Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Szerintem nem nagyon tudnának olyan csatát elõszedni, ami izgalmas, és még egy játékban sem szerepelt.

Gondolom a következõ Medal of honor is már a jelenben fog játszódni.
faraggo

mégis mit tehettek volna a Cod-al fegyvereket már nem rakhattak bele a nagyobb háborús helyszineket is felhasználták szóval ahoz hogy minnél többet el tudjanak adni valami ujjat kellett produkálni.Ami sokak szerint nem is olyan rossz.

Qwerty4
Javítottam, múlt és jövõre közben. 😊
Remélem igazad lesz és visszatérnek a gyökerekhez majd egyszer.

Qwerty4

Qwerty4
Nem érted a lényeget, én nem azt mondtam, hogy ez biztos szar lesz, mert nem tudom, a demot se próbáltam.Így nem ítélem/ítélhetem el, lehet hogy minden idõk legjobb modernkori háborús játéka lesz...
Csak az szúrja a szemem, hogy cod néven adják ki, miközben már nem az!

Qwerty4

bodesz
hallod hol veszett össze bárkivelis?leírta a véleményét te meg itt verébkedsz...
1.ha megsem jelent de már akkoris KÉSZ a játék és láttunk róla elégsok videót már sztem
2.nembiztos hogy ÕK vannak többen...majd meglátjuk milesz pontosan
3.no comment ez parasztság

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

bodesz
sztemis inkább mult és jelen mint a jövõbeli xarok xD.
figy 1-2 rész és visszafognak térni 2.vh hoz nemleszrossz egy kis eltérés annáljobban fogunk örülni ha visszatérnek pár év múlva 😊

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

artschiatwork
OFF

talán több dolog miatt is...

1. még meg sem jelent, már lehúzod/elítéled/stb.
2. nem szerencsés elõre összeveszni a többiekkel, hogy ez biztos szar lesz, mert õk vannak többen <#smile>
3. ha nem tetszik, ott a lehetõség, lehet jobbat/szebbet írni.

Szvsz ha negatív véleményed van, inkább a megjelenés után hangoztasd, mert így csak szóf*sás...

ON

Qwerty4
jav.:múlt és jövõ

Qwerty4

Qwerty4
Nekem nem uncsi a ww2 téma, szívesebben játszom ilyen játékokkal, mint egy modernkorival, inkább vissza megyek vagy elõre az idõben (tehát múlt és jelen).
Én tényleg sajnálom, hogy nem 2. világhborús játék lesz. 😞

Qwerty4

bodesz
mert a 2.vh már uncsi?
sztem ha összeszámolnák legalább 50vagy még több játék szólna csak a 2.vh ról.sztem elég unalmas már.inkább játszódjon a jelenben.aztmár nemakarom hogy jövõben játszódjon mert azt mindig eltúlozzák sztem.harcilépegetõkkel kéne codoznom rosszullennék xD.na mind1 nemárt ez a kis váltás sztem úgyis visszatérnek a multra majd vagy a közelmultra.majd kiderül.sztem jó rész lett ezis.jobb mint a cs:s szerintem bár.inkább majd meglátjuk.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Qwerty4
Az engem nem érdekel hányan értenek egyet velem, s hányan nem, én elmondtam a véleményemet a dologról.
Miért ne hangoztathatnám?<#levele>

Qwerty4

faraggo
Szerintem pont az a jó benne hogy végre elszakadtak a II.világháborútól.Én eddig egyiket sem vettem meg<#falbav>De most ezt megveszem.

nem feltétlenül

ezért várom a warez verziót, hogy milyen lesz vele multizni. ha jó megveszem.

A többi codot elõrendelésben azonnal megvettem, és ugyanúgy vártam a postást, mint most itt sokan 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

faraggo
Érdekes vélemény és ugy tünik csak a tied szerintem ne nagyon hangoztasd<#violent>

Qwerty4
Ez a rész az én szememben biztos bukás lesz, nem is várom.
Nem is Call of Duty, mert az II. világháborús játék, ez meg valami modernkori (valószínûleg) unalom, amit csak a cod névvel szeretnének eladni, de már nem is az.
Lefogadom ha nem cod lenne a címe itt 2000 hozzászólás ha lenne vagy annyi se.
Nem értem miért kellett váltani a a ww2-ról.<#szomoru1>

Qwerty4

Mekkecsinániee!!!

Battlelog: Purga5

gduck
Másik idõsíkba kerültünk!!! Ebben nem csináltak COD nevû játékot, helyette a CSAJE 4:Gyözi a kertben nevû topicban vagyunk 😄

<#banplz>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

LackoMester
hát igen ennek igy nincs sok értelme....

élet a legjobb méreg

nna ez nem volt hír... tegnap leállítottam, mert néha a hihetetlen 10 kbit/sec sebességet is elértük, és két nap elteltével már csak 111 óra lett volna hátra...

LackoMester
nyomd meg a WRZ gombot ott ki van fejtve

élet a legjobb méreg

kfejtenéd?

LackoMester
na már van valami....WRZ

élet a legjobb méreg

LackoMester
pálinkás jóreggelt-még mindig semmi...,vagy legyen már péntek...

élet a legjobb méreg

Hát ja ,de elég szépen 😛

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

rosszúl jár az óra gyerekek

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

ma 7:37

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

na jóreggelt még mindig semmi 😞

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

hehee 😄 szeretem ezeket a dumákat hogy " biztos forrásból tudom" 😄
érdekes hogy mindenkinek vannak ilyen forrásai, ami ráadásul biztos 😄
Smithwarden
*a

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
Lehet hogy a masik topicban, Timeshiftben beragadt valami lamanal az gomb. <#hawaii>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

nyamiag
mért van itt fél 10?

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Zomil
nah még 3ora 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]Crassus
Apám,de durva ennek a demója!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

HeadHunter86
Jobban mondva a gamer újságok munkatársai.

HeadHunter86
Sztem tesztelõk vannak a szervereken, meg újságírok, akik majd megjelenés elött írnak a játékról, és hasonlók.

Zomil
mér te már megvetted?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
dehogy😊 ha graw2-nél elbírt Balu nete 12 embert, akkor itt is el fog😄
tommyg
ja a ping meg lesz 999

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Balumann
? :o

Balumann
Ne aggójon senki a multi miatt hogy megy-e törtel vagy nem, mint írtam. Ha nem fog menni neten, akkor szervezünk Hamachis csapatokat! Remélem ennek is olyan jó lesz a netkódja mint elõzõnek. Szerintem Hamachin is leszünk elegen ^^

😛😄😄😄😄😄😄 akinak megvan jöjjön vmelyik servere
http://www.game-monitor.com/search.php?game=cod4
LackoMester
ja-ja,és már van egypáran akik otthon sunyiban nyomják,és röhögnek rajtunk...

élet a legjobb méreg

DarkSector
Gondoltuk, hogy nem 9.-én reggel hozzák be MO-ra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

am már rég ittvannak a lemezek mo-n ! biztos forrásból mondom 9. reggel nyitásellöt pakolják a polcokra
http://www.game-monitor.com/search.php?game=cod4
LackoMester
lényeg aki tudja az vegye meg,megéri...

élet a legjobb méreg

tommyg
mostmér? 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

-.- <#felkialtas>
Csirke4
Beugratós kérés volt.
LackoMester
de a multi és single egyszerre nekem az istenért nemment...

élet a legjobb méreg