Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Nézd, én már 5-6 éve játszok onlány bfel. Láttam már ehez külömb neveket is. Kezdve a kurvaanyáddal, szarosgatya, büdipupu, jag, salomokkal, volt hitler, sztálin, tito, göring, göbbelsz, eichmann ( amugy szvsz Eichmann a világtörténelem legnagyszerübb embere volt, isten nyugosztalja ) Oszama bin laden stb. stb. Egyiken sem akadtam ki, csak jókat röhögtem, milyen neveket találnak ki maguknak a játékosok. Ezek a nevek olyanok, amivel hosszú ideig ugysem játszanak majd. Pl Göring ( vagy épp göbbelsz volt? ) nick néven egy Magyar huzamosabb ideig nyúzta a BF42-öt.
Tégen csak cukkollak. Hisz én egy megáltalkodott ultraszélsõjobboldaliradikálisfasisztafajgyülölõcsöcseléknek tartom magam. De a politikai világnézetemet nem egy szaros játékban nyilvánítom ki. Nevem mindig is Zolly volt, már akkor is, mikor az adsl elterjedése hiányában lanban nyomtuk a mohát.
Amiért valaki talicskáscigány nevet választ, ad egy, poénnak tartja, ad kettõ iq hiányos, ad három, ö tényleg az. Egyikért sem éri meg a felháborodásod.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

biztosan nem cigany:-)nick ellenere sem ,dogoljon meg mind.

kit tudja lehet,hogy pont egy dzsipó csak szeret esténként cod-ozni <#vigyor1>

JAG1
És az a roma család, aki szó nélkül lekéseli a gyerekedet az utcán nem Magyarország szülötte?

Maradj már az álszent dumáddal...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Amugy teljesen mind1 milyen a nick,de aki talicskas cigany neven fut az sikeres ember nem lehet :-)

Sziasztok.Légyszi dobjatok már be tört szervereknek ip címeit.Köszönöm
csuszi
igazad van.

MJ rulz Pink Team The Only One

Lasd meg: Egymillio legy nem tevedhet.
A nicknev szimpla primitivseg, a Crassus felhaborodasa meg eltulzott szerintem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ha mindenki röhög csak te nem, akkor lehet hogy a baj mégsem a többiekkel van... <#nezze>

és a #8400 valaki kommentelje legyenszíves!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!<#ejnye1>

Ez a topik CoD4-rõl szól!1 hete még mindenki lázban volt, most meg kezdünk a Gyõzike sóra hasonlítani!Maradjunk meg a kezdeteknél és ami a legfontosabb a CoD4-nél!

[HUN]Crassus
nincs bennem se egy vonohúzás ,se egy fekete pigment nem a közelkeletrõl származom és nem a kedvenc olvasmányom az "én harcom" valószínûleg Árpád vezérig az összes felmenõm a kárpát medencében született,mégis totálisan SZÉGYENLEM magam a hozzád hasonló sajnálatos módon honfitársaim miatt!😞(( pont

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TS Zolly
Ha nem érted a humort, ahelyett, hogy itt gyülölködsz, menjél ki az utcára, és vágján szájon pár cigot b3! Szerinted azzal q megoldod Hazánk cigány problémáját, hogy egy játékos nick nevén akadsz ki? Milenne baszki ha nekem Simon Peresz lenne a nickem he?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Törölt felhasználó
Én egy Rétinigger nevûvel játszottam, és nagyon jókat nevettem 😊
[HUN]Crassus
A pont az "í"-re: "dr. Székely Kornél"??!! Humor? Nekem nem humoros,hogy 5 hozzászólóból 3-om viccesnek tartja a problémám lényegét....
Az iylen embereket a közösségnek kikéne vetnie magából,de legalábbis megpróbálni a"helyes/ebb" útra téríteni és nem bíztatni! Na mindegy megyek felrakatom inkább a téli gumikat,mert tovább nemszabad ellustálkodni😛

ja aki kérdezte, hogy lehet lelõni a helit a stingerrel, simán..

ráfogod, csipog, amikor megváltozik a hang, akkor befogta és tûz... <#violent>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ja azért ez kicsit vicces.a nicknév zavarja, de az hogy virtuálisan halomra gyilkolja az emberek...na..ehemm...az abszolút nem felháborító!<#violent><#idiota><#email>

lehet -én sem tudtam- kapcsold ki numpadot, állítsd be, és úgy is használd, akkor jó

Nem lehet a saját profilommal regisztrálni, ahol nyomon követhetem a kasztjaimat?Meg ha formattálom a gépem, akkor ne kelljen elõlrõl kezdenem, hanem a meglévõ fegyvereimmel tudjam nyomni tovább?
Vagy ez a csárliószkárdelta oldalon megvalósítható?Mert regisztrálásnál kér valami kódot, feltételezem, hogy a DVD-hez tartozó kódról van szó...
Valaki azért plíz világosítson fel.

Azért ez számomra az év játéka, le a kalappal a fejlesztõk elött!<#worship>

Mert a sok cod pro, álnéven játszik míg bele nem tanulak a cod4 be <#hehe>

Azt hiszik ciki új játékban szerencsétlenkedni...

Meg rinyálnak, hogy a kettõben milyen profik itt meg csak utolsó 😊)

Ha zavar egy nick akkor szólj az adminnak, ha õt is zavarja akkor majd kirakja a szerverrõl, ennyi.

(ja és én sem értem hogy miért felháborító ez a nick)

Kultúra hiánya? Legyen mindenki DaVinci meg Voltaire vagy mit akarsz?
Micsoda mimóza lelkületû emberek vannak itt <#vigyor1>

ilyenkor lehet jót CODozni és szarrálõni mindenkit!<#zavart2>

TS Zolly
És ezért ez a világ megérdemelte már a pusztulást. 😞

koschwarz
az a baj hogy még humorérzéked sincs.<#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TS Zolly
Egy velejéig romlott fajvédõ liberális tyopikba! 😄DDD

Ferro
Ezen nincs mit és nem kell semmit magyarázni. Nem látod a problémát, problémáját és ennyi! A kultúra hiánya nem vicces. De ha visszaolvasom az elmúlt ~1000 hozzászólást rá kell jöjjek minden hiába... <#rolleyes>

sopi
Hi all.
Annyi lenne a kérdésem h feltettük a játékot és inditottam szervert LANba simán neten még nem néztem meg...nah megvan a szero és mind akét félnél ugyanazok a fegyverek vannak..és csak 3 class van...a sniper meg a demolition nem aktiv.ez mért lehet...valaki segitsen ha van rá megoldás. Elöre is Köszi 😊
Hi

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Komolyan elmagyarázhatnád mi háborított fel rajta!
Ez nem is durva meg semmi.

[HUN]Crassus
életkor:30-35!!!??? hova kerültem......

Ferro
Pedig azt hiszem nem most szembesülsz ezzel elõször?! =) Most abszolút egyetértek veled!

TS Zolly
Ha nem tetszik a neve, nem nézed. Amugy meg ez diszkriminácio az etnikai kisebbség felé. Rohadt fasiszta! 😄DD

<#violent> Call of duty 4 ben tud valki sgíteni? hogy hol lehet crack-et leszedni hozzá.
RaveAir
Addig örülj, amíg a te becenevedet nem "rabolják" el tõled...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

[HUN]Crassus
majd ha felnõsz megérted,hogy az ilyesmi qrvára NEM vicc! pffffff

Mi ezen a felháborító?Inkább vicc.

Ne lepodj meg ezen jelen pillanatban ilyenekkel van tele minden server,ezert irtam amit irtam,majd elkopnak.Remelem!

[HUN]Crassus
Volt "szerencsém" az imént "Talicskáscigány" nikknevû egyénnel játszani!😞( Számomra az ilyen nevek felháborítóak és szégyenlem magam,hogy az ilyen nevet adó emberek szintén e kis Magyarország szülöttei!
A legfelháborítóbb pedig az volt mikor névcserére kértem/lol/ kb. 4-5 másik ugatott le engem!!! Az ilyen emebrek milyen szûlõi nevelést kapnak/kaptak??? kurvára felbasz az ilyesmi!

Törölt felhasználó
Van még küldetés, ne aggódj!
hellosztok a prypiat elötti falu ahol a helikoptert kell leszedni az kb hol hol van a játékban? közepe kb? nem mintha várnám hogy vége legyen:😊
Ferro
<#nezze>

magyar servert nem tud vki?

Eleg nagy csalodas igy elsore a cod4 multi,amig keves a server es tomegnyomor van rajtuk,raadasul 32 slotos serverek sztem eleg lenne 12 slot hogy normalisan jatszhato legyen a jatek mert igy csak full henteles,foleg egy ket pici palyan,ahol semmit nem tudsz csinalni max eldobod a granatot es varsz a respawnra :-),nem is tudom mi lenne ha lenne csapatsebzes ,a sok csicska faszkalap akkor hamar elverezne.Na de majd lesznek gondolom faszanyosan konfigolt serverek,uj map-ok ,en elbol kivennem pld granatokat,es a legitamogatasos faszsagot.Valamint ez az egyedfejlodeses:-) rendszer is lol sztem,sok balfasz majd creal sajat servert,haverja fellep kamu profillal es szenne lovi 3 oran keresztul es mar 50-es rang-al fogja mutogatni magat ahhelyett hogy a futyijevel jatszana a nyomorek.Na jelen pillanat-ban ez van,de bizom benne az ido mulasaval javul a helyzet,meg nagyon friss a jatek,es raferne amugyilag mar most egy patch,azt sem ertem miert nem lehet pld numerikus billre tenni semmilyen move-ot,vagy legalabbis nekem nem engedi,valamint eleg picik a fej felett levo ikonok ,nagyon nehez egy henteles kozepette kiszurni hogy egyaltalan ki-kivel van:-(na mind1 jobb lesz ez.

Peace!

Dick Riddick
Srácok!
A gammát felinstalltam, multiba meg "szingölbe" is be tudtam lépni, de jácchatatlanul lassú. 1-2 frame/sec minimumban. ATI9800 pro + 2800 intel proci figyel nálam. Havernál semmi baj sincs hasonló procival és 9600xt-vel, sõt gyönyörûen is néz ki. A telepítõ direcx-ét pakoltam még fel. Pls help me!!!!! Kösz a segítséget.

\"Heroes never die. They just reload.\"

schrank
má megin kitûrûték az éjjeli hsz-eimet még jó hogy a sok kis isis kiskecseg most az isiben rohad <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
jajj, b+, itt is ez a statpaddingolós fasság van, amitõl egyesek máris nagyobbnak érzi a péniszüket... <#wilting>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

csak az állapotát

Az nem csalás hanem statpadding, bf-ben is van és ott sem ér semmit, kit érdekel hogy milyen szuper perkjei vannak ha mellette nincs rutinja, egy 10-es szitntû aki játékkal szerezte a szintjeit simán lelövi õket.

Egyébként sem akkora überségek a perkek hogy egy gyengébb játékosból rögtön supermant csinálnának.

Ferro
Van ilyen. De ha belegondolunk a rang mit is számít? Semmit! Lesznek fegyvereid és a perkek. De skilled nem lesz ettõl. És mi számít? A skill! 😊

Zinaj
na most reggel azert uressek a szerok 😊

i7 azt szevasztok :P