Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...de mostmár vmiért nem csatlakozik. elszámol 10-11-ig, aztán kidob................. már nagyon unom:@
Hello! nekem nem eredeti a játékom (de az 1.5-ös patch fel van téve)...találtam hozzá tört szerver IP-ket, de nem tom hová kell bemásolni az MP-ben. vki meg tudná mondani? (esetleg kép segitségével)

jó, ezt már kitaláltam...😊
ja és ebben tudnátok segiteni: Hibaüzi
amikor megprobálom elinditani a SP-t, akkor ezt dobja ki, már probáltam egy csomo cracket, de semmi. vki plz help!!!
Hello! nekem nem eredeti a játékom (de az 1.5-ös patch fel van téve)...találtam hozzá tört szerver IP-ket, de nem tom hová kell bemásolni az MP-ben. vki meg tudná mondani? (esetleg kép segitségével)
Lacee86
Hát sztem a nagyobb/komolyabb szervereken nem szeretik ezeket, legtöbbször tiltva is vannak; mondjuk efelõl vannak fenntartásaim, mert ezek ugyanúgy a játék részei, még ha pl. a MD szerintem is nagyon gáz (a LS-del nekem konkrétan semmi bajom, régebben én is használtam). Szóval simán megteszik, h kivágnak ezek miatt. Úgyh: vagy próbálj meg ezek nélkül játszani (ezt javaslom; használj inkább pl. stady aimot, ha nem vagy olyan profi), vagy keress olyan szervert, ahol nem tiltják (de ez nem lesz könnyû...).

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sziasztok.
Tud valaki olyan programot ami ami megakadályozza vagy kirúgja azokat akik bizonyos perkeket használnak?(LS,MD)
Tudom hogy meglehet oldani hogy ne legyenek bent de akkor Unranked lesz a szerver amit nem akarok.Már halálra googleztem magam és én nem találtam hátha vki tud ilyenrõl
- be akar valaki lépni a klánomba?
- nem, de a GL és a martyr tilos...
- sry

<#falbav>

Oké köszi 😊, majd megpróbálom =)
directx, videokari driver frissítés!

Fatboyz4ever!

Ic3 m4n
Épp azért írtam azt a fejet, mert én se valami színeredetivel nyomom. 😛
Amúgy nem tudom mi lehet a gond, nekem még nem volt ilyen.
Próbáld meg reinstallálni.

Jujj bocsi ezt nem tudtam <#zavart1><#zavart1> , amúgy egy 1mp-re bevillan lógója és annyi utána nem csinál semmit, képernyõ sem feketedik el semmi.
RNadal1203
sorry a bátyám írogatott és õ segghülye a gépekhez sorry mégegyszer am 8800Gt van szal még jó hogy nincs ati driver -.- bátyámmal már a fa**om kivan<#lama>

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Lacee86
Már nem azért, de hogy van neked Ati 9800 mellett 4 magos procid, amikor az egy AGP-s kártya?!

RNadal1203
sõt maxon is menne de lejebb vettem hogy multiba könnyeb legyen célozni 😊

RNadal1203
nekem megy a game ati radeon 9800 proval közepes beállítások mellet úgy hogy nincs is fent a gépemen ati driver 😄DDDD am a gépem elég jó 3.2Ghz-s 4 magos proci 2x2Gb ram szal 😄DD nekem ezis közrejátszik xD

Lacee86
Hát el kéne indulnia, nem arról van szó, csak sztem játszhatatlanul szaggatni fog. Nekem se ment jól Ati 9600 Pro-val annak idején, bár ott a 2,4-es Cerka is közrejátszott. 😊

köszi!! de ezt ha feltelepitem visza ugrik 4bites re a rendszer meg 640*480 ra és hiába állitom be 32bitre és 1024*768ra akkor is marad.. nem értem! pedig volt akinek elindult már fx5500on neten olvastam..
Ic3 m4n
Ki ír valami vagy csak egyszerûen nem indul? Vagy kidob?
mi mind origivel nyomjuk
<#wow3>

hát ha crackes akkor sajna nem tudunk segíteni mi mind origivel nyomjuk 😊 esetleg próbáltad már megvenni? 😄

jahm, és akkor mivel lehet a gond :S ? mert nagyon játszanék vele, rossz a carck vajon vagy mi lehet a gond? Gépemen elvileg kell mennyen, dual proci 2.4-es, G-Force 9400GT 1Gb overlock, 2gb ram....ezen kell mennyen nem?
Lacee86
Itt van ez a driver, nvidia honlapján ezt adja ki legújabb drivernek, ami támogatja a kártyád. Sztem mindenképp frissítsd mert a mostani drivered 1000 éves. 32 bites Xp-hez tartozó linket adtam, gondolom olyan oprendszered van. Amúgy sztem a kártyád gyenge a játékhoz, 6600-ot írnak minimumnak.

RNadal1203
hát szerintem neis várd hogy elinduljon rajta a cod4 mert minimum videokari Geforce 6600 szal nemhiszem hogy elfog indulni :S

SZiasztok! olyan problémám lenne, hogy nem akar a gépen elindulni a cod4

erre a hibára hivatkozik:
----- Initializing Renderer ----
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 22 kHz 16 bit sound
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 2.0
Vertex shader version is 2.0
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.

Error during initialization:
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.

mi lehet a baja? a videokari egy fx5500as geforce... estleg tudna valaki hozzá egy jól mûködõ drivert? csak mert multkor akartam frissiteni és hát olyan volt mint az 1000éves gépeken true color meg nagyon csúnya kép :S

elõre is köszi.. most a 93.81es driver van rajta
Ic3 m4n
Elvileg ha a 'nem'-re mész akkor a régi beállításokkal indítja a játékot, ha meg az 'igen'-re akkor más felbontással indítja, stb..

perm bann temp bann majdem ugyanaz..<#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

uppsz télleg..

hátez cumi

Kamaty Zokniban
hát az nagyon fasza, csak tudnám miért kaptam. a semmiért?

Kamatyoljatok, de csak Zokniban!

permanent = végleges

Ilyen azonnali banok akkor is szoktak történni ha a nicknév vmiért tiltott a szerveren pl néhány német szerveren instant végleges ban jár náci nickekért.

a perm. ban ideiglenes bannt jelent

valamelyik adminnak nem voltál szimpatikus.. ( az a nagyon kicsi gyógyszerész amelyik belefér egy mobilba ha ha )

Császtok felraktam a játékot és ezt írja ki :S....mind1 mire kattintok nem csinál semmit ez miért van :S 😞

Kamaty Zokniban
tessék ittvanezt is írja pár szervernél... MIEZ MIT JELENT SEMMIT NEM CSINÁLTAM EREDETI A JÁTÉKOM HALÓ HALÓ????

Kamaty Zokniban
de nem csak 1 szerveren írja ezt nemhiszem h mindenhonnan bannoltak egyszerre... minden harmadik negyedik szerver ezt írja amire csatlakoznék vagy azt hogy punkbuster permban

Dave00
Ez a kép alapján a szerver adminja bannolt csak nem írt okot hogy miért is tette ezt😊

Kamaty Zokniban
na engem az érdekelne h eredeti játékkal mért kapok ilyen üzeneteket a legtöbb szervernél?

meg olyat is h punkbuster ban, semmit nem csináltam

H4V0K
lol elõjött valami érdekes effekt nekem, amikor felrobban egy gránát vagy egy dolog ami fel tud robbani mindig így behullámzik a kép, látszódik a légnyomás... nektek is ilyen vagy csak én nenm vettem észre?

Ic3 m4n
milyen árban van most kb a cod4?

a konfigoláshoz ért valaki? a minimapot szeretném hogy többett mutasson a pályából

"Szemmel gyorsabb vagyok,mint kézzel"
hát ha ezt fordítva tudnám codból élnék 😄

Dave00
Elég sok helyen átmegy még a golyó vagyis néha én is lövöm a falat és általában átmegy😊 Nem tudom hogy beletudsz-e jönni, nekem sikerül😊 már a legelsõ promod óta próbálgatjuk a modot és a végére egészen megszerettük. Egész jó egy idõ után. Amúgy te régen sokat játszottál a BénaBandások zombi szeróján nem?😊

berlinboy6329
Ja,ott szoktam mostanában lenni,de nem tom hogy lehet ebbe belejönni.Próbálgatom a modot,de annyira nem az én világom :S

Más AKval átlövi a falat,én nem tom..hiába eresztem bele a tárat,nem talál,v nem öli meg nem tom....Bezzeg districten mikor a házat löjjük kezdõn ott minden golyó átmegy...Meg a célzás.Nem tom,h nem találom,v tényleg nem adja be..Ezek a legapróbb dolgok az egészben..Ha nem lenne az,h ha elõbujok,még meg se látom az ellenséget,csak a könyökének a csücskét már azt látom h meghaltam,kész..Halegalább esélyem lenne észrevenni az ellenséget,akkor nem szidnám a modot,mint a bokrot....Normal moddal semmi baj,ott tudok valamelyest érvényesülni,de itt totál kész vagyok.Ha legaább annyi esélyem lenne mint a többinek akkor sokkal jobb lenne,nem halnék meg ugy hogy már a fal mögül lõni kezd..régen volt ilyen,mikor 17fpssel játszottam régi gépen,vagy mikor nagy a pingem..De mind2 tökéletes most már..Mégis ez van. 😞

És nem reakicóidõ probléma...Mert ezt észre selehet venni..Illetve mikor már észreveszed véged van...Szemmel gyorsabb vagyok,mint kézzel,de még szemmel se tudok olyan hamar reagálni,amilyen hamar lelõnek ez zavar a legjobban..Falátlövés,meg célzás..van annál nagyobb bajom is..Ez,amit leirtam az elõbb....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

http://www.vizipipa.net/index.php?userid=102240
Dave00
Üdv mindenki! Berlinboy szoktalak látni az X7 szerverén😊 én is ott szoktam sokat játszani! Elõször én is ezt mondtam mindegyik promod-ra a pam után! Ebbe is csak belekell jönni!Minél többet játszol ott annál elõbb belejössz!😊 Majd ha fentleszel belõlek😛😄

Bye all

Lacee86
Én úgy tudom, a magas pinget vírus is okozhatja. Próbálkozz egy teljes víruskereséssel esetleg.

Udv topik!Van egy kis problemam:serverlisten kivalasztom a legkisebb pinges(30-35)servert,felmegyek viszont ingame 100+ pingem van folyamatosan.Tudja valaki hogy ez mitol van,tudom orvosolni ezt a problemat valahogy?Koszonom ha valaki szan ram par percet es megtisztel egy ertelmes valasszal.

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

DeerHunter01
már megoldódott

\"Erről van szó!\"

berlinboy6329
Ez a Promod csak szerintem egy rakás FOS?

nem tudom,h mi más benne,de szar az egész úgy,ahogy van....A falon nem lehet átlõni se nagy AKval..Nekem..Más úgy lõ át rajta,mint papíron...A célás is szar vmiért,mert hiába nyomom telibe baszik beadni...Ami e lgjobban idegesit az meg,h ugy kell játszanom,mintha 500as pingem meg 20fpsem lenne..ki se dugom a fejem a fedezék mögül,épphogy észreveszem a feje tetejének a tetjét már meg is döglöttem..nagy szar az egész,esélyt se hagy h észrevegyem az ellenséget..normal SDben nincs semmi baj..10000X jobb..ott legalább le tudok lõni vkit....volt már 17-0 statom is,bezzeg promodban örülök,ha 10-ig eljutok egy map alatt és van olyan menet amiben nem döglök meg...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DeerHunter01
Hali.
2 órája küzdök ezzel a szarral.
Idáig müködött tökéletesen a játék.
Ma rámentem a kedvenc szerómra és folyamatosan hibát észlel az iw3mp.exe pár perc játék után.
Engedélyeztem a Stereo Mix-et,futtattam rendszergazda módban,tettem WINXP SP2-s módra,igy sem jó.
64 Bites Vistam van.
valaki help pls.

\"Erről van szó!\"

origi on, 100% on, uj (fun)profil on aranyAK off.
pls help 😊
szal vlhack kéne csak ne legyen benne egy kill se 😄

Ha egy kicsit komolyabban játszik valaki, egy elkezdi hogy wh meg stb, a sok kis hülye meg kontráz! Ezért kerülöm a magyar szerókat.
Jó lenne ha a kis szarok tudnák, hogy a PUB magyar "sztároknál" lényegesen jobb játékosok is vannak, és elfogadnák ha lelövi egy jobb játékos õket! Asszem jó volt álmodozni! 😞

Fatboyz4ever!

Na újabb noob low klán akinek nem tetszik ha egy ember szarrá alázza õket..😊
Trp (Tirpakisztáni)... Gratulálok,az ilyen lowok valódi véglények.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n