Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem csak béna vagy! 😄
Én eredeti szerókon tolom, és nem látok semmi változást!
Ez a korral jár! Már a tököd sem áll fel! 😄

Fatboyz4ever!

Kapcsold ki az xfire-t és próbálj meg úgy játszani!
Vagy tedd fel a legújabb videokari drivert!
Én win7 x64-et használok gond nélkül!
Ez a hiba legtöbbször ez a két dologra utal, vagy valamelyik másik egyéb progi okozza!

Sok sikert!

Fatboyz4ever!

Zs0lt1
Sztem faszán menne, én is 64 bites vistát használok gond nélkül. Amint kijön a fullos win7, akkor érdemes a váltás.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Tehát akkor egy 64 bites Vistával faszán menne?
tdm ekre mentem amíg visszarázódok de agyrém volt..

lehet mek én is vissza TL re.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Zs0lt1
Egyébként ez a 131136-os hiba arra utal, hogy kompatibilitás módban futtatod a cod4-et. Valszeg ha nem abban futtatnád, akkor nem is futna, illetve a pb kivágna alapból 😄

Köszi a segítségeteket!
Zs0lt1
Hello!
Mivel a windows 7 még nem támogatott operációs rendszer a pb által, ezért akadhatnak ilyen hibák. Ez a hiba arra utal, hogy a pb nem ismeri a win7 minden funkcióját és a biztonság kedvéért inkább kibasz a szerverrõl, mintsem esetleg kihasználd ezeket az általa nem ismert funkciókat és esetleg csalj. Jó nagy balfaszság, de igy van.
Ha zavar ez, akkor rakd vissza a Vistát.
Én pl addig fel sem rakom a win7-et az asztali gépemre, amíg ki sem jött, pedig vágom, hogy kurvajó, mert a laptopomra már felraktam.

Lacee86
Vmi ismeretlen Windows funkció, de amúgy nem tudom pontosan, h mit jelent ez a kód.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Szia!
A hibaüzenet nem tudod mit jelenthet?
Lacee86
Jobb, mivel win7 még nem végleges oprendszer.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Sziasztok!
Nekem is van egy kis problémám. Én is a win 7 64 bit-el próbálkozok. Build 7229. A gond az, hogy van olyan szerver ahonnan a következõ hibaüzenettel kidob: PB kicked, Unkown windows Api function 131136.
Az érdekes az, hogy nem minden szerverrõl. A PB a legfrissebb,és Xp-rõl simán enged játszani.
Tudtok megoldást? Esetleg egz VISTA 64-es jobb lenne?
watto
Hali!
Létezik olyan cucc, amit ha felrakok magamnak és hs-elek akkor szól a hang h headshot + kiírja miylen messzirõl lõttem fejbe?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Ic3 m4n
Milyen szerókon játszol te?
Amiken én vagyok (TudatLAN, zodar, VES, ASE) azokon nagyon ritkán van csíter.

hali

nos van egy kis problémám!

win7 + bika gép + cod4 = single player fasza(120-030 fps) multiba még be se lép!rákatt a codmw multi ikonra fekete kép és egybõl a windows leállította az alkalmazást...

laptopon simán ment win7tel...
ugyan az a win7 mint a laptop-on.

ilyenkor mi van?

köcce!
tudtok olyan hc szervert ahol már a legfrissebb pb fut?

ami fogja ezt a tetves új wh t?

nem játszottam hónapok óta, minden szerver tele van whs sal bassza meg..

a legjobb amikor az adminok csalnak..

hiába itt a nyár sok kis hülyegyerek nyomja ezerrel..

nem hogy pótvizsgára készülnének..

sok csíra..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

79.172.201.101:28960
Gyertek erre a szerverre hardcore hq minden perk és fegyver engedélyezett.
Xfire:bencemagyar

Helló olyan problémám akadt a játékkal,hogy mikor elakarom inditani a multi részét kidobja a cod 4 logot és mikor töltené csak fekete képernyö van,semmi mást nem csinál.És windows 7 van fent frissen telepitve.Valki segitsen pls.

RNadal1203
olvass vissza pár hsz-t :SSS

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

gstyle
Sziasztok!

nekem ezt a hibát írja: GuidBan4226a81a

Mi problem lehet?

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

Nem, ha új profilt csinálsz elvész a rangod is!
Az új config az csak a játék felhasználói beállításait jelenti! 😄

Fatboyz4ever!

nonicks
hmm nem új profilra gondoltál véletetlenül?😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Csinálj új config filet! Nevezd át a config_mp.cfg filet valami másra, és állíts be mindent újból. (billentyû, videobeállítások, stb)

Fatboyz4ever!

Ne a win7 magától települõ videokari driverét használd hanem a gyártóét (AMD, NVIDIA)
Más ötletem nincs, nekem átlag 8%-kal több fps-em van win7 alatt!

Fatboyz4ever!

nonicks
ez a hibaüzenet az jelenti hogy nem "rendesen" léptél ki a játékból...hanem alt + f4-vel vagy hasonló ( és lehet választani hogy alap beállítások(YES) ,vagy maradjon minden úgy ahogy te beállítotad(NO) vagy nem índíitod a játékot(CANCEL)

nonicks
vista alatt nem voltak ilyen gondjaim de WIN7-nél igen....
Mulitba játszok 20-25 fps-em van
singleplayerbe játszok 100 fps
(vistán multiba is volt 100 fps)
nem tudjátok hogy lehetne megoldani hogy ne ilyen gyéri fps-em legyen?

tgabort
Hali...én is win 7-en jáccok már vele egy jóideje és minden gond nélkül megy...

\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"

Én Win7-en játszok hetek óta, úgyhogy megy mint szél!

Fatboyz4ever!

win 7-en elindul már a cod4, régebben mikor próbáltam még nem mûködött vele ???

Falcon87
Majd felkereslek titeket 😊

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Hello!

Szeretnék mindenkit meginvitálni az új szerverünkre. Sajnos szolgáltató kellett váltanunk ezt meg kevesen ismerik. Gondoltunk egyet és most csak új pályák vannak HQ ÉS TDM-ben HC módban.

Borsodi Alamuszi Zászlóalj

**Remélem nem gond, hogy ilyet postoltam, nem láttam feltüntetve hogy nem lehet.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

nem*
amugy meg már kivégeztem a single-t xD a csernobili küldetés nagyon nagy
nam jo, még mindig ugyanaz van: bemásolok egy törtszerver ip-t, és megint elszámol 10-11-ig, aztán semmi. mostmár nagyon unom...
titty
Helló feltettem a magyarítást, és azt szeretném meg tudni hogy azt meg e lehet csinálni, hogy ha indítom a gamet akkor egybõl magyarul induljon, pl ha xfireböl indítom akkor egybõl magyarlegyen.

Hello!
Múlt héten vettem egy új gépet és Vista Ultimate 32bites van rajta! És felrakom a CoD4-et crackelem és Single megy a Multi nem,és ez nagyon nagy baj mert multi fun vok imádom a cod4-et! a single fut simán semmi baj a multi meg indítom ugrik eggyet és azt írja a vista h iw3sp.exe folyamata leállt de patcheltem is de semmmi, a cod2-nél ugyan ez légyszives segítsetek nagyon kell!!😞 Jah és a DVD biztos jo mert régi gépemen is evvel jácottam! lécci segítsetek már!

RNadal1203
LoL

pill most rakom a patcheket am meg még a singel-t akasztom 😛 xD
RNadal1203
nincs mit am mûxik a key??? 😄

bár a magyaritáshoz meg az 1.5 kell, ahhoz meg az 1.4, tehát igyis-ugyis felmegy mind a 4 patch xD
nah most ujratettem a cod4-et, szedtem hozzá egy fix cracket, és a single mostmár jo, de patchek még nincsenek rajta. elég csak az 1.6 és 1.7-eset rárakni, mert nem akarom nagyon elb--zni...

ja és köszi a kulcsot!
Hello!
Múlt héten vettem egy új gépet és Vista Ultimate 32bites van rajta! És felrakom a CoD4-et crackelem és Single megy a Multi nem,és ez nagyon nagy baj mert multi fun vok imádom a cod4-et! a single fut simán semmi baj a multi meg indítom ugrik eggyet és azt írja a vista h iw3sp.exe folyamata leállt de patcheltem is de semmmi, a cod2-nél ugyan ez légyszives segítsetek nagyon kell!!😞 Jah és a DVD biztos jo mert régi gépemen is evvel jácottam!

RNadal1203
nem, cd-kulcsot kell cserélned 😊
itt egy mert jószívû vok 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
T4GT-Y22E-2LG8-2TJ4-DDDC

tehát új "karit" kellene csinálnom?
Serialodat bannolták a szerverrõl. Vagy az egész PB rendszerben ha máshol sem megy.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ez a hibaüzi:
Dav027 PunkBuster permanent ban issued on this Game Server
for played 'Dav027' GLOBAL PunkBuster GUID BAN bfd6873d

tudnátok segiteni?
xD ma megprobálok megint felmenni az elsö szerverre, amit kimásoltam, erre felcsatalkozik......tölt be minden szépn, amikor egyszer csak egy ujabb hibaüzi, vmi punkbusterrel. sztem frissiteni kéne. tudnátok mondani egy url-t?
beirom a konzolba: /connect "IPcím" aztán vagy elkezd számolni, vagy azt irja ki, h az admin kidobott......nem értem😞
már felraktam, de ugyanaz :S
Elötte az 1.6-al 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

NEOreg3
szerintem 1.7-es patch-el kéne próbálkoznod

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(