Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy a külföldi szerverek nagy része original
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ha valaki tud segiteni benne az jó lenne
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
honlap : http://honvedokcod4team.gportal.hu/
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Én is 😛
OFF
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
na mindegy.
x-fire filterek beállításához értesz esetleg?
hogyan tudom beállítani hogy csak a killcam-es szervereket keresse? <#help>#help>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Röviden: tedd vissza a régi drivert és próbáld ki azzal, nekem anno bevált 😊
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
PL: Pam 4 mod: elérési útnálam: C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\Mods\PAM4
inditás nekem: C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\iw3mp.exe" +set dedicated 0 +set sv_punkbuster 1 +exec pam_privatehc.cfg +set fs_game mods/pam4 +map_rotate
Remélem segitettem! 😄
Fatboyz4ever!
Szeretném figyelmetekbe ajánlani a nemrég indult Call of Duty 4 Public szerverünket!
IP címe: 80.249.173.160:28961
Szívesen látunk minden HQ-zni kívánó játékost.
Igyekszünk minél többet fent lenni a szerveren és vigyázni a rendre.
Üdv, FRS klán !
Bocsánat, hogy itt hirdetek, de szeretnénk a klánommal rendes CoD4 játékosokat látni(10 év felettieket) és egy jó kis közösséget összehozni, rendes HQzás mellett.
http://www.youtube.com/watch?v=ZSqUVwE6AsA
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
nem tudom
Számot átírtam, konzolból indítottam ( igaz zombit, de az szvsz nem lehet gond ) és mégis "error......reset your rank" vagy mi az anyját írt ki.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Corrupted file memory-t hogyan lehet orvosolni?
Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750 2600->3440Mhz, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800->860Mhz, Seagate 250GB (SATAII), FSP BlueStorm II 500W
természetesen idézõjelek nélkül, és az IPCÍM helyére tudod mit kell írni 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
játszol picit és megmarad a rangod
Elõre is köszi
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Fatboyz4ever!
Megvettem eredetiben az CoD4-et és szeretném átmenteni az eddig elért eredményeményeimet az eredeti szériaszámhoz. Hogyen lehetne ezt megoldani? Elég ha átírom a regisztrációs adatbázisban? Vagy sajnos törlõdni fog? Nem nagyon akarom elõrõl kezdeni....<#rinya>#rinya>
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
ez mi és hogyan tudom orvosolni?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Hy all!
Légyszíves segítsetek, ezt miért írja ki?O.O
Aki veszi a fáradtságot, annak elõre köszönöm^^
Ha megsem, akkor mar 2-en varjuk a megoldast...
hoy ehh
Segítség kéne, folyton ledob a szerver, olyan szöveggel, hogy corrupted memory vagy mi és nemtom mit csináljak. haver mondott sok mindent, de egyik megoldás sem segített. vkinek vmi ötlet? Ha lehet ne az a válsz legye, hogy "Vedd meg"...
Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750 2600->3440Mhz, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800->860Mhz, Seagate 250GB (SATAII), FSP BlueStorm II 500W
Érdeklõdöm, hogy létezik-e olyan MOD ehhez játékhoz, amely teljes egészében bebarangolhatóvá teszi a csernobili Pripyat-ot?
EZT találtam.
Próbálta már valaki?
Captain Sonar 2024 Remake
Elõször nézd meg és állítsd a hálókártyát 100/full-ra.(eszközkezelõben)
Ha nem oldódik meg, akkor frissítsd a driver-ét. Utána teszteld, hogy mindenben szaggat a net? Tölts le valamit és ott is ugrál-e a sebesség?
Modem, router újraindítás, majd router hard reset.
Utána Windows install!
Ezeket lehet megpróbálni!
Sok sikert!
Fatboyz4ever!
Sok torrenttõl romolhat így el hálókártya?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S