Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
nem támogatott a videókártyád ezért nem indul, kukába vele
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ja win3.1 a winyo 768megás??????
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Error during initialization:
Video card or driver dosen't support seperate alpha blend, glow will be disabled.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tud valaki segíteni?
Nem indul a COD4. Indítás után rögtön ezt az üzit kapom.
ATI Radeon 9200-es video kártyám van.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mivel napi 6 óra játékkal,simán hozható 4 nap alatt az 55 õs szint
Azér ez elég merész kijelentés! xD
De amúgy nem lehet rajta állítani a grafikán fullra?
mi az a dual videcard? az nekem "no"-ra van állítva. Netán ha yesre teszem sokkal szebb lesz vagy mi? vagy ez azoknak szól, aki 2 VGA-t használnak?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
haveromnál ezt írja ki a játék:
An unhandled win32 exception occured in iw3sp.exe, Just In Time debugging this exception failed with the folowwing error: No installed debugger has Just In Time debugging enabled. In visual studio, Just in time debugging can be enabled from tools/options/debugging/Just in time.
valaki tudna mondani erre valami megoldást?pls help,thx
Elnézést, hogy ilyen kérdést teszek fel nem nagyon szokásom, de most rá vettem magam, tehát a kérdés, h szerintetek 3,0ghz(P4) 1Gram 7600GT-vel hogy futna a játék?
És tudom, h mi a rendszer köv. de pl a nfs😛S ben a játék miatt akad...
Elõre is THX és mindenkitõl sorry
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Lehet talál magyar szervert is a játékon belül, de nem valószinû, mivel azok törtek (és nem kapcsolódnak a masterserverre)
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
A zene cool, és nem hiába Harry Gregson Williams szerezte a zenéjét! Aki nem ismerné, hollywoodi zeneszerzõ. A grafika nagyon szép, a hangok felüberhetetlenek, és kérem szépen a hangulat olyan, h legutóbb még a Medal of Honor allied assault alatt éreztem ilyen jó hangulatot. Há de ez még jobban köszönhetõ, h modernkori háború, így némi több látványt is hordoz a cod4. Szal a hangulat az odabasz mindenkit, aki pedig erre azt mondja, h xar, akkor ott nála gondok vannak. De ilyen itt nincs, és nem is lehet😄DDDDDDD
A történetvezetés nagyon jó, jó kezdet és jó, hát illetve szomorú vége van. Ugyebár-soiler:már megint meghalt "P és pont a végén a nagy-nagy végkifejlet során, hát az odavágott. tátott szájjal fogtok játszani, aki még nem próbálta ki a singlet. Az nagyon rosszul jár, aki mindössze arra vette meg a codot, h multizzon. BÛN lenne, ha nem vinné végig, és ahogy látom jó sokan csak a multi kedvéért vették meg a játékot.
Legjobb jelenetek: Szinte tiszta FILM ez a játék.
szal: mikor kezdõdik a buli, a kocsikázással, de azért elõtte a hajüós rész sem volt rossz, sõt. Még miket ki nem tudnak találni az alkotók, aztán mikor Chernobylban snipereskedünk, ahol kiderült, h a fõmuftit már egyszer lelõttük, de aztán megint a végén végsõ halála😄DD Bummm a fejbe. Aztán további ütõs vagány jelenetek, mikor a kopterrel megyünk kimenekeiteni egy pilótacsajszit. Na és mikor megvárjátok a végét, még egy plussz pálya van, amolyan bónusz. Egy repcsin kell gyilkolni a terroristáûkat.... nabao mcoool lett... "C társadalom" legjobb és legnagyobb játéka. Csak egy gond volt kissé rövíd lett a kampány😞((( a 3 felvonás kevesebb küldetésekbõl állt.
Valaki tud segíteni?
Azt meg lehet csinálni, hogy a join serversen belül legyenek a magyar szerverek?
XP Prof. SP2, AMD 2800+, 1G ram, Geforce 6600 256mb,SB Live 5.1 !
Winfost újra raktam, próbáltam másik VGA-t(ATI9800Pro), DirectX ok, VGA driver csere..stb. .... lassan feladom 😞 Köszönöm elõre is a helpet !!!
M1A1 abrams néha nagyot lő :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nekem olyan problémám van, hogy elindítom a multit és kb 2 perc mire belép a menübe, addig csak a betöltõképet mutatja, single-el semmi baj az egybõl elindul. Windowst is újraraktam, de még mindig ugyanezt csinálja.Tud vki vmi okosságot vagy megoldást erre?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Van egy nagy problémám. Ujra kellet rakjam a codot és nem fogadja el a régi statom.
Mindent ugy csináltam ahogy az a FAQban volt, de mégis amikor elindul a cod akkor resetálja a statomat.
Ötlet valaki?<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku! ' José Luis Torrente '
telepitésnél ezt irja ki,nemtom mit lehet vele csinálni...plz help
KÉP
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -