Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem egy iylen problémám lenne:
http://www.kepfeltoltes.hu
Pls help nem tudok multizni!!
(ja és nem igazán eredeti a játék)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Annyi lehetõség van ebben a játékban, nem hiszem el, hogy nem lehet tenni a kemperek ellen, csak kismilliónyi fegyver és perk kiszedésével.
IR (HSF)
"KSH oldalán megnéztem, 2007. január-szeptember alapján:
A nemzetgazdasági havi nettó átlagkereset 111 900 Ft-ot tett ki, ezen
belül a fizikai foglalkozásúaké
83 800 Ft, a szellemi foglalkozásúaké 143 700 Ft volt"
IR(HSF)
(Tudom, hogy most sokan utálni fognak 😄)
KL
Vettem egy vendégágyat 10000 ropiért, hogy ha itt alszik valaki, legyen plusz fekvõhely. Három használat után szétment, a blokk persze elveszett.
Béke poraira.
Mennyivel jobban tettem volna ha CoD4-et veszek inkább! <#ravasz1>#ravasz1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
(Célkereszt sincs =) )
IR (HSF)
10-bõl 8x claymore-tól vagy gránátvetõtõl haltam meg.
Ott is hagytam a saját szerverem...
IR (HSF)
btw ott van pl a Bomb Squad perk amit egy csomóan nem is használnak pedig ideális kemper-radar
Mondjuk ezért is nem szeretem az SD-t, mert egyszerûen az ilyen kör elejétõl végéig egy helyben ülõk melegágya.
Mire értemegyek, már egy okos lelövi, lefrageli, és máshol éled újra. Aztán ott áll be a sarokba és rakja körbe magát claymore-ral. Én buta meg mindig máshol szaladok bele.
De én már ilyen buta vagyok. RS-hez szoktam, ahol fix induló helyek voltak.
IR (HSF)
Én eddig úgy vettem észre, hogy a kemperek miatt azok szoktak óbégatni, akik vannak olyan buták, hogy akár tízszer is tök ugyanúgy mennek a vágóhídra.
Nekem eddig valahogy nem jelentettek problémát, egyszerû potyafragek.
IR (HSF)
Illetve nem tudom hány slotos a szerver, de 16 nál nagyobb nem kéne.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
teamkill-bõl melyik fajta lesz?
A középosztályhoz tartozás nem csak a fizetésen múlik, hanem azon is pl: hogy nem lopok.
Igen: sok ember, aki 10 éve fizetése alapján alapján középosztálybeli volt, lekerült fizetése alapján az alsóba. (Ha olvasott volna történelmet, akkor tudta volna a parlamenti választásokkor, hogy hova szavazzon).
Igen: ez még rosszab lesz jövõre!
Lopni kell? Nem.
Az új szerver beállítás körvonalazódik, ma meg is beszélem a szerver adminnal, Gáborral (HSF). (Én csak a tulaj vagyok, nincs sok idõm babrálni az inikkel).
A tervem:
a tört szerver helyett nem tört lesz,
Hardcore bekapcs
Teamkill bekapcs
gránátvetõ, claymore, c4, légi erõ kikapcs.
HQ, SD.
Csak a jó érzésért lenne a szerver (pisti mentes).
IR (HSF)
de mintha vhol olyat halottam volna hogy a középosztály a nagyzolás és az életszínvonal fenntartása miatt olyan költségekbe veri magát amit nem tud mcsak kölcsönökbõl fedezni: autó, utazás stb. a bankoktól. ami a rezsi mellett a fizetésbõl sokat kihúz. ha mellette van 1 egyetemista, akkor annak kaja külön, + albérlet, +utazás ami megint nem olcsó szal azért nem olyan nélkülözhetõ az a 10k 1 játékért, amit akár napi 2 órában is tolsz. jah és nem dohányzom, feles pénzkidobás.
IR: 1M azért hogy normálisan menjen a játék mert szereted a minõséget(jó tudom részletekben) sok 1 ilyenért 1 középosztálytól, fõleg a forint mostani vásárlóereje miatt.
ez a szerintem az átlagnak minimum 2-3 origi gamera jut dolog meg, hát mindenki kb a vele hasonló helyzetûekkel áll kapcsolatban így ebbõl sztem se én se más nem tud reális következtetést levonni szvsz. mellesleg beszélgettem már itt jópár emberrel, és ezek a game-knak a megvétele az uccsó helyre került így az egyetemisták körében. a pénzt sokkal (számukra) értelmesebb dolgokra költik ált.
ha lejjebb megy az ára még lehet beszerzem, mert jó game, csak ennyiért meg nincs annyi idõm rá a tanulás mellet, szal nekem elég éjfél körül a tört server egy fél órára, olyankor meg már nincsenek vérpityuk. mellesleg attól hogy tört a játékom még tok kultúrálta, IQ-val játszani nem úgy mint mások, akiknek tökmind1 mit adsz a kezükbe. De jó látni csetbe amikor ezek fel vannak cseszve idegileg, mert én maradtam utoljára és végigkommandózom a fél pályát lassan ráérõsen, okosan. lehet vmin bebukom, de még mindig jobban állok statban, hiába vaok "low", szal ennyit a highról.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
De xar 😞
Na sebaj... Majd megveszem
IR, kérdeznék valamit privátban...
eddig az xfire mutatta az összes szervert, de most pár napja csak 7-10 szervert mutat, se pl a sajátunkat meg se a tiéteket pedig régebben láttam öket
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Persze ismerem a kivételt aki ennek az ellenkezõje és ehez sem ért, de kell a cigir,e piára valami kis pénz.
IR-nek írtam bocsi.
Egy kis segítségre lenne szükségem! 2 napja nem engednek fel az OBINetes szerverek punkbuster ban miatt, holott soha nem voltam bannolva és okot sem adtam rá soha. Nem ismer valaki admint akit megkereshetnék?
Köszi
10k ért szórakozni hónapokig esetleg évekig...nem igazán nagy beruházás!