Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TANULJATOK MEG ANGOLUL

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Gábor (HSF) keze gyorsan eljárt, ha felidegesítik.
Érdemes figyelni rá, ha figyelmeztet valamiért.

IR (HSF)
hogy áll a magyarositás?

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

Hassel606
õõõõõ...ha jól emlékszem, ez Gábor volt. Onnan tudom, mert engem anyáztál...Így utólag: a tiéd!<#mf1><#puszi><#hehe>

Olyat láttál már, hogy összefutsz valakivel és megáll a játék egy pillanatra? Az azért lehet, mert a szervernek össze kell hangolnia azt amit az egyik lát a másikkal. Az egyik lövéseit a másikkal. Ha nagy a különbség a pingben (hálózati lag), vagy a hardwareben (hardware lag), akkor lag (késés) van. A lagot okozó a lagger. Általában pattog az illetõ a képen, lelõhetetlen, a semmibõl tûnik elõ és öl.

Miért? Mert mondjuk a te gépeden már a pálya azon rész vagy, ahol én, de a lagod miatt ezt a szerver nem tudja még. A lassú hálózatod, vagy géped miatt nem jut el idõben az info a szervhez.
Aztán hirtelen szinkronizálnia kell a szervernek közöttünk, és bepattansz a semmibõl a képbe, ha felém nézel ekkor, akkor lelõssz. Ha elém pattansz, akkor téged lõlek le a semmibõl.

Ha ilyen lagger vagy, akkor sajnos a kick valószínû volt.

Nálam igen erõs a gépem, a szerverem, és mindkettõ hálózata, mert hangsúlyt fektetek rá, hogy ne laggoljak.

IR (HSF)

LES FORZA INTER
Bocs de elfelejtettem és vki írta,hogy hogy lehet a
CSATLAKOZÁSI idõt a serverhez megnövelni, hogy ne csak 10 sec legyen.
megköszönném ha vki megdobna a parancsal

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

szurop!

1. Nem szoktam ilyet mondani.
2. Más is kirúghat, mivel más társamnak is van admin joga.

Anyázásért gyorsan jöhet egy kick amúgy nálunk. Én anyázásért csak akkor rúgok, ha teljes elvesztette az önuralmát az illetõ, és mást is mond bõven.

IR (HSF)
Boron Power
Kibanoltak egy-két kulcsot, egybõl mennyi hely van a szerókon 😊
Jó volna minél többen megvennék magyarok is.

KL

Sáska
ilyet meg nem hallottam, hogy egy player miatt lagol a server. Azt hittem, a playerek igazodnak a serverhez, s nem forditva.
persze ettol meg lehet, hogy igaz.

Ferro
Ha már kérdezel, akkor legalább legyél precíz... Mindegy! Az az a perk amit írtam a #11729-ben.

Pingért már nem bannolunk, de ha lagzik a szerver, akkor a magas pingûeket most is kirúgjuk. Ettõl a legtöb esetben megszûnik a lag.

IR(HSF)
Sáska
amugy van valami info esetleg arrol, hogy mikorra varhatok a linuxos serverek?

Te IR, ez akkora szívás volt múltkor. Anyáztam valakit erre ez a párbeszéd volt:
IR:Ne anyázz vagy megbaszlak!
ÉN:Az, jó 😄
ÉN:Anyád
ÉN:Csak vicc volt.

Most ezt nemtom mért szúrta a szemed, mikor ott a "😄".

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Sáska
nem tudom, en bementem, koszontem egy hi all-t, aztan elkezdtem jatszani, bekezdtem egy 11/0 al (amibol kb 6 lehetett a sajat kill, a tobbit a pilotak elinteztek😊 ), es kaptam a bant egybol 3-4 perc utan.

Persze lehet hogy a pingem miatt kaptam, mert az stabil 90-110...

Én az 1 perk be a legutolsó, dinamitnak néz ki
repro
C4-re gondolsz?
Eldobod, és hogy robbanjon: kétszer a jobb gomb... vagy a bal?
Egy pálya betöltés elõtti intelben olvastam múltkor...
(én nem használok C4-et... tudom, szar vagyok)

N0 TXT TLK PLZ!4!

Ferro
<#nyes> Te a Bomb Squadra gondolsz? Az egy detect perk, amivel az ellenfél által telepített robbanószerkezeteket észleled!

ha nem gond akkor nézd már meg . köszi
igy fejbõl nem vágom... :S

tommyg
<#alien>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

repro
Azt imádom, amikor wallhacket üvöltenek ha leszedem õket UAV-kor falon keresztül.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Igen a perk 1 be a legalsó
dinamit? <#csodalk><#conf>

Helo a dinamitot hogy lehet felrobbantani??
Ok nélkül nem bannoltam senkit.
De mondjuk stabil 100 feletti pingért, folyamatos warpolásért, laggolásért, bunkó szövegekért inkább.
A korai ban listát töröltük, az új lassabban töltõdik fel, mivel inkább kickelek ezekért. Úgy is 20-an állnak sorba mindig, hogy bejöhessenek. Mire visszajönne a kirúgott, újra betelik a szerver.

IR (HSF)
Csá érdemes már felrakni az 1.2 es patchet? A serverek is 1.2 esek lesznek majd? Mert akkor gondolom már kötelezõ lesz majd.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Szia Komi!

Nem az RS-en merengek. Csak az okos játékostársnak, próbálom elmagyarázni, hogy milyen buta vagyok. Nem vette a lapot.
Próbálok hangolni a szerverkörülményeken, hogy inkább az elit jöjjön be, mint a láma majmok. Sok jó hozzászólást kaptam, meg kaptam kioktatást is.
Az elõbbit használjuk, az utóbbi kuka.

Az elsõ 2 nap kb 30 embert bannoltam ki az idegtõl, de hát az se jó szerintem. Inkább menjen el magától a nem ide való, és jöjjenek a profik.

IR (HSF)
Sáska
nem art, ha normalis adminokkal bir a szerver, es nem olyanokkal, akik szo nelkul bannoljak az olyan embereket, akiknek jobban megy, mint nekik...

LES FORZA INTER
FAQ-ban is le van már írva ha jól láttam, meg keress vissza Kaszi hozzászólására!

garferi
Rangvesztés csak akkor lesz ha nincs fennt az 1.2 Patch ami ezt a hibát is orvosolja.
Ha fenn van akkor nyugodtan lehet kulcsot váltani, nem fog elveszni a rang.
Azé a biztonság kedvéért mentsd ki az mpdata fájlodat.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Törölt felhasználó
Miért nem dobtad ki õket? Aki nem fogadja meg az admin tanácsát többször is akkor repüljön.
RS-t meg lassan elfelejtheted 😊)
Sadist
Csak ha origiba megvetted akkor lehetséges. Tört kulcsról törtre nem lehet átírni rangvesztés nélkül :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

szerintem lehet emrt ott van a players és ott vana profile és ott vana MPDATA és azt húzd ki és úgy válts és utnna vissza a profilba
szerintem úgy jó lessz<#eljen><#eljen>és utánnan mehet a <#gun><#gun><#gun><#gun><#gun>

Hello nem lehet úgy cd key-t váltani hogy ne legyen rangvesztés mert nem enged fel egyetlen szerverre sem és 43-as vagyok nem akarom elölrõl kezdeni THX
LES FORZA INTER
emberek ugye a hangtompítós stuki használatával nem látszom a radaron ha lövök.
a kemper viszont látszik, amikor használja a fegyverét.
sok láma egymás közelében kempel, de annyira vakok hogy az eltûnõ csapattársakból sem tud következtetni arra, hogy mindjárt leszedik.
nem mellesleg sokan még a kis mapot se tudják használni.
szal a lowozó, noobozó vérpistikéket könnyû elhallgattatni, hogy párszor leszeded aztán rávilágítasz mennyire béna, néha olyan csend kerekedik a cseten xD

Van Boeven? xD

abból van bõven mester!<#idiota>

Sadist
Át kell írni a CD-keyt arra, amit a dobozban találsz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

de vigyázz rangvesztéssel jár

Dick Riddick
Csak nyomja a borító a hátadat. <#eplus2>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Olyan mint egy légzsák.

\"Heroes never die. They just reload.\"

THX!<#worship>

válts CD KEYT!!!

hi!
Nekem ezt írj az összes szervernél nem tudok feljutni egyikre sem:
http://csimage.extra.hu/image.php?id=96889_www.cinemastore.hu.jpg

"banhammer" lolmárr 😄

OFF END... OUT

Sadist
Viszont folytatod, és azért is ugyanúgy lecsaphat a banhammer.

ne szállj be, legyen eszed...

nem én kezdtem...sok okoska írogat nem létezõ számokról!

Sadist
A linkelés nem sikerült, de a legközelebbi szoftver üzletben biztosan tudnak segíteni a problémádon.

azon jobb aludni? <#wow1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...