Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri777
köszönöm

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

cserélj kulcsot és jó lesz

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

geri777
de miért régebben mindig mûködött

most újra felrak most meg nem?
egyébként ez a kép

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

NEOreg3
meg kell venned a játékot

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

geri777
http://img9.imageshack.us/img9/3866/nvtelend.jpg

Lacee86
Basszus, 50 fõnél (fõleg ha kis pálya), azt se látod kit meg hova lõsz, csak vaktában. Én eddig max 35 körülin játszottam, de már az is nagyon durva volt...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

NEOreg3
50 fõ O_o

szerintem max zombie mod-os szervereken van ennyi játékos

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hy nemtudtok valami normális szervert ami legalább 50 fõs és magyar thx
Kösz a segítséget, megoldódott a probléma, már csak annyi, hogy gyakran megszakad a kapcsolat. Szerinted mi minden okozhatja?
NEOreg3
nem hinném

baaka
Nem a docs-ba van külön?

baaka
köszi.........

NEOreg3
a main mappát? csak olyan 6 giga

Lacee86
Asszem az 1.4 tartalmazza az összes addigit, és utána mindet fel kell tenni sorban.

baaka
valaki át tudná küldeni azt a mappát amibe az angol nyelv van??

NEOreg3
-ör

(engem ne kérdezzetek hogyan sikerült így elküldenem<#idiota>)

NEOreg3
ha az 1.6 mérete nagyobb, mint az 1.7, akkor az 1.6-ot kell felraknod elõsz

baaka
sziasztok!az lenne a kérdésem hogy elég az hogy felrakom az 1.6-os patchet meg rá az 1.7-et és akkor fognak menni az 1.7-szerók vagy fel kell e raknom az 1.6-elõtti pactch-eket(1.2,1.3,1.4,1.5)????????

amikor nekem ez volt a pbvsc.exet lefuttattam és megoldódott.

okozhatja tûzfal, vagy ha van akkor router..

Telepítsd újra a PB-t. Nem tud kommunikálni a pb.
A második azt jelenti hogy a játékod sem tud kommunikálni. Kapcsold ki a tûzfalad vagy a biztonsági szoftvert mert blokkolja.

Fatboyz4ever!

A többi szerveren meg kód hitelesíteni akar de idötúllépés miatt kilép
vagy csatlakozni próbál de idötullépés...
JunkyPunkbuster kicked player Junky (for o minutes)
Restriction: Service Communication Failure PnkBstrB.exe initialization failure

Hát ez volna a bibi
jól van mindjárt
segítenénk de tedd már meg azt a kis aljasságot h veszed a fárdtságot és begépeled a TELJES hibaüzenetet...

Attól függ h mi a gondod..

azt hogy kidobott a punkbuster miatt eg valami initializaslási hiba
NEOreg3
mit ír ki?

Sziasztok!

Az a bajom, hogy megvettem az eredeti játékot mégis kirúgnak a punkbuster miatt. Mivel tudom ezt megoldani?

Légyszíves segítsetek
hi! Elakarom inditani a singlét és csak feketeség jön be majd kilép kis fekete ablakba elõjön a cod 4 console felirat a tálcán(persze a console sehol) és lefagy a game mi lehet a baj?? multinál is ezt csinálja egy két multi map megy csak:S olyan 4 db kb a többi megfagy fekete képernyõ kiséretében
NEOreg3
pedig a guid ban-t nem úgy osztogatják, mint a cukrot

de ez az hogy nem is csaltam:S
Robez84
Ez gááz!😊))

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

NEOreg3
ha valóban eredeti volt, akkor vehetsz egy újat, majd legközelebb nem csalsz...

hali

nekem olyan problémám lenne hogy eredeti játékal játszok és olyanal dob ki minden szerverõl hogy "Guid ban" ezt csak 2 napja csinálja van rá valami megoldás vagy dobhatom el az eredeti cd-kulcsot?
frango
bind x "weapnext; wait 2; weapnext" (x helyebe barmilyen gombot irhatsz)
Ezzel meg tudod szakítani a reloadot. Ha látod h tele a tár ezt benyomod azt mar egybol lohetsz is. Nem kell megvarni meg felhuzza...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Hali
szeretnénk berakni custom mapeket LAN on nah odáig már eljutottam hogy ez valoszinüleg csak dedic szerveren fog menni de valamiért az istennek se tudok el inditani egy custom mappet sem.. (nézegettem szerteszét neten de sajna csak idáig jutottam)
Esetleg ha valaki leírná mint egy 5 évesnek hogy mit kell csinálni vagy egy linket adtok vagy esetleg egy kb jól megírt dedic filet ami alapján tovább tudok lépni nagyon megköszönném

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

berlinboy6329
Thx a tanácsokat.Mostanság már nem csak a killcamban látom,h töltés közepén lõni kezd,hanem specben is,mert ugye én többet vagyok halott mint élek ugy hogy van idõm figyelni ezeket.Szerintem van benne vmi h lehet ilyet,mert egyszer nekem is "sikerült".Nem figyeltem oda,töltök ujra a töltés felénél abbahagyja és azt veszem észre h tele a tár.A másik ami észrevettem,hogy bomba hatástalanitásnál,az egyik kempelõ gyerek szórakozott Akval,h magához emelgette folyamatosan,de mint vmi KP-t olyan gyaorsan,én meg csak néztem,h a vérbe....Megnézem ezt a 250fpst,eddig 125ttel nyomtam,meg ez a timenudge se tom mire jó,meglesem azt is.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lacee86
Köszi. Hát ezen a videón nagyon jól néz ki, de azért elég nehéz lehet... Majd azért mindenképp ki fogom próbálni, megpróbálok vhogy így csinálni. 😊 Gondolom nem kevés gyakorlás is kell hozzá.

frango

Lacee86
Az jó lenne, mert mindig is érdekelt a sniper, csak nem nagyon tudom használni. Néhányszor már észleltem szervereken h igen durván nyomta 1-2 játékos, mindig levadásztak vele. 😊

frango
Lacee86
A lényeg hogy jol csuszo egérke és gyors kéz kell hozzá. Nem spawnolni kell vele folyamatosan hanem mozogni(losz egyet, mozogsz-loves, megint mozgas...)<--vannak kivételek. Sniperrel rántani kell! Már zoom elott és kozbe is probalod a celpontra iranyitani es amikor bezoomoltal gyorsan ra kell rantani(huzni) az emberkere es loves. Ha belejossz iszonyat nagy killeket lehet osszehozni. Esetleg tudok feltolteni demot ha a gyakorlatban is latni szeretned.

Berlinboy6329
A ping az egy dolog. Specbe nem ugyan azt latod amit o latott amikor lelott.Pont ott latni hogy mennyire "csuszik" a jatek. Sokszor latom én is, hogy a csavoka tolt, mondom akkor lekeselem aztan ugye lelo mert mar reg abbahagyta a reloadot csak en lattam ugy meg mintha toltene...
A masik, hogy HC szerverekre ne jarj!Skilltelen! Egy loves azt meghalsz. Semmi ertelme...Keresd a 2play.hu HQ serveret. En mindig oda jarok publicolni.Szerintem az egyetlen jatszhato public szerver.A loves nagyon sokmindentol fugg. 1.Net(stabil,jo minosegu) 2.Gép(stabil,lehetoleg 250fps) 3.Jo cfg(grafikai beallitasok-jol lass a palyan,net beallitasok-maxpackets,timenudge,snaps...) 4.Tapasztalat, gyakorlat 5.Élvezd a játékot ne csak ugy unottan ulj le jatszani. Ha elvezed a jatekot sokkal jobban beadja a loveseket. Nem szabad, hogy felidegesitsenek a jatekban tortentek. Amikor szep lovessel lonek le ne szentsegelj es irkald h hax hax hax! Ne figyelj a chatre és csak akkor irj oda ha nagyon muszaj. Kb most ennyi ami igy hirtelen eszembejutott. Remélem szolgaltam par jo tanaccsal😊
Bale123
Asszem egy game reinstall megoldja a problémát.(profilodat ne felejtds el elmenteni!)

Miért van az hogy a punk buster kb egy 2 perc után ki dob azzal hogy: RESTRICTION: Corrupted File/Memory <81058>? Googleben semmi használhatót nem találtam...
berlinboy6329
Hát mindenesetre érdekes játék.

45ös pinggel hamarabb lelõ,mint én 27essel....Meg ami nagyon idegesit,hogy mivel általában többet vagyok halott mint amennyi élek,egyre többször látom spectatorban,hogy a töltés közepén abbahagyja és lõ tovább...És nekem sose adja....Eddig a 1.5 hónap alatt 2x volt olyan h elfogadható(3x-1x)statot tudtam produkálni.Töbi alkalomkor ilyen 14-14,1-13,12-24 volt.És ami tök jó,mindig én döglök meg a legtöbbször mindenki közül...

Ám nettõl h függ a lövés?😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lacee86
"Snipernél is rá kell jönni, hogy hogy kell vele löni(van trukkje)" Konkrétan?

frango
Na ekkora hulyeseget azért ne mondj neki...😊
1.Netbeállításokat kell jol konfigolni.(stabil net is kell hozzá)
2.Megtanulni célozni.
3.Snipernél is rá kell jönni, hogy hogy kell vele löni(van trukkje)
4.Nehogy azt hidd, hogy az emberke mindig ugy lo mint a movieba. Oda mindig a legjobb loveseket rakjak be.
5.Van olyan nap amikor megy és adja, van amikor nem. Én mielott leulok jatszani mar kb tudom hogy fogok loni.(persze netemtol is fugg😊
ja és még annyi, hogy amikor visszanézed a játékot(demobol) nem teljesen azt fogod látni mint amit játék közbe látsz. Vannak csuszasok... asszem ennyi

Tanulság: ne az ellenfélre célozz, hanem a szélére, vagy kicsit mellé.<#mf1>

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

berlinboy6329
Nincs vmi célzást/lövést segitõ konzolparancs(ne aimozzatok,mer az amugy se az).

Kezd rohadtul felbaszni,hogy egy AK74Uval 2-3méterre lévõ embereket célzás nlkül,de pontosan az emberre tarta a célkeresztet körbelövöm,bezzeg fragmoviekba mindig azt látom,hogy 20-30 méterrõl szedegetik le az embereket ugy h a célzóka közelében sincs az embernak.Egy példára emléxek:Csávó sniperezik,a fémkerités mögül kijön az elen,és a pisztolytáskája mögé lõ,de azért meghal....

Ja és a single player is elindult régen most meg csak felvillan és kész :S még a peccsek elõtt
Vki tud nekem segíteni?? Multiba nagyon sok map kifagy egyszerûen :s töltené be és a szokásos windows hibahang és fekete képernyõ és csak a reset gomb segít. Mi lehet a gond?? Kb 3 map nem fagy ki a többi meg..
XD

Roy Manson
Nem, én keményen dolgozok xD, soha nem lenne idõm ide írni munka alatt.