Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dan104
Bocs ezzel a megvétel/nemvétellel kapcsolatban csak annyit,aki komolyan foglalkozik a kérdéssel,van ideje játszani,klánozni....stb. az tuti megveszi.Én csak 3-4 naponta jutok el hogy játszak egyet,felmegyek valami szerverre és hagyom hogy henteljenek,esetleg egy két lövésem van,aminek nagyon örülök és ennyi....😊
Nekem nincs szükségem a játékra eredetiben,annyira nem foglalkoztat,ha lesz tört szerver játszom,ha nem lesz akkor nem,szerintem kár is ezt ragozni.Csak köszönhetem én is és még sokan,ha van lehetõség nem eredetivel játszani,tisztában vagyok vele,hogy ez úgymond "lopás",de szegény ember vízzel fõz.....igaz ez nem mentesít,de ez van.
Tegye a kezét mindenki a szívére,ki nem játszott soha tört játékkal....
Bocs a hosszú léért.
Üdv Dani

POI33
Mondtam hogy tisztelet a kevés kivételnek.<#vigyor1>

POI33
Igazából ezen a középosztályon nevettem. :/
Most komolyan a mai Magyarországon beszélhetünk még olyanról hogy középosztály??? Annyira nagy lett a szakadék a szegények és a gazdagok között hogy középosztály szinte nincs is...
Amúgy abban egyetértek veled hogy télleg az lenne a normális ha mindenki eredetibe venné meg, de el kell ismerni hogy Magyarországon ez sajnos csak egy utópia...

"A középosztály leginkább 120-220 nettót keres, keresõnként"
Bércsak így lenne...Vagy lehet igazad van ,de akkor nagyon kevés ember képezi ezt az osztályt ma itthon sajnos 😞

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

AntiHero
SD SD SD..😄

Komolyan ha majd jelszavas meg cdkey ellenörzõs lesz az oldal akkor megdobhattok egy IPvel.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

off
Pl. egy építõ ipari segéd munkás nem keres "rosszul". napi 5k alatt meg se moccan!(igaz el is issza,füstöli és eszi a felét naponta) Az a kijelentésed, hogy ennyit érnek a munka piacon elég szánalom már ne is haragudj! Valakinek meg kell csinálnia. Köszönet és elismerés azoknak is akik xar munkát végeznek. Pont õket kéne jobban megfizetni.
Ebbe a kategoriába nem tartoznak bele az ellenõrök és a parkoló õrok akik az utcát járják. Na õket le tudom sajnálni igazi vamzer meló. Ezek az emberek akik tényleg nem sokat érnek!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

én 😊

POI33
Szted a mai tinédszerek közül hányan veszik, vették meg eredetiben a "saját" pénzükbõl?
Tisztelet a kivételnek.

plz az illetékes frissítse a FAQ-t a mûködõ key-csere leírásával, csomó ember kérdezi és már vagy egy hete megvan rá a biztos módszer. <#help>

Mik a tevezett játékmódok?

Eszembe jutnak a régi szép idõk amikor én is csak 12 éves voltam, ahh az emlékek... 😊

Szerintem nem hülyeség ezzel foglalkozni. Sok tinédzser olvassa a fórumot. Jó lenne, ha azt látnák, hogy morálban is konvergálgunk az EU fele.
A Kádár rendszer rendszer morálja volt, hogy felsõ szinten mindent elloptak, cserébe hagyták, hogy te is hazavidd a gyárat darabokban.

Morális konvergencia mondjuk ott is kezdõdhetne, hogy mi nem lopunk, de ott is, hogy aki lopott, csalt, de elévült már a Törvény elõtt a tette, az nem marad miniszterelnök (Pl.: Nomentana Bt - Kft, stb).

IR (HSF)
Egy teli szerver a cél.

Szerinted a publikon játszók hány százaléka klános?
És ezeknek a klánosoknak hány százaléka aki a cb-készülés miatt off-ra rakja a cod4-es cuccok felét?

Ja és ki akar majd nonstop SD-t nyomni egy olyan szerveren ahol ezerrel megy a clanstacking?

Amit te akarsz az egy klános gyakorlószerver és nem egy publik.

Hallom bannolják lefele a warez keyeket 😊?
felmentem egy tört fgc szerora, 2 percig voltam fent, abba a 2 percbe 2-t guid bannoltak 😊))

hülyeség ezzel foglalkozni, aki megteheti/akarja megveszi, aki meg nem... hm... ugyanúgy játszik
Zomil
oké 1-es leülhetsz szia!

ilyenkor kivánom azt h ha vmit csinálsz az élteben azt lopja el vki, és akkor megtudod mit is csinálsz...
(nem ellenzem a warezt akkor ha van értelme, pl kibrobálod a játékot, aztán megveszed, de szvsz évente szinte mnidenki megengedhet magának 1-2 origi játékot)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Boron Power
Neked meg gratulálok. 5 nap alatt végigvitted...
Én a második mapnál abbahagytam(nem mintha rossz lett volna), mert számomra ebben a játékban a multi a lényeg.

Te tényleg ne vedd meg kérlek. Ez nekünk is jó, meg neked is.

Üdv!

KL

Boron Power
KSH oldalán megnéztem, 2007. január-szeptember alapján:

"A nemzetgazdasági havi nettó átlagkereset 111 900 Ft-ot tett ki, ezen
belül a fizikai foglalkozásúaké
83 800 Ft, a szellemi foglalkozásúaké 143 700 Ft volt."

Az átlag korántsem a középosztályt jelenti, az efelett van, de 20 munkanappal számolva az átlag is két nap alatt megkeresi.
OFF Sõt arról még nem is beszéltem, hogy igen sok a minimálbéres, akik csesznek adózni, a vérünket szívják, a valóságban pedig jóval többet kapnak. ON

Most röhöghetsz ezen is.

Üdv!
KL

mNzJean
Grat , feltaláltad a melegvizet<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

FlyHigh
fontos az is, hogy melyik régiókrol beszélünk.

Thrash \'Till Death

Tekintve az elmúlt éveg FPS szoftvereit, különös az Ubi tevékenységét nézve (amit inkább a vevõ megkárosításának hívnék), jogos, hogy elõbb leszeded WareZrõl és kipróbálod. De ha tudod, jó, és szereted, akkor is fenntartod a lopást? A boltban is lopod a sonkát?

Nekem az Ubis szarok is megvannak tisztán, de haragszom rájuk.

IR (HSF)
Zomil
elvileg ha átirod a cdkey-t és utána egíböl felmész a szerverre majd játék közbe felmásolod az mpdata-t akkor müködik, vagy valami ilyesmit kell csinálni😄DDD
én nemtudom, kapásbol eredetiben vettem meg 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

FlyHigh
Tiszta felsõkategóriásnak érzem magam már lassan😄😄
2 mûszakban zakatolok egy cnc vezérelt gép mellett, de ennél többet vonnak le tõlem egy hónapban, az a gond, hogy semmi vásárlási értéke a pénzünknek.

Thrash \'Till Death

Ha a középosztály 70-75e Ft-ot keres, ami majdnem a minimálbér, akkor a prolivá lecsúszott középosztályról beszélünk: vagy inkább nyomorgó prolikról. Belõlük is van sok millió hazánkban.Pl: BKV ellenõr, építõipari segédmunkás, parkolóõr stb. Képzettség hiányában, ennyit érnek a munkapiacon.

A középosztály leginkább 120-220 nettót keres, keresõnként (azaz x2 / csakád). Az is kevés persze.

IR (HSF)
Ferro
Vissza oviba, retard! kkk?

a "középosztály" ha azt vesszük, hogy az átlagkereset Mo.-n kb 70-75 e Ft, akkor pont 3 napig kell dolgozni érte a 20 munkanapos hónapból.

FlyHigh
Legtöbben a zavartalan multizás miatt veszik meg, nem az 5 órás egyjátékos mód miatt.

Thrash \'Till Death

POI33
Kék viceroy. 😉😊)

POI33
Amúgy mostanában a szervereken a vérpistákat mindig leszokta ugatni valaki a playerek közül, hogy ha anyáznak vagy valami,hogy ezt nem kéne, meg fogd vissza magad stb. szval kezd tisztulgatni szépen lassan a dolgok.

en mindent a torrentrol szedek le en nem fizetek a játéker aki meg hulye az vegye meg<#taps> nemondjatok mar hogy ha tudjatok ezt az oldalt hogy van ingyen lelehet tolteni a legujjab jatekokat akkor ti megveszitek penzer...<#levele> enis megvettem regen a jateokat de csak a 4000 ft osokat kb. mostmeg mindent letoltok merr tudom hogy van ilyen oldal! ti tudjatok! a call of duty 4 et is letoltottem 1 nap allatt vegigvittem es 10000 ft adtam volna erte?????? hat valoszin haahahhaha<#mf1><#mf1><#mf1>
FlyHigh
510-ért multi vagy pall mall😄😄

Thrash \'Till Death

POI33
Gratulálok annak aki 800/ftért vesz cigit. 😄
Simán kijösz 400 ból is és az is "minõségi" már ha egy cigi lehet az.

POI33
"10 k-t a középosztály megkeres mondjuk 1,5 nap alatt,"
Ne haragudj de ezen beszartam a röhögéstõl. 😄DD
Ha a középosztály ilyen jól keres akkor télleg volt értelme a konvergencia programnak <#vigyor1>
Mondjuk az is más tészta hogy te kit tartasz középosztálynak? :/

csabarinkoo
Tudom ,hogy warez, de talán kicsit más így leírom.

Letöltöttem, de csak azért, hogy kipróbáljam, hogy ne az legyen, hogy kidobok 10 e ftot az ablakon, mert nem tetszik.
Bejött a játék, úgyhogy megvettem.
Kicseréltem a kulcsot de a eltünt, amit idáig elértem.
Mindent úgy csináltam ahogy a FAQ leírja...
csinált a profilomba egy mdata corrupt filet a sima mdata alá és persze ezzel a hibaüzenettel nem enged be egy serverre sem.
Lényeg, hogy mostmár tudok játszani, csak eltüntek amit elértem multiba idáig.
Nem fogok belehalni, sõt...újrakezdem szívesen ha arról van szó, csak kérdésem az, hogy felejtsem el, vagy lenne más megoldás az újrakezdés ellen?

mNzJean
azért mert a klánok a cb-re gyúrnak ,és a hc-mód erre nem jó amiért már leirtam.szóval részemrõl HC off.

Forolto
Ha minõségi játékplatformot akarsz és a juzerek is favorizálják a szervert akkor SD vagy HQ szervert csinálj

Köszönöm az eddig hozzászólásokat, és várom még a többit is!

Nekem eddig a hálózati infrastruktúra (szerverek, szoftver licencek, routerek, hálózati elõfizetési díjak) költsége közelíti az 1M-ot (felülrõl).
A beruházás nyilván nem CoD4-re történt, de szeretném elérni, hogy jóminõségû szerveren, élvezhetõ, korrekt játék menjen.

A 10e Ft-os problémákat nem nagyon értem. Cigire van pénz (800 Ft / doboz), erre nincs?

Összefoglalva a kérdésemre eddig kapott válaszokat
tehát:
a tört szerver helyett nem tört lesz,
Hardcore bekapcs
Teamkill bekapcs
gránátvetõ, claymore, c4, légi erõ kikapcs.

Más ötlet?

IR (HSF)
Forolto
Nem sok játékot veszek meg,de amirõl tudom,hogy jó és el tudok tölteni vele több órát és nem unom meg 1 hét alatt arra félreteszek és kifizetem a 10K pénzt.
Ennyi pénzt simán elbuliznék egy hétvége alatt...
Mindenki végiggondolná hova szórt ki ennyi pénzt akkor ma már nem is kellene törtszerverre mennie.

Balidani
elegem van a társaságból meveszem és kész, emgér ennyit, hogy az átlag IQ 100 felett legyen és ne 70 tájékán 😄

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Boron Power
Sztem pont a mai világban már nem sok a 10k. Gondolj bele, olcsóbb, mint a 2 éve megjelent cod2 volt (15-16k). És itt nem a szar doboz, meg dvd elõállítási költségére értem, ami jó, ha 2-300 Ft, tehát tényleg nem érné meg, hanem magára a játékra, ami azért elég jól sikerült.
Játszol vele egész évben, mondjuk minden második nap(bár sztem többet), így jut egy napra 54,8 Ft. Ennyit lazán kib...ol bármire, aminek nincs értelme.
10 k-t a középosztály megkeres mondjuk 1,5 nap alatt, de egy iskolába járó egyént is mondjuk egy heti akármilyen szünidei munkával(ha akar).
De nyilván nem akarok erõltetni senkit. Viszont ha nem veszi meg, akkor tûrje a csítereket, a nagypofájú kisgyerekeket.

KL

Nem igazán látom az összefüggést a cb szabályzat és a teltházas szerver között...

btw cb-n már mennek a petíciók a HC-ért, ha meg már cb-nél tartunk ha jól tudom HQ nincs rajta pedig az az egyik legnépszerûbb publik játékmód.

mNzJean
10k egy játékért tényleg sok , ha 3-4 hétig játszol vele .Én pl a bf2-õt 3 évig toltam, a vietnamot kb 2 évig , codozni is évekig fogunk , így nem sok érte a 10 rugó ,aki hetekbe gondolkodik az tényleg ne vegye meg ,de õtölük kiméljen meg a sors ,hogy serveren összefussunk.<#hehe>

mNzJean
Én a tk-t mindenképp beleraknám ,máris kevesebb a kumbula ,esténként mi össze szoktunk jönni 8-10 en publicozni , de a HC modot nem nagyon szereti senki ,mert ha megszokod az ottani sebzésrendszert , szar lessz visszaálni a rendesre , és cb-n egyenlõre a normál mod ami megy , úgyhogy ha teltházas servert akarsz akkor inkább normál mod.

LES FORZA INTER
10k ezért a mai fizetések mellet? karira is van jobb 5letem, fõleg 10k-ért.
emberek ez csak 1 játék 5k már esetleg megérne.
ja jön a kari és a kis gazdag vérpistikéknek a szülei már rég megvették a játékot, csak még nem rakták a fa alá mert az a Jézuska dolga, összetörné a lelki világukat, ha most megkapnák, és azt mondanák, hogy ez a kari ajándékot, de a key kiírhatod belõle. felnõtt viselkedés nem egyenlõ az original keyjel, DE aláírom, hogy több pénzesebb ember veszi meg a játékot, mint vérpistike, és õk komolyan tolják, de ez vica versa....

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

[Walaki]D`Lair
Jólvanna, elsõre én is megkérdeztem, hogy mé' tûnt el a hud, nem mindenki profi...😊) azóta viszont szinte csak hc szerverre járok, meg sztem megveszem originálban is...😊)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Dick Riddick
Magyarországon élünk, nem sokan dobják ki a pénzt az ablakon.
Nem nyugati fizetések vannak még kis hazánkban, sajnos.
Viszont nagyon is igaza van pár embernek, bármennyire nem tetszik ez másoknak (köztük nekem sem). Egyszerûen a CD-kulcs ellenõrzés nélküli szerverek egy idõ után (már most) tele lesznek olyan fazonokkal, akik a b@lfaszságukat kulcscserével oldják meg. Ez ment a CoD2-ben is. Mások pedig miattuk szívnak. A probléma nem a warez, hanem a felhasználók.
Abban mindenképpen van igazság, hogy saját eredeti játékkal csak a legvakmerõbbek buherálnak. Nincs olyan szerver ahol az admin egész nap hatásosan tudja terelgetni a játékot, a PB pedig tudjuk hogy mennyit ér a valóságban. Sajnos ez van.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Mit nem lehet ezen érteni? A pb nem azért dob ki mert nem eredeti a kulcsod hanem azért mert valószínüleg azzal a kulccsal amivel játszol valaki más csalt, és a pb azt bannolta. Nos ha te egy pb-s szerverre ugyanazzal a kulcsal felmész, akkor igen, téged is ki fog dobni. Ha meg megvetted a játékot, akkor nem kell csalni, és a cd kulcsod nem lesz bannolva 😉
a gránátvetõt, ligicsapást, helit kiveszed, már nagy elõre lépés...

úgysem marad sokáig az ember a szerveren, aki csak azt a szar hurkatöltõt nyomja <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kemp ellen a legjobb ha a killcam be van kapcsolva, ha túl sokszor lõ ugyanarról a helyrõl akkor hamar véget ér a móka, ha engem kétszer ugyanonnan lelõnek akkor a következõ spawn után értemegyek.

btw igen, legál szervereken értelmesebb emberek vannak, helyesebben szólva értelmesebben viselkednek.

Szerintem is sok a 10k ma idehaza egy játékért de itt most nem ez a lényeg, jelen esetben nem a játék ér 10k-t hanem a vele kapott lehetõség hogy az ember maga választhatja meg hogy mikor és milyen szerveren játszon.

Warezzel a zsúfolt anyázós hülyegyerekek teli szerverek vagy töménytelen mennyiségû normál méretû szerver normális emberekkel, na ez a nemmindegy! <#nezze>