Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassel606
Harag nincs, de legalább ennyit adhatnál magadra, drága barátom, ha már ezt tanultad...Ennyi erõvel járhattál volna Litván szakra is. Kár volt az adófizetõk pénzét beléd fektetni.Na, peace! <#law>

csuszi
igen érdekel, hacsak nem kézzel dobod a labdát vagy fel nem rúgod az ellent...mépg ha észre sem veszed, a szabályokat alkalmazod. és ha a fifa kitalálná hogy teszem azt mostantól 10 ember van nagypályán ti sem 11-en játszanátok...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
wrong: van a cod4 az a foci
a fifa a cb
és amiket írtál, azok a ladderek... sd sokvsok sd 3on3 sd2on2 sd1on1 ctf sokvsok hq sokvsok stb stb...

Ferro
Összekevered a szezont a fazonnal. 😊 De semmi baj! Ha én focizom a téren szerinted érdekel a FIFA? Ugyanígy vagyok a a CB-vel is. Ráadásul amíg nem sértem a magatartásommal az EULA-t addig nekem teljesen mindegy mit gondolnak, tovább megyek mit mondanak azok az emberek akik High-nak tarták magukat a P-90-rõl és a perkekrõl.

csuszi
nem akarom.😊 ha megjön a linux majd az én serveremen ott fog figyelni a pam mint ahogy a többi értelmes serveren is. és puff neki ott nemlesz p90 meg launcher

LES FORZA INTER
maradjunk a sportnál ha így megérted:
van ugye a foci, a futsal, a strandfoci, 3 játék, alapok ugyanazok, mégis ha futsalba becsúszol bíró fütyül ám.
ez cod4-ben foci legyen az alapjáték, futsal a cb, egy modolt server a strandfoci.
szal ami a serveren be van állítva ott az a hivatalos, cb supervisor meg azt mond amit akar, FIFA és a strandfoci szövetség sem ugyanaz.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Hassel606
Csillagkapu!!!<#law><#eljen><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>Jó a grafikája!<#taps>

csuszi
gratulálok. nem tûnt fel hogy leszarom a vesszõt és társait meg az üjjé le biztos nem szleng és elbasztad. tökéletes helyesíró vagyok... de a te kedvedért nem fogok szépen vesszõvel meg társaival írogatni. 😞 de azért nincs harag ugye? meg mert mondatot nem nagybetûvel kezdek😞

7 perk maradt bent a 22-bõl? <#wow2>

mNzJean
Miért akarod mindenáron megszabni több 100 embernek ,hogy hogyan játszon , értsd meg a public nem CB és nem OC de nem is ESL ,ha ezen túlteszed magad akkor nem görcsölsz ha ledurrantanak p90-el , ha meg nem akkor meg járj warozni ott érvényesek a háziszabályok.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

csuszi
thx büszke is vagyok😄 és kit izgat hogy ki váltotta ki belõled a tusk megnyílvánulást, h ajól emlékszem engem se kérdezett senki (nem is kell) hogy miért lámáztam - mert az idióta p90launchertiltottperkes faszlámák felbasztak - szal a végeredmény számít. és nem mindet törölték. csak az overpoweredeket. ez találó😄 mivel hm csodák csodájára mit vettek észre a cod tesztelõk a cb-én mindenki p90 ezett egy idõ után...na ezért lett kivéve, hogy ne legyen egyhangú és a többi baromságot is ezért vették ki. és 7 perk benn maradt és a többi fegyver is. ez nem cod2...😉

Mondjuk a P90 nekem is rejtély van benne +20 golyó és?

Szerintem a legjobb SMG a Skorpion, remélem azt nem fogják baszogatni 😊

Ferro
lol ... trúú <#eplus2><#eljen>

Hassel606
Ahhoz képest, hogy magyar szak, egy mondatban vagy hat helyesírási hiba! <#action>Tényleg karó, ülj a helyedre! <#mf1>

csuszi
ott hazsnálod a p90-ed ahol akarod. maradva a sport példánál, mint ahogy a kutya nem szól senkire ha teszem azt egy amatör kiscsávó el kezd rohangálni lépéshibát csinálva a grundon kosárlabdában. de azért ne a bíró legyen már a hülye mert rászól... és a cb az akár tetszik akár nem, olyan a codban mint a fociban a fifa vagy a kosárban a fiba. az iw-nek még csak beleszólása sincs, örül ha a cb foglalkozik a játékával...

tommyg
hm büszke lehetsz magadra...érdekes te váltottad ezt most ki belõlem amíg nem jöttél senki nem lámázta le a hsz-emet
amúgy meg sok értelme van kivenni a perkeket a játékból akkor ottvagyunk hogy cod2

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Dopti
azért tiltott a p90 mert OVERPOWERED (sztem)... Mit gondolsz a csillagkapuban miért azzal tolja midnenki??<#violent><#idiota>

csuszi
hm...😄 szerintem meg az olyanok nem kellének mint te. és nem ugatok, hanem beszélek. egy lámára írtál egy gyökeret. egy szót sem szóltam, de légyszi fogd már vissza magad ty. és aki ismer a codban vagy a serveremen, az tudja hogy nálam igazságosabb server admin nem igazán van. (hm..az is véletlen hogy majdnem - igaz csakmajdnem cb admin lettem, személyesen keresett meg a cb supervisior) de igazad van, az olyanok nem kellenek a codba mint én😄

Ferro
Az elõbb valaki rávilágított a dologra... mivel én azért vettem meg a játékot, hogy szórakozzak vele és ha felmegyek egy olyan szerverre ahol nincs kivéve a configból a P-90 és az anyám tyúkja, akkor használom... Illegális? CB? Ne beszélj már... <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3> A zárt klán szervereken lehet.

Nem vagy ideges? Akkor a stílusodon csiszolj keveset, mert az a lámázós mondatkezdés nem kimondottan emberek közé való.

csuszi
jah és az anyázást elítélem auto kick az én serveremen. még warról is, kivétel cb. ott conflict😄 de igaza volt... p90 és launcher tiltott cbén. és pont.

Hassel606
Na, elindult a low-ozás!<#vigyor5>Mintha két hete nem mindenki onnan indult volna...De komolyan kérdem, miért van tiltva cb-n a P90? Mivel más, mint a többi? Hiszen tunk fegyver van még ezenkívül több is a játékban.

tommyg
tudom hogy mit írtam b+, de ezeket a szabályokat abban a percben hozta mert vagy grenade laucherrel vagy p90el nyírták ki a a gyereket...utána mondom neki ha gránát lövõ nem lehet akkor RPG se legyen, azt mondja de az marad(mert õ azzal volt) aztán sorba leszedték RPG-vel is és beírta RPG is tiltott, szval ne ugass meg lámázz itt le senkit mert úgy emléxem én se mondtam rád, pont ilyen emberek nem kellenének codba mint te

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

LES FORZA INTER
hm szerintem elég "érdekes" stílusú a hozzászólásod, nem ez a lényeg.
a serveren ami engedélyezve van, azt lehet használni, és kész ezek a server házi szabályai, ennyi. Ha admin valaki állítsa be úgy ahogy õ gondolja, de ami engedélyezve van adminként ne tiltsa, ne legyen már n00b! ha nem tudja beállítani kérdezzen, vagy akkor már láma mert kérdezni mert? jah és nem mindenki cbzik. Õket mért befolyásolja az aktuális cb szabályzat a játékban?
érdekes más játékoknál, ahonnan kihaltak a vérpistikék, senki nem reklamál, ha alma van a serveren, csak azért mert a másikon nincs. demind1. love&peace ember!

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

csuszi
nem is rád értettem amit írtam és nem azt írta hogy az anyázás a nagy gáz vagy véletlen én nem tok olvasni faszé jártam magyar szakra😞 hanem hogy miért is akarta kibaszni. szövegértelmezés 1-es csuszi jóvan üjjé le😄

csuszi
ty😊 jah és: "aztán elkezde írkálni a konzolba hogy aki gránátvetõt használsz kickelve lesz mondom jó, kapott vagy 3 fejest tõlem meg a többiektõl, aztán beírta a konzolba hogy p90en ne használj mert cb-n tiltott, mondom mivan veled ez nem cb," biztos nem tok olvasni sry😄

Dopti
Véletlenül sem mondtam h LoW vagy, ahhoz nem kell pam hogy kivedd a p90-et... ott arról volt szó hogy 1 low wérpista 1o év körüli admin volt, aki már olyanokat talált ki h aki eléáll azt kickeli... SZÍNVONAL kérem szépem. Dopti out!

tommyg
hogy te mekkora egy gyökér vagy<#szomoru1>
nem a szabályaival volt bajom hanem avval hogy átment a dolog kurva anyázásba, de ugylátom te is ezek közé az osztom az észt gyerekek közé tartozol

csuszi
nem én mondom bari hanem a cb. és õ a mérvadó. de tõlem ott szerencsétlenkedtek ahol akartok láma servereken ahol leszarják a server supportot... téma részemrõl lezárva én vagyok a low oké oké😄😄😄😄 play with p90 juggernaut martyrdom claymore meg ilyenek😄

csuszi
de igeni skomolyan gondolom, vag yugye nem hiszed hogy egyetlen értelmes cod2 serveren nem az aktuális pam fut? arról nem tehet csóri admin hogy még nincs pam, de attól még a játékosok lehetnének annyira fair-ek hogy nem hazsnálnak illegál fegyvereket és perkeket. vagy az a fasza server ahol mindenkinek két granyó thomson mellé füst, pályazaj stb stb by cod2? lol... szteroid. mivan??? se ideges nem vagyok se combos. csak érdekes hogy pont azt írja ide, hogy fasz volt az admin. hát szerinte,m az anyázáson kívül meg kajak igaza volt. vagyis mégse. be képne állítania a servert. de amúgy jogos a p90 és launcher lama felkiáltás.

mNzJean
Azért lámázni nem kéne , én sem szeretem ha gp-vel szednek ki de ha valaki kicsengetett 11 ropit a játékért akkor ne te mond meg ,hogy mivel lõhet meg mivel nem.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dopti
"azért mert public még a cb szabályok érvényesek" Ezt ugye nem gondolod komolyan!? Minden szervernek lehetnek saját szabályai, azt használod amit enged a szerver... CB más világ. Az más kérdés hogy a p90 noSk!ll tunk láma fegyver (imádom<#idiota>). Ja meg csak LOW osok használják<#duma> Dopti out!

Ferro
L2R és kevesebb szteroid! De legfõképp nyugi, nem kell mindjárt comboskodni...

<#hehe><#hehe><#hehe>

csuszi
az nem zavar te lama hogy neki volt igaza???????? azért mert public még a cb szabályok érvényesek, vagy ha lemégy a grundra focizni akkor ott kézzel is dobhatod a labdát? a p90 a launcher és a többi faszláma perk nem véletlen lett eltávolítva és az általad említett német serverekrõl már rég ki vanak szedve csdak a láma magyarok képtelenek jól beállítani a servereiket, de ha gondolod bele mehetünk miért is lettek kiszedve...<#banplz>

Ferro
Aha, de ha nem vetted volna még észre ez NEM a BF2 topik... -.-

tommyg

Jagumo
logómûhelyben kérj 1-et 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Hassel606
Hogy lehet ilyen faca logókat csinálni? Nagyon tetszenek <#worship>

Hassel606
Annó vagy 2 évig klánosdiztam, ott HQ volt a favorit. GFM-ben.

tommyg
pedig az a jóféle

Hassel606
Az sd-t nem vágom annyira, de csábító! <#worship>

tommyg
nem, csak gyökér volt az admin 😊

Hassel606
De most miért? A P90 annyival többet tud a többinél?

tommyg
hm

HTS s3rg1nh00
errõl is ejtsünk egy szót,a team ephix is megérdemli-.-

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

RIZLA
xDDDDDDDDDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Ferro
lol Nem szoktam figyelni ezt az oldalt mert a játék ezen része egyáltalán nem vonz, de most, hogy linkelve lett oda pillantottam és amit láttam nem is lepett meg...

NEOreg3
a doboz belsejében megtalálod

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tommyg
pontosan 😉

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

war... háború
két klán küzd egymás ellen egy zárt szerveren... (nem mindig zárt)
cb=clan base (asszem valamilyen ligaszerûség)