Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

obinetes serverek:
84.2.39.240:28960-28963 ig
red bull

Még nincs MP server.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Sadist
Mert kocka.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ombika
Amugy van benne magyar nyelvi fajl,nah nem mintha sok szukseg lenne ra! 😊

Rolika16
Ez meg másik,rengeteg server-t nem lát,ezért jó Xfire.

Rolika16
Nem tudom,nekem még nem jött le Cod4:MW :-)

Zomil
bocsi, de szért ebben meg kell h cáfoljalak
"ugye te sem gondolod komolyan, hogy mindenki pusztán azért írja be oda a konfigját, hogy arcoljon vele???"

biztosithatlak h a fórum 3/4-e ezért irja be xD (a maradék nem tudom miért 😊 )

Jag: nah ez meg a másik, h miért jobb az xfire😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

JAG1
ASE amúgy is felejtõs, évek óta leálltak a fejlesztésével...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Zomil
már müködik a szerver keresöje? 😊 nah akkor felesleges is ase-re várni😊

bocsi csak azért kérdem, mert nekem most a gépem nem jó, és nem tudom leellenörizni😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hát Te se haragudj hogy beleszólok, de azért Te is le vagy lazulva rendesen, halálos nyugalommal küldesz el a halál ******* mindenkit, aki valami olyasmit mer kérdezni, ami számodra lehet hogy egyértelmû, de az még nem jelenti azt, hogy aki számára nem, az esetlegesen degenerált lenne...
Szerintem ezt nem egészen így kéne...elég elolvasni az aláírásodat...ugye te sem gondolod komolyan, hogy mindenki pusztán azért írja be oda a konfigját, hogy arcoljon vele???

Rolika16
Már most is támogatja az Xfire.

Sheltem
Ne haragudj, nem akartam a lelkedbe gázolni, a kommentedet szóltam le és nem téged. Nem vagyok guru se lenézõ(legalábbis nem tartom magam annak). Egyszerûen faszságot írtál ettõl még veled nincs semmi bajom.

"Én csak azért hoztam fel az aset mert a cod2-t is lehet azon tolni!"

Cod2-t sem "ASE-n tolod", hanem Ase által talált szervereken. A fogalmazás "szar" ennyi. Mégegyszer bocs.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

DarkSector
Az "all seeying eye" akar lenni nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

mama2
ez a visszaszámláló mi?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

NeoMaN
hát ne is haragudj, de akkora baromságot írtál, hogy elképesztõ

Zomil
mért talán neked már megvan eredetiben? 😊

amugy x-fire sztem pénteken már tuti támogatni fogja

Mr.Grent
Azért mert egy beteg nyomorék vagy. Ez egy magán vélemény.

https://grentmedia.hu

DarkSector
Már a bevezetõnél is ámultam-bámultam.
Mikor kivégzik azt a nickolait. vagy kit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Törölt felhasználó
Hát ez rohadt játék. Szépen lassan játszom, hogy sokáig tartson!
Én csak azért hoztam fel az aset mert a cod2-t is lehet azon tolni!
De úgy tûnik vannak ilyan nagy ARCÚ, LENÉZÕ emberek mint te......
Te biztos GURU vagy!
Sadist
Engedélyezd a felugró ablakokat az sg.hu-ra, különben az új ablakban nyíló linkek nem fognak mûködni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Miért hinnék rosszul? Több millió példány fogyott belõle, szerintem nagyon is jól gondolták, hogy ha a stagnáló single player FPS piacra bedobnak egy jól megírt, ötletekkel teli játékot, akkor sikeres lesz. Az, hogy egy játékot megvesznek 2 millióan, játszanak vele átlag 20-30 órát singliben, vagy megveszik 2 millióan, és játszanak vele 100+ órát online, az a fejlesztõk szempontjából tök mindegy, hacsak nem havidíjas a multiplayer.

Sheltem
Miért ase nélkül nem lesznek? Annyira bírom az ilyen értelmes kommenteket komolyan..Aludjá még kicsit.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

grebber
ezeket a benyögéseket birom hogy 5 órás meg ilyenek.Más nál is volt hude rögid 4-5 óra azt valaki 7 óra elteltével felénél sem volt kb.Tehát hiszem ha látom dolog jön képbe!

Next PC upgrade: 2022

szerintem aseval estére lesznek szerverek nem?
akkor most ugyan ugy ip szerinti multi van? semmi account semmi?
Hali!

Nektek sincs HIGH beállitás a játékban?
tommyg
ÉN???????? megmondanád mit mondtam warezzal kapcsolatban mert tényleg nemtudom!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

darksector,tommyg ne itt tárgyaljátok ki a warezt...
kösz
uHs Gerzson
Nálam megy 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Áldja meg a nevedet a jóisten! köszi a parancsot , kiis próbálom hogy megy e az OBI szervere <#eljen>

tommyg
/connect

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

cod2ba és/vagy cod1-ben mi volt az ipre csatlakozás parancsa ???

Hogyan lehet a cod4 multiban PARANCSAL szerverre csatlakozni ????? /join nem müxik

Zs0lt1
hali, csak nálam nem megy firefox alatt a flash banner?
(Firefox/2.0.0.9)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

DarkSector
Genya kiba...ás ez a B6I

lololol
a szerveren gondoltam

MaskimXul
Azért az fura lenne, a fele csapat halálpontosan lõ, a másik fele meg összevissza szórja a skulókat?
lololol
multiplayerben be lehet kapcsolni valahogy a fegyverek szórását vagy ezt a 35 golyó egy négyzetcentibe dolgot komolyan gondolták? 😄

The Garrett
passz, nem próbáltam de én csak jókat hallottam rola^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

DarkSector
Ott még egyenlõre rosszul hiszik.

Sadist
Erre a Bioshock jócskán rácáfol.

The Garrett
jah megéri, csak nem kell meglepõdni ha csak 5 óra az az 5 óra...
Én ha visszagondolok.. 8 éve van netem, az egyetlen jatek ezido alatt amit Single ben kipróbáltam az a Thief sorozat volt.

Emlékszem hogy mikor elõször feljutottam egy multiplayer szerverre anno,... éreztem hogy ezt kerestem eddig a játékokban. Onnantól nem tudott lekötni egy játék se 20 percnél tovább singleplayerben. A cod szeriával is rengeteget multiztam régebben 'überkocka' szinten, a single-t viszont el sem indítottam se cod1 se cod2 be 😄 cod4 el is ez lesz :S

De hálistennek nem mindenki ilyen, mert akkor nem lenne bioshock meg kitudja még milyen remekmuvek. 😊

Ferro
Értem! Kívánom neked ne kelljen sokat várnod az ingyen lotyókra! 😛 Nem mondom, hogy nem érdekel, valószínûleg minden nehézségi szinten végig játszom majd. De ez nem ígérkezik túl tartalmasnak. 😊

BEAST
Leginkabb enis multi jatekokkal jatszok, de egy izgalmas tortenet meg mindig le tud kotni. Teny hogy nem olyan hosszan mint a multiplayer resz, de csak ezert nem kell elhanyagolni. CoD-okban mindig is szerettem a single reszt, peldaul ez volt az egyik dolog amit kifejezetten utaltam a bf2-ben, singleplayer neven beraktak par palyat, adtak hozza botokat es jatsz. Ha az az 5 ora jatekido amit igernek izgalmas lesz, nekem mar megeri vegigjatszani a single reszt 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Törölt felhasználó
Én pl. amiatt érdeklõdök...
robotnyk
majd ha ingyenkurvákat teleportál az fpsek multiplayere a szobámba (©Copyright Yahtzee), akkor talán majd engem sem fog érdekelni a single ^_^
The Garrett
a fejlesztõk is érzik / tudják hogy ma már nem a singleplayer adja el a játékokat, pláne az FPS-t.
Ezt bizonyítja az is hogy végre az iw is felismerte hogy multiplayer community-t kell támogatni codtv vel, meg közösségi klánszervezõs portállal ( iw honlapjan asszem ilyen is van).

A singleplayer játék szerintem ma egy mozifilm szintjére egyszerûsödött, ahol mint egy mozgójárdán végigvisz egy történeten, neked pedig semmi dolgod, csak a látványban kell gyönyörködni.

Ferro
Azt hiszem kevesen vannak akik a single player mód miatt érdeklõdnek a játék iránt. <#smile>