Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jakewyler
Single tesztem megvolt,
Eszméletlenül jó játék, 3 pályát vittem végig, csak ámultam bámultam😄...kurva rég volt már ilyen jó gamem, én játéknak 98,5% adok...
Most tesztelem a multit😄

TVelvet
Én tegnap este fél 11 óta töltöm, és még nem jött le... Warezról jön, 110-el. 😊 Kell már a gyorsabb net..
Rolika16
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1194178493 Ide írjál akkor lehet még válaszolunk is.

JAG1
Aszongya "figyusztok" :-DD

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

AntiHero
SINGLE PLAYER alapján:

1 szó: TÖKÉLETES!

Hát mit mondjak... Szavakat nem találok. Ez a játék az ÉV LEGJOBB, LEGHANGULATOSAB, LEGESLEGJOBB FPSe!

Iszonyat hangulatos a bevezetõ, mintha filmet nézne az ember. Kamera beállítások valami elképesztõ. Sérülés modell az meg az hát.... NO1.
Iszonyat jó ahogy össze esnek az emberek. Ha megsérûlnek fogják az adott testrészüket ami lövés érte és fedezéket keresnek. Az ellenség mozgása mint a való életbe. Effektek nem kell mit hozzátenni, Mozi szintû effekteket, képeket és hangulatot kapunk.

Végre elhagyták a II. világháborús témát. Nagyon fekszik nekem ez a modern hadviselés. Kellet ez a "kis" újjítás, hogy ne újjabb rókabõrt kapjunk. Újjításból kapunk orrba-szájba😊 Azt se tudja hova nézzen az ember. CRYSIS fasorba se lesz a hangulatával (még a grafikával is csak picit lesz jobb). ÉV FPS ez nem kérdéses. A multiról meg még nem is esett szó😊 (még nem próbáltam, mivel várom az eredeti verziómat) De nem lehet egyszerûen elkúrni a multit szerintem A multi is 100% hogy nagyon jó.

98% adok a játékra!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

SpeedXHUN
Igen😊 multit jó lenne kipróbálni bár pénteken feltudok majd menni bárhova.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
OFF:Nagyon 1megával szoktam tölteni máskor.de cod2 nél is ez volt sõt ott még roszabb......

nekem 110-zel, de csak 1 megás nettel. Szóval én örülnék a 250-nek 😄

gondolom 8 megásod lehet ha zavar 250 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kmarha
egyébbként warez témára ott a link a visszaszámlálás alatt <#vigyor5>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ProGabe
ez a multi!váááá 😊

eszméletlenül durván jó.az igaz,hogy vagy rohadtul átláthatatlan,és több a TK mint a sima és egy pálya 3-5 perc,de van hogy nagyon összejönnek a dolgok.na akkor igazán jó!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kmarha
Hamisithatatlan CoD.. ez tény 😊 A hibáival és elõnyeivel is. Nagyon megvan a hangulata SP-ben, és piszok jól optimalizálva van (legalábbis az én kis gyengusomon elfutkározik vígan 😄)

Szerintem meghozták a kedvem az eredeti játékhoz és a multihoz 😊 Ott a pár cheatert leszámítva legalább nem az lesz, hogy az ellenfél már falon keresztül el kezd lõni, mikor azt se tudhatja hogy jövök (WH befigy a botoknál rendesen 😄) Na meg talán a piros célkereszt sem fog ott villogni rajtam, mely az összes ellennek azt sugalja, csak engem lõjön 😊

(mondtam már hogy eszméletlen hangulata van a single módnak? 😄 még akkor is ha az egész egy nagy srcipt halmaz, és mindig ugyanaz történik 😄)

Egyébbként nektek hova rakja az f12-vel kilopott képeket? mert dokumentum mappában nem látok COD-al kapcsolatos könyvtárat, a játék mappájában pedig sehol nem találom a képeket.. pedig nyomkodtam rendesen azt a gombot

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Magnum PI
Hi!

Az obinak most több tesztszervere is megy? Tudtok adni IP-ket?

SpeedXHUN
2 magos porci 16 mb cache HDD

Sephi
Gyerekek , rohattul szepen megyen minden de rohattul SWAP-el a HDD. Ezt hogy oldhato meg szerintettek? Amikor eppen nem swappol akkor akadas nelkul megyen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

mNzJean
figyusztok , rendelt valaki az 576-tól ? Mert én náluk rendeltem elõ ,email visszaigazolás megvolt ,viszont azóta se hívtak fel telefonon , máskor másnap már visszaellenõrizék ,hogy valós e a megrendelés , nálatok mi a helyzet ?

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

itt az error, legujabb vga és directx driver fent van...
9600XT-m van, de demo ment 20-30fpsel szoval nemtom, bár 2 napja tettem fel a legújabb vga drivert akkor, a demo a régebbivel ment...szoval nem értem 😞
pls vki help!!!

SpeedXHUN
PC-n hány sever van egyáltalán lehet fejlõdéssel mltizni?

Na nyomattam egy kis multit,nagyon tetszik iszonyatos pörgös belekell rázodni az tuti,meg jok ezek a fejleszthetö karakterek is..

AntiHero
<#banplz>

BEAST
Lol ... nemtom miert 5 ora a beigert jatekido ... mar lassan egy oraja csak a training palyan idomero gyakorlazotok xD 19 secnel jobban nem megy :<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

*demo simán ment...

demo simán meg 20-30fpsel...mi a fasz lehet???:S

aha,rebootoltam is

Smithwarden
Szintlepes siman mukodik.

Mondjuk eleg furcsa modon mintha a sajat geped jegyezne meg... még lanon is mukodik es fejlodik tovabb a karakter... lehet csak tortben van igy megoldva, de mukodik.
Tobbet nem varhatunk warez verziotol kb, jo ez amig az amcsik nem ohajtjak vegre europaban is elkezdeni terjeszteni az originalt tobb nappal miutan ok orrverzesig kijatszottak magukat.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

AntiHero
hiba...

robotnyk
feltetted a telepítõvel, mikor ajánlotta?
---------------------------
DirectX Error
DirectX encountered an unrecoverable error.

Check the readme for possible solutions.
OK

ezt írja ki indítás utan.. ezmi??:S

bakvarnyu
ki a fszt érdekel a szintlépés ez itten nem a WOW

Smithwarden
Haver egesz ejszaka az obi szervereken tolta, en is 1-2 orat.
Semmmi problema veluk.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

SpeedXHUN
Pénteken én már multizok keményen😛

Zsoltika 007
Neked lehet.. Nekem eddig minden ment ráadásul maxon crysis demó is very high 26 fps épphogy de játszható. De az úgyse izgat annyira. Eddig csak a Kotor2 nem futott amirõl tudok de ahogy érzed.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

énmeg remélem hogy nem 😊 de ahogy hallom nem nagy siker a OBINET fu de király teszt szerverei 😊
Neis várjatok semmit az obinetõl fõleg a teszt szeroktol, majd ha valaki norális csinál szervert, és rendesen bellitja, akkor ellehet kezedni komoyabban a multizást

jaja XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

SpeedXHUN
Üdv all mi újság?

Én meg galádul letöltöm. És remélem menni fog az online. 😊

énis... AMugy, az lehet hogy lehet majd multizni, csak kb oélvezhetetlen lesz, mert nemlesznek sizntlépések, mert a szerver nemfogja megjegyezni a nem létezõ accountod szintszámát. szval egy a cod4 tört multi egy feljavitt cod2 törtnek fog megfelelni

Én meg becsületesen nem költök lóvét rá. Sajnos nem mindenkinek adja apuci meg anyuci a lóvét nap mint nap. Tiszt a kivnek!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Zomil
hát nagyon remélem, mert én spec becsületesen megveszem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ezekse lesznek igy sokáig 😊😊
hamarosan csk onyl account azt leshettek 😊

tobias88
és neked azonnal belép erre? nincs olyan hogy azt írja hogy fullon van?
Sheltem
lövõdözõs!

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

6,20 GB (6 663 356 135 bájt)

tgabort
rem sikerül...és aztán elmondhatnád h h kell mer nekem is jól jönn... thx

\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"

a telepitésnél mennyit rak fel a gép?
sziasztok milyen a játék amugy és mennyit teszfel elöre köszike!
Lesz rá megolás, most dolgozom rajta.

Csak halkan, mert ez illegális...

Sheltem
***Offtopic***
"Ugyanolyan jó mint az xp. Erõsebb gépen meg gyorsabb is."

A vista egy nagy rakás szar..(játékok teljesítményét és kompatibilitását tekintve) SP1 ig egy csõd.Aztán meglátjuk.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

red bull
/connect 84.2.39.240:28961 pl

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Húú hát izé...nagyon ott van a game. Az SAS csókáknak haláliak a beszólásaik. A marineok nem annyira poénosak, viszont a War Pig tank az odavág. Amikor berakott a gém egy AC-130-as fegyverekkel megpakolt cuccba akkor már nem tudtam szóhoz jutni...mert kemény nagyon ahogy hõképen vadászol a ruszkikra egy 125mm ágyúval ami akkorát szól mint egy kisebb atomcsapás. Apropó, atomcsapás szegény amcsikat kissé sajnáltam amikor az arab fõvezír nemes egyszerûséggel rájuk robbantotta a saját városát. Szóval nagy lett. Várom hogy mikor lesz belõle film, szinte ordít róla hogy Hollywood ezt a sztorit nem fogja kihagyni.

Shan
pripjaty sztem...😊