Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az m1014,frag x3, martyrdom kombó elég ütõs. 😊

PSN ID: Lord_Mortanius

Sadist
Ha egyszer nyomod meg az egérgombot, akkor egyet lõ, ha meg gyorsan nyomogatod, akkor sorozatot.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dopti
Elvileg nincs, mikor kiválsztod írja h full autó, burst, single shot. (Nem is értem miért van így<#nemtudom>)

papabear
Sziasztok, most kezdtem el a játékot de sehol nem találom a kilõtt skulók mennyiségének állítását. (Auto/single shot) ? - az nem lehet, hogy nincs is benne.
[Walaki]D`Lair
Persze, meg elõzõ fordulóból megmaradt Air Strike-al kiölni mindenkit kezdéskor...jó móka...😄😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

LES FORZA INTER
mondjuk ott is a 40mm-est az elején jó helyre lõve elõreszaladó embereket könnyen le lehet szedni, csak tudni kell hova menjen.
én sajan még csak 1-2 mapon vágom.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Sadist
Nem sok mártírhalálos pléjer lenne, az tuti 😄 SD-ben általában így kezdõdik egy kör, hogy futás elõre, gránátot elhajít, utána mehet a két 40mm-es, és ha egy felrobbanó autók nem vittek magukkal legalább egy ellenséget, akkor lehet menni nyusziugriálni és lövöldözni idióta módjára.
Ezért is szeretem jobban a szabotázst és a HQ-t, ott nincs ilyen ökörködés.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

LES FORZA INTER
ezt a lst standra is lehetne alkalmazni...

jah és sd-n emebr legyen aki ellövi a granatot és megy a tömegbe meghalni xD
(jó tom tdm-rõl meg sab-ról volt szó)

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Zomil
vagy csak akkor dob granyot ha még maradt nála...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sadist
Vagy akkor már Martyrdomnál is úgy kéne, hogy ha lekéseled, akkor nem ejt el gránátot, ahogy Last Standnél sem fentreng még fél percig, hanem azonnal meghal.

Sadist
Cseszheted, ha pl. egy sarokban ül az ipse, és lekéseled. Késelés után a gránát elõl általában csak úgy lehet elfutni, ha van elõtted üres tér, tehát nekisprintelsz, lekéseled, majd egybõl futsz tovább egyenesen. Ha meg kell fordulnod, hogy elfuthass, akkor általában már ránt téged is magával.

Zomil
soti sztem elég gyenge😊 én legalábbis nem nagyon használom 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MadBence
De aljas 😊 (másrészt meg nem kell helyben fölboncolni a hullát , megvárod a robbanást, oszt kész)

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Sadist
Te láttál már olyat, aki tartogat akár egy 40mm-es gránátot is, hogy azt a megfelelõ pillanatban belõje egy távoli ablakon? 10-bõl kb. 9 azt csinálja, hogy megy mint a Rambo, és ha meglát valakit azonnal lövi a gránátot (a rosszabbja csak kiugrik a sarok mögül, és ugrás közben lõ).
Akinek meg gránátvetõ, Sleight of Hand és Martyrdom összeállítása van, az tuti hogy csak arra megy, hogy kinyírjon egy-két embert a gránátokkal, aztán uzsgyi be a tömegbe, hogy még ott is magával rántson néhányat.

Zomil
inkáb a gránátvetöre azt mondanám h optimizálatlan😊
jelenleg eléggé a no-skill kategoriába tartozik, a martyrdome-rol meg annyit h az tényleg hülyeség, mert ha már meghaltam az eleve gáz...

Dick Riddick
Nem értem hogy a sotit és a gránátvetõt hogy lehet egy lapon említeni...

Nem értem, nem értem , nem értem... <#nemtudom>

\"Heroes never die. They just reload.\"

mNzJean
Én a mártirgránátot számûzném a játékból , az nagyon lámaság.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Nem azt mondtam hogy nem használhatja és nem is akarom megszabni hogy hogyan játszon, simán csak azt mondtam hogy az én szememben lámák és ezzel nem vagyok egyedül, ennyi.

tommyg
szerintem mindenki ugy játszik ahogy akar, ahol nincsenek megtiltva ezek a dolgok miért ne használhatná bárki is ezeket??? ennyi erõvel a p90 is láma fegyver, sotiról már nem is beszélve

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Ferro
Igazából nem tudom, csak olvastam... még nem jutottam el odáig mert az arany AK-47-re hajtok. De valószínû csak konzolon mûködik.

nade launcher + sleight of hand + martyrdom = überlámaság

Gyorsan kilövi a két gránátot aztán bele a tömegbe hátha magával ránt még valakit, a vicc az hogy millió klánosnál látom, az ember azt hinné hogy legalább õk adnak magukra ehh...
(na EBBEN a BF2 színvonalasabb)

Szerezd meg mini-uzira is! <#hehe>

Ron Ragm
nem önként, csak mást nem tud.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

MadBence
Mer a BF2 tök reális 😄. Szerintem is... lol

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Prince23
Még szép, h sülve-fõve agyonveri, szétveri, széttapossa, kibelezi a bf2-õt is. Mint hangulatilag is.😄DDDDDDDDDDD

trogerzsiger
tényleg?😄

Hax+Sadist: volt hogy egy-egy meberke gyanúsan sokat tube-olt de (magamból kiindulva) nem gondoltam volna hogy télleg van ojjan aki csak pöttyint kettõt oszt megy a levesbe önként 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

tommyg
mert az sg keresõ egy kalap szar

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

jaja :S elején én is így toltam aztán m4+red dot és kész max kicsi pályákon p90 + silencer

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

looool megszereztem a skorpionra a spéci távcsövet, naggyon röhejesen néz ki most de állati kemény 😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Sadist
Már ki lett vesézve, CoD4 ezerszer jobb, mint a BF2. Viszont van BF topik is, ott örömmel fogadják az ilyen elvakult fanokat 😊

Sadist
Egyet? Hemzsegnek a szervereken. Én még nem voltam olyan szerveren, amelyiken ne lett volna legalább egy olyan, aki csak gránátvetõvel képes ölni. És még így is csak 1.00 frag rate körül mocorognak.

Üdv!

Egyik ismerõsöm feltette a CoD4-et és a 2.6os ASE-ben nincs benne a játéklistában, még az optionsben sem lehet a Games fülben hozzáadni, mert ott sem szerepel...
Tud valaki segíteni?

És az miért lehet hogy nem tudok SG-n témában keresni? Akármire keresek rá, nem talál semmit 😞

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

azzal cod2 megy max

úgyis mondhatta volna h szerverek

Hassel606
Ezzel a kártyával maximum majhong...Vagy Super Mario <#nyes>

Ferro
Kösz, viszlát a spam topicban...

Barney Tech
Látom te sem probáltad még a HC mod-ot.

naugye 😛

nem nagyon izgat, hogy messze áll a valóságtól (ami szerintem nem teljesen igaz)
tetszik a játék. nekem nagyon bejön.
ízlések és pofonok

Zomil
lol mekkora hülyeség ez😄DDD
viszont akkor gamestar kicsit félre van tájékozodva 😊

Smuge
Azért ennyire nemjo. Szerintem Battlefield 2 mind megvalósításban, mind felépítésében 1000x jobb! Elég idétlen egy játék ez a Call of Duty , a realitástól sajnos tul messze áll.

minden szerver tele van!! ez miért van amikor 8/12 van odaírva a szerver elé? és server is full....:S:S

hubazz télleg igazatok volt a noob-tube-os f*szokkal, láttam ma egy emberkét és tényleg semmi mást nem csinált minthogy gránátvetõvel lõtt kettõt aztán direkt ment bele a kereszttûzbe hogy meghaljon... nem akartam elhinni hogy tényleg van aki csak ennyire képes 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ferro
igen <#nyes>

Ferro
Ha eléred az 55, szintet, akkor választhatsz, hogy újrakezded az egészet. Ilyenkor minden alapra áll, challenge-k és a rang is viszont kapsz egy egyedi ikont. Mindezt 10x teheted meg, mindig újabb ikonod lesz. Utána már nincs reset.

Sadist
XBOX360

Törölt felhasználó
Persze, szervert is csinálhatsz belõle 36 játékossal 😊
tommyg
nemtudom most olvastam a gamestarban 😄

Zomil
ez micsoda h kezdheti elölröl az egészet és speciális ikon????
vmiröl nemtudok?😄

madbence: te most miröl beszélsz? 😄DDDDD