Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eszméletlenül jó játék, 3 pályát vittem végig, csak ámultam bámultam😄...kurva rég volt már ilyen jó gamem, én játéknak 98,5% adok...
Most tesztelem a multit😄
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
1 szó: TÖKÉLETES!
Hát mit mondjak... Szavakat nem találok. Ez a játék az ÉV LEGJOBB, LEGHANGULATOSAB, LEGESLEGJOBB FPSe!
Iszonyat hangulatos a bevezetõ, mintha filmet nézne az ember. Kamera beállítások valami elképesztõ. Sérülés modell az meg az hát.... NO1.
Iszonyat jó ahogy össze esnek az emberek. Ha megsérûlnek fogják az adott testrészüket ami lövés érte és fedezéket keresnek. Az ellenség mozgása mint a való életbe. Effektek nem kell mit hozzátenni, Mozi szintû effekteket, képeket és hangulatot kapunk.
Végre elhagyták a II. világháborús témát. Nagyon fekszik nekem ez a modern hadviselés. Kellet ez a "kis" újjítás, hogy ne újjabb rókabõrt kapjunk. Újjításból kapunk orrba-szájba😊 Azt se tudja hova nézzen az ember. CRYSIS fasorba se lesz a hangulatával (még a grafikával is csak picit lesz jobb). ÉV FPS ez nem kérdéses. A multiról meg még nem is esett szó😊 (még nem próbáltam, mivel várom az eredeti verziómat) De nem lehet egyszerûen elkúrni a multit szerintem A multi is 100% hogy nagyon jó.
98% adok a játékra!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
gondolom 8 megásod lehet ha zavar 250 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
eszméletlenül durván jó.az igaz,hogy vagy rohadtul átláthatatlan,és több a TK mint a sima és egy pálya 3-5 perc,de van hogy nagyon összejönnek a dolgok.na akkor igazán jó!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szerintem meghozták a kedvem az eredeti játékhoz és a multihoz 😊 Ott a pár cheatert leszámítva legalább nem az lesz, hogy az ellenfél már falon keresztül el kezd lõni, mikor azt se tudhatja hogy jövök (WH befigy a botoknál rendesen 😄) Na meg talán a piros célkereszt sem fog ott villogni rajtam, mely az összes ellennek azt sugalja, csak engem lõjön 😊
(mondtam már hogy eszméletlen hangulata van a single módnak? 😄 még akkor is ha az egész egy nagy srcipt halmaz, és mindig ugyanaz történik 😄)
Egyébbként nektek hova rakja az f12-vel kilopott képeket? mert dokumentum mappában nem látok COD-al kapcsolatos könyvtárat, a játék mappájában pedig sehol nem találom a képeket.. pedig nyomkodtam rendesen azt a gombot
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
itt az error, legujabb vga és directx driver fent van...
9600XT-m van, de demo ment 20-30fpsel szoval nemtom, bár 2 napja tettem fel a legújabb vga drivert akkor, a demo a régebbivel ment...szoval nem értem 😞
pls vki help!!!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mondjuk eleg furcsa modon mintha a sajat geped jegyezne meg... még lanon is mukodik es fejlodik tovabb a karakter... lehet csak tortben van igy megoldva, de mukodik.
Tobbet nem varhatunk warez verziotol kb, jo ez amig az amcsik nem ohajtjak vegre europaban is elkezdeni terjeszteni az originalt tobb nappal miutan ok orrverzesig kijatszottak magukat.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
DirectX Error
---------------------------
DirectX encountered an unrecoverable error.
Check the readme for possible solutions.
OK
ezt írja ki indítás utan.. ezmi??:S
Semmmi problema veluk.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Neis várjatok semmit az obinetõl fõleg a teszt szeroktol, majd ha valaki norális csinál szervert, és rendesen bellitja, akkor ellehet kezedni komoyabban a multizást
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
hamarosan csk onyl account azt leshettek 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"
Csak halkan, mert ez illegális...
"Ugyanolyan jó mint az xp. Erõsebb gépen meg gyorsabb is."
A vista egy nagy rakás szar..(játékok teljesítményét és kompatibilitását tekintve) SP1 ig egy csõd.Aztán meglátjuk.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME