Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"...2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor vagy erõsebb"

pofon a szarnak 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

JAG1
Elhiszed, hogy nem te vagy az egyetlen, aki régóta és war szinten játszik FPS-t, ahol PB lenne a guard?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

SpeedXHUN
Jaja mostmár no falme örüljünk a demonak<#pias>
Amúgy tényleg codban van a legtött csíter sajna,meglátjuk hogy lesz ez accountal(de lehet semmi változás nem lesz)

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

JAG1
Mit jössz itt a CB-vel? Nem waron fog csítelni...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

nah, csak most csuszi azt akarja bizonyitani hogy accountos megoldással nem lesznek cheaterek.. holott a CoD-ban vannak a legtöbb csalók sztem 😄 de flém off thx

SpeedXHUN
Hát jah sokat érne a PB,de kevés server van ahol normálisan frissítik<#shakehead>

haggyad... most ez a játék a divat, és õ trendi akar lenni...

SpeedXHUN
igen de ez CoD!

JAG1
Hûhaaaa...
Magadra vetted? :-) Bántják az isten gémet? :-)
PB egy rakat szar, ezt te is jól tudod...

csuszi
a pb nagyon is jól teszi a dolgát, csak frissíteni kell meg streamelni a servert, cb en meg futtatni a pb shotot, nincs cheat ami átmegy rajta errõl ennyit... volt már hogy az ilyen játékosoknak felajánlottam 10 rugót (nem azért mert gazdag vagyok, hanem mert tudom mirõl beszélek) hogy ugyan jöjjenek már fel serveremre és bizonyítsák be hogy a cheatjükkel benn tudnak maradni (pb shotrol még akkor nemis beszéltem), és aki átmegy a vizsgán kap egy kis lecsót. jéééé ezt a meglepit egy emberke se kapott zsét, és nemazért mert én nem állom a szavam😉

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
látom értesz hozzá... hadd ne álljak veled le vitatkozni, mert elég hosszú és off lenne, annyit azért leszögeznék nem vagy kompetens a témában, ellenben velem... (cb ranglista stb stb, meg egy ideje gamazok vele...) sok cheater megalol, pb óta a serveremen alig találkozok velül, 2-3 havonta 1. de hajtogasd csak a hülyeséged,biztos azért lõnek le mert az ellen cheater, megszoktam már az ilyen hozzáállást a servermen, meg az alaptalan vádaskodások.

mert... olvassál csak vissza mit irtam... Counter Strike SOurce is accountos, és azzal nem csak a CS-t veszted el hanem az összes többi játékot ami az accountodban van...

SpeedXHUN
Azért szép ez a gépigény:CPU: 2.4 GHz dual core or better
RAM: 1G for XP; 2G for Vista
Hard Drive: 8GB of free space
Video card: 3.0 Shader Support recommended. Nvidia Geforce 7800 or better or ATI Radeon X1800 or better

A minimum csak azt jelenti,hogy valószínû elindul viszont az nincs benne hogy normálisan futtatható.
Az ajánlott a mérvadó,igaz az se a max grafikát mutatja,de legalább 1024 ben játszahtó a game <#finom>

JAG1
:-D
Ezt pont te mondod, akinek COD2 van az aláírásában, amiben a legtöbb csíter van? :-)

PB és társai szart sem érnek...

SpeedXHUN
Miért lenne csíter ha accountos lesz?

figy, én nem minden 2. emberre vágom rá hogy "na jo ez cheatel" van okom rá amiért mondom... de remélem igazad lsez és nem lesz annyi cheater, és ha lesz hozzá vidkarim akkor majd lehet megveszem... 😊 addig párszor SP-t végigtolom... bár inkább adták volna ki a 3at PC-re.. 😞

csuszi
a nagy cheat mizériáról mindig az jut eszembe hogy 99%ban tévednek aki rinyálnak, én cb és pályafutásom alatt 1 cheaterrel találkoztam, pcw en meg mondjuk kb 10 el, ez kevesebb mint 0.1%. majd pont egy ezrelék miatt fogom magam idegesíteni...

csuszi
ha lebukik ehhez mindhet új original is kell mert a cod2guidját a cod2pbguidjával együtt bannolják cb rõl is és streames serveren se tud játszani...nem beszélve hogy a klánját is törlik, és az addigi meccseiket is,meg úgy az univerzumból is 😉

mirõl? majd este lesz jó sok kép sztem

az egy dolog hogy CB-n mi van... IP csere, uj user, uj email, tiszta lap... jah meg nickcsere. egyébként nem csak amerikai csalók vannak. mindegy részben igazad van, de tuti lesz jó sok csiter. magyar szerver meg szerintem nem lesz túl sok... bár ki tudja cod2-re is ezt mondta mindenki... azt van 1000magyar szerver

Soldiers
tegyetek már fel képeket

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

csuszi
hát biztos külföldi amcsi kiscsávókba fox ütközni a magyar csóri servereken... és cb-én valszeg nem csak a pénzét bukja 😉 a többi állításom még mindig tartom (mondjuk ezt is) 😊

nem azt mondtam hogy szar a játék csak azt hogy UTÁLOM A MODERN KORT. nem ugyanaz a 2... egyébként egy cheater, aki pénzet ad ki egy cheatért, nem is keveset, 10$-t... annak ez a 10 ruppó szerinted megkottyan?

szerk.: egyébként CS SOURCE-ban is van egy csomó csaló... mégis VAC-os szerverekre járok mivel eredeti. nem nagyon félnek a BAN-tól... vesznek / lopnak új accot és csá... tehát ez az accountos megoldás meg pont annyit ér. Egyébként, nagyon okosak voltak az IW-s srácok, hogy megint PB-t választottak.. valami új helyett. Bár még mindig jobb mint a PB nélküli cod2 volt eleinte.

csuszi
mondjuk mi a faszt vár az e,mber egy takony 14év alatitól, aki idézem:
"rühellem a modern kori hadviselést" - megnyitott témák cs hall of fame 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
és még egy: "falonátlövésrulz wh forever lesz" életemben nem cs-éztem de egy okos javítson ki ha tévedek, falon át lövés van-e???<#ravasz1>
na pá ovi, menjé cs-ézni 😉

csuszi
akkor faszért írsz ide. 2. falon átlövés rulz wh = béna vagy és erre fogod. illetve arra már nem gondol a kis lami fejed hogy accountos serverek lesznek és egy cheat bukta tizenezerbe fáj a csalónak? nem beszélve arról hogy nem a 14 éves cheates korosztály fogja tolni mert kurvára nem warez game lesz épp emiatt... na megyek mert még be kell írnom vagy ötven játék fórumába hogy mennyire szar és nemveszem meg mert miért lesz tré stb stb... ezer a dolgom...

jó haggyál már biztos kocka alakú sapkát adnak... xD egyébként én tuti nem veszem meg... 1. nem fut a gépemen 2. rühellem a modern kori hadviselést 3. falonátlövésrulz wh forever lesz 😊 na pá

Shep
Hát reméljük.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Stranglehold méretileg valami oltári kisklás lehetett.
Ez max duplarétegû lesz!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Akkor ez is 12 giga lesz mint a Strangle, ha már a demo megint 1,4 giga?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gduck
A fejlécben van a link (elõtöltés nincs, mert elõször csak a yahoo games oldalon lesz elérhetõ) ahonnan majd tölthetõ lesz PST am9:00 azaz helyi idõ szerint 5 óra múlva este 6-kor!!!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Herold
Aha. GF FX 5700 van sz'al felejtõs.

kemény vagy

a gépigénye nem is olyan nagy bár ez relatív
itt lesz majd?mert még nem lehet rá nyomni
Neked lehet tölteni vagy mi???

juhhé

linkDEMO

A demóhoz nincs elõtöltés??? Mert nekem mire lejön egy 128 megással 😞

A Collector's Edition egy dokumentumfilmet, egy "hogyan készült" filmecskét, egy posztert, valamint letölthetõ
stratégiai útmutatót tartalmaz a játék mellé.

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Asszem kicsit elhamarkodottan írtam bocsesz 😊

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Zomil
ezt ugye most viccnek szántad? olvasd el és megtudod

szerk.: azt nem tudjátok véletlenül h az 576-ba is lesz-e sapesz? mert egyedül ott nem irják h jár :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mi a különbség a kettõ között amiket elõ lehet rendelni?

- CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE
- CALL OF DUTY 4: MODERN WARFARE COLLECTORS EDITION

hjó hát neked lehet,nekem nem...
jah igen, csak lehet akkor teszik fel 7 orakor amikor nálunk van annyi

Zomil
hát a 19orábol itélve a legnyugatibb 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csuszi
több idõsáv van ott is... találd ki melyik😉

Zomil
lehet most hülyeséget irok, de ugy tudom mi 6oráva vagyunk elöbbre vagyis ha ott reggel 9kor kezdik tölteni nálunk akkor lesz 15 vagyis délután 3ora😊

HUNMemphis
Szarunk a követelményre úgy is FULLON fog futni.
ENNYI.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Call of Duty 4 rendszerkövetelmény
Ma este végre elérhetõ lesz a modern kori hadviselés rejtelmeibe kaluzoló Call of Duty 4. Megérkezett a gépigény!

Nem olyan rég adtunk hírt a Call of Duty 4: Modern Warfare érkezõ demonstrációiról.Elsõként a hivatalos egyjátékos demó lesz cibálható, ami helyi idõ szerint 19.00-tól lesz elérhetõ. Elsõként a Yahoo oldaláról, aztán pedig az összes létezõ játékoldal szerveirõl. Természetesen az összes befutó tükörszerver mellett amint tudjuk, lokálba is feltoljuk a drágát.

Ezidáig talány volt, hogy körübelül milyen vas kell a gammának. Az Infinity Ward ma délelõtt bejelentette a hivatalos gépigényt, ami a Crysis-szel ellentétben nem tûnik túl komolynak, így remélhetõleg a többség kiveheti a részét a mókából.

Ajánlott gépigény:
# CPU: 2.4 GHz dual core vagy jobb
# RAM: 1GB for XP; Vistához 2GB a javasolt
# Harddrive: 8GB
# Video card: Shader 3.0 alapkövetelmény. Nvidia Geforce 7800 vagy jobb, vagy ATI Radeon X1800 vagy erõsebb

Minimum gépigény:
# CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz vagy AMD(R) Athlon(TM)
# 64 2800+ processor or any 1.8Ghz Dual Core Processor vagy erõsebb
# RAM: 512MB RAM (768MB a a Windows Vistához)
# Harddrive: 8GB
# Video card: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 vagy izmosabb vagy ATI(R) Radeon(R) 9800Provagy erõsebb
vasko22
Hali!

Én gépem a következõ, szerintetek majd min gafon érdemes lesz próbálkoznom?

Proci: Intel Pentium 1,8 Ghz@2,2
Memó: 2*256 Mb Dualban
Video: Ati 9800Pro

Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb

HUNMemphis
Demot demot demot. Mit akar a nemzet?
Demot demot demot. Mien demot?
COD4 COD4 COD4.
Mikor? MA MA MA.
Jöjjön?
IIIIGGGEEEENNNNN!!!!! />~<\

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //