Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elindítom a játékot > bejön a menü > új karrier és a töltés legelején bejön egy directx hiba, de nem látom mit ír, csak a tálca gombot látom és arra van írva, h DirectX error.
Valakinél jelentkezett ilyen hiba? Megoldást tud valaki?

Köszi
Hassel606
Állítólag Te vagy a guru! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

LES FORZA INTER
jah valaki pls újra dobja már be a parancsot, hogy hogy lehet a

CONNECTING TIME-ot 10 secrõl feljebb állítani! bocs, de keresõbe próbáltam keresni, de nem találtam :S

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

<#help><#help><#help><#help><#email>
LES FORZA INTER
ez már túlmutata a warezon, ez csak annyi, hogy vkik lusták visszaolvasni egy fél oldalt!

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

helló mér van az hogy ezt irjka ki?<#falbav><#fejvakaras>" "0x26f01280"címen található utasítás "0x000e0502"memóri cimre hivatkozott. A memória területelen nem végezhetõ el a következõ müvelet "writen" "????pls irjatok ra köszi elöre is!!!
csabarinkoo
Én már játszottam olyanon.
Nem ez volt persze a server lényege.
Eredetileg S&D lett volna csak 4en voltunk és úgy meg nem láttuk értelmét és fél órán át csak késsel meg villanóval lehetett nyomúlni.
Na itt aztán komoly jelentõsgée van kinek mennyi az fps-e =)

xotyi
Kipróbálnék eggy olyan szervert aminn csak az van meg villanó gránát (milyen anyázások lennének xD)

Trance&Friends nothing more..

Facek
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvan<#idiota>
xotyi
Van benne kés? 😮 😄

csabarinkoo
Én nem tudom ,de mikor van egy gammám akkor még mielött elekzdek játszani megnézem a grafikai beállításokat és a key configot...
Lehet abban a törésben nincsen ilyen? =)
Tuti jön a kérdés, hogy a kés melyik.. 😊

Kulee
ja tényleg az egybe is azzal kellet<#pardon1>
huhh szinte mindegyik játékba azzal kell
hát bocsi én voltam barom
de am köszi<#worship><#law>

tommyg
xDDD

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Ctrl

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Kulee
szevasztok
légyszí vki mondja meg mivel lehet lehasalni
aszt tudom hogy legugolni a C-vel
és aszt nem hogy mivel hasalunk
THX<#worship>

garferi
Akkor mostantól csak annyit írok a pb-s szarokra, hogy nézz a hátadmögé. 😄

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

xotyi
Most a rangok miatt multizol, vagy azért mert tetszik a multi része... a rangok egyszer véget érnek.. 😊

mNzJean
Ezt esküszöm nem hiszem el , hogy ilyen retardált nyomorék gyikok járnak ide , miért nem képes egyik sem visszaolvasni , 4 napja csak ez a téma ,hogy miért vág ki a pb, akinek annyi esze nincs ,hogy utánnanézzen az megérdemli ,hogy ne játszon ,innentõl fogva senki ne válaszoljon ezekre a kérdésekre akkor talán észreveszik ,hogy visszaolvasni is lehet.pls..<#falbav>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

thnx😄
garferi
Próbáld a levelesládádban.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

thnx....közben visszaolvastam...bocsika 😄....és uj dc kulcsot hol találok? :S
Zomil
nekem is egy klántársamnak eredeti van és kidobja ugyanezzel a lodscale hibával érdekes mert a másik 8embert akinek szintén eredetije van nem vágja ki

jah és az a poén h windows-os szerveren még jó volt neki, de a linuxoson már kivágta :S

Maszka: köszi szépen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

garferi
Ezt olvasd el! #11957
Az maga lenne a megváltás ha visszaolvasnamávégremindenkiegykicsit!!!

Igen, visszaállítottam a modot.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

hi! van egy kis gondom! légyszi segítsen aki tud!...neten játszanék tört szervereken ahogy edig is de vmiért nem enged fel. Vmi global punkbuster letilt. Letöltött játékkal játszok gondolom az a baj de nemlehet vhogy mégis játszani igy is? eddig müködött
garferi
Visszakapcsoltad a játékot normál módba mielött visszaállítottad volna a rangodat?
A Mods menübõl lehet visszaállni az alapra.
Egyébként meg az MPDATA sûrû mentése jó megoldás. 😄

rayx
1. Soha ne ved meg eredetibe a játékot, inkább tölsd le mert lehet hogy nem megy a gépeden. 2. Nézd meg elöbb a Rendszerigényt. 3.Probáld ki a demot és ha az megy akor a teljesnek is futnia kell.

Nehéz AZ éleT!

Nem ide kellett volna!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nemtom ezt ide kéne írnom vagy a wrz testvértopicba, de ideírom. Fennvoltam egy szerveren, modváltás volt rajta miközben fennvoltam, és lenullázta a rankomat. A multi cracket/patchet használom, hogy ne nullázzon, és mégis megtörtént. Mondtak valamit, hogy az mpdata corrupt fájlt másoljam ki, vegyem ki a nevébõl hogy corrupt, és másoljam vissza, felülírva az mpdata fájlt, így visszaszerezhetem a rankomat, mert a corrupt az egy másolat az mpdatáról. De nemsegít, mert mikor elindítom a játékot, akkor lenullázza újra. Tud valaki megoldást? Most kezdjem elõröl? Szerintem akkor hagyom a picsába a cod4 multit, ha elõröl kéne kezdenem.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

AntiHero
JA akkor nem szóltam😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Eredetim van. Ezért is vagyok ennyire kiakadva.
AntiHero
Vedd meg a játékot!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hát mostmán a k**va anyját ennek a PB-nek, akármire írom át ezt a r_lodscalerigid valamit mindíg kidob, már a config-ba is átírtam mégse jó. Mi a f***om ez a lodscalerigid, hogy eddig semmi bajom nem volt ma meg már buzizik itt nekem? Mit csináljak gyerekek?
Igen ez érdekes, hogy a warezt meg találják a neten ,de a forumukat nem 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ferro
Spammerek, retardáltak és warezolók húzzanak már ide!
Mit nem lehet ezen érteni?

MaSzKa
marha jó a logod!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Köszi mindenkinek. Sikerült átállítani.Valóban a cvar-t el kellett hagyni, és csak a r_loadscalerigid=1-et beírni, így elfogadta.
Köszi mégegyszer.
Sáska
vagy meg azt is megprobalhatod, hogy a cfg file-t megnyitod, es rakeresel erre a kifejezesre, s atirod ott az erteket arra, amit enged a pb.

Kaszi46
cvar-t ne írd elé, simán csak az r loadscalerigid=2-t(lehet az r után kell egy alsó vonás is)

*Posse*T.W.D*

HTS s3rg1nh00
001-be belépsz,lám iso-.-
onnan már gondolom tudod

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sáska
estleg:
r_loadscalerigid=1 ?

Köszi. Erre gondoltam én is, csak a gáz az, hogy nem tudom a consolban a CVAR -t lehívni. SEhol nem találok olyan oldalt, ahol ez a console parancs is szerepel.Pedig biztos van, mert a COD 2-ben is kellett állítanom 2rõl 1re.Akkor valaki megmondta a megoldást, de már nem tudom ki.Keresem tovább😞
garferi
Cserélj kulcsot a zárban ha nem nyitja az ajtót... 😄
Mellesleg a visszaolvasás tehetsége remek emberi tulajdonsááág!

garferi
A pb írja, hogy mi a baja, valószínûleg az, hogy át kell állítanod a consolból valamit.
Az esetedben azt amit írtál.
Olvasd el figyelmesen.

DarkSector
Monnyon le akkor.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok! Ha valaki tud légyszi segítsen. Origi a játékom, de a pb kidob a következõ üzivel:cvar r loadscalerigid=2
MadBence
Jöjjön ki a mod tools! vagy monnyon le!

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

http://www.evenbalance.com/

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

001-002 stb kiterjesztésû fileok vannak...

ha jól tévedek.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

csátok valaki nem tud oladalt ahonnan PB frissítõt tok leszedni?