Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
csoki
nekem egy iylen problémám lenne:
http://www.kepfeltoltes.hu
Pls help nem tudok multizni!!
(ja és nem igazán eredeti a játék)
Sadist
Ezekre én is kíváncsi lennék. Stopping powert olyan 1.5x-re saccolom.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

AntiHero
Hát HCba (de néha feltévedek simára is ha jóa társaság nagyon elvagyok ott is). FFt utálom az legyen kikapcsolva. SDt szeretem nagyon. Perkek azok lehetnek. De ha SDn játszom akkor ne legyen helikopter meg bombázás.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sadist
Szerintem a politikát most hagyjátok abba, mert ha egy moderátor benéz ide 2 bünti alatt tuti nem ússzátok meg.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

fejezd már be a politikát, nem ide való

tud vki pontos adatot arrol hogy a stopping power meg a steady aim mennyi dmg es accuary bonuszt ad?
biztos valami kommunista írt valami hazugságot...

Sadist
HC-ban meg jobban kell figyelni. Engem is kaptak már le az egyik sarokból, mert mikor bementem a szobába nem figyeltem. És nem kezdtem el kempert kiabálni, hanem következõ körben jobban figyeltem, vagy esetleg bedobtam egy gránátot a szobába, mielõtt bementem volna.
Annyi lehetõség van ebben a játékban, nem hiszem el, hogy nem lehet tenni a kemperek ellen, csak kismilliónyi fegyver és perk kiszedésével.

Te milyen beállítású szerveren szeretsz játszani?

IR (HSF)
AntiHero
Kicsit sok az OFF.

KL írta:

"KSH oldalán megnéztem, 2007. január-szeptember alapján:

A nemzetgazdasági havi nettó átlagkereset 111 900 Ft-ot tett ki, ezen
belül a fizikai foglalkozásúaké
83 800 Ft, a szellemi foglalkozásúaké 143 700 Ft volt"

IR(HSF)
Mo-n az átlagbér hidd el, hogy nem több 80 rugónál!a milliomos kis köcsögök is minimálbérre vannak bejelentve, ha bevannak egyáltalán, jelenleg 350e munkanélküli van, rengeteg nyugdíjas,kiskorúak stb. akik mind rontják a statisztikát!mindezt megfejelik egy ilyen politikai vezetéssel, ÁÁÁÁ...ezt inkább hagyom, nem politizálunk, ez nem az a topik!😛

Boron Power
Sztem a játékmódok csúcsa az SD, a többi max. reflexfejlesztésnek, kikpacsolódásnak jó.
(Tudom, hogy most sokan utálni fognak 😄)

KL

Dick Riddick
Még egy megjegyzés az eredeti game-hez.

Vettem egy vendégágyat 10000 ropiért, hogy ha itt alszik valaki, legyen plusz fekvõhely. Három használat után szétment, a blokk persze elveszett.
Béke poraira.

Mennyivel jobban tettem volna ha CoD4-et veszek inkább! <#ravasz1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Nem feltûnõ, ugyanis Hardcoreban fel kell lõni az UAV-ot a piros pöttyhöz, ahhoz meg csapat kell, hogy jó legyen az UAV lefedettség.
(Célkereszt sincs =) )

IR (HSF)
Na errõl ne is beszéljünk. Tegnap éjjel kb. 4-en mentünk elõre, nálunk 4 kempelt, a túloldalt meg 7.
10-bõl 8x claymore-tól vagy gránátvetõtõl haltam meg.
Ott is hagytam a saját szerverem...

IR (HSF)
Én nem vagyok olyan jó hogy másfélszeres túlerõ ellen szerencse nélkül gyõzzek <#idiota>

btw ott van pl a Bomb Squad perk amit egy csomóan nem is használnak pedig ideális kemper-radar

Sadist
És nem feltûnõ, hogy mindig van egy, a többi ellenségtõl távol levõ piros pötty valamelyik sarokban? 😊

Sadist
Hát aztán, több frag marad nekem 😊
Mondjuk ezért is nem szeretem az SD-t, mert egyszerûen az ilyen kör elejétõl végéig egy helyben ülõk melegágya.

Sadist
Ügyes vagy, egyes, leülhetsz.

Nem ellenük gáz harcolni hanem velük, ha kemper van a csapatodban az gyakorlatilag olyan mintha emberhiányotok lenne, nagy szerveren nem olyan feltûnó de pl 16-oson már zavaró ha csak 5-en mentek elõre a 8 ellen mert 3 közületek elbarrikádozza magát mint valami hülye pók és nem csinál semmit.

Kösz...

Mire értemegyek, már egy okos lelövi, lefrageli, és máshol éled újra. Aztán ott áll be a sarokba és rakja körbe magát claymore-ral. Én buta meg mindig máshol szaladok bele.
De én már ilyen buta vagyok. RS-hez szoktam, ahol fix induló helyek voltak.

IR (HSF)
Sadist

Sadist
A "kemperekben", ahogy ti nevezitek az a jó, hogy nem mozognak, tehát tudod pontosan, hogy hol van. Az okos playert max egyszer tudja kinyírni egy kemper, utána már esélytelen. A claymore és a C4 szétlõhetõ, vagy simán kicselezhetõ, ha meg tudod hol van az illetõ, akkor elég egy jól megfõzött gránátot odahajítani neki, hadd játszon vele.
Én eddig úgy vettem észre, hogy a kemperek miatt azok szoktak óbégatni, akik vannak olyan buták, hogy akár tízszer is tök ugyanúgy mennek a vágóhídra.
Nekem eddig valahogy nem jelentettek problémát, egyszerû potyafragek.

18 + 6 admin slotos a szerver.

IR (HSF)
AntiHero
Hát szerintem SDre bõven elég a 16. A többire nem tom.

Dominationra nincs esély?
Illetve nem tudom hány slotos a szerver, de 16 nál nagyobb nem kéne.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

minden perk marad?
teamkill-bõl melyik fajta lesz?

AntiHero
Sztem SDre simán mehetne a claymore. Elég nagy szerepe lehet.

Normális esetben a középosztály a legerõsebb legszélesebb réteg egy országban. Bizonyos politikai csoportok Lenin óta törekednek rá, hogy egy nagy alsó (bérrabszolga) osztály, igen keskeny középosztály, és a szokásos felsõréteg jöjjön létre. A középosztályt polgárságnak, az alsó osztály (ipari és föld) munkásosztálynak általánosítják.

A középosztályhoz tartozás nem csak a fizetésen múlik, hanem azon is pl: hogy nem lopok.
Igen: sok ember, aki 10 éve fizetése alapján alapján középosztálybeli volt, lekerült fizetése alapján az alsóba. (Ha olvasott volna történelmet, akkor tudta volna a parlamenti választásokkor, hogy hova szavazzon).
Igen: ez még rosszab lesz jövõre!
Lopni kell? Nem.

Az új szerver beállítás körvonalazódik, ma meg is beszélem a szerver adminnal, Gáborral (HSF). (Én csak a tulaj vagyok, nincs sok idõm babrálni az inikkel).

A tervem:
a tört szerver helyett nem tört lesz,
Hardcore bekapcs
Teamkill bekapcs
gránátvetõ, claymore, c4, légi erõ kikapcs.
HQ, SD.

Csak a jó érzésért lenne a szerver (pisti mentes).

IR (HSF)
multiplayer optionsban új kulcsot adsz meg, utána felmész egy szerverre és ennyi, megmarad a rangod.

LES FORZA INTER
bocs lehet nem egyrõl beszélünk, akkor ne vedd figyelembe amit írok:
de mintha vhol olyat halottam volna hogy a középosztály a nagyzolás és az életszínvonal fenntartása miatt olyan költségekbe veri magát amit nem tud mcsak kölcsönökbõl fedezni: autó, utazás stb. a bankoktól. ami a rezsi mellett a fizetésbõl sokat kihúz. ha mellette van 1 egyetemista, akkor annak kaja külön, + albérlet, +utazás ami megint nem olcsó szal azért nem olyan nélkülözhetõ az a 10k 1 játékért, amit akár napi 2 órában is tolsz. jah és nem dohányzom, feles pénzkidobás.

IR: 1M azért hogy normálisan menjen a játék mert szereted a minõséget(jó tudom részletekben) sok 1 ilyenért 1 középosztálytól, fõleg a forint mostani vásárlóereje miatt.

ez a szerintem az átlagnak minimum 2-3 origi gamera jut dolog meg, hát mindenki kb a vele hasonló helyzetûekkel áll kapcsolatban így ebbõl sztem se én se más nem tud reális következtetést levonni szvsz. mellesleg beszélgettem már itt jópár emberrel, és ezek a game-knak a megvétele az uccsó helyre került így az egyetemisták körében. a pénzt sokkal (számukra) értelmesebb dolgokra költik ált.

ha lejjebb megy az ára még lehet beszerzem, mert jó game, csak ennyiért meg nincs annyi idõm rá a tanulás mellet, szal nekem elég éjfél körül a tört server egy fél órára, olyankor meg már nincsenek vérpityuk. mellesleg attól hogy tört a játékom még tok kultúrálta, IQ-val játszani nem úgy mint mások, akiknek tökmind1 mit adsz a kezükbe. De jó látni csetbe amikor ezek fel vannak cseszve idegileg, mert én maradtam utoljára és végigkommandózom a fél pályát lassan ráérõsen, okosan. lehet vmin bebukom, de még mindig jobban állok statban, hiába vaok "low", szal ennyit a highról.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

most a company opposing...ot toltom nem tudja valaki a gta 4 et mikor adjak ki?<#conf>
Nem, én néztem be a SD SD SD 😄 részt 😄SA_SD:ASD😄-nak ezért nem értettem, hülye sg szleng <#idiota>

Az is kulcs alapján van?
De xar 😞

Na sebaj... Majd megveszem
Hassel606
Itt véleményem szerint a mentalitás számít, nem az, hogy ki melyik osztályba tartozik. Akinek kell a játék, mert szereti, imádja, úgy is megveszi, akár milyen pénzügyi kategóriába tartozik.(lásd ÉN, munkanélküli<#miaz>)A másik tészta, ha multizni akarunk, és van havi X ezer forintunk internet elõfizetésre, akkor ne sajnáljuk már ezt az egyszeri kiadást. Természetesen van, aki tényleg nem tudja megengedni magának, és letölti...de legalább ne üvõltené világgá, és ne õ legyen a legjobban megsértõdve, ha kap egy PB bant...

IR, kérdeznék valamit privátban...

AntiHero
Elfog veszni a szinted😊

multizni nem tok mert nem eredeti de kiterdekel ugyis kicsik a palyak meg minden,,,, a battlefield 2 vel jot lehet multinzi<#email>
Ahha! Szóval CDkulcs alapján megy a ban? Köszi az infot. Lecserélem
Zomil
mi a szerveretek ip cime, mert szivesen megnézném😊
eddig az xfire mutatta az összes szervert, de most pár napja csak 7-10 szervert mutat, se pl a sajátunkat meg se a tiéteket pedig régebben láttam öket

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Meg is érdemlik szerintem. Olyan munkát végeznek most amit én vagy akárki nem csinálná vagy nem is tudná meg csinálni. A kényelmünket szolgálják!
Persze ismerem a kivételt aki ennek az ellenkezõje és ehez sem ért, de kell a cigir,e piára valami kis pénz.

1 nap alatt vittem vegig nem 5.<#ejnye1>
AntiHero
Bannoltájk a CDkulcsod. (Amit sok százan használnak még)

Prince23
Mármint minek teszik fel a netre, ezt akartam írni

AntiHero
JA hát na nem neked szántam az utolsó 2 mondatot😊
IR-nek írtam bocsi.

POI33
Pár év múlva reneszánszát fogják élni a kétkezi munkák, mert nagyon kihaló félben vannak most, és nagyon jól megfogják fizetni a "melósokat" az elkövetkezendõ idõkben. :/

Prince23
Mi nem vagyunk ebben hibásak, akkor teszik fel a netre? Ne tegyék. Akkor másabb lenne a helyzet.

Szevasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem! 2 napja nem engednek fel az OBINetes szerverek punkbuster ban miatt, holott soha nem voltam bannolva és okot sem adtam rá soha. Nem ismer valaki admint akit megkereshetnék?

Köszi
Ezzel meg azért nem értek egyet mert akinek van ideje lógni és játszani. Annak elég lenne egy hetet "elcseszni" valami melóval + ban és meg kereshetné a pénzt rá kényelmesen.
10k ért szórakozni hónapokig esetleg évekig...nem igazán nagy beruházás!

Hmm?