Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
mi az a cb?
és mi az a war?sokszor olvastam cod2-ben hogy:"egy wart?",vagy "most war lesz,ne lepõdjetek meg ha ki lesztek rúgva",stb

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ferro
Nem eredeti játékkal is be lehet logolni?

Ha lelõnek ideges leszek és káromkodok mint egy kocsis... <#zavart1><#idiota>

tommyg
na majd holnap felnézek 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Zomil
magyar szerverek között van kivétel szvsz😊
pl mi csak káromkodásért meg durva lagg-ért kick-elünk, persze csak felszolitással😊
hungarian extreme warriors cod4 server a neve😊
ip:84.2.39.241:28969

szvsz itt elég jó hangulató meccsek szoktak lenni😊 aki meg nem bir magával és káromkodik az kapja a kick-et😊
a mod-ot váltogajok sd/hq és néha sabotage is becsuszik😊 amugy 12fös a szerver +4privát slot😊 (néha még igy is várnunk kell h feljussunk😊 )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ferro
A belsõ join listát használod?

Zs0lt1
hali, nem tudjátok miért van az, hogy bárhova lépek be szerverre, akkor mindig azt irja ki, hogy server is full. pedig van bent hely tuti.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Ferro
Látod ez lehet! 😊

tommyg
hát igen vannak kivételek persze 😊
#10529: jaja de codba mostanság jött be 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Ferro
Csak annyit szúrnék közbe, hogy a low-ozás nem CoD sajátosság és nem újkeletû! 😊 Szóval más meg nem nevezett MMO-ban már egy ideje megy a dolog. Inkább vagyok low jó K/D aránnyal mint high szarral. 😛

ejtõernyõ? <#nezze>

ZS90
hát nem tudom... én ahol most este játszottam a kör végéig egy árva szó sem esett... amikor vége lett, vanaki örült vki nem, de ennyi...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

RedDevilsza
jajj ez a "te lowos fasz" meg hasonlókon akkorákat szoktam röhögni xD
kb 10 éves szinten van ez a beszólás...

tommyg
te jó isten...felmentem egy magyar szerverre de már most megbántam, 10en nyomtuk köztünk nyomta az admin gyerek is 55ös szinten volt, de mindenki kilõtte, aztán elkezde írkálni a konzolba hogy aki gránátvetõt használsz kickelve lesz mondom jó, kapott vagy 3 fejest tõlem meg a többiektõl, aztán beírta a konzolba hogy p90en ne használj mert cb-n tiltott, mondom mivan veled ez nem cb, erre beírja a konzolba hogy basszam meg az anyám, mondom jó ezért kapsz még 😄 leszedtem még vagy 2x aztán elkezdett lowozni(tudjátok ez a legújabb cod szleng pffff) mondom jó itt léptem ki...a színvonal nem javult, de nem is fog :S
inkább felmegyek egy elitebb német szerverre ott még az is jobban szórakoztat ha kapok 20 fejest, minthogy itt én adjak annyit le

am az egyet is végig vittem párszor csak ott zavart az 1személyes hadsereg szindróma ebben viszont jó hogy "viszonylag" csapatban vagyunk.
Holnap jön a multi tesztelés

!huahh

halihóó

ahh végig nyomtam jee kicsit rövid vót de nagyon cool😄 igaz 1-2 helyen rendesen szopatott 😄 pl a rakétasilóknál, az üldözésnél és a hídnál de megérte végigszenvedni 😄 a menekülés a hajóról odavágott rendesen a kivégzéstöl eldobtam az agyam a robbanásban a forgás kipaszirozta belölem a szart is. De a legjobb küldi a Pripyatos volt 😄 és észre vettem hogy sokan szenvednek a kutyákkal... nekem semmi problémám nem volt velük ha odajöttek kunyerálni kaját a pofámbol megsimogattam öket a késemmel MUHAHAAAA.A menekülések ászok voltak. Igaz az elég szívás hogy végtelen ellenfél van és csak a sereges "katonásosos" részben zavart az hogy nekem kell elöre mennem ahhoz hogy a többi nyomoronc jöjjön... De a scriptek nagyon jók ezért szeretem a codokat mert egy bazinagy script bomba csak sajna igy annyi a "véletlenszerü" játékmenetnek mint a F.E.A.R.ben de annyi baj legyen, és még igy is sokkal jobb a crysisnál ezt jobban élvezem mint azt... D: Asszem eztis végig viszem még vagy 4x-er mint a kettöt. Am a bónusz map is kir volt csak kicsit hülyeség...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt gondolták hogy ha kiugranak több esélyük van tulélni mintha maradnak és felrobbannak???

azt viszon nagyon sajnálom hogy a végén mindenki meghal <#sir>

ZS90
amelyik sniper nem mozog az eleve halott... én bevallom a snipereket részesítem elõnybe, Bf2-ben is mindig azt csináltam, ha a csapat jobbra ment, én balra, megkerültem az ellenséget, és a fûbõl sunyin hátulról, evvan...<#hehe> visszatérve a CoD-ra, ott folyamatosan mozognia kell a snipernek is, mert ott a killcam, és akit csipával lekapnak annak az elsõ dolga hogy ha megint arra jár megnézi ott van-e még a sniper, szal néhány lövés aztán spuri az adott helyrõl, kivéve akkor ha az egy jól fedezett hátsó pozíció, de ott is kell minimálisat mozogni...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

csak rövid sorozatot lõ

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Prince23
Na de most komolyan: nincs dx 9 beállítás, vagy a gamma egybõl sm 3-ra állítódik? mer nekem sm 3-as karim van

LES FORZA INTER
csak halkan, még meghallják<#vigyor2>

hm de mintha te is ezt kérdezted volna, amit én<#crazya><#awink> UFO

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

ProGabe
ehh,tényleg másra gondoltam...

én a gránátvetõt szidom,bár az rpg-vel(ami ugyebár rakétavetõ) is kb ugyan ez a bajom

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

RIZLA
😄 de hát te ufo vagy 😄DD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ProGabe
én szerintem nem írtam hogy rusholni kell vele.a folyamatos mozgás alatt nem azt értem,hogy elfut a map egyik végébõl a másikba,és írtam hogy támogató!persze én ezt nem tudom hogy van,mivel soha a büdös életbe nem voltam csipával,esetleg felszedem,ha nincs más.gondolom az érezhetõ,hogy elõítéleteim vannak feléjük,mert utálom a kemperkedést...

Zomil
cod2 ctf-ben csipával rusholni a királyság 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Játssz, azt majd rájössz.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

rakétavetõ? <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Prince23
Na végre meg van

Benyomás:
istenkirály film! cool kiképzés. csak az elsõ pálya nagyom kommandózós, amolyan Vegas. Igaz eddig itt tartok. Amúgy végig ilyen rajtaütés szerûen indulnak a küldik?

Technikai kérdés:
Hol lehet dx 9-re állítani a grafot? Mert fullon fut meg minden, és egy kicsivel szebb a cod2 dx 9-es beállításától
ui: láttam vmi dual videokártya beállítását. az mi lehet?

LES FORZA INTER
rush 😄 ezt én is alkalmazom, és nem csak ezek a killjeim vannak ám!
csak ha tudom, hogy az ellen tuti oda fut, akkor megérdemli, de gránátnál ugyanez van, akár smogh, akár normál flashnél, sok taktik lehetõség elszállna az alma elhagyásával.

bocs, de annak mi értelme lenne?

LES FORZA INTER
elvileg nincs. elsõ játékom alkalmával ez volt az elsõ kérdésem még amikor elõször mentem fel, és néztek rám mint UFO-ra 😄
pedig ha tudsz lõni, az auto modnál nincs jobb, AK itt is favorit 😄😄😄

RIZLA
😄DDD dehát télleg nem, rohaggyonrá a bakancs a fejére........

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

tommyg
b34<#falbav>

Hassel606
"5 gomboc kilövése után nem lö tovább a bábud" ezen befostam!!<#eplus2><#eplus2><#law>

trogerzsiger
"kotonszökevény" 😄DDD de halljátok ezek a fegyver visszarugások nem valótlanok?

Hassel606
Nyugi, ez a tapasztalat nálam is. Nem kell idegeskedni, én csak röhögni szoktam magam, mikor felpörgetik magukat a kis szõnyegtorpedók. Még az a jó, hogy hétköznap, este kilenckor beszól anyuci, fekvés kisfiam, holnap isi! <#vigyor5>10 után már lehet élvezhetõm szervert találni. Bár néha én is agyhúgykövet kapok a magyar szervereken a sok kis anyázó majomtól. Tegnap egy szerveren egy kis kotonszökevény, ahányszor lelõtték, annyiszor írt be a közösbe, az ellen kedves mamáját stidva, válogatott kifejezésekkel. A "prostituált" volt a legenyhébb kifejezés! <#nevetes1>

szerinted, barrettel rusholni kell? jól vagy? általában a noob csipások szoktak 1-2percig egy helyben állni. eleve, lõnek, elárulják a helyzetük. ezért szoktam mozogni, de az tulzás hogy folyamatos mozgás, mert sajnos 16/16os szerveren is lemész a lépcsõház lépcsõjén és 2 emberbe botlasz... szal

havercsotány
a bf2 totyikot nem szeretem mert teli van köcsögökkel b34

Létezik valamilyen parancs vagy beállítás amivel a chat üzeneteinek a betûméretét lehet állítani?

személy szerint kibaszott zavarónak tartom a pont szemmagasságban megjelenõ féloldalnyi szerver üzeneteket, ha meg elkezdenek páran chatelni onnantól olyan mintha balra nem is látnék :/

ProGabe
uhh,nem is néztem hogy mire válaszolsz <#alien>
bocs,de ugyebár akinek nem inge... XDDDd

Ron Ragm
M16 nem is tud fullautot, amire te gondolsz az az M4

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hassel606
Server is full <#falbav><#banplz><#mf1>

HTS s3rg1nh00
nem a tiédre volt válasz😊alattad 15-tel is volt egy másik,amiben benne volt ez az inges...hagyjátok már szerencsétlen inget<#hehe>
a b34 meg a b+! csak kultúrált formában😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

RIZLA
najah..... 😊 de akkor nem én csesztem el vmit.
csak vannak alkalmak, amikor a "panic button" efektus lép életbe, és olyankor elég szarul tud esni, hogy 5 gomboc kilövése után nem lö tovább a bábud, ......csak kiterül, mint a medvebõr 😄D

ProGabe
mit?szépen,lassan írom,mert tudom hogy lassan tudsz olvasni XD

számomra a mesterlövész=kemper.de van,aki nagyon jó mesterlövész,nem csak áll,hanem folyamatosan mozog,és igazán jó támogatást biztosít az olyanoknak mint én,akik a face-to-face módszert részesítik elõnyben.tehát aki nem kemper mesterlövész,azt nem kempereztem le
szóval én mit veszek magamra?valamit nagyon félreolvashattál

mi ez a b34?

HTS s3rg1nh00
itt nem a spanokról van szó,hanem arról,h.egy normális,értelmes ember ír egy kommentet,és azt egy vélhetõen másik normális,értelmes ember magára veszi,mikor nem is róla van szó...vagy "vérpistikének" definiálnád magad?nem hiszem...ráadásul ez pont egy olyan réteg,akinek egy normális,értelmes ember nem fogja a pártját...
no offense,csak gondoltam megosztom veletek(aztán majd kapom megint a büntipontokat,mert offolok meg spammelek-.-)

Ferro
<#crazya><#eljen> Így van. Csak akkor gáz ha CC-van és az elsõ sorozat nem talált! <#zavart1>

Ferro
Látom gyûlnek a spanok! <#hehe>

Facek
Pont ezér jó -szerintem- nem fogsz vele tunkolni, könnyû megszokni,nem ránt el , pontos, és erõs. Csak meg kell szokni 😛
Facek
BF2 topic már nem elég ?
RIZLA
m16 tényleg rövid sorozatokat tud csak löni, vagy nekem van elállitva vmi, mert jo lenne, de e miatt nem a favorit.....😊 lehet amugy ezt konfigolni vhol? 1 lövés-röv.sor.- v hogy kilövöd az egész tárat? sry, ha láma kérdés, de máshol van ilyen lehetöség (SOF2mp)

HTS s3rg1nh00
"akinek nem inge..."
akkor te miért veszed magadra?