Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
az ase sose foglya látni csak ha megbuherálod mivel leállt a fejlesztése
Úgy tûnik az ASE fejlesztõk beleuntak a fejlesztésbe, ezért leállították a további javításokat.A hír szerint a Cod4 már nem fog bekerülni az ASE filtereibe. De van egy megoldás amivel mégis tudunk játszani kedvenc szerverkeresõnk segítségével.Az info ZaPhOd-tól van.Íme:
Hello!
Infóim szerint az ASE fejlesztése leállt így a CoD4 már nem fog bele kerülni hivatalosan. Láttam a hírekben egy post-ot amiben ASE filtert ajánlanak ahhoz hogy kedvenc szerverekre tudjanak a userek ASE-n keresztül csatlakozni. De van megoldás a publik szerverekhez is:
lekell tölteni ezt a filet: http://bastard.cybergrands.com/13_ro/ASE_Filter-Update_20071107.zip
A benne lévõ filter filet bekell másolni az ASE könyvtárába majd a Filter > New menüpontban hozzá kell adni ezt a pár sort (bármilyen nevet lehet neki adni):
1 if servertype != "COD" remove
2 if game ~== "Call of Duty 4" goto 4
3 remove
Ezután ASE-ban a bal oldalon fent megjelenik a CoD4 filter és lent a "my filters"-nél az utólag hozzáadott. Elõször a my filtersben levõt kell frissíteni és utána a felsõ menü is használható lesz.
Üdvözlettel: ZaPhOd
Nos hát jó szórakozást a CoD4hez! : )
az xfire-hez pedig ki fognak adni hamarosan egy frissitést mivel ahoz jön hetente és már láthatóak lesznek ott is aszerverek
ja és köszi a dicséretet "jópofa kisfiú lehetsz" bóknak veszem<#puszi>#puszi>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Letöltötem az általad javasoltakat, követtem az utasításokat egészen a következõig:
A GAME fülre kattintás után nincs a listában a COD4..
Mit hibáztam ? vagy mi a további teendõ?
Várom válaszod...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Kary vagy Karykeksz
ezt magyarázd el nekem légyszi érthetõbben
Kary vagy Karykeksz
olvastam a FAQ-t de nekem valami egyszerûbb leírás kellene hogy tudom átállítani mert gémen belül nem engedi . dx es hibát ír ki
Kary vagy Karykeksz
és az, hogy 'hamarosan', az nem azt jelenti, hogy nem látja, mig az ase pedig igen?
jopofa kisfiu letetsz
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
tojas: nem tolom semelyiken nincs is meg a game csak ontom ide a sok faszságot 😄D (haver még nem írta ki<#gonosz3>#gonosz3><#gonosz3>#gonosz3>)
www.818clan.eu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
http://ultimatedestiny.uw.hu/ase_cod4_fix_by_krisee.zip - Ez a jó cim, ezzel mûködik.
COD4 - Ase Fix - Ez pedig ugyanaz, csak a linkje.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem eredeti key-jel hogyan lehet játszani?<#violent>#violent><#szomoru1>#szomoru1><#gun>#gun><#confused>#confused><#help>#help>
5N193R
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ugyanez a Neved??
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
ha ez nem mukszik akkor semmi de nekem ez beszokottjönni
www.818clan.eu
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
fps növelõ parancsot tud valaki?
20 kicsit kevés...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
láttam már ilyet máshol is!
Ajánloma nod32 törlését majd utána a telepítést... szerintem ez megoldja!
Az miért van ,hogy csatlakoznék egy szerverhez amin ezt láotm pl.:18/20
kiválsztom a csapatot és egyedül vagyok az egész pályán.
A 18/20 elvileg nem azt jelentené,hogy 18-an játszanak egy 20-as szerveren?
Köszi elõre is.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.