a játéknak elvileg olyan játékosokat választ be hozzád akik hasonló szinten vannak mint te, ez a bemutatón sajnos nem jött össze, lehet a beta mivolta miatt a játéknak.
Lesz egy pár multi mod hozzá, nemtom mennyit tudtok róla, lesz taktikai csapat funkció, ugyanez egy objektumos változatban.
A fegyverek is fejleszthetõek a multiban.
Ennyit egyelõre.
Amúgy ennek is megvan az eddigi cod-ok hangulata és ez a léyneg. Ha annál is jobb lesz az már csak ráadás.
Mienek voltak a fegyv erek kezelhetõsége?
Na meg a falon átrepülö ólom?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Hát mit mondjak nagyon hangulatos lesz. A szintlépés tetszik benne. 😊
How much of CoD4: MW single player will you be playing compared to online multiplayer? Leif - San Diego, CA
Answer Percent
1. 10% single player, 90% online multiplayer 22%
2. 25% single player, 75% online multiplayer 37%
3. 50% single player, 50% online multiplayer 31%
4. 0% single player, 100% online multiplayer 5%
5. Other 6%