Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Sadist: ezért szerettük mi cod2-ben a ctf-et, fontos a csapatmunka figyelni kell egymás helyzetére, minden meccs máshogy alakul😊
sd-ben meg elég betanulni a szokásos pziciokat, gránát dobásokat, és ennyi, aki jobban tudja honnan hova lehet gránátot dobni, végülis az nyer :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hetek kérdése szerintem, de nem én döntöm el egyedül.
IR (HSF)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tud valaki segíteni?
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Vannak szép mozdulatok,azokon bosszankodok,hogy lehetek ennyire láma,hogy becserkészenek,de ez a ritkábbik fajta.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ha nem lennél láma még mindig élnél, és téged néznén. Inkább tanulj a jobbtól addig is.
a snpipa meg aki az elején saját spawnját kempeli, a végén mikor egyedül marad, megmozdul és már halott is.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
IR (HSF)
"és bant hogy adsz tört serveren? 😉 "
Ha az admin a sértett, akkor becsúszik a ban is =)
A sniperezés szerintem nem campelés, de hogy a kezdõjén kuporog mindig valaki(k), az idegesítõ. Mi lenne, ha mind a két csapat a kezdõjén kuporogna és bámulná az ajtókat?! Izgalmas lenne...
A campereket elõször cikizni szoktam, bevallom. Ettõl aztán vagy elkezd mozogni a pályán és taktikus campet játszik (nem marad egy helyben a lövés után), vagy kirugom egy óra után, ha már az agyamra megy és amúgy jönne más játszani.
A történethez:
Csernobil: a single mod közepén vagy egy visszaemlékezés, amikor a bajszos szivarozó SAS kapitány még kopasz SAS katona volt 86 után. Abban a részben vele játszol.
A rakétát meg ma lövik fel orosz ultranacionalisták (a büdös ruszki komcsik magyarul). Az Orosz állam is harcol ellenük (Kamarov a baráti orosz tiszt neve). A végén az Orosz állami csapatok lövik le a komcsik Mi-24-ét, és jönnek segíteni.
IR (HSF)
Az általad le festett helyzet sem különösen extrém ilyen szempontból.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
magyar szerveren mászthev! <#idiota>#idiota>
Más:
Most hétvégén végre felmerészkedtem magyar szerverre:Soha többet!!!
Nem is a csalás vagy a lentebb írt gránátozom és meghalok stílus,hanem az az alpári beírások:A k.rva anyád,mert megöltél.Na ez volt a legszebb,amit idézhetek.Ez vagyunk mi magyarok.
Másik:
Szerencsétlen ott szenved SD szerveren utolsóként és még ott írogatnak,hogy legalább haljá meg (sok csillag a moderálásomért) ,mert játszani akarok.
Namost ez mire jó?A játékhoz ugyanolyan joga van,sõt én is inkább a nyugott és megfontolt harc híve vagyok,mert abban van az élvezet,mert õ kilövi a gránátjait és megdöglik,még nem kell hajtania a többieket.
Nade launcher ellen a TK bekapcsolása szerintem nem sokat ér.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Amúgy ha hátulról lekéseled, szerintem nem robban a mártírgránát, és nincs Last Stand se.
A lamer gránátvetõzésnek az ellenszere a Team Kill bekapcsolása. Ha kap párszor 15 mp-es büntit TK-zásért a szervertõl, majd abbahagyja az esztelen hajigálást, vetõzést.
Eddig csak a hiszti miatt vettem ki a HSF szerverrõl a TK-t, elég olvasnom a Hardcore miatti nyavalygást a sok pisistõl.
De ha profi csapat jön össze egy este, akkor megszavaztatom a TK-t, és akkor már tényleg reális lesz.
Aki meg folyton TK-zik és nem ért a büntetésekbõl, az bannolva lesz.
Lehet, hogy összekötöm a TK-t egy S&D-s Hardcore-ral is, hogy ne kempeljenek a lamik, hanem menni kellejen a bombáért.
IR (HSF)
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Mondjuk most hogy láttam ezeket a képeket hirtelen beugrott hogy egy csomószor elég sikeres voltam kocsironcsok mögül lövöldözve, nem is tudtam hogy ilyen jó fedezék! <#hehe>#hehe>
Az meg hab a tortán hogy ahogy eddig észrevettem a felrobbant kocsi után maradt roncs full golyóálló, semmivel sem lehet átlõni rajta <#wow2>#wow2>
Amennyiben az õ képét vesszük alapnak, akkor nálam úgy kéne látszódnia, hogy kint van fél teste. Ennek ellenére a sisakbol latszik ki egy kis rész.
Ha meg az én képemet tekintjük alapnak, akkor neki nem lehetne semmit látnia belõlem. De ha mégis lát engem, akkor hol van a nagypapim? Mert ugye belõlem is csak egy fej látszik.😞
sehogy sem jó ez...
*Posse*T.W.D*
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
SD-n én speciel azonnal befutok a garázsba vagy a házba és várok 10 másodpercet amíg kicsit lenyugszik a helyzet, elég gyakran ez azt jelenti hogy kapom is az üzenetet "You are the last one comrade! COMPLETE THE MISSION!" <#idiota>#idiota>
(egyszer már sikerült így is, me so proud<#hehe>#hehe>)
*Posse*T.W.D*
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?