Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
szerintem max zombie mod-os szervereken van ennyi játékos
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(engem ne kérdezzetek hogyan sikerült így elküldenem<#idiota>#idiota>)
okozhatja tûzfal, vagy ha van akkor router..
A második azt jelenti hogy a játékod sem tud kommunikálni. Kapcsold ki a tûzfalad vagy a biztonsági szoftvert mert blokkolja.
Fatboyz4ever!
vagy csatlakozni próbál de idötullépés...
Restriction: Service Communication Failure PnkBstrB.exe initialization failure
Hát ez volna a bibi
Attól függ h mi a gondod..
Az a bajom, hogy megvettem az eredeti játékot mégis kirúgnak a punkbuster miatt. Mivel tudom ezt megoldani?
Légyszíves segítsetek
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
nekem olyan problémám lenne hogy eredeti játékal játszok és olyanal dob ki minden szerverõl hogy "Guid ban" ezt csak 2 napja csinálja van rá valami megoldás vagy dobhatom el az eredeti cd-kulcsot?
Ezzel meg tudod szakítani a reloadot. Ha látod h tele a tár ezt benyomod azt mar egybol lohetsz is. Nem kell megvarni meg felhuzza...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
szeretnénk berakni custom mapeket LAN on nah odáig már eljutottam hogy ez valoszinüleg csak dedic szerveren fog menni de valamiért az istennek se tudok el inditani egy custom mappet sem.. (nézegettem szerteszét neten de sajna csak idáig jutottam)
Esetleg ha valaki leírná mint egy 5 évesnek hogy mit kell csinálni vagy egy linket adtok vagy esetleg egy kb jól megírt dedic filet ami alapján tovább tudok lépni nagyon megköszönném
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A lényeg hogy jol csuszo egérke és gyors kéz kell hozzá. Nem spawnolni kell vele folyamatosan hanem mozogni(losz egyet, mozogsz-loves, megint mozgas...)<--vannak kivételek. Sniperrel rántani kell! Már zoom elott és kozbe is probalod a celpontra iranyitani es amikor bezoomoltal gyorsan ra kell rantani(huzni) az emberkere es loves. Ha belejossz iszonyat nagy killeket lehet osszehozni. Esetleg tudok feltolteni demot ha a gyakorlatban is latni szeretned.
Berlinboy6329
A ping az egy dolog. Specbe nem ugyan azt latod amit o latott amikor lelott.Pont ott latni hogy mennyire "csuszik" a jatek. Sokszor latom én is, hogy a csavoka tolt, mondom akkor lekeselem aztan ugye lelo mert mar reg abbahagyta a reloadot csak en lattam ugy meg mintha toltene...
A masik, hogy HC szerverekre ne jarj!Skilltelen! Egy loves azt meghalsz. Semmi ertelme...Keresd a 2play.hu HQ serveret. En mindig oda jarok publicolni.Szerintem az egyetlen jatszhato public szerver.A loves nagyon sokmindentol fugg. 1.Net(stabil,jo minosegu) 2.Gép(stabil,lehetoleg 250fps) 3.Jo cfg(grafikai beallitasok-jol lass a palyan,net beallitasok-maxpackets,timenudge,snaps...) 4.Tapasztalat, gyakorlat 5.Élvezd a játékot ne csak ugy unottan ulj le jatszani. Ha elvezed a jatekot sokkal jobban beadja a loveseket. Nem szabad, hogy felidegesitsenek a jatekban tortentek. Amikor szep lovessel lonek le ne szentsegelj es irkald h hax hax hax! Ne figyelj a chatre és csak akkor irj oda ha nagyon muszaj. Kb most ennyi ami igy hirtelen eszembejutott. Remélem szolgaltam par jo tanaccsal😊
Bale123
Asszem egy game reinstall megoldja a problémát.(profilodat ne felejtds el elmenteni!)
45ös pinggel hamarabb lelõ,mint én 27essel....Meg ami nagyon idegesit,hogy mivel általában többet vagyok halott mint amennyi élek,egyre többször látom spectatorban,hogy a töltés közepén abbahagyja és lõ tovább...És nekem sose adja....Eddig a 1.5 hónap alatt 2x volt olyan h elfogadható(3x-1x)statot tudtam produkálni.Töbi alkalomkor ilyen 14-14,1-13,12-24 volt.És ami tök jó,mindig én döglök meg a legtöbbször mindenki közül...
Ám nettõl h függ a lövés?😮
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
1.Netbeállításokat kell jol konfigolni.(stabil net is kell hozzá)
2.Megtanulni célozni.
3.Snipernél is rá kell jönni, hogy hogy kell vele löni(van trukkje)
4.Nehogy azt hidd, hogy az emberke mindig ugy lo mint a movieba. Oda mindig a legjobb loveseket rakjak be.
5.Van olyan nap amikor megy és adja, van amikor nem. Én mielott leulok jatszani mar kb tudom hogy fogok loni.(persze netemtol is fugg😊
ja és még annyi, hogy amikor visszanézed a játékot(demobol) nem teljesen azt fogod látni mint amit játék közbe látsz. Vannak csuszasok... asszem ennyi
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Kezd rohadtul felbaszni,hogy egy AK74Uval 2-3méterre lévõ embereket célzás nlkül,de pontosan az emberre tarta a célkeresztet körbelövöm,bezzeg fragmoviekba mindig azt látom,hogy 20-30 méterrõl szedegetik le az embereket ugy h a célzóka közelében sincs az embernak.Egy példára emléxek:Csávó sniperezik,a fémkerités mögül kijön az elen,és a pisztolytáskája mögé lõ,de azért meghal....