Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Semmi nem utal rá, ezt csak mi feltételeztük!
Vagy tudsz valami biztossat?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem már csak 1 óra és lejön.
Ugye itt sincs életerõ, és olyan mint a COD2-ben???
Bár nemértem miért nem tudják belerakni a high beállításokat 😞
Next PC upgrade: 2022
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Szerintem ez rendszerhiba lehet....
Na háát az egyedi eset...
Ott aztán nehéz jól összehozni elsõre a dolgokat...
nálam nem engedi a felbontást állítani amikor elindítom mindíg visszarakja 640*480 ra.Ati x1950XT 7.9 catalyst
???
én ki is próbáltam olszórva megtalálható a pályán!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
"Ajánlott konfiguráció"
• CPU: 2.4 GHz dual core vagy jobb ajánlott
• RAM: 1G XP-hez; de 2G is ajánlott, ha Windows Vista a rendszered
• Harddrive: 8GB szabad lemezterület
• Videókártya: 3.0 Shader Support ajánlott. Nvidia Geforce 7800 vagy jobb vagy ATI Radeon X1800 vagy jobb
"Minimum konfiguráció"
• CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 2.4 GHz vagy AMD(R) Athlon(TM) 64 2800+ processor vagy 1.8Ghz Dual Core Processor vagy jobb ajánlott
• RAM: 512MB RAM (768MB ha Windows Vista a rendszered)
• Harddrive: 8GB szabad lemezterület
• Videókártya: NVIDIA(R) Geforce(TM) 6600 vagy jobb vagy ATI(R) Radeon(R) 9600 vagy jobb
Vagy a cod meg a cod2 és cod3 tán az vót?
Én háálisten még ennyire sem számítottam a v. alapján, úgyhogy jó értelemben csalódtam a játékban....
Én eddig nem hittem volna, hogy egy épület harc is lehet olyan király mint a 3. partraszállás a tutajjal...De háát ugye ráadásul ez csak egy demo...
Meg én azt mondom, hogy nem azt kell nézni, hogy milyennek kellett volna lennie, hanem azt, hogy milyenlett!!!
A dolognak akkor van értelme, ha más játékhoz hasonlítjuk, ami már játszható formájában létezik.
Rossz dolog az, ha kitalálunk egy nem létezõ lécet, és ahhoz mérjük...
A mai játékok mellé szerintem büszkén kiállhat a porondra....<#vigyor5>#vigyor5>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nemtuom nekem tetszik....
Nehéz választani....<#whatever>#whatever>
Nem lepõdtem meg sejtettem ,hogy nem fog tetszeni csak reménykedtem benne ,hogy lesz valami köze a valósághoz de sajnos nem sok van pedig nem hardcore szimulációt vártam el. Nem is lenne gond ha több modern korban játszódó háborús játék lenne amibõl válogathatnék de sajnos nincs.
Nektek viszont további jó játékot kívánok.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Nállam így néz ki:
---

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
De mint mondtam már a telepítõ végén automatikussan rákérdez a dx9 frissítésére...
dx9c augustus -ban már megvan a 34-es dll...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Jó lenen benne valami távcsöves fegyvert is kipróbálni.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Hello mindenki !! Kellene egy kis help !! <#help>#help><#help>#help> Na szóval lejött a játék de nem tudom telepiteni mert hibásan szedte le !! Csak egy fájl lett hibás és amiatt nem tudom telepiteni !!
Ne kelljen már mégegyszer leszednem a játékot egy fájl miatt !! <#szomoru1>#szomoru1><#shakehead>#shakehead>
Akinek nagy feltöltési sebbesége van az irjon nekem privit !!
Big thx neki !! <#worship>#worship><#worship>#worship>
ON
6600gt-m van, de nem engedi 800x600 bol nagyobra tenni, ha egyel nagyobra teszem akkor kidob vmi directx hibával, pedig ha feltolom 1280x1024 be mennie kéne, csak szaggatnia kéne inkább, szval pls help