Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd berakom ide az ip cimet, de csak az jöjjön aki képes kultráltan viselkedni...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
jópárszor van olyan,hogy valakivel együtt megyünk mondjuk egy sab-ban(a lényeg hogy TDM-nél összetettebb legyen...),és van,hogy "intünk" egymásnak a fegyverrel,hogy õ menjen elõre,megvárjuk amíg dobja a gránátot,ststb.
ez eszméletlen élmény tud lenni.általában 1-2x jön össze egy pályán,hiszen "járjuk a magunk útját",de volt már olyan,hogy szinte mindig össze dolgoztunk egy sráccal
ez 2-ben is elõfordult,igaz ott nagyon-nagyon ritkán.ráadásul itt volt már olyan,hogy 3-4 emberes csapatot is alkottunk
ja ha nem derült volna ki:ez tök random dolog.mikrofon nélkül,egyszerûen csak vagyunk annyira jók,hogy össze tudunk dolgozni (ez most nagyképûen hangzott,de nem akart az lenni,csak hát ez van 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mivel eredetinél ugyanazt a cd-key-t irod be 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én ha ejutok addig azt már nem fogom letörõlni de továbbadnisem!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Bár én attól tartok, hogy fejlõdés kikapcsolásan em lehetséges, mert profilba menti ráadásul, a gépen...
Ráadásul így magyar szervereken taktikáról, összjátékról szó sincsen, holott a játék nekem úgytûnik alkalmas lenne rá (csak nem 32 fõvel 😄). Megpróbálok szervezni egy kisebb csapatot, és Hamachin megpróbálunk játszani, 10-12 fõre gondoltam (remélem elég hozzá a netem, GRAW 2-ben elég volt, és ennek sztem még jobb a netkódja... na meg még sok más játékban is elég volt).
Akit tényleg az érdekel, hogy mikrofon használata mellett taktikaibb módon játszon (és ha lehetséges akkor fejlõdés ki lesz kapcsolva) az írjon privátba. Egyenlõre még csak próba, hogy hogy menne. (már van néhány jelöltem nem innen, aki szeretne játszani).
Ja és ne számítson éjjel-nappali játékra se, csak így kisebb idõközönként :S
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
<#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Egy olyan kérdés, ha megveszem eredetiben a játékot, az eddig elért rangomat át tudom rakni? Hogy ne kelljen megint megküzdeni érte.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
le tudjátok tölteni az 55-s rangot. Nem érdekel hogy ki mit mond én akkor is feltöltöm. Hogy mi a jó hogy odadom a rangomat? Talán az hogy segísek a többieken, mert tudom hogy azért meg kell szenvedni érte, és nem mindekinek van kedve.
SORRY!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
mekkora szánalom valaki nem képes önmagától megcsinálni lool
btw hiába hackeled be magadnak attol még ugyanolyan láma maradsz csak megsugom
www.818clan.eu
Nem a magyar vásárlóerõtõl fog megrengeni a világ játékpiaca.Személy szerint nekem csak az nem tetszik,hogy egy publikus fórumon ugy megy a warezrõl a duma,mint egy pletyka a nyugdijastalálkozón.Amit nem tudok az nem fáj,szal van erre más fórum a törtverziósoknak.
Ezt üzenem a warezolósoknak.😊
Theodore Bagwell T-BAG
t!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Theodore Bagwell T-BAG
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ez olyan mintha a clickclickclick-et úgy nyomatnák h klikkelgetnek, na most ki az az õrült? inkább felrakok egy progit ami klikkel magától...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Az ottani átlagkereset viszont a magyarországinak az 5-6x-osa.
Kíváncsi lennék hányan vennének eredeti játékot az USAban 250$-ért.
Nyilván az alkotóknak jól esik ha anyagilag is elismerik munkájukat, de ahogy a Broadway színészei se a Harlemben lakóktól várják el hogy jegyet vegyenek az elõadásaikra, úgy az átlagban havi 80-120 ezer HUFot keresõ magyaroktól se lehet elvárni hogy olyan terméket vegyenek amelyet náluk jobban keresõ emberek keresetéhez áraztak be.
A játékok nem véletlenül kerülnek ennyibe, felmérésekkel igazolták hogy max 50$ az az összeg amit egy átlag AMERIKAI még hajlandó kiadni értük.
Ha ezt az árat növelnék úgy az átlag AMERIKAI sem a boltban venné meg hanem letöltené, vagy nem foglalkozna vele. De ezeket is akciózzák MÁR ÚJONNAN 40$ környékére, mert így annyival többet adnak el belõlük ami kompenzálja az a 10$-árt.
Tehát ha elosztjuk a 7000 FT-os árat 6-al, megkapjuk azt az árat amennyiért az átlag MAGYAR vásárló szívesen megvenné a játékokat eredetiben. (gyk. 1200 HUF)
A konzolos játékoknál még durvább a helyzet, az USAban azok is 10-12 ezer HUFnyi $-ba kerülnek, míg itthon 15-17 ezerbe. Szal azoknál meg 1500 HUF lenne a reális magyarországi ár.
Na persze a "jogvédõk" erre azzal válaszolnak hogy mit érdekli az a játékkiadókat hogy egyes országok gazdaságilag ennyire elmaradottak, csak nem adhatják kisebb haszonnal a játékokat.
Én erre azt válaszolom hogy ha nem kell nekik a piac akkor nem is kapják meg, vagyis ahol hasonlóan alacsonyak a jövedelmek mint Magyarországon ott MINDENHOL virágzik a warez.
Olyan ez mint a hazai adórendszer: a világon mindenhol átlag 8-15%-os adó az amit az emberek még hajlandóak megfizetni. Nálunk az adó 45% !!! (a havi kb. 100 ezer HUF alatt keresõknél van vmi 18%, de azokat az nem vigasztalja)
Ez azt eredményezi hogy több lesz a bevétele az államnak?
Francokat, azt hogy mindenki a fekete- vagy szürkegazdaságban termel, kivéve az állami alkalmazottakat (tanárok, hivatalnokok, rendõrök, bírók, stb., szóval a magyar dolgozók nagyobbik része).
Ez volt az egyik fõ oka annak hogy a "rendszerváltás" óta eltelt 17 év alatt sem tudott életképes gazdaság kifejlõdni Magyarországon. (és ezért még most is ilyen csórók vagyunk, és leszünk is örökké)
A másik oka a tõkehiány, az ezt fedezni hivatott privatizációs pénzeket a politikusaink zsebbe elosztották egymás közt.
Ma Magyarországon cigánynak éri meg lenni: szülni a gyerekeket nyakra-fõre, és megélni abból amit ezért az állam fizet nekünk. Dolgozni nem éri meg, ennyi pénzért és ilyen feltételek mellett. Politikusnak sem éri meg lenni, mert elég egyszer NEM nyalni elég mélyre az illetékes elvtársnak és úgy járunk mint a Zuschlag (aki semmivel sem bûnösebb mint a többi magyar politikus, igaz nem is jobb náluk)
Hát ez a magyar helyzet a 21. században. Akinek nem tetszik annak megmondta gurcsány: el lehet menni Szlovákiába!
Ezt üzenem én is a warezt támadóknak 😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
meg aztán bizonyítsd be h nem én értem el az 55-öt. meg pl gondolj bele letörlõdik az mpdata, akkor odavész a skilled ? lol 😄 mintha letörlõdne a diablo karid, ez nem diabló basszátok meg 😄