Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó, ezt már kitaláltam...😊
amikor megprobálom elinditani a SP-t, akkor ezt dobja ki, már probáltam egy csomo cracket, de semmi. vki plz help!!!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Tud valaki olyan programot ami ami megakadályozza vagy kirúgja azokat akik bizonyos perkeket használnak?(LS,MD)
Tudom hogy meglehet oldani hogy ne legyenek bent de akkor Unranked lesz a szerver amit nem akarok.Már halálra googleztem magam és én nem találtam hátha vki tud ilyenrõl
- nem, de a GL és a martyr tilos...
- sry
<#falbav>#falbav>
Fatboyz4ever!
Amúgy nem tudom mi lehet a gond, nekem még nem volt ilyen.
Próbáld meg reinstallálni.
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
mi mind origivel nyomjuk
<#wow3>#wow3>
erre a hibára hivatkozik:
----- Initializing Renderer ----
----- Client Initialization Complete -----
Attempting 22 kHz 16 bit
----- R_Init -----
Getting Direct3D 9 interface...
Pixel shader version is 2.0
Vertex shader version is 2.0
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
Error during initialization:
Video card or driver doesn't support separate alpha blend, glow will be disabled.
mi lehet a baja? a videokari egy fx5500as geforce... estleg tudna valaki hozzá egy jól mûködõ drivert? csak mert multkor akartam frissiteni és hát olyan volt mint az 1000éves gépeken true color meg nagyon csúnya kép :S
elõre is köszi.. most a 93.81es driver van rajta
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
hátez cumi
Ilyen azonnali banok akkor is szoktak történni ha a nicknév vmiért tiltott a szerveren pl néhány német szerveren instant végleges ban jár náci nickekért.
valamelyik adminnak nem voltál szimpatikus.. ( az a nagyon kicsi gyógyszerész amelyik belefér egy mobilba ha ha )

Kamatyoljatok, de csak Zokniban!
meg olyat is h punkbuster ban, semmit nem csináltam
hát ha ezt fordítva tudnám codból élnék 😄
Más AKval átlövi a falat,én nem tom..hiába eresztem bele a tárat,nem talál,v nem öli meg nem tom....Bezzeg districten mikor a házat löjjük kezdõn ott minden golyó átmegy...Meg a célzás.Nem tom,h nem találom,v tényleg nem adja be..Ezek a legapróbb dolgok az egészben..Ha nem lenne az,h ha elõbujok,még meg se látom az ellenséget,csak a könyökének a csücskét már azt látom h meghaltam,kész..Halegalább esélyem lenne észrevenni az ellenséget,akkor nem szidnám a modot,mint a bokrot....Normal moddal semmi baj,ott tudok valamelyest érvényesülni,de itt totál kész vagyok.Ha legaább annyi esélyem lenne mint a többinek akkor sokkal jobb lenne,nem halnék meg ugy hogy már a fal mögül lõni kezd..régen volt ilyen,mikor 17fpssel játszottam régi gépen,vagy mikor nagy a pingem..De mind2 tökéletes most már..Mégis ez van. 😞
És nem reakicóidõ probléma...Mert ezt észre selehet venni..Illetve mikor már észreveszed véged van...Szemmel gyorsabb vagyok,mint kézzel,de még szemmel se tudok olyan hamar reagálni,amilyen hamar lelõnek ez zavar a legjobban..Falátlövés,meg célzás..van annál nagyobb bajom is..Ez,amit leirtam az elõbb....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Bye all
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
nem tudom,h mi más benne,de szar az egész úgy,ahogy van....A falon nem lehet átlõni se nagy AKval..Nekem..Más úgy lõ át rajta,mint papíron...A célás is szar vmiért,mert hiába nyomom telibe baszik beadni...Ami e lgjobban idegesit az meg,h ugy kell játszanom,mintha 500as pingem meg 20fpsem lenne..ki se dugom a fejem a fedezék mögül,épphogy észreveszem a feje tetejének a tetjét már meg is döglöttem..nagy szar az egész,esélyt se hagy h észrevegyem az ellenséget..normal SDben nincs semmi baj..10000X jobb..ott legalább le tudok lõni vkit....volt már 17-0 statom is,bezzeg promodban örülök,ha 10-ig eljutok egy map alatt és van olyan menet amiben nem döglök meg...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
2 órája küzdök ezzel a szarral.
Idáig müködött tökéletesen a játék.
Ma rámentem a kedvenc szerómra és folyamatosan hibát észlel az iw3mp.exe pár perc játék után.
Engedélyeztem a Stereo Mix-et,futtattam rendszergazda módban,tettem WINXP SP2-s módra,igy sem jó.
64 Bites Vistam van.
valaki help pls.
\"Erről van szó!\"
pls help 😊
szal vlhack kéne csak ne legyen benne egy kill se 😄
Jó lenne ha a kis szarok tudnák, hogy a PUB magyar "sztároknál" lényegesen jobb játékosok is vannak, és elfogadnák ha lelövi egy jobb játékos õket! Asszem jó volt álmodozni! 😞
Fatboyz4ever!
Trp (Tirpakisztáni)... Gratulálok,az ilyen lowok valódi véglények.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n