Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
bocs ha gyenge a felfogásom meg tiszta hülye vagyok de tényleg
én erölködökXD
Lejöttem a multiról picit.. <#ravasz1>#ravasz1>
Valaki írt néhány parancsot amivel -elméletileg- növelhetõ az fps, csak sehol nem találom. Pötyögje be újra lécci! ( fél órája keresem a topikban )
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ha tényleg 9900 akkor jöhet
csak az a gáz ha megveszem és nem indul el
ettõl sz.rok nagyon, de nagyon
dvd-rõl a direktx-et telepitettem és megoldódott
¥ xfire: kistekila
elöször írok ide!!!
vki megtudná mondani hogy mennyiért lehet megvenni vagy egy gyors letöltõ program ahol le lehet tölteni legalább egynap alatt??
me karira tuti megkapom (vagyis remélem XD) de addig nem tok várni
légyszí adjatok tippeket!
köszönettel:
Kulee
ez micsoda? vki help
1ébként graf állításnál írja ki (lehet két profilod van)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elakadtam a CoD4-ben. Oroszországban vok, vmi terrorista után kell kutatni a faluban, már minden házon túl vok, csak egy maradt. Ott áll az egész csapat az ajtó elõtt, de sehogy nem tokk bejutni. Már próbáltam szétlõni az ajtót (rpg-vel is), helikoptert hívtam, ugráltam össze-vissza. A 4 társ ott guggol az ajtó mellett, meg azt is látom, h van bent 2 ember...
Nem tok bejutni 😞
Tudja vki, h itt mit kell csinálni?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ebbe a mappába nektek is van egy mpdata??
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
(\__/) ( X.x) ( } . { )
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
KÉrnék egy kis segítésget, eddig xp m volt tökéletesen futott a razor féle verzió, most cseréltem vistára és azon kívül h ennél szarabb op rendeszer életemben nem láttam, el sem indul a Cod4 !!!!!!
már mindent kipróbáltam de mindig ezt írja ki "az alkalmazás nem sikerült elindítani mert d3dx9_34.dll nem található."
Van vkinek 5lete
elõre is thx
Fogja az origi CD-key-t (gyk. amelyiket ott találsz a dobozában) és megváltoztatja arra a tört verzióban. Azzal is fel lehet menni a szerverekre, mert csak a CD-keyt ellenõrzi.
Vagy ha az eredetit akarja telepíteni, akkor feltelepíti azzal a kulccsal, amit elõször használt, átmásolja a profilját, aztán átírja az eredeti kulcsra.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Thx!!
Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
http://www.callofduty.hu/
A letöltésekben megtalálod!
Tudom, ha visszaolvasnék biztos megtalálnám a keresett dolgot de most nagyon sietek, úgyhogy plz válaszoljatok!
- FAQ-ban olvastam a tört szerverrõl megis van All Seeing Eyébe beraktam megvannak a serverek de ha rámegyek kíírja, h. Go View-options-games és állítsam be a játék megtalálható helyét a gépen. Namost ez nehéz, hiszen mellette a "Not installed" játékoknál nincs "Call of Duty 4 Modern Warfare" szóval légyszíves írjatok mihamarabb! Elõre is köszi!

Hogy oldottátok meg, hogy elinduljon a game SINGLE PLAYERBEN?
Köszi szépen!!!!
<#confused>#confused>