Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más. Nem tudja valaki, hogy lehet lejátszani a Cod4-es demót amit felveszünk? A Cod2-nél alkalmazott parancs esetén az írja ki, hogy a fájl nem található... A parancs beírásakor ugyanúgy látja a fájlt, de mikor a betöltés következne akkor már azt írja ki, hogy nem látja... szintén megoldás???
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
És ebben hol a rejtõzködés? 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
és így beleng O_O

a többi csipánál abszolút semmit nem ír ki,csak lengedezik össze vissza....ha meg lövök vele,köze nincsen a golyónak ahhoz ahova akarom lõni
Cod4-ben a sniper cuccok nem olyan überek hogy megérje velük foglalkozni szvsz
Más. Nem tudja valaki, hogy lehet lejátszani a Cod4-es demót amit felveszünk? A Cod2-nél alkalmazott parancs esetén az írja ki, hogy a fájl nem található... A parancs beírásakor ugyanúgy látja a fájlt, de mikor a betöltés következne akkor már azt írja ki, hogy nem látja... szintén megoldás???
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kénytelen vagyok újra rakni a vindózt. A COD4 másik vinyón van. Kell e neki reinstall majd és ha igen megmarad a rendfokozatom? Tárolja vmi központi szerveren a témát vagy elég a players mapát menteni?
Elõre is kösz!
Rob
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De most komolyan, amikor mást nézek, akkor ugyanúgy van, mint CoD 2-ben, fél mp alatt csipa-lélegzet-lövés, nekem meg legalább egy mp eltelik... Ez a jobb puskáknál eltûnik(a nagy kilengés), vagy õk már ekkora prok?😊
CoD2-ben is sniperrel imádtam menni, belejöttem a kezelésébe, de itt marhára meglepett, hogy ennyit kell várni, miután visszatartja a lélegzetét...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
multiban most sniperrel nyomulok,de van egy olyan gondom,hogy míg a legelsõ csipánál vissza lehet fogni a lélegzetem,a többinél nekem valamiért nincs ilyen...mindegyik beleng mint az állat,így meg nincs az az isten hogy én meszebbrõl leszedjek valakit
addig azt hittem,hogy ez mindenkinél így van,amíg fel nem vettem egy meghalt sniperes fegyverét(talán dragunov) amin ottvolt a steady,ha benyomtam a V-t :| szal ezt hogy lehet rátenni a fegyóra? próbáltam a perk3ból a hoszabb lélegzet visszafolytást,meg még valamit,de ugyanúgy belengett :\
Fel voltam készülve,h talán nem lesz olyan jó,mint az elõdei,de szerencsére kellemetesen csalódtam!
Kicsit depis a hangulata és szinte nagyon drámaira lett kihegyezve,de összeségében jó lett! Na!<#vigyor2>#vigyor2>
Irgum-burgum :)
Leköteleznétek ha teszt gyanánt használnátok az alábbi szervert:
IP: 87.229.14.20
Port: 28980
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
én szó nélkül törölnék minden ilyen hozzászolást...aztán majd rájönnek h van másik topic
más topicban meg tudták oldani:S
najó nem leszek jobban gonosz<#vigyor1>#vigyor1><#kuss>#kuss>
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem