Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
# RAM: 1 GB
# Video: DirectX 9.0c, NVIDIA GeForce 6600 GT, ATI Radeon X1300 Pro, or better with Shader 3.0 support
ez a moh airborne gépigénye, na most ez 2,8 ghz procit kér és 1 gb ramot
a cod 4 meg 2,6 ghz-t és 1,5 gb ramot
ezt nem vágom <#circling>#circling>
az élet egy szar játék de a grafikája nagyon ott van
A hivatalos gépigény még nem derült ki!!
Olvasd el újra.
A HIVATALOS
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Én találtam, a PC Dome-on:
Rendszerkövetelmény
Processzor: Pentium 4 2,6 GHz (3,2 GHz Vista esetén)
Memória: 1 GB (1,5 GB Vista esetén)
Operációs rendszer: Windows XP SP2/Vista
CD-ROM: DVD-ROM
Merevlemez: 8 GB
Grafika: 128 MB-os DX9.0c kompatibilis 3D kártya (GeForce 6600/Radeon X1300 vagy jobb, kivéve X1550)
figyelnek minket 😮
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Thank you sincerely for your participation in the Call of Duty 4: Modern Warfare Xbox 360 Multiplayer Beta.
After several awesome weeks of gaming with you online, the Beta has concluded. Throughout the program we collected and responded to your feedback on the forums, often using your comments to improve upon the Multiplayer portion of the game. If you haven't already, be sure to read Fourzerotwo's recent blog about the many ways your Beta feedback helped influence the final version of Call of Duty 4: Modern Warfare. In other words, 'Mission Accomplished!'
While the Beta is done, it won't be long before you can enjoy COD4:MW's weapons, perks and multiplayer maps again. Between now and November's worldwide release for COD4:MW, we are planning to share some exciting updates. Stay tuned, we promise it will be worth the wait.
lol.
a faszláma címet meg köszi, rég vágytam már rá 😊
u.i.: olvasás utáni szövegértést gyakorold
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Bár irányítani nem lehet deszétkaszál mindenkit😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
2.sztem veréb is vagy 1és1/2 évig toltam mmorpgket és rájöttem hogy az életem fontosabb a fasz gémeknél.amikor leírtad hogy ez kicsit MMO ott elástad magadat sztem...azhogy rpgs beütés megértem még valahol de hogy kicsit MMO.hát istenem...
ha cod2t is neten tolod akkor már MMOFPS.de mivel van benne singe sima fps is.vágod?felfogtad miaz az MMO?(mmo nak semmi köze rpg hez se mmorpghez!!!)
amúgy gondolom a nagy 3/4éves mmorpg multad az a tört wowozás lehetett xD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem kell azonnal a hajatokat tépni, hiszen a csúszás nem is olyan vészes, mint azt más játékok esetében tapasztaltuk.
Nemrég adta hírül az Activision, hogy az Infinity Ward mûhelyében formálódó Modern Warfare alcímmel ellátott Call of Duty epizód az eredetileg tervezett november 5-e helyett november 9-én kerül majd a boltok polcaira. Ez a késés önmagában nem túl katasztrofális, s nem jelent további hibajavítást, vagy optimalizálást sem. A legvalószínûbb, hogy a sokszorosító üzem dolgozik lassabban a vártnál, a kiadó pedig nagyobb induló készlettel szeretné kezdeni a várhatóan sikeres premiert.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
2: tudom mi az mmo, és ha tovább is olvastad volna a hsz-emet rájöhettél volna, hogy tényleg
idézem: "...hogy kicsit mmo hatású lesz így, ami egy skillt nem igénylõ
3: kb 3/4 évig mmorpg-ztem, ne néz hülyének
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
de alap hogy én is megveszem