Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
nemhiszem mert akkor csak vistán futna és azt már megtudtuk volna ha így lenne

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

LoCk
Lehet, hogy este rakjak fol, hogy addig is kínozzanak...<#violent><#eplus2>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Hánykor teszik föl..00:00:01h-kor?<#hehe>
Ott leszek..<#eplus2><#hehe>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Zomil
de bizony fog 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

na holnap demóóó 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

NeBby
Én is csinálok újat ma este <#vigyor>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

G.I.JOE
Hû, de sietni fogok holnap haza melóból! 😄

már vissza tettem az elsõt😄 mind1 jó lesz ez<#eljen>Aztán ,ha vki meg unta csinálhat helyette másikat persze<#smile>
VRSDM
márjó, de eleinte nemvolt 😉

u dont have to listen anybody else but me

NeBby
Mer?<#vigyor3>

tommyg
mirõl beszéltek ti? nem fog DX10-et használni a game

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

nem jó alul...
NeBby
Tes...

Ha igét képezel egy játék nevébõl, valószínû, hogy az a multizást jelenti.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ok.1 picikét kisebbre,ha lehet😊
Smithwarden
Nekem az elozo jobban tetszett..
Bar en inkabb szeretem a sotetebb szineket, a "modern warfare" es az egesz tul vilagos tonusu (nekem).
Amugy nem nez ki rosszul, nem fikazasnak irtam csak egy velemeny, en fele ilyen jol se tudnek osszerakni egy ilyen bannert.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

NeBby
Hehh kösz h kitettétek <#vigyor><#eljen>
Még 1 kicsit alkotok rajta , mer csak gyors összedobtam , siettem filmetnézni 😊

AntiHero
szép<#eljen>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

SpeedXHUN
cd galaxison ki van írva.
a collektorshoz elvileg kapsz külön dvd-t hogyan készítették+könyvet+díszdoboz ((esetleg poster??)

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

NeBby
Unatkoztam... <#vigyor>

Zomil
tessék igaz h xbox-os, de pc CE-hez ugyanez lesz 😊

azt nem tudjátok h 576-nál is jár sapi? mert pcdome, meg cdgalaxis irja de 576 nem :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

NeBby
pcdomeon van , király <#vigyor>

NeBby
Valahol még az ár sincs kint <#vigyor> De amúgy nincs odaírva , h van hozzá (576, cdgalaxis )
De amúgy semmiben se más a Collectors csak annyi h díszdoz meg pár extra kép?

sztechnika
Sapit kapsz ha elõredneled a dvd-t,de akkor siess mert a készlet erejéig lehet az már rég elfogyott idézõjelben elõre

sztechnika
Már csak 1 et kell aludni<#alien>
Vagy 2 sokaknak mer a yahoo server biztos le lesz terhelve és tölhetünk 50 el....

NeBby
A Collectors editon és a sima közt milyen különbség lesz ?
Kapsz hozzá + póló , sapi , meg díszdoboz ? Mert nem írja egyik oldal se h mi van hozzá , valamelyik még az árat se ...<#vigyor2>
Jah és ha elõrendelem kapok hozzá vmit ? <#vigyor3>

Zomil
lesz dx10 és tutil esz különbség 😊 hogy mennyi az majdk iedrül mert a 1 csilli-villi efektel több van akkor nem sok értelme lesz😄

amugy én meg a cod2 singléjét pl. miután megszereztem kb 1honappal rá kezdtem el nyomni, mert unatkoztam addig csak multi😄
nálam cod=multi 😊

A demoba lesz dx 10 mod ? vagy egyáltalán lesz vmi külömbség dx 10 és 9 között ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Prince23
Sztem meg nem... én kifejezetten a SP-ért szeretem a codokat. Én még csak azt se tom, h milyen a MP. Meg nem is érdekel.... bár ez a modern CoD 4 ütös lesz multyn ezt aláírom.

zico87
az tény hogy a codoknak tényleg jó az SP-jük de azért a multiért codozik a nagytöbbség sztem

Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat

"a cod sohasem a single player részérõl volt híres..."Ez kicsit erõs azért.
Engem például jobban érdekel a singel player része,mint a multija.Mint az összes többi codban is nagyon jó volt az SP része...Talán nem vagyok ezzel egyedül.
magus
a cod sohasem a single player részérõl volt híres...

ha a crysis multija olyan lesz mint a far crye akkor nagyon gáz. amikor megláttam elõször, nem tudtam eldönteni, hogy én látok rosszul vagy ez tényleg ilyen szar.

én személy szerint várom a multi részét nagyon

hehe csak most nézem hogy az mégsem ban volt "csak" kick, a kis rohadt azt is megúszta.

31-es kill streak ilyen stat mellett na persze... <#levele>

Ez a köcsög például rendszeresen csítel, többször láttam már kurva pofátlanul aimbotozni, láttam amikor az admin kibanolta a szerverõl de a PB még nem kapta el szal...

Amíg figyel a PB frissítésekre addig kvázi azt csinál amit akar, és nem õ az egyetlen :/

Persze az is igaz hogy a bénábbak azért lebuknak és nem minden majom csítelhet orrba-szájba és elég egyszer lebukni hogy az account repüljön szal tényleg az accountos rendszer a nyerõ már csak a PB-t kéne gyakrabban frissíteni.

Zomil
sztem a cs-sek viszik a pálmát ez ügybe😄 még azt a kis béna grafikát is képesek 640x480-ba nyonmi 19'-es monitoron csak azért h minden pixelt lássanak 😄

amugy végülis igazad van😊 itt is kell butitani de sztem elég lesz 1-2 effektet kivenni a grafika maradhat med-high körül, de ez ugyis kiderül nemsokára 😄
amugy spec engem a cod2-be az árnyék csak segit 😊

Herold
Na jó, de BF2-ben az accountodat kockáztatod, ha cheatelsz. CoD2 jellegû megoldásnál pedig legeljebb kibannol a szerverrõl a PB.

MW Master
multiban persze át kell állítani, hogy észre vegyed azt a sznájpert a fûben, de singleben maradjon az ultra-high akinek bírja a gépe singleben legyen látványos ne multiba

az élet egy szar játék de a grafikája nagyon ott van

Nem az fps-rõl beszélek hanem arról hogy a baromi látványos effektek csak megnehezítik a játékot, baromi hangulatos ahogy a fák ágai között átszûrõdik a napfény és tökjó zebramintát rajzol fénybõl és árnyékból az aljnövényzetre amiben szinte lehetetlen észrevenni egy rejtõruhás snipát, ha viszont kikapcsolod az árnyékot akkor már simán észreveheted, ennyi.

Ebben mondjuk a quake-esek a legelvetemültebbek, gusztustalanul le tudják butítani a grafikát hogy jobban lássanak, a legtöbb játékban viszont elõbb-utóbb mindenki leveszi a grafikát multiban low-ba hogy ne kerüljön hátrányba a többiekkel szemben, nem számít hogy a gépük amúgy bírná az ultra-high beállítást.

hát erre rácáfolnék
nem vagy jó játékos
pojjjén

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

MW Master
az én õskövületemmel már az sm 2.0-ás játékok se mennek

az élet egy szar játék de a grafikája nagyon ott van

Zomil
hm erre rácáfolnék 😊
eddig szar gépem volt cod2-öt dx7-en nyomtam és szvsz egész jó játékos vagyok, aztán vettem uj gépet felraktam dx9-be és még jobban is megy, stabil 125fps-el 😊

Majd amikor csak nézed hogy mindenki ezerrel fregel te meg azt se látod hogy honnan lõnek akkor majd szépen elkezded lekapcsolgatni az extrákat pl shadows off, dynamic lighning off és jééé hirtelen elkezded látni hogy honnan lõnek...

Prince of Máté
És mit szólnál ahhoz, hogy egérrel csilivilin?
Gondolom ezzel a kontolra céloztál, ott is meg lehet oldani, van USB csatlakozás.

HUNMemphis
Melleted állok!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

grayfox
Személyszerint inkább játszom egérrel low-ban mint kontrollerrer csillivillin 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grebber
Nagyon tévedsz már a bétát is ami ugye soha nem az optimalizációjáról hires is highba tolom igaz csak 800*600ba!

Next PC upgrade: 2022

A Crysis-t is low-ban fogod tolni 😉

grebber
De csak multiban!Engem az nemérdekel mert a pénzemet a Crysis multijába ölöm!

Next PC upgrade: 2022

Annyira tökmindegy milyen a grafika ultra-highban, úgy is mindenki low-ban fogja tolni... <#nezze>

HUNMemphis
Vihog mint egy majom.Kajakra még anno az állatkertben hallotam ilyet. Mondjuk az arca is megvan hozzá!
Különben meg jó volt a videó.
Szõrnyû dolog a türelem, pláne annak akinek nem erénye.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //