Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinél jelentkezett ilyen hiba? Megoldást tud valaki?
Köszi
CONNECTING TIME-ot 10 secrõl feljebb állítani! bocs, de keresõbe próbáltam keresni, de nem találtam :S
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Nem ez volt persze a server lényege.
Eredetileg S&D lett volna csak 4en voltunk és úgy meg nem láttuk értelmét és fél órán át csak késsel meg villanóval lehetett nyomúlni.
Na itt aztán komoly jelentõsgée van kinek mennyi az fps-e =)
Trance&Friends nothing more..
Lehet abban a törésben nincsen ilyen? =)
Tuti jön a kérdés, hogy a kés melyik.. 😊
huhh szinte mindegyik játékba azzal kell
hát bocsi én voltam barom
de am köszi<#worship>#worship><#law>#law>
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
légyszí vki mondja meg mivel lehet lehasalni
aszt tudom hogy legugolni a C-vel
és aszt nem hogy mivel hasalunk
THX<#worship>#worship>
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Trance&Friends nothing more..
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
jah és az a poén h windows-os szerveren még jó volt neki, de a linuxoson már kivágta :S
Maszka: köszi szépen 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az maga lenne a megváltás ha visszaolvasnamávégremindenkiegykicsit!!!
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
A Mods menübõl lehet visszaállni az alapra.
Egyébként meg az MPDATA sûrû mentése jó megoldás. 😄
Nehéz AZ éleT!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Mit nem lehet ezen érteni?
Köszi mégegyszer.
*Posse*T.W.D*
Mellesleg a visszaolvasás tehetsége remek emberi tulajdonsááág!
Az esetedben azt amit írtál.
Olvasd el figyelmesen.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ha jól tévedek.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...