Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tégen csak cukkollak. Hisz én egy megáltalkodott ultraszélsõjobboldaliradikálisfasisztafajgyülölõcsöcseléknek tartom magam. De a politikai világnézetemet nem egy szaros játékban nyilvánítom ki. Nevem mindig is Zolly volt, már akkor is, mikor az adsl elterjedése hiányában lanban nyomtuk a mohát.
Amiért valaki talicskáscigány nevet választ, ad egy, poénnak tartja, ad kettõ iq hiányos, ad három, ö tényleg az. Egyikért sem éri meg a felháborodásod.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Maradj már az álszent dumáddal...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
A nicknev szimpla primitivseg, a Crassus felhaborodasa meg eltulzott szerintem.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ez a topik CoD4-rõl szól!1 hete még mindenki lázban volt, most meg kezdünk a Gyõzike sóra hasonlítani!Maradjunk meg a kezdeteknél és ami a legfontosabb a CoD4-nél!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Az iylen embereket a közösségnek kikéne vetnie magából,de legalábbis megpróbálni a"helyes/ebb" útra téríteni és nem bíztatni! Na mindegy megyek felrakatom inkább a téli gumikat,mert tovább nemszabad ellustálkodni😛
ráfogod, csipog, amikor megváltozik a hang, akkor befogta és tûz... <#violent>#violent>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Vagy ez a csárliószkárdelta oldalon megvalósítható?Mert regisztrálásnál kér valami kódot, feltételezem, hogy a DVD-hez tartozó kódról van szó...
Valaki azért plíz világosítson fel.
Azért ez számomra az év játéka, le a kalappal a fejlesztõk elött!<#worship>#worship>
Azt hiszik ciki új játékban szerencsétlenkedni...
Meg rinyálnak, hogy a kettõben milyen profik itt meg csak utolsó 😊)
(ja és én sem értem hogy miért felháborító ez a nick)
Micsoda mimóza lelkületû emberek vannak itt <#vigyor1>#vigyor1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Annyi lenne a kérdésem h feltettük a játékot és inditottam szervert LANba simán neten még nem néztem meg...nah megvan a szero és mind akét félnél ugyanazok a fegyverek vannak..és csak 3 class van...a sniper meg a demolition nem aktiv.ez mért lehet...valaki segitsen ha van rá megoldás. Elöre is Köszi 😊
Hi
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Ez nem is durva meg semmi.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A legfelháborítóbb pedig az volt mikor névcserére kértem/lol/ kb. 4-5 másik ugatott le engem!!! Az ilyen emebrek milyen szûlõi nevelést kapnak/kaptak??? kurvára felbasz az ilyesmi!
Peace!
A gammát felinstalltam, multiba meg "szingölbe" is be tudtam lépni, de jácchatatlanul lassú. 1-2 frame/sec minimumban. ATI9800 pro + 2800 intel proci figyel nálam. Havernál semmi baj sincs hasonló procival és 9600xt-vel, sõt gyönyörûen is néz ki. A telepítõ direcx-ét pakoltam még fel. Pls help me!!!!! Kösz a segítséget.
\"Heroes never die. They just reload.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Egyébként sem akkora überségek a perkek hogy egy gyengébb játékosból rögtön supermant csinálnának.