Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
csak tudod cod2-be is a minöségi szerverek azok a német, angol mind eredeti...ott nem szolnak ha jol jáccol h csiter vagy meg nem kickelnek ha lelövöd az admint...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

semmivel nem lesz jobb a te eredetid mint a többiek warez cucca , abban leszel menõ hogy felmehetsz eredeti amcsi szerverekre is ahol 200 lesz a pinged , magyar szerverek 98% tört lesz

AntiHero
én nem...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Zomil
én csak piros x-eket látok...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jakewyler
Öh, jól értelmezem multiba, hogy akkor lehet vadász repcsivel + helikopterrel menni, ha 6 embert kinyírok és nem halok meg!?

ProGabe
valószínûleg így lesz.lesznek ranked és unranked szerverek.ennyi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SpeedXHUN
Legyen azt kész😄
most aki megveszi örül aki warezol az már most sziv a multiban...

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

kösz! 😊

TommoT

AntiHero
Van kutyuli mulyuli (ami rád is elõszeretettel ugrik😄) meg nagy bummmm is😄 Nagyon fasza game.

Remélem még jó sok pálya van hátra.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ProGabe
olvass vissza!

szerver lista

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kijött egy ilyen okosság:
Call of Duty 4 v1.0 PRIVATE SERVER & NO-WAIT PATCH

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Balumann
Ne reméled, mert nem mindenkinek lenne jó... vagy akkor úgy, hogy valahova kelljen, valahova ne

SpeedXHUN
Én multizni akarok nem singlezni pénteken megyünk is😄

SpeedXHUN
Még senki se multizott?

Zomil
én is tuti megveszem, de azért remélem megtartják az accountos igéretüket😊

Nálam single fullon megy 1280-ban, de a multi (mapokat szeretném megnézni) mint egy lassított felvétel már a menüben is kb. 0,5 frame/s...

Mi lehet a gond?

ASUS P5B Deluxe; C2D 6400 @ 3,2 GHz; 3G GEIL Ultra Kit RAM (800 MHz); Sapphire x1950xt

Hello!
Tudtok szerver címeket adni? 😊 A játék nem látja õket. Köszi!

TommoT

jah jobban is meg lehetett volna oldani mint pls a steam esetében, van egy keretrendszrer (a steam) és minden hozzá való game tökélletetsen mûködött ezzewl az accountos rendszerrel.........kár h. itt nem így van ez de mind1 azért péntekem mégiscsak megveszem eredetiben, mert így mégiscak jobb v.mivel ^^ (1 éver nem vettem már eredeti game-t szal most belefér)

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Zomil
ahhoz képest h itt accountos rendszerröl volt szó...
nagyon remélem h hamarosan be lesz vezetve az accountos rendszer...

az meg még röhejebb ha tényleg a te gépeden tárolja az adatokat...

schrank
warezzel lehet multizni <#ticking>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ProGabe
na bazz,behalt a szerver 😞
mármint most már lehet jó,de szétkapcsolt.azért is írok most ide 😊 11-es szinten vagyok,végre megvan a red dot sight vagy mi a rák az mp5-höz

szerverek

consol-ba:

connect 84.2.39.240:28961 vagy 28962 vagy 28963

ja igen,kell az elejére egy \ vagy /,a legjobb,ha nyomsz egy TAB-ot,és akkor automatikusan kiegészíti

Kellenének magyar tört szerverek IP címei. OBI teli van

Megvan a megoldás! Töröld ki a miles mappából az mssmp3.asi fájlt, és futni fog!

BF3: csucsorr

hopp eltüntek a serverek😞

Hali mindenki, lgyszi segítsetek mert ilyen problémával még nem tallkoztam.Egy "Run In Safe Mode?" benne a következõvel"It apperars that Call of Duty4:Modern Warfare, did not quit properly that last time it ran.Dou You want to ran the game in safe mode?This is recomended for mosr people.It will change your system settings but not your controlls"
Légyszi help, meg köszönöm.

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Zomil
szoval akkor nem is kell accountot csinálni?...
mekkora átbaszás...

Nem újdonság de azért kösz.

mindjárt nekem is meghozza a postás😄

neked nem megy single playerbe ?
képt priviben😄😄😄😄😄

Üdv néked Schrank ó SG fórumok dicsõ trollja. Csak nem azt akarod mondani hogy végigvitted a STALKERT, és hanyagoltad miatta a BF2-t. OMFG el sem hiszem. <#nevetes1><#nevetes2>

sry 😄 nemirtam
Schrank csak a bottlefídnek él, meg multi majom, és még munkatársam is...<#duma>

Hi , hogy talátok multiplayeres servereket? nekem gamen belül nem tlaál ,allseeing eyebe sincs.. 😄 szal ötleteket kérek , thx elõrre.
Valóban nagyon jó mikor az elején belöknek a kocsiba, és visznek, hát ez valami iszonyat jó,az egész egy nagyszerü alkotás mintha valóban egy filmbe csöppentem volna....milyen beállitásokkal nyomod???

schrankkal ne törõdj,õ egy divatfikázó, egy 7 éves vérpistike<#gonosz1>

egyébként nemtom mi a gond, tán tényleg kevés neki a 320mb😄

xpn játszom 3200ra húzott 6420as, 2 giga rammal. Valszeg most az egyszer schranknak van igaza, kevés lehet neki a 320mb memória. <#ticking>

schrank
nagy textúra kevés memória
<#lama><#mf1>

vistán játszol? ram,cpu mennyi?

Azt áruljátok el mitõl van hogy egy 8800GTS 320assal 1600*1200ban minden kakaón aa 4x 30-40 fps de mégis akad a scrollozás kicsit. Levettem az aa-t és jó lett de ha 30-40 fpst mutatott azzal is akkor nem értem mivan.

jakewyler
http://www.game-monitor.com/search.php?game=cod4&location=HU
nem sok még^^
amcsi sok van már

Barney Tech
Áhhhhh ,ez a játék egyszerûen hihetetlen , megy high grafikán is és eszméletlen a játékmenet.
Ennél jobb fps játékot még nem pipáltam.

nekem is ez a problémám, betölti a mapot és kidob asztalra h az iw3sp.exe hibát jelzett és leállt,
demo 20-30fpsel(tökéletesen 😄), nemtom mi lehet a probléma, driver rendben...9600XT,2.8AMD,512RAMom van :$

bakvarnyu
eszed tokját rakás szar

schrank
azért egy stalker mapot ne hasonlítgass ehhez a csõszarághoz <#ejnye1><#papakacsint>

Woah most voltam a Csernobili pályán. Basszus ezzel ha ezzel a motorral csinálták volna a Stalkert, az mindent elsöprõ siker lett volna. Így meg csak egy rakás szar. Nah mindegy, COD 4 FOREVER mit nekem STALKER.

schrank
van már multi demo ?<#rinya><#help><#hehe>

tommyg
JAVOLL

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni? Az lenne a problémám, hogy amikor elindítom a játékot, akkor az intrók után egy fekete képernyõ fogad, és nem reagál semmire, és nem is tölt. Néha egy másodpercre felvillan a menü, a profil készítéssel, de utána megint fekete képernyõ. Namármost: ha végignézem az összes intrót a játék elején (Infinity Ward, Activison meg a Pripyjatosat, akkor be tudok lépni a menübe is, tudok profilt készíteni, de amikor feljebb venném a beállításokat, akkor megint a fekete képernyõ jön. A demó teljesen tökéletesen futott, azzal semmi bajom nem volt.

BF3: csucsorr

aaasdd
akkor most lehet törttel neten jáccani??
trogerzsiger
:/ na mindeggy ez van, de ugye megint lesznek eredeti és warez szerók?