Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zinaj
Code92 a 92 a korod?xd

i7 azt szevasztok :P

bordy
de elvan ez baszva így hogy only yahoo...
nagy ész lehetett aki ezt kitalálta

szarjancsi
nemtudom leszedni én sem connection refused

AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )

Adam II
Akkora baromság ,hogy egy helyre teszik fel nem tudja kiszolgálni azt a rengeteg letöltést.

G.I.JOE
Scanneljétek a többi oldalt is (fileplanet, bla bla ...) és ne legyetek restek linkelni! Én is nézem.

Mert gyenge a géped hozzá!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

dante3
<#wilting>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

DarkSector
Miért nem tudom letölteni a demo-t?????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Magnum PI
van akinek most jelenleg megy letöltés vagy mindenkinek áll?

figyelek...de lassan szeretnék elmenni vacsorázni,ugy hogy jó lenne moderálnátok magatokat és kicsit türelmesebbek lennétek😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

G.I.JOE
Ez gyors és szép moderálás volt. Valszeg csak a regjeit akarta növelni az oldalára, mint a yahooo ... (ezt is kitörölheted! bocs a melóért!) <#vigyor0>

Magnum PI
hehe, mire beírtam a leugató szöveget már törölték is a 87%os hozzászólást 😊

persze aki regezne 😄
bordy
na nem baj,, gamershell-en közbe kiteték a timshift demot, csak még nincs mirirr oda téve 😄

az lesz 😊

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

dante3
Én kivárnám a helyedben!<#buck>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Magnum PI
Úgy látom 18:30-kor össze is omlott az egész. Egy kicsit alábecsûlték a COD4 táborát. Szerintem most COD1, COD2 és még CS, CSS rajongók is ezt töltenék. Amúgy a banner el van rontva mert 6órára volt kiírva a demo, elviekben:

09:00:00 a.m. Thursday October 11, 2007 in America/Los_Angeles converts to 06:00:00 p.m. Thursday October 11, 2007 in Europe/Budapest

G.I.JOE
Szerintetek mennyit perkált a yahoo ezért hogy õk kapják az elsõdleges jogot a demohoz? 200e dollár?

<#hehe>

abbahagynád mások leszólását?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hõát ja kellett a reklám nekik ^^

Prince of Máté
Kössz a bókokat<#hehe>
De én inkább megvárom a torrentet<#vigyor1>

G.I.JOE
Nem vok zseni (és legfeljebb a bátyád), de sztem csak az accountok miatt került ki náluk a demo. Jó sokat perkáltak valszeg érte! (de lennék most a cod4-es csapat marketingese ... 😊 ) Azt meg valszeg tudták, hogy nem fogja bírni a szerverük, de sztem le**arják!

JAG1
Jahh, hát tudod ez a taktikánk. Befélemlítünk mindehol, ahol estleg a jövendõ táborhelyünket véljük felfedezni. ;-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

na most már nekem be se jön a letöltés

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

nem akarlak megbántani de 1.4 gigás cuccot senki sem szed FF / EI letöltõjével hanem flashgettel de azért ügyes szép és okos vagy

G.I.JOE
A logikátlan hsz-okat ne javítsd ki, mert te is megkapod a magadét, aztán lesz nemulass! 😊

Magnum PI
Miért válalja magára a yahoo a demo terjesztést ha nem tudja biztosítani a feltételeit.

Prince of Máté: Ez elég baromság amit mondasz mert a torrent-nek mega firefox beépített letöltõ managerének nem sok köze van egymáshoz. Használj akkor FlashGet-t, de ne írj hülyeséget

😊 zseni vagy öcsém akkor mondd meg h. mér szakad meg 😊

wesker24
Mindegy én is ráérek vele nem sürgös most ugy is méást töltök !!

Talán mire végzek vele addigra már lesz rendes mirrorok I Hope !!<#vigyor>
alma2
ha mar igy kevered a fut a faval, kapcsolatot velsz talalni az osszekapcsolhatatlan dolgok kozott, legalabb a hulyeseged tartanad meg magadnak...
--------------
De a sok kiszabadult Bf forumos latom altalanos terrorakciot szerveztetek az egesz sg community ellen, hajra 😉

szerintem

G.I.JOE
Ohh, semmi gond! Elindították a letöltést, de biztos csak fél kapacitással, hiszem az a logikus. <#wow2> Jóvan ... <#vigyor>

SLICK
De felhúzott ez a görény yahoo! -.-

háháháhá mindenki elõszõr akarja vele tolni 😊
nekem meg nem is megy xD

bordy
mit? 😄
semmi linkesdit nem csináltam, regiztem aztán továbblépet a yahoogames oldalra aholelindult automat a letöltés.

amúgy ott is leált. 5%-ig jutottam.

szucsy89
áááá de qrvalassan jön meg akadozik meg...nem sorolomxD
torrent kéne...
az nem aktiváló hanem emlékeztetõ, be tudsz lépni ha emlékszel a felhasználónevedre és a jelszavadra

Prince of Máté
Én mindent torrentrõl szedek, nem a fos firefox meg IE letöltésvezérlõjével, mert bármikor megállnak.

G.I.JOE
Én meg beregeltem és egybõl be voltam jeletkezve... (szép magyar szóval)

wesker24
én is regiztem yahoora de azt az átkozott aktiváló linket már dél óta nem voltak képesek elküldeni az e-mail cimemre !! <#gun><#violent>
linkt!

beleszarnak hogy ma este összeomlik a cuccosuk, a lényeg hogy több tízezren csak a cod4 demo miatt csináltak most náluk accountot és ezért a yahoo mostantol mégdrággábban tudja a reklámhelyeit eladni, ez volt az értelme hogy yahoo exklúzív a demo...

bordy
gyorsan regiztem yahoora 😄 onnan legalább jönn átlag 130-al.

Sadist
Buták, nemhogy torrentrõl szednétek :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

G.I.JOE
Uhhh ... (Te csak netezzél szépen!) <#wow3>

gduck
Nemtom mire számítottak a yahoo games-nél mert ezt 100%-ra elõre lehetett látni 😄 Nem igazán értem kik dolgozhatnak ott 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

G.I.JOE
Nekem pár mp után azt írja, hogy kész a letöltés! Jól becsomagolták, csak 8 mega az egész!! Húúú, de izgulok, mindjárt feltelepítem és mesélek, hogy milyen! <#idiota>

lehet h. v.mi galiba van és rendesen csak 19 tõl lehet szedni.

nálam 24<#idiota>