Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én eredeti szerókon tolom, és nem látok semmi változást!
Ez a korral jár! Már a tököd sem áll fel! 😄
Fatboyz4ever!
Vagy tedd fel a legújabb videokari drivert!
Én win7 x64-et használok gond nélkül!
Ez a hiba legtöbbször ez a két dologra utal, vagy valamelyik másik egyéb progi okozza!
Sok sikert!
Fatboyz4ever!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
lehet mek én is vissza TL re.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mivel a windows 7 még nem támogatott operációs rendszer a pb által, ezért akadhatnak ilyen hibák. Ez a hiba arra utal, hogy a pb nem ismeri a win7 minden funkcióját és a biztonság kedvéért inkább kibasz a szerverrõl, mintsem esetleg kihasználd ezeket az általa nem ismert funkciókat és esetleg csalj. Jó nagy balfaszság, de igy van.
Ha zavar ez, akkor rakd vissza a Vistát.
Én pl addig fel sem rakom a win7-et az asztali gépemre, amíg ki sem jött, pedig vágom, hogy kurvajó, mert a laptopomra már felraktam.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A hibaüzenet nem tudod mit jelenthet?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nekem is van egy kis problémám. Én is a win 7 64 bit-el próbálkozok. Build 7229. A gond az, hogy van olyan szerver ahonnan a következõ hibaüzenettel kidob: PB kicked, Unkown windows Api function 131136.
Az érdekes az, hogy nem minden szerverrõl. A PB a legfrissebb,és Xp-rõl simán enged játszani.
Tudtok megoldást? Esetleg egz VISTA 64-es jobb lenne?
Létezik olyan cucc, amit ha felrakok magamnak és hs-elek akkor szól a hang h headshot + kiírja miylen messzirõl lõttem fejbe?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Amiken én vagyok (TudatLAN, zodar, VES, ASE) azokon nagyon ritkán van csíter.
nos van egy kis problémám!
win7 + bika gép + cod4 = single player fasza(120-030 fps) multiba még be se lép!rákatt a codmw multi ikonra fekete kép és egybõl a windows leállította az alkalmazást...
laptopon simán ment win7tel...
ugyan az a win7 mint a laptop-on.
ilyenkor mi van?
köcce!
ami fogja ezt a tetves új wh t?
nem játszottam hónapok óta, minden szerver tele van whs sal bassza meg..
a legjobb amikor az adminok csalnak..
hiába itt a nyár sok kis hülyegyerek nyomja ezerrel..
nem hogy pótvizsgára készülnének..
sok csíra..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gyertek erre a szerverre hardcore hq minden perk és fegyver engedélyezett.
Xfire:bencemagyar
nekem ezt a hibát írja: GuidBan4226a81a
Mi problem lehet?
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
Az új config az csak a játék felhasználói beállításait jelenti! 😄
Fatboyz4ever!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Fatboyz4ever!
Más ötletem nincs, nekem átlag 8%-kal több fps-em van win7 alatt!
Fatboyz4ever!
Mulitba játszok 20-25 fps-em van
singleplayerbe játszok 100 fps
(vistán multiba is volt 100 fps)
nem tudjátok hogy lehetne megoldani hogy ne ilyen gyéri fps-em legyen?
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"
Fatboyz4ever!
Szeretnék mindenkit meginvitálni az új szerverünkre. Sajnos szolgáltató kellett váltanunk ezt meg kevesen ismerik. Gondoltunk egyet és most csak új pályák vannak HQ ÉS TDM-ben HC módban.
Borsodi Alamuszi Zászlóalj
**Remélem nem gond, hogy ilyet postoltam, nem láttam feltüntetve hogy nem lehet.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
amugy meg már kivégeztem a single-t xD a csernobili küldetés nagyon nagy
Múlt héten vettem egy új gépet és Vista Ultimate 32bites van rajta! És felrakom a CoD4-et crackelem és Single megy a Multi nem,és ez nagyon nagy baj mert multi fun vok imádom a cod4-et! a single fut simán semmi baj a multi meg indítom ugrik eggyet és azt írja a vista h iw3sp.exe folyamata leállt de patcheltem is de semmmi, a cod2-nél ugyan ez légyszives segítsetek nagyon kell!!😞 Jah és a DVD biztos jo mert régi gépemen is evvel jácottam! lécci segítsetek már!
ja és köszi a kulcsot!
Múlt héten vettem egy új gépet és Vista Ultimate 32bites van rajta! És felrakom a CoD4-et crackelem és Single megy a Multi nem,és ez nagyon nagy baj mert multi fun vok imádom a cod4-et! a single fut simán semmi baj a multi meg indítom ugrik eggyet és azt írja a vista h iw3sp.exe folyamata leállt de patcheltem is de semmmi, a cod2-nél ugyan ez légyszives segítsetek nagyon kell!!😞 Jah és a DVD biztos jo mert régi gépemen is evvel jácottam!
itt egy mert jószívû vok 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Dav027 PunkBuster permanent ban issued on this Game Server
for played 'Dav027' GLOBAL PunkBuster GUID BAN bfd6873d
tudnátok segiteni?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu