Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
09:00:00 a.m. Thursday October 11, 2007 in America/Los_Angeles converts to 06:00:00 p.m. Thursday October 11, 2007 in Europe/Budapest
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Prince of Máté: Ez elég baromság amit mondasz mert a torrent-nek mega firefox beépített letöltõ managerének nem sok köze van egymáshoz. Használj akkor FlashGet-t, de ne írj hülyeséget
Talán mire végzek vele addigra már lesz rendes mirrorok I Hope !!<#vigyor>#vigyor>
--------------
De a sok kiszabadult Bf forumos latom altalanos terrorakciot szerveztetek az egesz sg community ellen, hajra 😉
szerintem
nekem meg nem is megy xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
semmi linkesdit nem csináltam, regiztem aztán továbblépet a yahoogames oldalra aholelindult automat a letöltés.
amúgy ott is leált. 5%-ig jutottam.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN