Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Bakker, milyeneket röhög már az a fiatal hapsi 😄

Egy tartalmas videó érkezett, melybõl kiderül néhány részlet a valósághû elemeket illetve a szintlépéseket illetõen.
Videó
grebber
2 nap múlva kiderül igazak-e a képek!

Next PC upgrade: 2022

VRSDM
lájtos photoshop sztem befigyel, uccsó elõtti kép pl. egy az egybe gaussian blur van a fickón, rádobva egy gradientes layer mask-al ...

játékokban nem láttam még ilyet, aztán kitudja :$

u dont have to listen anybody else but me

grebber

Next PC upgrade: 2022

magus
van, már van, csak ha jól emlékszem mikor kijött (akkor néztem utoljára), akkor a sokból csak kevés üzemelt törtként.

A BF2-es állapotok helybõl rácáfolnak erre, ugyanolyan account rendszer és mégis vannak csíterek official szervereken is 😞

zico87
pont jó lesz hogy nio warez MP mer nemlesz cheat vgy aki 1-xer lebukik bukja a cd keyet azt vehet másikat...

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

Zomil
mind1 mert igy is lesznek tört szerverek csak kicsit késöbb és nem lesznek benne dolgok, bár mostanra bf2-ben is vannak ranked warez szerverek😊
szoval tuti lesz lehetöséged kiprobálni multiban
amugy meg valve játékoknak is van warez multija ha már annyira ki akarod öket probálni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

magus
szerintem nembaj az, hogy mindenki tolhatja... codhoz mindig is voltak warez szerverek ahol mindenki tolhatta, de ha komolyan gondoltad cb-hez úgyis kellett eredeti és akkor meg nem játszottál ezeken. ráadásul maguk alól vágják ki a fát ezzel, ha nem próbálhatom ki a multit nem fogom megvenni, a valve játékokat sem vettem meg, nem tudtam kipróbálni milyen a multija, nenm szavaztam meg a bizalmat nekik.

Zomil
hál' istennek accountos lesz, vagyis nem minden kis warez hülyegyerek fogja nyomni ugy mint a cod2-öt
szerver kb cod2+ezer de nem tudom kb annyi lehet 😊
a multirol meg annyit h olvasgasd az x360bétások véleményét és megtudod

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én má nagyon várom, hogyha jol fut a gépemen, és tetszik én elõrencdelem a pcdomerol és akkor adnak hozzá sapit is 😊
am a multirol az milyen lesz:?
accountos, vagy olyasmi mint ami a cod2-volt?
Sztetek mennyiérrt lehet majd ott szervert bbérelni?

Jaj de jó már csak 2nap!!! 😊😊
SpeedXHUN
Sajna semmi<#wow3>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Shader Modell 2.0
Sáska
mi az az sm2?

tommyg
semmi esély
úúúú de várom má a demót 😄😄😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Prince of Máté
kurvára semennyi, de ez már alap.

Vajon mennyi esély van rá,h el indul sm2.0 kártyákon?<#confused>
Csirke4
A demóban is az lesz.
The Bog Rescue lesz a mission elvileg.
SpeedXHUN
Nem fogják 100%

Remélem lesznek faszányos városi pályák, ez a susnyásban bújkálós snipa izé nem annyira érdekel...

kovecses
Csütörtök este 6 órakor érkeznek a ködbe veszõ ghillie álcaruhába bújt mesterlövészek és egyéb harcban edzõdött überszoldátok a Call of Duty 4 PC demoban! Nincs más dolgunk, mint kajálni, illetve három és fél napot aludni addig.

harwired.hu

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Zomil
még használhatod a /record "név" parancsot amivel a cod saját formátumába rögzitesz

Viktor9202
Na végre legalább ennek a játéknak jön a demója, nem úgy mint a crysis-nek.Szerintetek eztis elhuzzák?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Csirke4
Codnál nem fog. A Crysis meg amúgy is szar.
Prince of Máté
ott az volt hogy, 1 hónapot késett a demo.

schrank
hypercam és az is egy progi <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ez egy progi?

What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!

Én szoktam használni... 😄 de most ez a legkevesebb... 😄

játszasz szó nem létezik

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

bakvarnyu
fraps

Sziasztok!

nem is annyira a játékkal kapcsolatban írok, de lenn egy kérdésem. Mivel láttam youtube-on egy klipet amit COD-bol vágtak össze. Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet rögzíteni például egy játék mozgóképeit?
Tehát játszasz, és késõbb mondjuk pl. windows movie makerrel zenével feltuningolva klipet csinálsz belõle. Én mondjuk suden strike-kal is láttam hasonló klipet...
Tudnátok javasolni programot, amivel mondjuk rögzíteni tudom egy játékprogram vagy másik program mozgóképeit? Köszi a segítséget!

schrank
beta -> fileplanet reg -> határozott cd key <#hehe>

ez így van

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Csirke4
Ott mi volt?
SpeedXHUN
Az a mi dolgunk<#mf2>

Prince of Máté
Csak nehogy az legyen mint a Crysis-nál 😞

csuszi
honnan?😊 a charlieoscardeltan egy kumma szó nincs róla (félreértés ne essék, én azt szeretném ha igazad lenne, csak kurvára eg yhivatalosoldalon nem mondják - ettõl még lehet igaz)

MJ rulz Pink Team The Only One

schrank
és mit fogtok élvezni a single-n egy hónapon keresztül <#confused> mert ha még multi lennne <#whatever>

PC-s verzió lesz, és tudjuk.
csuszi
akárhol olvastam nem írták milyen demo is ez. konzolos vagy pc-es? és hivatalos oldalon mé nem írnak róla? 1.kamu 2.nem kamu de konzol 3. nemkamu pc. de hogy meik a jó verzió azt ti sem tudhatjátok

MJ rulz Pink Team The Only One

Zomil
még 4 nap jeee 😊

Jövõ héten demó. <#circling>

Bogdogege
Megtudtuk végre, hogy a Call of Duty 4 két finom demonstráció formájában is meg fog érkezni hamarosan. Az Infinity Ward október 11-én, este 19 órától teszi meg az elsõ komoly lépést, mely által elõször a Yahoo Gamesrõl, majd a fejlesztõk ígérete szerint nem sokkal utána a többi oldalról is elérhetõvé vállik a játék egyjátékos demója. Ezek után be kell érnünk ennyivel, ugyanis a többjátékos módra kihegyezett változat november 9-én fog terítékre kerülni, azaz a teljes verzió megjelenésének napján. Utóbbi dolgot elég logikátlan lépésnek tartom, bár ez meg maradjon az én kis szerény, személyes véleményem. A fontos az, hogy hamarosan megtörik a jég...

Infó: Pc Guru

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

schrank
szingli demót basszák meg a videóitok meg még mindíg konzolosak <#mf2>

NeBby
Printscreenel úgy lehet lefotózni , hogy mediaplayer/opciók/player fül és allow screen saver during playback et bekapcsolod.

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Látom 5 nap mulva demo...hát ez kibaszott jó 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

HUNMemphis
Érdekes.............a printscreennel nem fotózta le na jó akkor utánzom.
Tessék nálam ezt lehet látni
Most akkor mi a baj?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

HUNMemphis
Basszus nálam ilyen a kép mikor a videót betölti.
Most akkor mitévõ legyek?
Frissítsek vagy mi a fax?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //