Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
xfire-ben? szerintem sehogy

amúgy a külföldi szerverek nagy része original

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tudja valaki hogy hogyan lehet az beállítani, hogy csak az eredeti szerverekt mutassa mert bárhol nézem szinte csak törtek vannak ?

titty
csátok nekem ojan kérdésem lenne hogy van egy ijen gondom hogy letöröltem véletlenül a multiba a mentésemet 35ös voltam és letöröltem ijenkor nem lehet valahogy visza csinálni?
ha valaki tud segiteni benne az jó lenne

Lacee86
Hát ahogy multit játszol, és XP pontokat szerzel, úgy egyre magasabb szintre jutsz, és úgy válnak elérhetõvé mindig újabb és újabb fegyverek, azokhoz kiegészítõk, illetve különbözõ extra képességek/eszközök (perkek).

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

hogy lehet a single playeres fegyvereket betenni multiba? elõre is kösz
Aki szereti a változatos igényes Custom mapokat jöjön gamélni várokmindenkit szeretettel 😊 84.2.39.209:28964
honlap : http://honvedokcod4team.gportal.hu/

RNadal1203
Nagyon szépen köszönöm<#worship><#worship>ez bevált hálám üldözni fog 😄DDD

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

OFF: "én így vagyok a NERO-val: 6.6ot használok"
Én is 😛
OFF

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

jah, én is arra gondolok hogy direkt csinálták 😞

na mindegy.

x-fire filterek beállításához értesz esetleg?

hogyan tudom beállítani hogy csak a killcam-es szervereket keresse? <#help>

Lacee86
Hát nekem is 8-as szériájú VGA-m van, 8500 GT egészen pontosan; de legújabb driverrel tökéletesen mûxik. Viszont a legújabb driver már a 185.85-ös, úgyh talán azzal kéne inkább próbálkoznia.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

meg a telepítésnél is régi driver leszed, restart, új telepít restart..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Fõleg ha régebbi típusú VGA-d van(pl.:8xxx-es széria), vagy lehetséges, hogy nem megfelelõ drivert töltöttél le.(Ez mindenkivel elõfordulhat)
Tedd vissza a régi bevált drivert, az új nem mindig jelent jobbat, fõleg megbízhatóság szempontjából...(én így vagyok a NERO-val: 6.6ot használok, holott már van 9es verzió is, de érdekes módon a 8.0val nem tudtam rendszerindító lemezt írni meg egyebeket...)
Röviden: tedd vissza a régi drivert és próbáld ki azzal, nekem anno bevált 😊
RNadal1203
nak 😄

RNadal1203
Hellotok! Figyu Nemtudjátok mért van az hogy amióta feltettem az egy 180.84-es nvidia drivert bugos az egész gép és a játékok is, kivétel nélkül az összes!a gép pedig néha elsötétül egy mp-re! a játékok pedig két perc gém után lefagy<#schmoll2><#help>

Zs0lt1
Haller, sztem semmit, lehet h direkt van így beállítva, bár fasztudja :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

tommygear
tûzfalon enfedélyezve router évekig jóvolt és a net is
terribad
tûzfal router szarnet eset stb

bloody fucking murder

tommygear
az miért lehet h eredeti játékkal sokszor nem tudok 1 szerverhez se csatlakozni? a játék keresõje se csinál semmit 1 darab szervert nem mutat... ami a kedvencekbe van szerver annak meg az ip címét mutatja a szerver neve helyett... viszont kb félóra óra után helyreáll minden. NEMÉRTEM
Én olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy a seromon uj mapok vannak feltéve s elöfordul h map váltáskor egyszrüen kilép a játék vissza se tok menni majd kidob egy direkt X error hibaüzit s csak utána tok ujra csatlakozni ... ötlet ?

Német szerverrõl kivág a PB "localized german iw06.iwd mismatch", nyilván mivel nem német verzióm van, ilyenkor lehet valamit tenni? <#help>

de mivel indítom?
Bemásolod egy könyvtárban a mods könyvtárba, majd a mod leírásában szereplõ módon indítod!
PL: Pam 4 mod: elérési útnálam: C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\Mods\PAM4
inditás nekem: C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\iw3mp.exe" +set dedicated 0 +set sv_punkbuster 1 +exec pam_privatehc.cfg +set fs_game mods/pam4 +map_rotate

Remélem segitettem! 😄

Fatboyz4ever!

sziasztok válaszoltok a kérdésemre
Köszi, megoldódott! Valóban, moddolt szerverekekn nem mûködik simán minden további nélkül sikerült.<#taps><#taps>
Üdv !
Szeretném figyelmetekbe ajánlani a nemrég indult Call of Duty 4 Public szerverünket!
IP címe: 80.249.173.160:28961
Szívesen látunk minden HQ-zni kívánó játékost.
Igyekszünk minél többet fent lenni a szerveren és vigyázni a rendre.
Üdv, FRS klán !

Bocsánat, hogy itt hirdetek, de szeretnénk a klánommal rendes CoD4 játékosokat látni(10 év felettieket) és egy jó kis közösséget összehozni, rendes HQzás mellett.
zippofcy
Na meg egy buzi:
http://www.youtube.com/watch?v=ZSqUVwE6AsA

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

lehet hogy a modolt szerón nem mûködik...?

hááát eddig mindenkinek sikerült...

nem tudom

Sikerült resetelni a rangomat.<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya> Még szerencse, hogy megvan a mentés és a korábbi szám. Mit ronthattam el?
Számot átírtam, konzolból indítottam ( igaz zombit, de az szvsz nem lehet gond ) és mégis "error......reset your rank" vagy mi az anyját írt ki.
Elég ha az egyik fegyver beállítást módosítja és kész 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Helló all!
Corrupted file memory-t hogyan lehet orvosolni?

Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750 2600->3440Mhz, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800->860Mhz, Seagate 250GB (SATAII), FSP BlueStorm II 500W

Hegi90
vágólapra teszed az ip-t, vagy felírod egy papírra, és beírod a konzolba, hogy "/connect IPCÍM"

természetesen idézõjelek nélkül, és az IPCÍM helyére tudod mit kell írni 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

És a konzolból csatlakozást, hogyan is kell? Már csak azért mert tök kuka vagyok ehhez.
belépsz a multiba, átírod a kulcsot, és konzolból(!!!) csatlakozol egy szerverhez..

játszol picit és megmarad a rangod

hello az lenne a kérdésem hogy lehet ezt a modot telepíteni Tactical night mod vagy bármelyik más modot mert nem tom hogy kell
Elõre is köszi
ÁjjLe BoBBi
kösz báttyákok^^

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Zs0lt1
ezt ird be a konzolba:

r_lodscalerigid 1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

mondjuk innen, de egy kis kreativitás azért lehetne benned, keresni is tudni kell, google a barátod 😉 Remélem innen már megy, ha mégse akkor nagy zöld nyílra katt az oldalon fent, majd ha lejött elindítod, ekkor kicsomagolod egy adott mappába ottan megkeresed a setup.exe-t és nyomod a next-eket amég nincs kész 😊

Kulee
és hol frissítsem vagy honnan töltsem, vagy ha tudsz légyszíves adj linket! Bocsi nem értek annyira hozzá<#szomoru1>

Frissítsd a directx-et!

Fatboyz4ever!

Egy kis segítség kellene:
Megvettem eredetiben az CoD4-et és szeretném átmenteni az eddig elért eredményeményeimet az eredeti szériaszámhoz. Hogyen lehetne ezt megoldani? Elég ha átírom a regisztrációs adatbázisban? Vagy sajnos törlõdni fog? Nem nagyon akarom elõrõl kezdeni....<#rinya>
Egy grafikai beállítás, egyébként a menü képi beállításaiban az egyik opció ezt állítja, de nem tudom hogy melyik. Konzolba beírod : r_lodscalerigid x. Az x helyére beírod az alap értéket, amit ott kiír majd a konzol. Azthiszem 3 vagy 4.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

ÁjjLe BoBBi
csoki!
ez mi és hogyan tudom orvosolni?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Kulee
kép

Hy all!
Légyszíves segítsetek, ezt miért írja ki?O.O
Aki veszi a fáradtságot, annak elõre köszönöm^^

Nekem detto ugyanez a hibam. En a chello-ra gyanakszom, ha neked is az a szolgaltatod, irj vissza, es akkor tuti a naluk van a gubanc.
Ha megsem, akkor mar 2-en varjuk a megoldast...

hoy ehh

Helló!
Segítség kéne, folyton ledob a szerver, olyan szöveggel, hogy corrupted memory vagy mi és nemtom mit csináljak. haver mondott sok mindent, de egyik megoldás sem segített. vkinek vmi ötlet? Ha lehet ne az a válsz legye, hogy "Vedd meg"...

Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750 2600->3440Mhz, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800->860Mhz, Seagate 250GB (SATAII), FSP BlueStorm II 500W

TitaniumRR
Üdv!

Érdeklõdöm, hogy létezik-e olyan MOD ehhez játékhoz, amely teljes egészében bebarangolhatóvá teszi a csernobili Pripyat-ot?

EZT találtam.

Próbálta már valaki?

Captain Sonar 2024 Remake

Torrentet ha kikapcsolod akkor nincs köze hozzá!
Elõször nézd meg és állítsd a hálókártyát 100/full-ra.(eszközkezelõben)
Ha nem oldódik meg, akkor frissítsd a driver-ét. Utána teszteld, hogy mindenben szaggat a net? Tölts le valamit és ott is ugrál-e a sebesség?
Modem, router újraindítás, majd router hard reset.
Utána Windows install!

Ezeket lehet megpróbálni!

Sok sikert!

Fatboyz4ever!

Hegi90
nemértem basszameg hogy mi a baja, más játékoknál is ezt csinálja, megnéztem. Egy másodpercre megáll percenként kb. Ötletem sincs, hogy mitõl lehet, de nagyon idegesít. Holnap felkelek korán szétszedem a routert meg a modemet, azt meglátjuk mi lesz. Már tényleg semmi ötletem :S:S

Sok torrenttõl romolhat így el hálókártya?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S