Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mi az a war?sokszor olvastam cod2-ben hogy:"egy wart?",vagy "most war lesz,ne lepõdjetek meg ha ki lesztek rúgva",stb
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha lelõnek ideges leszek és káromkodok mint egy kocsis... <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
pl mi csak káromkodásért meg durva lagg-ért kick-elünk, persze csak felszolitással😊
hungarian extreme warriors cod4 server a neve😊
ip:84.2.39.241:28969
szvsz itt elég jó hangulató meccsek szoktak lenni😊 aki meg nem bir magával és káromkodik az kapja a kick-et😊
a mod-ot váltogajok sd/hq és néha sabotage is becsuszik😊 amugy 12fös a szerver +4privát slot😊 (néha még igy is várnunk kell h feljussunk😊 )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
#10529: jaja de codba mostanság jött be 😊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
kb 10 éves szinten van ez a beszólás...
inkább felmegyek egy elitebb német szerverre ott még az is jobban szórakoztat ha kapok 20 fejest, minthogy itt én adjak annyit le
Holnap jön a multi tesztelés
!huahh
ahh végig nyomtam jee kicsit rövid vót de nagyon cool😄 igaz 1-2 helyen rendesen szopatott 😄 pl a rakétasilóknál, az üldözésnél és a hídnál de megérte végigszenvedni 😄 a menekülés a hajóról odavágott rendesen a kivégzéstöl eldobtam az agyam a robbanásban a forgás kipaszirozta belölem a szart is. De a legjobb küldi a Pripyatos volt 😄 és észre vettem hogy sokan szenvednek a kutyákkal... nekem semmi problémám nem volt velük ha odajöttek kunyerálni kaját a pofámbol megsimogattam öket a késemmel MUHAHAAAA.A menekülések ászok voltak. Igaz az elég szívás hogy végtelen ellenfél van és csak a sereges "katonásosos" részben zavart az hogy nekem kell elöre mennem ahhoz hogy a többi nyomoronc jöjjön... De a scriptek nagyon jók ezért szeretem a codokat mert egy bazinagy script bomba csak sajna igy annyi a "véletlenszerü" játékmenetnek mint a F.E.A.R.ben de annyi baj legyen, és még igy is sokkal jobb a crysisnál ezt jobban élvezem mint azt... D: Asszem eztis végig viszem még vagy 4x-er mint a kettöt. Am a bónusz map is kir volt csak kicsit hülyeség...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt viszon nagyon sajnálom hogy a végén mindenki meghal <#sir>#sir>
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
hm de mintha te is ezt kérdezted volna, amit én<#crazya>#crazya><#awink>#awink> UFO
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
én a gránátvetõt szidom,bár az rpg-vel(ami ugyebár rakétavetõ) is kb ugyan ez a bajom
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Benyomás:
istenkirály film! cool kiképzés. csak az elsõ pálya nagyom kommandózós, amolyan Vegas. Igaz eddig itt tartok. Amúgy végig ilyen rajtaütés szerûen indulnak a küldik?
Technikai kérdés:
Hol lehet dx 9-re állítani a grafot? Mert fullon fut meg minden, és egy kicsivel szebb a cod2 dx 9-es beállításától
ui: láttam vmi dual videokártya beállítását. az mi lehet?
csak ha tudom, hogy az ellen tuti oda fut, akkor megérdemli, de gránátnál ugyanez van, akár smogh, akár normál flashnél, sok taktik lehetõség elszállna az alma elhagyásával.
pedig ha tudsz lõni, az auto modnál nincs jobb, AK itt is favorit 😄😄😄
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
személy szerint kibaszott zavarónak tartom a pont szemmagasságban megjelenõ féloldalnyi szerver üzeneteket, ha meg elkezdenek páran chatelni onnantól olyan mintha balra nem is látnék :/
bocs,de ugyebár akinek nem inge... XDDDd
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
a b34 meg a b+! csak kultúrált formában😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
csak vannak alkalmak, amikor a "panic button" efektus lép életbe, és olyankor elég szarul tud esni, hogy 5 gomboc kilövése után nem lö tovább a bábud, ......csak kiterül, mint a medvebõr 😄D
számomra a mesterlövész=kemper.de van,aki nagyon jó mesterlövész,nem csak áll,hanem folyamatosan mozog,és igazán jó támogatást biztosít az olyanoknak mint én,akik a face-to-face módszert részesítik elõnyben.tehát aki nem kemper mesterlövész,azt nem kempereztem le
szóval én mit veszek magamra?valamit nagyon félreolvashattál
mi ez a b34?
no offense,csak gondoltam megosztom veletek(aztán majd kapom megint a büntipontokat,mert offolok meg spammelek-.-)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D