Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Érdemes figyelni rá, ha figyelmeztet valamiért.
IR (HSF)
TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94
Miért? Mert mondjuk a te gépeden már a pálya azon rész vagy, ahol én, de a lagod miatt ezt a szerver nem tudja még. A lassú hálózatod, vagy géped miatt nem jut el idõben az info a szervhez.
Aztán hirtelen szinkronizálnia kell a szervernek közöttünk, és bepattansz a semmibõl a képbe, ha felém nézel ekkor, akkor lelõssz. Ha elém pattansz, akkor téged lõlek le a semmibõl.
Ha ilyen lagger vagy, akkor sajnos a kick valószínû volt.
Nálam igen erõs a gépem, a szerverem, és mindkettõ hálózata, mert hangsúlyt fektetek rá, hogy ne laggoljak.
IR (HSF)
CSATLAKOZÁSI idõt a serverhez megnövelni, hogy ne csak 10 sec legyen.
megköszönném ha vki megdobna a parancsal
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
1. Nem szoktam ilyet mondani.
2. Más is kirúghat, mivel más társamnak is van admin joga.
Anyázásért gyorsan jöhet egy kick amúgy nálunk. Én anyázásért csak akkor rúgok, ha teljes elvesztette az önuralmát az illetõ, és mást is mond bõven.
IR (HSF)
Jó volna minél többen megvennék magyarok is.
KL
persze ettol meg lehet, hogy igaz.
IR(HSF)
IR:Ne anyázz vagy megbaszlak!
ÉN:Az, jó 😄
ÉN:Anyád
ÉN:Csak vicc volt.
Most ezt nemtom mért szúrta a szemed, mikor ott a "😄".
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Persze lehet hogy a pingem miatt kaptam, mert az stabil 90-110...
Eldobod, és hogy robbanjon: kétszer a jobb gomb... vagy a bal?
Egy pálya betöltés elõtti intelben olvastam múltkor...
(én nem használok C4-et... tudom, szar vagyok)
N0 TXT TLK PLZ!4!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
N0 TXT TLK PLZ!4!
De mondjuk stabil 100 feletti pingért, folyamatos warpolásért, laggolásért, bunkó szövegekért inkább.
A korai ban listát töröltük, az új lassabban töltõdik fel, mivel inkább kickelek ezekért. Úgy is 20-an állnak sorba mindig, hogy bejöhessenek. Mire visszajönne a kirúgott, újra betelik a szerver.
IR (HSF)
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Nem az RS-en merengek. Csak az okos játékostársnak, próbálom elmagyarázni, hogy milyen buta vagyok. Nem vette a lapot.
Próbálok hangolni a szerverkörülményeken, hogy inkább az elit jöjjön be, mint a láma majmok. Sok jó hozzászólást kaptam, meg kaptam kioktatást is.
Az elõbbit használjuk, az utóbbi kuka.
Az elsõ 2 nap kb 30 embert bannoltam ki az idegtõl, de hát az se jó szerintem. Inkább menjen el magától a nem ide való, és jöjjenek a profik.
IR (HSF)
Ha fenn van akkor nyugodtan lehet kulcsot váltani, nem fog elveszni a rang.
Azé a biztonság kedvéért mentsd ki az mpdata fájlodat.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
RS-t meg lassan elfelejtheted 😊)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
szerintem úgy jó lessz<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>és utánnan mehet a <#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
a kemper viszont látszik, amikor használja a fegyverét.
sok láma egymás közelében kempel, de annyira vakok hogy az eltûnõ csapattársakból sem tud következtetni arra, hogy mindjárt leszedik.
nem mellesleg sokan még a kis mapot se tudják használni.
szal a lowozó, noobozó vérpistikéket könnyû elhallgattatni, hogy párszor leszeded aztán rávilágítasz mennyire béna, néha olyan csend kerekedik a cseten xD
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nekem ezt írj az összes szervernél nem tudok feljutni egyikre sem:
http://csimage.extra.hu/image.php?id=96889_www.cinemastore.hu.jpg
OFF END... OUT
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...