Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerygrey
Help: ha már nagyon tele a tököm egy pályával, és biztos vagyok benne hogy soha nem lesz kedvem mégegyszer nekifutni, hogy tudom skippelni?
Kulee
XDD a gta sanandreast valahogy sikerült kiakasztani XD

trogerzsiger
mondjuk az x550-emet nekem se fogadta el mégis megy 40 fpssel

HTS s3rg1nh00
ha ehhez is lámi vagy,akkor ez a játék nem neked való...meg úgy általában a számítógép...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

<#idiota>

Kulee
valami történt, kiválasztottam a játékot, rákattintottam arra a nagy gombra asztán kiadott egy ablakot az meg kiválasztottam aszt a gombot amelyik nem a cancel azaz a másik, nem tom mivolt a ne ve XD
bocs ha gyenge a felfogásom meg tiszta hülye vagyok de tényleg
én erölködökXD

Az a teszt azt hozta ki nekem hogy az én gépem a minimumnak sem felel meg, fura mód mégis megy rajta normál beállításon <#nezze>

hali!

Lejöttem a multiról picit.. <#ravasz1>

Valaki írt néhány parancsot amivel -elméletileg- növelhetõ az fps, csak sehol nem találom. Pötyögje be újra lécci! ( fél órája keresem a topikban )

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

trogerzsiger
kiválasztod a listából a játékot majd you can run it? de a faqban benne van

Kulee
õõõõõm izzé itt mit kell csinálni?

Kulee
ÉN FÉÉÉLEK!!<#schmoll2>

Balumann
Azzal tudsz tört szervert csinálni (ha kiprbálod ne felejtsd el az eredeti mp indítófájlt lementeni)

Kulee
sztem majd inkább megsveszem most az 1x eredetiben mert eszt sztem most megéri, egyik oldalona szt írta hogy 9900 Ft valahol meg aszt hogy 18 000
ha tényleg 9900 akkor jöhet
csak az a gáz ha megveszem és nem indul el
ettõl sz.rok nagyon, de nagyon

Yan
nekem is ez volt a hiba
dvd-rõl a direktx-et telepitettem és megoldódott

&#165; xfire: kistekila

trogerzsiger
Steamen meglehet venni letöltosen, vagy bemesz 576-ba vagy hipermarkatekbe

Kulee
Szevasztok!!
elöször írok ide!!!
vki megtudná mondani hogy mennyiért lehet megvenni vagy egy gyors letöltõ program ahol le lehet tölteni legalább egynap alatt??
me karira tuti megkapom (vagyis remélem XD) de addig nem tok várni
légyszí adjatok tippeket!
köszönettel:
Kulee

trogerzsiger
Van peccs?

Call of Duty 4 v1.0 PRIVATE SERVER & NO-WAIT PATCH

ez micsoda? vki help

xfire off 😊

1ébként graf állításnál írja ki (lehet két profilod van)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok!
Elakadtam a CoD4-ben. Oroszországban vok, vmi terrorista után kell kutatni a faluban, már minden házon túl vok, csak egy maradt. Ott áll az egész csapat az ajtó elõtt, de sehogy nem tokk bejutni. Már próbáltam szétlõni az ajtót (rpg-vel is), helikoptert hívtam, ugráltam össze-vissza. A 4 társ ott guggol az ajtó mellett, meg azt is látom, h van bent 2 ember...
Nem tok bejutni 😞
Tudja vki, h itt mit kell csinálni?
tommyg
ok thx

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Ez teljesen jogos, az ilyen megérdemli.
Malakai
A profil mappámban van mpdata, habár ott nincs "mods\modwarfare" mappa 😊. A Mods\ModWarfare mappában pedig nincs mpdata.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sáska
Hi! az gyakori bevett modszer, hogy ha 10 kill-t csinálsz egymás után, akkor bannolnak a serverrõl, vagy csak a HSF adminok ekkora balfszok?<#bohoc>

tommyg
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles\NÉV\mods\modwarfare

ebbe a mappába nektek is van egy mpdata??

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Malakai
Arra van vmi megoldás, hogy Xfire csak queba teszi a szervereket, de egyet se listáz ki? (A játék neve mellett a zárójelben 0/3096, vagy hasonló szám.)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nagyon jol sikerült game lett.Nekem bejött
ezeket már mind megtettem, sõt drivert is raktam már, és az érdekes h mindig ez az hibaüzit kapom ???!!! nem értem
Hy Mindenkinek.Van hozzá magyaritás?
Ron Ragm
Nah, csak a Mods-nál menjen vissza az eredetire.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Balumann
Sztem telepítsd újra a játékot.

Balumann
Keresd meg azt a fájlt google-val, vagy telepítsd fel a cod 4-et ott is, a végén a directX-et is.

nekem is ugyanez a bajom
bakvarnyu
hehe jo a szöveg. egyébként directx probléma.

tommyg
ugyanúgy meglehet találni vistán azt a mappát, attól mert vista van fent nem teszi máshova

Sziasztok!

KÉrnék egy kis segítésget, eddig xp m volt tökéletesen futott a razor féle verzió, most cseréltem vistára és azon kívül h ennél szarabb op rendeszer életemben nem láttam, el sem indul a Cod4 !!!!!!

már mindent kipróbáltam de mindig ezt írja ki "az alkalmazás nem sikerült elindítani mert d3dx9_34.dll nem található."

Van vkinek 5lete

elõre is thx
Dopti
Asszem az 1 mod, ki lehet kapcsolni...a találó "mods" menüben (nem 100)

Gerygrey
Valami felesleges progi fut a háttérben. Nekem gyengébb gépem van (AMD a64 3500+ 1G RAM 7600GT) és 1440*900-ban játszom, sosem szaggat, csak ha bekapcsolva felejtem a torrentklienst.
Sadist
Gondolkodhattál volna, mielõtt beírod ezt a butaságot.
Fogja az origi CD-key-t (gyk. amelyiket ott találsz a dobozában) és megváltoztatja arra a tört verzióban. Azzal is fel lehet menni a szerverekre, mert csak a CD-keyt ellenõrzi.

Vagy ha az eredetit akarja telepíteni, akkor feltelepíti azzal a kulccsal, amit elõször használt, átmásolja a profilját, aztán átírja az eredeti kulcsra.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mrbaba
Csá all!! Az a szitu, hogy gááz van... Tört szeroon csatlakoztam egy szerverre és betöltött de kiirta h server disconnect. És a mullti menüjében a Modern warfare felirat egy piros X el át van húzva...:S:S És sehova nem tok csatlakozni... WTF?

Thx!!
Baba

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Hassel606
Van egy új ASE fix, amit ha beraksz az ASE-be, megtalálja a COD4-es szervereket, és csatlakozni is tudsz rájuk.
http://www.callofduty.hu/
A letöltésekben megtalálod!

Gerygrey
Számítógép, monitor, egér, billentyûzet

<#banplz>
0202milan
hello!
mi a játék minimum rendszerkövetelménye?a legminimumabb

FORZA MILAN!!

hmm hiába klikkelek rá nem jön elö a faq!!
Sziasztok!
Tudom, ha visszaolvasnék biztos megtalálnám a keresett dolgot de most nagyon sietek, úgyhogy plz válaszoljatok!
- FAQ-ban olvastam a tört szerverrõl megis van All Seeing Eyébe beraktam megvannak a serverek de ha rámegyek kíírja, h. Go View-options-games és állítsam be a játék megtalálható helyét a gépen. Namost ez nehéz, hiszen mellette a "Not installed" játékoknál nincs "Call of Duty 4 Modern Warfare" szóval légyszíves írjatok mihamarabb! Elõre is köszi!
Van itt egy kics probléma! Fel akarok egy szerverre csatlakozni és ezt írja ki(kép)

Balumann
Olvass vissza pár üzenetet...

SZiasztok!
Hogy oldottátok meg, hogy elinduljon a game SINGLE PLAYERBEN?
Köszi szépen!!!!
<#confused>
chalezlopez
Szerintetek miért vanaz, hogy singleba minden maxon fut, multiba meg ha csatlakozni akarok, akkor szaggat még 640-ben is...? Ilyennel még nem találkoztam, de persze lehet, hogy apróság, csak még én nem jöttem rá...Ja a multit hamachi alatt értettem...

Vamos Argentina!