Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ferro
Ugye, szólsz majd ha lesz kulcs ellenõrzés?! 😊 Addig csak spanyolul tanulok! =P

AntiHero
Én imádom a HC SDt😊 Szerintem ez a legjobb. Max 20 fõ-ig.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Zomil
mi is kb 2-3 emberre várunk h megkapják az eredeti példányukat aztán bekapcsoljuk a cdkulcs ellenörzést😊

Sadist: ezért szerettük mi cod2-ben a ctf-et, fontos a csapatmunka figyelni kell egymás helyzetére, minden meccs máshogy alakul😊
sd-ben meg elég betanulni a szokásos pziciokat, gránát dobásokat, és ennyi, aki jobban tudja honnan hova lehet gránátot dobni, végülis az nyer :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sadist
Én a kör elején gránáthajigálást és lövöldözést nem nevezném skillnek :| Ha az ilyeneket nem vesszük, akkor meg csakis a csapatjáték és a taktika marad SD-ben.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csak arra várunk a HSFben, hogy elterjedjen a játék jogtisztán is, és állítjuk is át a szervert a jogtiszta szoftverre. Nálunk meg van már mindenkinek. Csak a többiek miatt megy még törtként.
Hetek kérdése szerintem, de nem én döntöm el egyedül.

IR (HSF)
mNzJean
Én a megoldást abban látom,hogy szép lassan átálltok eredetire , aki megvette az valszinü vigyáz a cd-kulcsára-jóhírére , sokkal szinvonalasabb játék megy eredetin mint törtön , mi is feljárunk törtre mert szeretünk magyarokkal játszani/ az értelmesebbekkel/ , de jó lenne egy két eredeti magyar szerver.Az SD játékmód szerintem a legjobbb ott már kell az egyéni skill ,a többi mód csak eszetlen hentelés, gyakorolni jó de másra nem.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Zomil
nem létezik olyan h tört szerver...ha már tényleg ilyen komoly admin tudásod van tudhatnád...csak olyan van h ki lehet kapcsolni a cd-key ellenörzést, attol még a szerver eredeti...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Egyik ismerõsöm feltette a CoD4-et és a 2.6os ASE-ben nincs benne a játéklistában, még az optionsben sem lehet a Games fülben hozzáadni, mert ott sem szerepel...
Tud valaki segíteni?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

AntiHero
Túloldalon nincs semmi olyan magasan és a S.A.S oldalán még egy oszlop mögé is betudok bújni. Senki nem szedet le eddig. (bár ha sokan vannak és nem figyelek biztos letudnak)

Forolto
Miért szerinted a túloldalon csak azt várják,hogy leszedd öket?

AntiHero
Engem?

Forolto
A tanulás jobbtól,hátugyan én nem fogom plö megtanulni a bakkecskeugrálós lövöldözõs mozdulatokat. 😊 Inkább halok és röhögök rajta.
Vannak szép mozdulatok,azokon bosszankodok,hogy lehetek ennyire láma,hogy becserkészenek,de ez a ritkábbik fajta.

és ennyire fontos hogy vpistik is legyenek a szerveren hogy rájuk is hallgacc?? 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Viszont nincs más választása mert krekkes szerverbõl nagyon kevés van (mármint nem itthon hanem úgy általában), ha banolják akkor kénytelen visszatrükközi magát, a key csere meg tökegyszerû profilmegtartással is.

Forolto
S milyen szépen le is lehet szedni.😊

LES FORZA INTER
az ilyeneknek szoktam beírni csetbe, hogy mért haltál meg?
ha nem lennél láma még mindig élnél, és téged néznén. Inkább tanulj a jobbtól addig is.
a snpipa meg aki az elején saját spawnját kempeli, a végén mikor egyedül marad, megmozdul és már halott is.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Sadist
Úgy, ahogy normál szerveren. Vér Istvánka nem fogja feladni a nehezen összenúbkodott 20-as szintjét, hogy kulcsot cseréljen. A profil-key cseréhez meg úgyis túl hülye.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

AntiHero
Én pl egyedûl a SHIP pályán szoktam campelni mert ott nagyon lehet😊

Forolto
Ezzel csak az a baj,hogy nincs mindig ott az admin,mert amikor én fent voltam egy szerveren(nem jegyeztem meg mellik volt) ott orrba-szájba ment a szöveg és sehol senki.

Webadminból pl.

IR (HSF)

"és bant hogy adsz tört serveren? 😉 "

Forolto
Ennek én is áldozata voltam,mikor a sötét szobákban bekapcsoltam az éjjellátót.Kaptam is a szöveget:Ezen keresztül mit látsz öcsi...namost 1 semmi köze 2 igy nyertem 1v3 ellen.Utána meg se szólalt az ürge.

csuszi
és bant hogy adsz tört serveren? 😉

MJ rulz Pink Team The Only One

koschwarz
csekkolj át az oblivion topikba is<#dumcsi>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Leszarom az admint egy olyan szerveren ahol a nép kontrollálatlanul anyázhat a cseten, ha azért kibasznak mert kikapcsoltam a csetet akkor így jártam.

Anyázásért, cigányozásért, zsidózásért elõször kick...
Ha az admin a sértett, akkor becsúszik a ban is =)

A sniperezés szerintem nem campelés, de hogy a kezdõjén kuporog mindig valaki(k), az idegesítõ. Mi lenne, ha mind a két csapat a kezdõjén kuporogna és bámulná az ajtókat?! Izgalmas lenne...

A campereket elõször cikizni szoktam, bevallom. Ettõl aztán vagy elkezd mozogni a pályán és taktikus campet játszik (nem marad egy helyben a lövés után), vagy kirugom egy óra után, ha már az agyamra megy és amúgy jönne más játszani.

A történethez:
Csernobil: a single mod közepén vagy egy visszaemlékezés, amikor a bajszos szivarozó SAS kapitány még kopasz SAS katona volt 86 után. Abban a részben vele játszol.

A rakétát meg ma lövik fel orosz ultranacionalisták (a büdös ruszki komcsik magyarul). Az Orosz állam is harcol ellenük (Kamarov a baráti orosz tiszt neve). A végén az Orosz állami csapatok lövik le a komcsik Mi-24-ét, és jönnek segíteni.

IR (HSF)
Ferro
l2english ... csernobil mindjárt világos lesz

Hassel606
Ezzel csak az a baj, hogy ha az admin próbál veled kommunikálni, nem tud. És ez még félreértéseket is szülhet.<#nevetes1>

Hassel606
Többek közt ezért nem a kedvencem az SD...a csapat összes (halott) tagja az én bénázásom lesi.<#miaz>

10 esetbõl talán 2* ha elvisz egy ilyen gránát. Nem vészes!
Az általad le festett helyzet sem különösen extrém ilyen szempontból.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

/cg_chatTime 0

magyar szerveren mászthev! <#idiota>

nem idétlen játék!az Oroszok mér ne lõhettek volna fel rakétát? mondjuk egy valami nem világos! mi köze van Csernobylnak(1986) ebben a gameben a jelenhez képest? lehet h hülye kérdés de ez a Zakhaev, Al-Asad ezek létezõ személyek?😄😄😄

Forolto
De mond meg,ennek mi értelme?Eléri az 55-öt és akkor is ott gubbaszt,s mit élvez a játékból?Sose értettem.

Más:
Most hétvégén végre felmerészkedtem magyar szerverre:Soha többet!!!

Nem is a csalás vagy a lentebb írt gránátozom és meghalok stílus,hanem az az alpári beírások:A k.rva anyád,mert megöltél.Na ez volt a legszebb,amit idézhetek.Ez vagyunk mi magyarok.
Másik:
Szerencsétlen ott szenved SD szerveren utolsóként és még ott írogatnak,hogy legalább haljá meg (sok csillag a moderálásomért) ,mert játszani akarok.
Namost ez mire jó?A játékhoz ugyanolyan joga van,sõt én is inkább a nyugott és megfontolt harc híve vagyok,mert abban van az élvezet,mert õ kilövi a gránátjait és megdöglik,még nem kell hajtania a többieket.

Hassel606
Modjuk jár a szám, az SD-hez én is láma vagyok.<#idiota>Eddig valahogy mindig elkerültem...úgy IR, nem ér kidobni az éjjel, ha bebénázok!<#ijedt>

A TK bekapcsolása a martyrdom ellen jó, ahogy észrevettem mindig elejti a gránátot és elég sok sajátot is kinyírhat ha pl HQ-n egy épületben tömörülnek, last stand fejlövésnél, robbanás miatti halálnál és késelésnél nincs.

Nade launcher ellen a TK bekapcsolása szerintem nem sokat ér.

Zomil
az a kedvencem, amikor sd-ben támadó a csávo, de a kezdö házba befekszik csipával a 2bejárathoz berak claymore-t majd amikor már mindenki meghalt az utolso 20másodpercben elindul...

Hassel606
Na most ezekkel a lamikkal az a probléma, hogy tehetsz te be bármilyen játékmódot, szarik õ rá. Ugyan úgy kuporrog a sarokban, és várja a lehetõséget.

mNzJean
A tk-nak alapból benn kéne lenni minden serveren ,az nem játék ,hogy mindenki észnélkül hajigálja a nade-t , ha nincs tk-egy serveren már lépek is ki .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

A mártir gránát, és a 40mm-es gránátvetõvel a mellbelövés challenge, azaz XP-ért érdemes megcsinálni õket.

Amúgy ha hátulról lekéseled, szerintem nem robban a mártírgránát, és nincs Last Stand se.

A lamer gránátvetõzésnek az ellenszere a Team Kill bekapcsolása. Ha kap párszor 15 mp-es büntit TK-zásért a szervertõl, majd abbahagyja az esztelen hajigálást, vetõzést.

Eddig csak a hiszti miatt vettem ki a HSF szerverrõl a TK-t, elég olvasnom a Hardcore miatti nyavalygást a sok pisistõl.

De ha profi csapat jön össze egy este, akkor megszavaztatom a TK-t, és akkor már tényleg reális lesz.

Aki meg folyton TK-zik és nem ért a büntetésekbõl, az bannolva lesz.

Lehet, hogy összekötöm a TK-t egy S&D-s Hardcore-ral is, hogy ne kempeljenek a lamik, hanem menni kellejen a bombáért.

IR (HSF)
HD JOHNNIE
Ezt a TeamSpeak szervert feketelistára tették mely azt jelenti, hogy senki nem lesz képes, hogy csatlakozzon a szerverhez. A szerver üzemeltetõje megszegte a Végfelhasználói Licenszszerzõdést. (EULA)

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Sadist
Próbáld ki, hogy egy sarokban gubbasztó ellent lekéselsz, akinél Martyrdom van. 10-bõl legalább 8-szor te is beszopod.

Arra céloztam hogy ha te is guggoltál volna akkor õ se látott volna a te fejedbõl túl sokat.

Mondjuk most hogy láttam ezeket a képeket hirtelen beugrott hogy egy csomószor elég sikeres voltam kocsironcsok mögül lövöldözve, nem is tudtam hogy ilyen jó fedezék! <#hehe>

Az meg hab a tortán hogy ahogy eddig észrevettem a felrobbant kocsi után maradt roncs full golyóálló, semmivel sem lehet átlõni rajta <#wow2>

Hassel606
Hogy mikre rá nem értek! <#worship>Mintha azt hallottam volna, hogy van egy hivatalos fórum, ahová várják a hibákat, de ne kérdezd, melyik az...Mintha itt láttam volna...<#fejvakaras>

Kaszi46
Az ok hogy guzsgul😊.
Amennyiben az õ képét vesszük alapnak, akkor nálam úgy kéne látszódnia, hogy kint van fél teste. Ennek ellenére a sisakbol latszik ki egy kis rész.
Ha meg az én képemet tekintjük alapnak, akkor neki nem lehetne semmit látnia belõlem. De ha mégis lát engem, akkor hol van a nagypapim? Mert ugye belõlem is csak egy fej látszik.😞

sehogy sem jó ez...

*Posse*T.W.D*

Miért mennyi idõ meg fordulni neked? 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

A gránátos guggol az M60-as viszont nem, mondjuk ettõl függetlenül a kihajolgatós részen tényleg kéne még finomítani.

Crash egy érdekes pálya, sabotage-ban pl azon a részen van az egyik cél ahol amúgy az SD-s kezdõ, aránytalanul könyebben védhetõ hely mint a másik célpont.

SD-n én speciel azonnal befutok a garázsba vagy a házba és várok 10 másodpercet amíg kicsit lenyugszik a helyzet, elég gyakran ez azt jelenti hogy kapom is az üzenetet "You are the last one comrade! COMPLETE THE MISSION!" <#idiota>

(egyszer már sikerült így is, me so proud<#hehe>)

Kaszi46
ja, az még hab a tortára , hogy a karakter, vagy a fegyver, ugyanúgy átlóg a falön mint 10 éve....

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ez elég gáz, õ ezt látja:

én meg ezt:

*Posse*T.W.D*

LES FORZA INTER
crash-en jah a támadónak rohanni kell el a spawnról, de védõként sprintelni kell A-ra, és közben gránátot vagy 40mm-est kilõni az árkádok másik végéhez, 80%os kill, mivel ott sokaknak el kell futnia a másik csapatból ha nem akarnak spawnon maradni 😄

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Crash SD-n láttam már olyat hogy a támadó csapat 3 másodperc alatt vesztett mert B-rõl szinte azonnal rá lehet lõni a kezdõjükre, persze ez fordítva is igaz szal ebbõl a szempontból kiegyenlített, ez is olyan mint a Last Stand, eleinte rengetegen beszopják aztán idõvel már mindenki kivédi.