Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tanujjá meg hejjessen irní <#eplus2>#eplus2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Google a barátod <#vigyor>#vigyor>
Multin nyomtam pár kört és nagyon jóra sikeredett. Fõleg ez a szintlépéses rendszer, szóval az ember "em csak " a FUN-ért játszik.
És az is dicséretes, h. kisebb vason is viszonylag jól fut.
Végülis : 91% sztem...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
vazz
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
elakadtam az 1. sniper-es pályán amikor lehasalunk és ott mennek el fölöttünk a katonák meg a tankok ott mindig észrevesznek
itt mit kell csinálni?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szerintem meg ha valaki elakad, és kérdez valamit, arra ciki ezt válaszolni. Ráadásul még köcsögség is. Gratulálok, valószínûleg neked félóra alatt sikerült végigvinni, tapsold meg magad helyettem is.
<#violent>#violent> <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
btw,Boxi el fogja lopni holnap a 10k-s tékemet,mire hazaérek<#szomoru1>#szomoru1>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ezzel felulirva az ase mar latta magatol mindenfele buhera nelkul a cod4 servereket es mindenre lehet szurni vele kiveve hun-ra de ha ugy allitod be hogy ping szerint hozza a serverek listazasat akkor allatlaban elsok a magyar servik.
9833: aszt
Könyörgöm járjátok ki elõször az elsõ 4 osztályt, aztán gyertek vissza.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Sziasztok!
Higyjétek el visszaolvastam de akkor sem jövök rá mi a baj!
Tört szerverre sehogy nem tudok csatlakozni, az ASE mindig azt irja ki hogy Couldn't execute program Go to view-options ...!!
Pedig be van neki állítva a progi ahol van a játék! Elõre is kösz!
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
hat eleg vegyes erzelmekkel fejeztem be. az elozetesek alapjan messzemenoen jobb jatekot vartam.
kezdetben nem feltem a cso-scripttol, de miutan olvastam a hozzaszolasokat es ki is probaltam a jatekot nagyon elment tole a kedvem. valami elkepeszto modon szkriptelt az egesz jatek. meg a granatokat is szinte ugyanakkor dobaljak. attol fuggetlenul, hogy elore megvannak irva a jelenetek, meg elvartam volna valamilyen szintu mesterseges intelligenciat. ez odaig sullyedt, hogy nehol meg kell kocogtatnom az ellenseg sisakjat, hogy ugyanmar, lojj le. a vegtelenul generalodo katonakrol meg nem is beszelnek, addig jonnek, amig nem vagy hajlando elorenyomulni. a csapattarsak meg csak nehanapjan fedeznek, akkor is miutan meghaltal. granatok es lovesek altalaban nem sebzik oket.
a kedvenc irritalo hiba a kutya. minden palyan, csak egyedul hozzam szaladnak azok a tetves radioaktiv dogok. igen, mondhatjatok, hogy az ellenseges katona kutyaja tamad ram, de a csernobili palyan??
a hangokkal kapcsolatban sem vagyok elragadtatva. hiaba mikrofonozzak fel a vilag fegyverarzenaljanak felet, valahogy nem hasonlit egy igazi gepfegyver ugatasara (nem tudom ki jatszott a graw2-vel, de ott nagyon profik a hangok). altalaban szinte mindenhol visszhangzik minden zaj, loves es beszed.
ami alapjan nagyon vartam a jatekot, azok a beszamolok voltak, hogy mennyire hihetetlenul porgos, izgalmas es hangulatos a jatek.
de nem. vagy en vagyok tul kritikus, vagy tenyleg nem tul nagy szam ez a jatek. ketsegtelen, hogy porgos, percenkent kepes vagyok meghalni bizonyos helyzetekben. izgalmasnak izgalmas, vegulis. de szerintem nem hangulatos. megyek es olok, gyakorlatilag egyedul - nagyritkan tamaszkodhatok a csapattarsaimra. keves olyan motivummal talalkoztam, amire azt mondhatom: ez igen, erre emlekezni fogok a cod4-bol. a missziok szinte csak futas ki a helikopterbol, futas be a helikopterbe. egyedul a csernobili sniperes palya volt nagyon hangulatos, ott izgultam is rendesen, amikor jottek a katonak es ketten fekudtunk a fuben, a labuk elott (de annak a palyanak a vege is el lett szarva - 200 katona 2 emberre?).
vegul, de nem utolso sorban a grafika. szep-szep, de talan jobban jartak volna egy uj motorral. arnyekom nincs, ami erdekes, mert szinte mindenkinek es mindennek van arnyeka. a texturak nehol a 2000-es szinvonalat idezik, de jo is a nosztalgia. kedvencem: szkriptelt ajtoberobbantas, es ugye a kilincsre teszi a bombat. a kilincs meg pontosan egy sikban van az ajtoval. khm... (bonus mission, miutan kiugrottal a repulobol? kerem, hogy nez mar ki az a szerencsetlen boeing? )
a fizikarol nem is mondanek semmit, mivel az nincs (akkor a granat mitol esik le?). igazatok van, ebben a jatekban nem olyan zavaro a fizika hianya.
szoval, szerintem ez a jatek nem hozta az eddigi call of duty epizodok szintjet. engem sokkal inkabb megragadtak a 2. vilaghaborus tortenetek (ettol fuggetlenul nekem is tele van mar vele a tokom).
tobb ev fejlesztes, es ezt kaptuk. nem vagyok megelegedve. remelem jon par(szaz) kreativ alkoto, es ujra elkezdenek minosegi es szinvonalas jatekokat kiadni.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Single -ben, ha összekukázom az összes ellenséges laptop -ot, lesz a további játékmenetben valami változás? bonusok, több lõszer, fegyver, stb?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Higyjétek el visszaolvastam de akkor sem jövök rá mi a baj!
Tört szerverre sehogy nem tudok csatlakozni, az ASE mindig azt irja ki hogy Couldn't execute program Go to view-options ...!!
Pedig be van neki állítva a progi ahol van a játék! Elõre is kösz!
Itt kiírja azt, hogy neked milyen kártya van a gépben:-) És azt is, hogy mi az ami gyenge.
ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
server different version 1.0...
most próbáltam
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...