Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
kabbe köcsög yahoo...<#mf1>#mf1>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Eleve nevetséges, hogy egy AAA kategóriás játék demóját rábízzák egyetlen oldalra. Ez már rég nem mûködõképes dolog, és ki a faszt érdekel a reklám a download link alatt, én meg sem néztem, most sem tudom, mit tettek oda. Így a reklám értéke is nulla az exluzívításnak.
A Yahoo most nem terjeszti, hanem visszatartja a demót. Gratulálok a sok csökkentagyú PR-osnak. Fingjuk nincs arról, mit hogyan kellene csinálni, hogy mindenki jól járjon. Mert így õk semjárnak jól: Mondom, még csak meg sem néztem a kibaszott reklámjukat a download link alatt. Célba ért a hírdetés? Nem. Úyhogy bõven leszophatnak, a Yahoo is, úgy, ahogy van.
Holnapra a légy pöcsére is fel fogják rakni...
Én azt tudom, hogy pár KB-os sebbességgel nem fogok szenvedni....
64kb-al kb 7 óra....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ITT KELL VÁRNI A MIRROROKAT
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
7800GT vagy mi már fullon löki a játékot, nem hogy a 8800-as széria...<#nyes>#nyes>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
CALL OF DUTY 4 DEMO!!!!!
Dixie Flatline, 18:43 - Játék: Érdekesség - (7 komment)
(Gamespot) A Yahoo túlvállalta magát, ugyanis a szuper exkluzív COD4 demot képtelenek kiszolgálni. Nem is csoda, a földkerekség minden játékosa erre vágyik és most fulladoznak a dagadt 1,4 gigás behemót súlya alatt. Visítunk, amint leért a drága...
HARDWIRED
Connection refused
fákk :S
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Connection refused
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )
AMD Athlon (tm) 64x2 Dual Core Processor 6000 + 2,00GB RAM Geforce 8600GT Windows Vista és XP is : )
Mert akkor THX...csak már Proci-t kéne hozzá újjítani, amit remélem 2-3 hónap múlva el tudok intézni....
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Sebaj addig HL2 Episode 2-vel játszogatok...<#hehe>#hehe>
Csak elindul 8800GTS-en....
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!