Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az gogglle te tudatlan..

tanujjá meg hejjessen irní <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

"walahol nincs a pájjákról valami felülnézeti térképszerûség?? "

Google a barátod <#vigyor>
Összességében nagyon jó kis játékot kaptunk az Infinity Ward-tól! A Single rész viszont kicsit rövidke...Vagy csak én érzem így? A sztory pedig fordulatos és hangulatos is egyben. Bár minden segítõtárs a végére meghal ez azért annyira nem jó 😄 .
Multin nyomtam pár kört és nagyon jóra sikeredett. Fõleg ez a szintlépéses rendszer, szóval az ember "em csak " a FUN-ért játszik.
És az is dicséretes, h. kisebb vason is viszonylag jól fut.
Végülis : 91% sztem...
Nekem ezzel az ase fix-el jol müködik. Azvolt a baj ha simán beirtam a játékba a favorithoz az ip-ket,egyszercsak eltüntek...😞

Ferro
"pájjákról" ... nincs <#vomit>

walahol nincs a pájjákról valami felülnézeti térképszerûség??

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Szasza20
A végére értem! Nekem nagyon tetszett! fõleg a zene és a hangulat és ehhez egy nagyon jó grafika is társult! Jobb a hangulata mint a Crysisnek!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

légy kreatív és próbálkozz..

vazz

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hasalj le pont a másik sniperes mögé,és ne mozogj

a multi a nagy fejetlenseg ellenere nekem is tetszik, kiveve a tdm. a kritikamat nem serto szandekkal mondtam, nem is kell elfogadni, egyszeru sajat velemeny. valahogy nem fogott meg a jatek, ugyerzem sokkal tobbet ki lehetett volna hozni belole. a szkript, onmagaban veve nincs vele gondom, csak akkor, ha ugy oldjak meg mint ebben a jatekban. rengeteg helyen, egyszeru szuk utcakban, folyosokon is minden szkriptelve van. az az erzesem, hogy igy akartak meguszni az MI-val jaro nehez munkat. ami vegsosoron jogos, mert hol lattunk mar igazan jo MI-t?
üdv
elakadtam az 1. sniper-es pályán amikor lehasalunk és ott mennek el fölöttünk a katonák meg a tankok ott mindig észrevesznek
itt mit kell csinálni?
Zomil
látom aktális logot raktál be 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Gerygrey
hát szerintem ebbe a játékba ciki elakadni

Szerintem meg ha valaki elakad, és kérdez valamit, arra ciki ezt válaszolni. Ráadásul még köcsögség is. Gratulálok, valószínûleg neked félóra alatt sikerült végigvinni, tapsold meg magad helyettem is.

<#violent> <#taps><#taps><#taps>
csinálom ,csinálom
mNzJean
Paranoia könyörögve kérlek szelektáld már ki innen ezt a sok warezolni is képtelen iq fightert .<#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

tommyg
haggyátok már az ase-t leg igénytelenebb szerverkeresõ, ott az xfire hamarosan az foglya látni szervereket minden buhera nélkül, pl nálam már mutatja hogy van 3000 szerver csak 1et se dob ki =)

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

HTS s3rg1nh00
valami attól lesz filmes,mert scriptelt?szerintem inkább a jó történettõl,meg a "szereplõk" hiteles játékától...
btw,Boxi el fogja lopni holnap a 10k-s tékemet,mire hazaérek<#szomoru1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Balumann
Tényleg, de haladunk. Eddig 0/0-át írt mindig. Mostmár 0/összes szerver :| Reméljük hamarosan javítják

Most erre mit mondjak nem tudok eggyetérteni veled mert ha a régi codok teccettek akkor ennek százszor jobban kéne teccenie ! A fegyverhangok rendbenvannak nagyon és a grafika is és a scriptelt dolgok hát igen a katonatermelõdés idegseítõ de más scriptek nem mert ettõl lesz olyan mint egy tömör pörgõs akciófilm nem tele üresjáratokkal nem olyan mint a Moha Airborne ami jo kis game de nem scriptelt és ezért rohadtul nem filmszerü és tele van üresjáratokkal. Végigvittel mediumon jo volt és elkezdtem hardon, így még jobb. A multi meg üt mindent. Nálam: 97% Évek óta a legjobb game !

Hassel606
<#taps><#law><#nevetes2>

xfire azt irja nekem hogy 0/3000 :-),mert az a 3000 server kivul esik az alltalam beallitott szurokon,a poen az hogy semmilyen szuro nincs beallitva abba a rakas szarban,tehat a valaszom egyszerusitve:nem, nem latja xfire a servereket :-)

Denes888
Az xfire nektek se látja a cod4 szerókat?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

En aseban semmit nem allitgattam nem latta cod4 servereket es nem is piszkaltam bele sehogy ,csupan felulirtam a filters.txt az ase fixel amit pAR hozzaszolassal elobb mar irtam ,de http://www.callofduty.hu/downloads/ASE_Filter-Update_20071107.zip

ezzel felulirva az ase mar latta magatol mindenfele buhera nelkul a cod4 servereket es mindenre lehet szurni vele kiveve hun-ra de ha ugy allitod be hogy ping szerint hozza a serverek listazasat akkor allatlaban elsok a magyar servik.

szempe,

9833: aszt

Könyörgöm járjátok ki elõször az elsõ 4 osztályt, aztán gyertek vissza.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Na mégyegyszer!
Sziasztok!

Higyjétek el visszaolvastam de akkor sem jövök rá mi a baj!
Tört szerverre sehogy nem tudok csatlakozni, az ASE mindig azt irja ki hogy Couldn't execute program Go to view-options ...!!

Pedig be van neki állítva a progi ahol van a játék! Elõre is kösz!

a lényeg hogy az árnyékuk ne érjen el, akkor nem vesznek észre.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

catacom
Én is csak a bakancsa recéjét lestem mindig kb 10 cm-rõl és az mûködött:-)

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

KáTéCé
Vagy a fehér csõ alá mászol be, vagy kimész jobbra és a bmp roncsa melletti fa tövében lekoporodsz. Nekem legalábbis így sikerült.

Semmit, le kell feküdni, és szépen lassan kikerülni az ellent. A legjobb ha mindig a csavó mögött vagy!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Segítsen valaki légyszi,tudom hogy írtátok valahol de átolvastam a válaszokat és sehol sem találtam ezért kérlek segítsetek mit csináljy az orosz pályán mikor kovetni kell a kapitánt kúszunk elore szempe egy csomo orosz és tankok kovetem a kapitánt és mindig észrevesznek és lelonek.Mit tegyek?KOSZI
COD4 bonus level veteran hentes<#violent>
vegigvittem a gamet.
hat eleg vegyes erzelmekkel fejeztem be. az elozetesek alapjan messzemenoen jobb jatekot vartam.
kezdetben nem feltem a cso-scripttol, de miutan olvastam a hozzaszolasokat es ki is probaltam a jatekot nagyon elment tole a kedvem. valami elkepeszto modon szkriptelt az egesz jatek. meg a granatokat is szinte ugyanakkor dobaljak. attol fuggetlenul, hogy elore megvannak irva a jelenetek, meg elvartam volna valamilyen szintu mesterseges intelligenciat. ez odaig sullyedt, hogy nehol meg kell kocogtatnom az ellenseg sisakjat, hogy ugyanmar, lojj le. a vegtelenul generalodo katonakrol meg nem is beszelnek, addig jonnek, amig nem vagy hajlando elorenyomulni. a csapattarsak meg csak nehanapjan fedeznek, akkor is miutan meghaltal. granatok es lovesek altalaban nem sebzik oket.
a kedvenc irritalo hiba a kutya. minden palyan, csak egyedul hozzam szaladnak azok a tetves radioaktiv dogok. igen, mondhatjatok, hogy az ellenseges katona kutyaja tamad ram, de a csernobili palyan??
a hangokkal kapcsolatban sem vagyok elragadtatva. hiaba mikrofonozzak fel a vilag fegyverarzenaljanak felet, valahogy nem hasonlit egy igazi gepfegyver ugatasara (nem tudom ki jatszott a graw2-vel, de ott nagyon profik a hangok). altalaban szinte mindenhol visszhangzik minden zaj, loves es beszed.
ami alapjan nagyon vartam a jatekot, azok a beszamolok voltak, hogy mennyire hihetetlenul porgos, izgalmas es hangulatos a jatek.
de nem. vagy en vagyok tul kritikus, vagy tenyleg nem tul nagy szam ez a jatek. ketsegtelen, hogy porgos, percenkent kepes vagyok meghalni bizonyos helyzetekben. izgalmasnak izgalmas, vegulis. de szerintem nem hangulatos. megyek es olok, gyakorlatilag egyedul - nagyritkan tamaszkodhatok a csapattarsaimra. keves olyan motivummal talalkoztam, amire azt mondhatom: ez igen, erre emlekezni fogok a cod4-bol. a missziok szinte csak futas ki a helikopterbol, futas be a helikopterbe. egyedul a csernobili sniperes palya volt nagyon hangulatos, ott izgultam is rendesen, amikor jottek a katonak es ketten fekudtunk a fuben, a labuk elott (de annak a palyanak a vege is el lett szarva - 200 katona 2 emberre?).
vegul, de nem utolso sorban a grafika. szep-szep, de talan jobban jartak volna egy uj motorral. arnyekom nincs, ami erdekes, mert szinte mindenkinek es mindennek van arnyeka. a texturak nehol a 2000-es szinvonalat idezik, de jo is a nosztalgia. kedvencem: szkriptelt ajtoberobbantas, es ugye a kilincsre teszi a bombat. a kilincs meg pontosan egy sikban van az ajtoval. khm... (bonus mission, miutan kiugrottal a repulobol? kerem, hogy nez mar ki az a szerencsetlen boeing? )
a fizikarol nem is mondanek semmit, mivel az nincs (akkor a granat mitol esik le?). igazatok van, ebben a jatekban nem olyan zavaro a fizika hianya.
szoval, szerintem ez a jatek nem hozta az eddigi call of duty epizodok szintjet. engem sokkal inkabb megragadtak a 2. vilaghaborus tortenetek (ettol fuggetlenul nekem is tele van mar vele a tokom).
tobb ev fejlesztes, es ezt kaptuk. nem vagyok megelegedve. remelem jon par(szaz) kreativ alkoto, es ujra elkezdenek minosegi es szinvonalas jatekokat kiadni.
Faxom... az All seeing eye-al nemtom mivan :@ bakker kiírja hgoy talált 2800 szerveret és nem jelez egyetsem néha néha 1-2õt :@

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Sziasztok,

Single -ben, ha összekukázom az összes ellenséges laptop -ot, lesz a további játékmenetben valami változás? bonusok, több lõszer, fegyver, stb?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Ja és a szerverek is! Látom õket meg minden de amikor csatlakozni akarok ezt irja ki!

Sziasztok!

Higyjétek el visszaolvastam de akkor sem jövök rá mi a baj!
Tört szerverre sehogy nem tudok csatlakozni, az ASE mindig azt irja ki hogy Couldn't execute program Go to view-options ...!!

Pedig be van neki állítva a progi ahol van a játék! Elõre is kösz!

catacom
Nézz meg ezt az oldalt: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Itt kiírja azt, hogy neked milyen kártya van a gépben:-) És azt is, hogy mi az ami gyenge.

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

Kulee
aszt hol kell megnézni?

toltsd le demot ha az megy akkor jatek is megy

Kulee
na menne?
mintha szülnék és várnám hogy fiú-e vagy lány, na kb olyan kiváncsi vagyok

tommyg
videókari?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Nekem is 1.1 patch van es nem utkoztem ilyen hibaba pedig jartam jopar szerveren ,valamint megoldotta azt a problemamat hogy ha felmentem mod-os servire es utana nem mod-osra akkor megmaradt rank

gabi89
Nálam fent van az 1.1-es patch és felenged minden szerverre 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Kulee
gépem:
-intel(R)
-Pentium (r) 4CPU 2.66GHZ
-2.66GHZ, 512 MB RAM

ja ennyi

nna az 1.1 es patcrõl annyit, hogy nem fog felengedni a régebbi verziójú szerverekre:

server different version 1.0...

most próbáltam

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

tommyg
hát szerintem ebbe a játékba ciki elakadni<#ejnye1>

tommyg
inkább írd le a géped adatait, persze ha tudod mi van benne 😊

Kulee
nekem ha nem sikerült egy pálya behívtam egy haverom õ csinálta én nem szóltam bele és kiváncsi voltam mi történik neki hátha sikerül vagy avalamit tudunk csinálni, vagy megnéztem a youtubén hogy hogy kell megcsinálni

<#miaz>

Kulee
na sikerült, aszt írta ki hogy minimim bizzá azaz a minimum szöveg alatt villogótt a piros vonal