Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Banano
Nállatok is csúnya a játék?...Timeshift szebb ennél vagy vmit még pluszba is be kell állítani?:S MErt minden extrán van de van amit csak médium ra lehet rakni.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

tiburon26
az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert d3dx9_34.dll nem található.az alkalmazás ujratelepítése megoldhatja a problémát.-ijenkor mi a teendõ?segitene valaki?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

DarkSector kicsit lazitsál
kovecses
kösz

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Adam II
FIGYELEM

Akiknek hibával kidobja elég ha csak simán törlik az "mssmp3.asi" fájlt a miles mappából.

JAG1
Az egész embert törölhetnéd a Föld színérõl...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Adam II
Köszi az infókat mindjárt kipróbálom

grebber
Na faszán fut a game.De a mocskos szarért nem tették bele a kox beállításokat 😞?
Kukuccs na ki van itt <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

tájmsiftes postokat törlöm<#felkialtas>
REAKTOR
Hát lehet látni ,hogy te soha nem figyelsz ,mert crysisnál is leírtam a konfigom ,de te csak kritizálsz, meg okoskodsz! Szerinted hasraütve irok ide te faék.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

JuanG
én amúgy sajnálom, hogy a COD sorozat még mindíg nem képes elszakadni ettõl a hiperaktív játékmenettõl, semmi interaktivitás-taktikázás, az ellenfelek soha nem fogynak el, ha épp nem a fõcéllal (mission object) foglalkozol, ha lelõsz egyet mindíg ugyanoda jön az utánpótlás ismétlõdve újra és újra...a saját embereink tök bénák, megint egyedül kell megnyernünk egy kib...ott háborút 😄D

remélem a teljes jobb lesz 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DarkSector
Tudod, vagy csak mondod...?
Mert nem veszítünk vele semmit, ha megpróbáljuk...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

REAKTOR
Nem kell izgulni 64bites vistán 8800 gtx alatt sem lehet bekapcsolni többet mint 4x aa és normal grafika.

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

JuanG
nálam ugyanez a hiba volt: "iw3sp.exe" hibával leállt

megoldás (nálam): valamiért a miles könyvtárban lévõ "mssmp3.asi" file-t nem szerette, ezért rákerestem és egy csomó más játékban is van ilyen file, én pl. a Race07-bõl átmásoltam a COD4Demo/miles-ba ezt a "mssmp3.asi" -it, és egybõl elindult és mûxik!!!

remélem segít!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Köszi

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

kovecses
RÁJÖTTEM!

AKINEK NEM INDUL EL ILLETVE HIBÁVAL KIDOBJA AZ ASZTALRA, NA AZOKNAK MONDOM:

TOTALCOMMANDER ÉS AZ ÖSSZES VIDEÓT CSOPORTOS ÁTNEVEZÉSSEL VAGY EGYENKÉNT ÁTNEVEZVE NEVEZZÉTEK ÁT *.BIK -RÕL, *.BIK.BACK -RA

OLYAN MINTHA LETÖRÖLTÉTEK VOLNA A FÁJLOKAT, D EMÉGIS MEGVANNAK HA ESETLEG KELLENEK...

A JÁTÉK AZONNAL INDUL ÉS A PROFILODDAL BEJELNTKEZHETSZ.

Katun
Hé hé hé kerekítve annyi amúgy 1,37 GB 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

DarkSector
Fileplanet is okés....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Adam II
Nálam csak 1,37 GB. Akkor szarul töltötte le kurva jó.

kovecses
kösz

LackoMester
a Yahoogames.com-ról szedtem le faszán lejött és NO PROBLEM.

élet a legjobb méreg

DarkSector
Az igazság az, hogy én pl a Gow2 demojánál jártam úgy, hogy felraktam, és az exe-re nyomva leállt..
Elvittem haverhoz...felraktuk...rack-en elhoztam a játék könyvtárát a gépemre, és már ment is...
Ez csak egy ötlet...

Katun
Kicsit nézz fel a banner felé és a számláló alatt van egy piros betûs szöveg ez van ott HA ESETLEG NEM LÁTNÁD:
"SP DEMO (1,4Gb)"

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

LackoMester
XP-re telepitettem fel,de azért este a Vista-re is felnyomom,hagy szóljon

élet a legjobb méreg

Adam II
Mekkor a fájlméret nálatok?

Most töltöm a demót a GS ról, még kb 14 óra.
Úgy látom mindenkinek hibát ír ki!
Most, akkor érdemes leszedni?
Van akinek f@szán megy?

Nagyon kipróbálnám!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

LackoMester
hú nagyon komoly,ez tényleg olyan fasza mint amire vártam-év játéka,no comment

élet a legjobb méreg

kovecses
XP újratelepítés most kizárva, dx frissitést feltelepítettem vele.

Újraindítás?

DarkSector
Driver, XP telepítés....
Meg mindent fel kell rakni amit ajánl...asszem DX9c-t is frissít a telepítés végén...

JAG1
Próbálj egy friss VGA drivert, hátha...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

DarkSector
Hiába...A jó játékok tûzbe hozzák az embert...
És ez nem reklámozás...hanem OFF-olás....<#vigyor1><#eljen>

kovecses
Nekem hibátlan a fájl, kicsomagolásnál is minden randben van, d enem tudom elindítani! Videó után kidob az asztalra, hibajelentés küldése...

Segitsen valaki!

DarkSector
THX barátom...<#vigyor3>
De azt is írd be, hogy elõjön e + beállítás az optionsban?

wesker24
Nagyszerû nekem is lejött a játék de hibásan töltötte le !! <#gonosz3><#gun><#violent><#falbav> Mert már a kicsomagolásnál hibát ir ki !!

Most kezdhetem elölröl az egészet !!! Bakker !! <#falbav>
kovecses
Valaki segítsen már, szeretném kipróbálni.

Vistám van, nekem is hasonló géppel normált enged állitani.De a látvány iszonyatos!!<#wow1>

ok! csinálok screenshotot xp vs. vista negyed óra kb!

ASUS P5Q Deluxe,[email protected],XFX 5770XT,corsair 4x1024

Davidus
nem

V9ykn8_TZL0

kovecses
Amikor avidó lejár rögtön kidob az asztalra!

Valaki segitsen már.

0Fritz0
Na, a másik reklámozós hülye. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DarkSector
Ha megtennéd, akkor jelezz légyszíves vissza, mert ha nem lesz eredménye, akkor nem szenvednék nagyon vele...
Kössz elõre is...

0Fritz0
OFF

A Timeshift egy játék, ITT a topicja.

ON

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DarkSector

nahát! akkor gyors felrakom vistára! köszönöm.

DarkSector
Háát nem lepõdnék meg nagyon...
COD-ban is 3 lehetõség van...COD2-ben is LOW-NORMAL-HIGH...akkor most erre mit mondjak...
Annyi biztos, hogy nálam XP-n 8800GTS-en csak NORMAL van....
De nemsokára Vista telepedés lesz...<#vigyor1>

köszönöm! erre voltam kíváncsi! egyébbként a timeshitf grafikailag nagyon odaver!

Vista alatt igen😊

kovecses
mi rossz?

ja! ez dx10-es gamma?

koschwarz
rossz letöltés<#rolleyes>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"