Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom a következõ Medal of honor is már a jelenben fog játszódni.
mégis mit tehettek volna a Cod-al fegyvereket már nem rakhattak bele a nagyobb háborús helyszineket is felhasználták szóval ahoz hogy minnél többet el tudjanak adni valami ujjat kellett produkálni.Ami sokak szerint nem is olyan rossz.
Remélem igazad lesz és visszatérnek a gyökerekhez majd egyszer.
Qwerty4
Csak az szúrja a szemem, hogy cod néven adják ki, miközben már nem az!
Qwerty4
1.ha megsem jelent de már akkoris KÉSZ a játék és láttunk róla elégsok videót már sztem
2.nembiztos hogy ÕK vannak többen...majd meglátjuk milesz pontosan
3.no comment ez parasztság
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
figy 1-2 rész és visszafognak térni 2.vh hoz nemleszrossz egy kis eltérés annáljobban fogunk örülni ha visszatérnek pár év múlva 😊
talán több dolog miatt is...
1. még meg sem jelent, már lehúzod/elítéled/stb.
2. nem szerencsés elõre összeveszni a többiekkel, hogy ez biztos szar lesz, mert õk vannak többen <#smile>#smile>
3. ha nem tetszik, ott a lehetõség, lehet jobbat/szebbet írni.
Szvsz ha negatív véleményed van, inkább a megjelenés után hangoztasd, mert így csak szóf*sás...
ON
Én tényleg sajnálom, hogy nem 2. világhborús játék lesz. 😞
Qwerty4
sztem ha összeszámolnák legalább 50vagy még több játék szólna csak a 2.vh ról.sztem elég unalmas már.inkább játszódjon a jelenben.aztmár nemakarom hogy jövõben játszódjon mert azt mindig eltúlozzák sztem.harcilépegetõkkel kéne codoznom rosszullennék xD.na mind1 nemárt ez a kis váltás sztem úgyis visszatérnek a multra majd vagy a közelmultra.majd kiderül.sztem jó rész lett ezis.jobb mint a cs:s szerintem bár.inkább majd meglátjuk.
Miért ne hangoztathatnám?<#levele>#levele>
Qwerty4
ezért várom a warez verziót, hogy milyen lesz vele multizni. ha jó megveszem.
A többi codot elõrendelésben azonnal megvettem, és ugyanúgy vártam a postást, mint most itt sokan 😊
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem is Call of Duty, mert az II. világháborús játék, ez meg valami modernkori (valószínûleg) unalom, amit csak a cod névvel szeretnének eladni, de már nem is az.
Lefogadom ha nem cod lenne a címe itt 2000 hozzászólás ha lenne vagy annyi se.
Nem értem miért kellett váltani a a ww2-ról.<#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
Battlelog: Purga5
<#banplz>#banplz>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
érdekes hogy mindenkinek vannak ilyen forrásai, ami ráadásul biztos 😄
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
http://www.game-monitor.com/search.php?game=cod4
élet a legjobb méreg
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit