Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

daf xf
Hi all!
Segítsetek már lécci.
Toltam a gammát multyba és egyszer cskak ifagyott a jétk.
A razor911es van meg neekm.

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

mér van az nekem hogy elértem a 14es szintet és beléptem másik szerverre és 1esrõl kellett kezdenem?HELP!!
Vlaghimiir
Tudtok adni IP-ket ami külföldi???? Mert unom afolytonos cheaterozást meg buzi kemperezést..... Köszi

Zomil
amugy ezért irtam h külföldi szerver kell, de abbol is van néhány elite😊 (ez cod2-ben érvényes, cod4-ben még annyira nem alakult ki)

amugy akinek eredeti game van és szereti az SD-t annak a Babylon eSport szervereket(2db) és a Dignitaz(aki ismeri cod2-böl, meg még pár másik fps-böl a team dignitaz, nagyon hires csapat, sok lant nyertek) szerverét ajánlanám 😊
3napi folyamatos játék után(kicsit sokat kockultam na😄 ) a legdurvább beszolás a "sure..." volt néha😄 jah meg szoltunk egy gyereknek, h ne kempeljen támadoként olyan nagyon 😊 (durva volt, mert a csávoka c4-et fogta ledobta az ajtoba és várta mig arra fut valaki, aztán bumm, jah és mindezt támadoként 😄 )

amugy sniper mellé 1-es perknek ajánlom mindenkinek a claymore-t
nagyon jól lehet védöként védeni egy-egy pontot, a kedvencem mikor lerakom a bombát 2oldalra ledobok 1-1 aknát aztán miután megöltek utolso emberként, örömmel rohan a gyere hatástalanitani, odaér és erre bummm 😄DDD élvezetes 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Vlaghimiir
FAszom most miért kell itt vitatkozni? Atóól hogy 1 ember jól játszik még nem csaló..... Akinek meg nem tetszik ne jáccon a coddal mit kell ezt felfujni?????<#violent><#gun><#boxer><#banplz>

gabo91
tényleg igy van...
vagy ezt hallgatod vagy az NEKEM 10000000000 az FPS ....
most csak 999999
szoval kész...
mindig kell valami kifogás nekik, valamire rá kell fogni mindig a bénaságukat, vagy a másik ügyességét...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Zomil
igen, cod2 😊

bár az alárisádbol itélve, gyarkan jársz a dos szerverre ugye? 😊))

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

de hiszen ez én vagyok!!! <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Sadist
De egy csöppnyi ésszel is sokra lehet menni. Csak ha itt nem ugrálsz, mint egy idióta, és lövöd a fejeseket, hanem ügyesen az ellenség hátába kerülsz és leszeded a fél csapatukat, akkor egy mocskos buzi vagy, mert hátulról szereted. Ha valakit úgy lõsz le, hogy véded a HQ-t, vagy valamelyik épületet, akkor rohadék kemper vagy, ha sniperrel lõsz le valakit, akkor fasszopó sniper vagy, ha futás közben találsz valakit fejbe, akkor mákos geci vagy, ha egy jól megfõzött gránátot behajítasz a tömegbe, akkor gránátos szarláma vagy. Viszont érdekes mód az ilyen überpr0 megmondóemberkék mindig a scoreboard végén kullognak...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

két méterrel lemaradva, enyhén balra húzódva kell elhelyezkedni...

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Rögtön az elején amikor a társad hasravágódik van elõtted pár fa, hasalj be az egyik mögé így garantáltan nem fog senki rád lépni mivel a fákat mind kikerülik.

Naxos
valaki nemtud megoldást arra hogy a PB ne rugjon ki "PB inite failure" és "no packet flow"-ra hivatkozva?

Ahh folyamatosan noob-ozas meg cheater-ezes megy mindenhol. Na mindegy
biztos nem egy helyre járunk, én nem is nagyon cod-ozok.

Uhhh én is hallotam ilyenröl és cod2röl beszélünk ugye?😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

nem ase-val hanem bementem a cod4 multiplayeréhez, join server, ott kiválasztottam egyet, és az volt oyan

Zomil
nem olyan bonyolultak azok, h ne lehessen érteni 😄

Zomil
amugy vicces h 10-18 éveseket irsz amikor jóval idösebbek között is van simán bunko ember...

pl van egy magyar ctf klán, akik ameddig nem vesitenek egy klántol addig jófejek velük, és amint egyszer kikapnak egyböl kezdik a csalozést, ami vicces benne, h a vezetöjük egy 35éves emberke, aki pl egyszer felhivtava gyöztes klán vezérét és megfenyegette

egyszerüen szánalmas 😊

ne mozogj vagy csak kicsiket korrigálj.én nem a mester után mentem, hanem pár méterrel mellette, lehet az a baj.

nem tud vki egy oldalt ahol a kasztrendszer magyarul van leírva?azaz a képességek hatásai stb...

Mert ezek álltalában 10-18 éves kis idiota fa*zopó kocka g*cik akik egész nap csak játszanak és itt élik ki magukat hogy milyen zoral emberkék és másnap a suliban meg nyalják az emberkék talpát mint egy kutya...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

gabo91
singleplayer...
csernobilos küldin amikor a mezõn megyünk, jön az õrjárat, átfésülik a mezõt... lefekszem az õrmester mögé és kuszok utána... megállunk, de mindig észrevesznek...
ilyenkor elkezdek futni, de vagy engem szednek le vagy õt...

Segítség kellene... valami tipp, vagy ötlet... javaslat... stb.
<#help><#help>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
kicsit pontosabban...

Smithwarden
Es mi van ha egy magyar roma akinek elfut a gepen a cod4 es szeret kerteszkedni? <#hawaii>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Zomil
képzeld, h tudok németül és angolul is, nem is kezdö szinten...
elhiheted, h a német és angol szervereken nem szolnak, be ha jól lösz, esetleg ha makkolsz egyet nem k*vaanyáznak le...
de nem csak ennek a 2országnak a szervereire igaz...
vannak kivételek,de egyedül csak a magyar szervereken van az, h minden 2. helyen leszolnak mert jobb vagy mint az átlagjátékos...

koschwarz
én nem a talicskáscigányra értettem, hanem zolly hsz-ére, de végüklis mindegy.

egyébként meg ha tényleg egy cigány (bocsátanat, a fehérek kitalálták, hogy a roma a politikailag korrekt megnevezés) játszott ezen a néven, és ezt tudtad volna, akkor is követeled, hogy változtassa meg a nevét???

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

de csak azért mert a külföldi szöveget nem érted , azok se jobbak

JAG1
<#eljen>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Zomil
ezért kell küldölfi szervereken játszani(eredeti), ott jóval ritkább az ilyen😊

amit irtál leginkább a magyar cod társadalomra igaz 😊

Fujiryu
Látom ezt a topikot rendesen befoglalták a köcsögök(Zolly és társai)😄 Így azért télleg könnyû Boxernek lenyúlnia a tékeket😄

Egyébként meg skill minden játékhoz kell.Aki szerint nem az vagy túl béna ahhoz a játékhoz és azért nagypofájú, vagy télleg egy istenadta tehetség.Vagy egy UFo mint én<#alien>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Sadist
Skill számit, mi? Akkor ugyan miért kezd el 10-bõl 8 játékos buzizni egy nick láttán? Ha meg szép játékkal elsõ helyen végez, akkor egybõl csalózzák.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Vannak cifrábbak is, készülj fel rá. Egyszerûen azért van, mert a CoD scene átlagéletkora 14 körül mozog. Játék közben apu nem figyeli õket, és nem kever le két nagy pofont, ha valami csúnyát írnak chatbe, vagy másokat sértõ nicknevet használnak. Ha valaki lelövi õket, vagy vesztenek, akkor egybõl kurvaanyázás, rohattcsicska, buzicsalózás megy, ha meg netán nyernek, akkor nagy arccal eleresztenek kör végén egy "ennyi" szöveget. És ezeket nincs ami kivesse magából, mert sajnos ez a többség.

TS Zolly
psszt, még a végén megtudják! 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

red bull
Vicces ember vagy 😊

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Nem látom.

TS Zolly
jajhát dehogynem! 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Zomil
én spec 3nap alatt huztam magamat 55-re,állandoan 18fös Babylon esports, és dignitaz szerveren toltam( SD ) 😊
bár az tény h abban a 3napban szinte mindig XD

mostani összeállitásom, barret és mellé másodlagosnak m4-es hangtompitoval 😊

jah és imádom az aknákat nagyon jól meg lehet szopatni a másikat sd-ben 😄

red bull
Azt nem is te irányítod. Legalábbis multiban

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

TS Zolly
Én bill+egérrel. 😊

TS Zolly
nemis <#rolleyes>

gabo91
Egyébként a helikopter hogy lehet irányitani?

TS Zolly
Ééééén?????? Dehogy 😄DDDDD

gabi89
Igwn átb.szott

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabo91
nem mondam, hogy a haverod ezt csinálja...
van aki ezt csinálja, van aki nem...
szvsz jó ötletnek találom hogy van statisztika a multirol, látod menyit õltél meg hányszor haltál meg stb... látod ebbõl hogy menyit fejlõdsz stb.
jodolog, de ezt mindenki magának nézi, átlehet vágni mindenkit a statal persze de attol még tényleg nem fognak joban játszani.

"minek a szint" azért a fegyverek végett jó ha van... meg a képeségek stb...
meg +1 fegyver lehet nálunk valamelyik szint után.

red bull
átb@sztál mi? teeee xDD

TS Zolly
<#fejvakaras>

TS Zolly
Szedd csak, nagyon jó! 😄D

red bull
Akkor történt egy s más. Gondolom callofduty.hu -ról lelehet szedni. Meg is kukkantom 😉

pontosan!jol irtad!nem ez szamit!barkinek lehet nickje akarmi skill szamit,es az kiderul cod4-ben is mert hiaba 50-es a rank,ha 5-os rank -al felette figyelnek,ebbol kiderul hogy csak egy balfasz!

TS Zolly
Kijött b3 a várva várt path!

red bull
437 új üzenet. Törtnént valami új, vagy csak tele van off-al?