Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
nem mondok semmit...<#kuss>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

TVelvet
lehet mindig Máglya vagy Mágja? .)
tommyg
nemérdekel b+, elõször véletlenül írtam úgy bevallom, másodszor direkt hogy meJik maLYom fog belém kötni, nem nyelvtan órára LYárok ide elég az délelõtt...sok is

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

HTS s3rg1nh00
fogja,könyörgöm,másodszor b@szod el 1 nap alatt...:\

Mégis mit seggitsünk neki? Vegyünk egy fasza videókártyát, meg processzort neki? Mert csak az növeli meg az fps-t annak, akinek csak 20 fps-e van, és nem egy parancs. Ezt jó lenne megtanulni.

tommyg
mivan veled?
az ase sose foglya látni csak ha megbuherálod mivel leállt a fejlesztése
Úgy tûnik az ASE fejlesztõk beleuntak a fejlesztésbe, ezért leállították a további javításokat.A hír szerint a Cod4 már nem fog bekerülni az ASE filtereibe. De van egy megoldás amivel mégis tudunk játszani kedvenc szerverkeresõnk segítségével.Az info ZaPhOd-tól van.Íme:

Hello!

Infóim szerint az ASE fejlesztése leállt így a CoD4 már nem fog bele kerülni hivatalosan. Láttam a hírekben egy post-ot amiben ASE filtert ajánlanak ahhoz hogy kedvenc szerverekre tudjanak a userek ASE-n keresztül csatlakozni. De van megoldás a publik szerverekhez is:
lekell tölteni ezt a filet: http://bastard.cybergrands.com/13_ro/ASE_Filter-Update_20071107.zip
A benne lévõ filter filet bekell másolni az ASE könyvtárába majd a Filter > New menüpontban hozzá kell adni ezt a pár sort (bármilyen nevet lehet neki adni):

1 if servertype != "COD" remove
2 if game ~== "Call of Duty 4" goto 4
3 remove

Ezután ASE-ban a bal oldalon fent megjelenik a CoD4 filter és lent a "my filters"-nél az utólag hozzáadott. Elõször a my filtersben levõt kell frissíteni és utána a felsõ menü is használható lesz.

Üdvözlettel: ZaPhOd

Nos hát jó szórakozást a CoD4hez! : )

az xfire-hez pedig ki fognak adni hamarosan egy frissitést mivel ahoz jön hetente és már láthatóak lesznek ott is aszerverek

ja és köszi a dicséretet "jópofa kisfiú lehetsz" bóknak veszem<#puszi>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Fontos lehet még, hogy eredeti a játék, de mivel ketten nyomjuk a családban ezért én feltettem egy NODVD crack et a lapotop -ra.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Szia,

Letöltötem az általad javasoltakat, követtem az utasításokat egészen a következõig:
A GAME fülre kattintás után nincs a listában a COD4..

Mit hibáztam ? vagy mi a további teendõ?

Várom válaszod...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

legfrissebb van driverbõl meg direktx bõl is .

Kary vagy Karykeksz

grafot úgylehet állítani akinek dx-es hibája van,hogy belemegy a sp configjába és ott átírja

ezt magyarázd el nekem légyszi érthetõbben

Kary vagy Karykeksz

Balumann
DirectX frissítés?

tesom
Szevasztok segitségeteket szeretném kérni multiban szeretnék játszani mit kell tenem? mert én ehez nem értek.

Kulee
gondolom azért mert ha nagyobbra állíod lassú lesz azaz akadozik és a géped nem engedi hogy nagyobra rakd mert nem fog futni rendesen, gondolom ez a baj

Sziasztok . Nekem egy geforce 660 gt -s videokártáym van és nem akar futni a game 640x480 nál többe .
olvastam a FAQ-t de nekem valami egyszerûbb leírás kellene hogy tudom átállítani mert gémen belül nem engedi . dx es hibát ír ki

Kary vagy Karykeksz

Kim Basinger
mármint ... lehetsz.

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

tojas1
OK

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

Kim Basinger
mi az, hogy foglya?

és az, hogy 'hamarosan', az nem azt jelenti, hogy nem látja, mig az ase pedig igen?

jopofa kisfiu letetsz

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

nekem is csak 15-20 van...

zee21
ezaz ugyh neszoljabeee 😛

tojas: nem tolom semelyiken nincs is meg a game csak ontom ide a sok faszságot 😄D (haver még nem írta ki<#gonosz3><#gonosz3>)

www.818clan.eu

HTS s3rg1nh00
kézenfekvõ,h.nincs olyan konzolparancs amitõl jobb lesz a cucc...HW-t kell venni és kész(csak marha kérdésre marha választ adtak^^)

nem értem miért nem segitetek neki. attol hogy nektek 100 fps etek van, neki emg 20 és többet akarna, akkor miért kell hülye parancsokkal hülyiteni?

Peetboy
Le kéne venni a FAQ-ból ezt: Ez az összes tört ip. bemásolod egy txt file-ba, elmented, és aseban a file menüben import server list. itt megadod a cod2-t, az elérési útját a txt file-nak, kiválasztod melyik favorites mappába kerüljön, és kész - Mert ez nem mûködik!!!

http://ultimatedestiny.uw.hu/ase_cod4_fix_by_krisee.zip - Ez a jó cim, ezzel mûködik.

COD4 - Ase Fix - Ez pedig ugyanaz, csak a linkje.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Sadist
/bind w quit low_fps

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tobias88
fps++ a 7es b konzolba írd<#idiota>
Kulee
megtudom szerezni másolva ingeny úgyhogy nem kockáztatok csak pár dvd-t így cool

Burna
ott nincs benne...

5N193R

H0ri
faq

Burna
Hello!

Nem eredeti key-jel hogyan lehet játszani?<#violent><#szomoru1><#gun><#confused><#help>

5N193R

video settings to low 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Kulee
ja de már 1%-on van!! aszt írja hogy 5:55 perc és letölti azaz 5 óra!!!!

Kulee
császtok, most töltöm le a demót,de nagyon lassú már kb 1 perce van 0%-on, ez normális?<#schmoll2>

köszönöm, megpróálom

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

tojas1
Te milyen szervereken játszól??
Ugyanez a Neved??

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

zee21
akkor jó pihenést<#crazya><#kacsint>

www.818clan.eu

zee21
írd be consolba hogy /_fpsupwith20andgpusensevgalike8800gtx2x__😄s32875

ha ez nem mukszik akkor semmi de nekem ez beszokottjönni

www.818clan.eu

tojas1
Xfire-n tudtam csatlakozni a szerverekhez

mNzJean
/r_multigpu 1

/r_gpusync 0

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

aha > irány videokártyát venni!

mNzJean
Mert a jobb felsõ sarokban frissítened kell a szerver listát, hogy az aktuális állapotot mutassa.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

itt vannak fent világító piros betûvel a szerverek.

valaki help!

fps növelõ parancsot tud valaki?

20 kicsit kevés...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

tojas1
pihi van ZEE

zee21
bazzegh tojas huzzal dolgozni 😄

www.818clan.eu

tojas1
Hogy tudok IP. cím szerint keresni szervereket.

láttam már ilyet máshol is!
Ajánloma nod32 törlését majd utána a telepítést... szerintem ez megoldja!

tojas1
Sziasztok!

Az miért van ,hogy csatlakoznék egy szerverhez amin ezt láotm pl.:18/20
kiválsztom a csapatot és egyedül vagyok az egész pályán.
A 18/20 elvileg nem azt jelentené,hogy 18-an játszanak egy 20-as szerveren?
Köszi elõre is.

Sadist
Miért is? Jaaaa, hogy jobb az átlagnál, az ilyet tényleg banolni kell...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ahogy Zolly mondaná: B34 <#mf1><#boxer>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

csabarinkoo

klikk
az elöbb valamiért...
köszi!

csabarinkoo
Sziasztok!

Keresgéltem,de ilyet nem találtam még.

[/url][/img]

router miatt van ?