Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Esetleg valakinek mûködik az új driverrel emellett a TV out is normálisan?
Röviden: Eddig az új Force Ware driverek elcseszték a TV outomat ezért egy régi driver van fenn amivel jó a TV. Na most valszeg ezért nem stabil nekem a játék. Kéne egy olyan Force Ware amivel mindkettõ mûködik normálisan.
amúgy
x1950 pro 256mb
Core 2 e6300
2 Gb DDR2 800mhz
Megy fullon akadás nélkül 😊
Úccsó képen a középsõ csávó csukája a földben van benne 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ott lentebb láttam azt az eredménytáblás vagy nemtom hogy mondjam képet, és mivel még itthon nem lehet kapni, gyanítom hogy az másolt játékkal ment. Ugye rosszul sejtem? :-)
-háló 576 kilobájt!
-HELLÓÓÓ nálatok pénteken már kapható lesz a call of duty 4 ?!
-megesik...
-"MEGESIK" VAGY KAPHATÓ LESZ?!
-hááát õõõõ.... húú ma van 7. holnap 8 péntek 9. ., jaja lehet h. lesz...
-ok köszi csá
hát bazmeg ezek még azt se tudják h. mikor kéne megjelenjen?! pff nem akarok potya kitérõt tenni suli után...... (lehet lewarezolom) ^^
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Amúgy meg figyeld az utasitásokat mikor mész sorba a szobákba.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nem indul a játék! (crackeltem) mikor el akarom indítani rákattintok és nem csinál semmit csak a multi indul el a single nem...
ati x1950XT+7.10 catalyst
PLS help!
THX!
Ebben lehet jármûvet vezetni?
Vagy csak majd a Cod 4 UO-ban?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
A hangok 10/10. Nagyon jók.
SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!
Mikor lekapcsoltuk a házba villanyt és senki nem látott semmit. Csak halgattam ahogy lihegnek meg nyüszögnek😄. Császkálnak meg sugdolóznak.Eszméletlen hangulat.
A másik mikor kitisztítottuk a TV-s házat a végén a nigger oda megy a tvhez és berak egy kis RAP zenét. Hát aszittem megál a szívem😄
SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!
Jaj de jó hogy elõrendeltem😊

Furcsa, mert állítólag DX9 game.
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha jól hallom akkor az account rendszer nem létezik, és lehet hogy lesznek tört szerverek is? 😛
/ha még nincs nem baj, elõbb úgyis single-be akarok átvinni )