Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nincs szükségem a játékra eredetiben,annyira nem foglalkoztat,ha lesz tört szerver játszom,ha nem lesz akkor nem,szerintem kár is ezt ragozni.Csak köszönhetem én is és még sokan,ha van lehetõség nem eredetivel játszani,tisztában vagyok vele,hogy ez úgymond "lopás",de szegény ember vízzel fõz.....igaz ez nem mentesít,de ez van.
Tegye a kezét mindenki a szívére,ki nem játszott soha tört játékkal....
Bocs a hosszú léért.
Üdv Dani
Most komolyan a mai Magyarországon beszélhetünk még olyanról hogy középosztály??? Annyira nagy lett a szakadék a szegények és a gazdagok között hogy középosztály szinte nincs is...
Amúgy abban egyetértek veled hogy télleg az lenne a normális ha mindenki eredetibe venné meg, de el kell ismerni hogy Magyarországon ez sajnos csak egy utópia...
Bércsak így lenne...Vagy lehet igazad van ,de akkor nagyon kevés ember képezi ezt az osztályt ma itthon sajnos 😞
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Komolyan ha majd jelszavas meg cdkey ellenörzõs lesz az oldal akkor megdobhattok egy IPvel.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Pl. egy építõ ipari segéd munkás nem keres "rosszul". napi 5k alatt meg se moccan!(igaz el is issza,füstöli és eszi a felét naponta) Az a kijelentésed, hogy ennyit érnek a munka piacon elég szánalom már ne is haragudj! Valakinek meg kell csinálnia. Köszönet és elismerés azoknak is akik xar munkát végeznek. Pont õket kéne jobban megfizetni.
Ebbe a kategoriába nem tartoznak bele az ellenõrök és a parkoló õrok akik az utcát járják. Na õket le tudom sajnálni igazi vamzer meló. Ezek az emberek akik tényleg nem sokat érnek!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Tisztelet a kivételnek.
A Kádár rendszer rendszer morálja volt, hogy felsõ szinten mindent elloptak, cserébe hagyták, hogy te is hazavidd a gyárat darabokban.
Morális konvergencia mondjuk ott is kezdõdhetne, hogy mi nem lopunk, de ott is, hogy aki lopott, csalt, de elévült már a Törvény elõtt a tette, az nem marad miniszterelnök (Pl.: Nomentana Bt - Kft, stb).
IR (HSF)
Szerinted a publikon játszók hány százaléka klános?
És ezeknek a klánosoknak hány százaléka aki a cb-készülés miatt off-ra rakja a cod4-es cuccok felét?
Ja és ki akar majd nonstop SD-t nyomni egy olyan szerveren ahol ezerrel megy a clanstacking?
Amit te akarsz az egy klános gyakorlószerver és nem egy publik.
felmentem egy tört fgc szerora, 2 percig voltam fent, abba a 2 percbe 2-t guid bannoltak 😊))
ilyenkor kivánom azt h ha vmit csinálsz az élteben azt lopja el vki, és akkor megtudod mit is csinálsz...
(nem ellenzem a warezt akkor ha van értelme, pl kibrobálod a játékot, aztán megveszed, de szvsz évente szinte mnidenki megengedhet magának 1-2 origi játékot)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én a második mapnál abbahagytam(nem mintha rossz lett volna), mert számomra ebben a játékban a multi a lényeg.
Te tényleg ne vedd meg kérlek. Ez nekünk is jó, meg neked is.
Üdv!
KL
"A nemzetgazdasági havi nettó átlagkereset 111 900 Ft-ot tett ki, ezen
belül a fizikai foglalkozásúaké
83 800 Ft, a szellemi foglalkozásúaké 143 700 Ft volt."
Az átlag korántsem a középosztályt jelenti, az efelett van, de 20 munkanappal számolva az átlag is két nap alatt megkeresi.
OFF Sõt arról még nem is beszéltem, hogy igen sok a minimálbéres, akik csesznek adózni, a vérünket szívják, a valóságban pedig jóval többet kapnak. ON
Most röhöghetsz ezen is.
Üdv!
KL
Nekem az Ubis szarok is megvannak tisztán, de haragszom rájuk.
IR (HSF)
én nemtudom, kapásbol eredetiben vettem meg 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
2 mûszakban zakatolok egy cnc vezérelt gép mellett, de ennél többet vonnak le tõlem egy hónapban, az a gond, hogy semmi vásárlási értéke a pénzünknek.
Thrash \'Till Death
A középosztály leginkább 120-220 nettót keres, keresõnként (azaz x2 / csakád). Az is kevés persze.
IR (HSF)
Thrash \'Till Death
Simán kijösz 400 ból is és az is "minõségi" már ha egy cigi lehet az.
Ne haragudj de ezen beszartam a röhögéstõl. 😄DD
Ha a középosztály ilyen jól keres akkor télleg volt értelme a konvergencia programnak <#vigyor1>#vigyor1>
Mondjuk az is más tészta hogy te kit tartasz középosztálynak? :/
Letöltöttem, de csak azért, hogy kipróbáljam, hogy ne az legyen, hogy kidobok 10 e ftot az ablakon, mert nem tetszik.
Bejött a játék, úgyhogy megvettem.
Kicseréltem a kulcsot de a eltünt, amit idáig elértem.
Mindent úgy csináltam ahogy a FAQ leírja...
csinált a profilomba egy mdata corrupt filet a sima mdata alá és persze ezzel a hibaüzenettel nem enged be egy serverre sem.
Lényeg, hogy mostmár tudok játszani, csak eltüntek amit elértem multiba idáig.
Nem fogok belehalni, sõt...újrakezdem szívesen ha arról van szó, csak kérdésem az, hogy felejtsem el, vagy lenne más megoldás az újrakezdés ellen?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nekem eddig a hálózati infrastruktúra (szerverek, szoftver licencek, routerek, hálózati elõfizetési díjak) költsége közelíti az 1M-ot (felülrõl).
A beruházás nyilván nem CoD4-re történt, de szeretném elérni, hogy jóminõségû szerveren, élvezhetõ, korrekt játék menjen.
A 10e Ft-os problémákat nem nagyon értem. Cigire van pénz (800 Ft / doboz), erre nincs?
Összefoglalva a kérdésemre eddig kapott válaszokat
tehát:
a tört szerver helyett nem tört lesz,
Hardcore bekapcs
Teamkill bekapcs
gránátvetõ, claymore, c4, légi erõ kikapcs.
Más ötlet?
IR (HSF)
Ennyi pénzt simán elbuliznék egy hétvége alatt...
Mindenki végiggondolná hova szórt ki ennyi pénzt akkor ma már nem is kellene törtszerverre mennie.
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Játszol vele egész évben, mondjuk minden második nap(bár sztem többet), így jut egy napra 54,8 Ft. Ennyit lazán kib...ol bármire, aminek nincs értelme.
10 k-t a középosztály megkeres mondjuk 1,5 nap alatt, de egy iskolába járó egyént is mondjuk egy heti akármilyen szünidei munkával(ha akar).
De nyilván nem akarok erõltetni senkit. Viszont ha nem veszi meg, akkor tûrje a csítereket, a nagypofájú kisgyerekeket.
KL
btw cb-n már mennek a petíciók a HC-ért, ha meg már cb-nél tartunk ha jól tudom HQ nincs rajta pedig az az egyik legnépszerûbb publik játékmód.
emberek ez csak 1 játék 5k már esetleg megérne.
ja jön a kari és a kis gazdag vérpistikéknek a szülei már rég megvették a játékot, csak még nem rakták a fa alá mert az a Jézuska dolga, összetörné a lelki világukat, ha most megkapnák, és azt mondanák, hogy ez a kari ajándékot, de a key kiírhatod belõle. felnõtt viselkedés nem egyenlõ az original keyjel, DE aláírom, hogy több pénzesebb ember veszi meg a játékot, mint vérpistike, és õk komolyan tolják, de ez vica versa....
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nem nyugati fizetések vannak még kis hazánkban, sajnos.
Viszont nagyon is igaza van pár embernek, bármennyire nem tetszik ez másoknak (köztük nekem sem). Egyszerûen a CD-kulcs ellenõrzés nélküli szerverek egy idõ után (már most) tele lesznek olyan fazonokkal, akik a b@lfaszságukat kulcscserével oldják meg. Ez ment a CoD2-ben is. Mások pedig miattuk szívnak. A probléma nem a warez, hanem a felhasználók.
Abban mindenképpen van igazság, hogy saját eredeti játékkal csak a legvakmerõbbek buherálnak. Nincs olyan szerver ahol az admin egész nap hatásosan tudja terelgetni a játékot, a PB pedig tudjuk hogy mennyit ér a valóságban. Sajnos ez van.
\"Heroes never die. They just reload.\"
úgysem marad sokáig az ember a szerveren, aki csak azt a szar hurkatöltõt nyomja <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
btw igen, legál szervereken értelmesebb emberek vannak, helyesebben szólva értelmesebben viselkednek.
Warezzel a zsúfolt anyázós hülyegyerekek teli szerverek vagy töménytelen mennyiségû normál méretû szerver normális emberekkel, na ez a nemmindegy! <#nezze>#nezze>
Grat , feltaláltad a melegvizet<#hehe>#hehe>