Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassel606
Belepiszkáltál másnak a lövésébe! Szokott ilyen lenni, lõsz valakit, de a társad durrantja le. Általában (TDM) +2 pötty. Azthiszem...<#miaz>

tommyg
áhá köszönöm, vmi ilyesmire gondoltam én is 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

hozzájárultál vkinek a halálához😊
meglövöd a csávót, de nem hal meg,
más lelövi a csávót akit te meglõttél, de nem halt meg -
õ kap teljes pontot, te kapsz asszisztációs pontot

inglis 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

tommyg

héjj emberkék, a statba az assist mit jelent?? 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

a licenszelt q3 motort <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

báttyó02
katt
ez frissiti a pb-det,nekem is ugyanez volt a gond,ezzel megoldodott

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

az eredeti kérdésre esetleg vki a választ meg tudná mondani? végig olvastam az oldalt, de eddig még nem láttam megoldást.
szóval pb guid global ban izé, ha a cd kulcsot lecserélem, valid, újraindítom ugyanaz: pb ban izé...
esetleg lehet megoldaná a problémát, ha újraraknám a játékot?
használható ötleteket légyszives köszi
AntiHero
Nem

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

báttyó02
persze,egyetértek,nemkell ide semmi u3,csak azért meglep,hogy ez még mindig quake3 engine?! 😮

hát na ez ezer százalék hogy nem quake 3 motor...egy az hogy nem tudna ekkora tereket kezelni, kettõ hogy már a másodikhoz készítettek egy újat, és a 2. rész grafikai tuningolása a mostani rész motorja...
Balumann
Minek váltsanak a már jól bevált motorról? én örülök annak, h ez maradt, inkább mint az unreal 3-as motor... (fogadjunk ha azzal csinálták volna, messze nem lenne ilyen jó)

Szal csinálja egy backupot a mostani rendszerrõl rakjam újra a windowst, majd a játékot, és ha nem jó állítsam vissza a backupot? 😊
RIZLA
norton ghost

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Megvártam a MemTestet 1800%-ig, de addig nem jelzett hibát. Más ötlet nincs? Nem igazán tervezem újrarakni a windowst, de a játék reinstall nem segített.
báttyó02
vagyis ez még mindig quake3 ? :|

Dietrich
Kösz.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Balumann
tuningolt cod 2 motor

báttyó02
45ös szintig vittem el,de win reinstall után kezdhettem volna elölrõl 😊 szal haver 51es rangját dobtam be a gémbe

Dietrich
Hi.
A játék végül milyen motort kapott? A licenszelt UT vagy egy teljesen újat?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Látom te se nagyon fárasztottad magad azzal hogy önerõbõl érd el az 55 szintet plusz az unlockokat <#hehe>

Balumann
Én semmi mást nem csináltam csak átírtam a kulcsot, köv indításkor már reset.

kifli
pedig lett már kód is cserélve
kifli
nekem nem resetelte
báttyó02
<#eljen><#eljen>
köszi a tippet,kipróbálom ezeket😊

tobias88
Nektek is resetelte a statot az 1.2es patch feltevése után?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy az új generált kód miatt van?
HTS s3rg1nh00
az csak jobbkezes,balkézhez Razer...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mondjuk lungsszal kapcsolatban igazad lehet, valószínû warokon többet fogják használni, hiszen ott nem gáz, ha kempel valaki

Zomil
érdekes összeállitás csipázáshoz 😊
nálam alap, ha csipázok akkor stopping power igy általában elsöre ölök, meg a barrethez deep impact dukál oszt hadd kapja az ellen az áldást 5falon keresztül 😄

iron lungs-ot feleslegesnek tartom, ha már olyan sokáig kell célozni már baj😊 golden desert eagle powa😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

genRob
Logitech G széria. A legjobb.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

MS 1.1a ólcsó és jó. Még balkezeseknek is!
Vagy Razer egerek. Igaz ezek más ár kategóriában vannak.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Forolto
Tegnap sikerült tönkrevágnom az egerem CoD közben.Ma sikerült vennem egyet,de olyan ideg kapott el...rohadjon meg az összes egérgyártó,hogy nem gondolnak a balkezesekre!
Gondolom van,de tuti nem olyan árkategoriában,ami megfelelne a zsebemnek...na mind1 kiadtam a mérgem.😄

AntiHero
TDM nem jó😊

ÚJ COD 4 TDM SERVER!!!!!
IP: 84.2.39.200:28974
GYERTEK!!!
genRob
\/3rd ki! :-D

NightmareX
Extázisban vagyooooookkkkkkkk!

Sokkot kapsz 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

genRob
Két kérdés gyorsba' :-)
1. Miként lehet elérni, hogy a szerver megjelenjen a játék szerver listájában?
2. Mit kell beállítani ahhoz, hogy csak eredetivel lehessen csatlakozni a szerverhez?
(Pampalini kollegám már priviben kérdezte de hátha így gyorsabb:-))
Elõre is köszi!

NightmareX
genRob! Nagyon szépen köszönöm a tippet. Hihetetlen módon sikerült recover-elni a régi serial számot... így megint az 55-ös szinten vagyok a 22-es helyett loooooooool... bakker feldobtad a napomat!!!!
Már annyi challenget megcsináltam, hogy kárba veszett volna.
Még 1x köcce!<#wink><#circling><#circling><#wink><#buck><#worship><#worship>

sziasztok!

olyan problémám lenne hogy vmiért a játék minden második percben megáll egy 2 mp-re. és utána megint simán megy. a többi játékomon ezt nem tapasztalom csak ennél. ez mi a gyíkom? . kicsit idegesítõ mikor közel van az ellenség és ott "megdermedek" oszt lelõnek :S

NightmareX
úúú bakker.. jó lenne tudni hogy melyik cd key volt.... télleg.. azt nem tom sehonnan kideríteni.. pfff. szoptam.. még a mostanit se tom.... akkor azzal is megszívtam...
A felvételre meg visszatérve oké, h fraps, de az úgy elég szar... ezért elõbb a demot felveszem, majd lejátszom és úgy jobban veszi fel.. hogy miért nem tom..
most nézem lehet tom melyik cd-keyvolt meek és kipróbálom...

Sadist
Sehol egy hangtompító, vagy egy UAV jammer. Ezzel az összeállítással az elsõ lövéskor kiszúrnak, aztán oda a nagy rejtõzködés 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

AntiHero
MP4 a kedvencem (tompitóval)

Hello!
Hogyan tudok cod4-es szervert csinálni? A cfg fájl már megvan, csak nem tudom hogyan tovább😄. Elõre is köszönöm a segítséget😊.
steady aim felesleges mesterlövészkedésnél, helyette iron lungs

helyesebben reddot mert ezért leszedik a fejed 😄 am télleg elég jó az m16 de nem az én stílusom inkább az mp5 és néha még az uzit is használom(multkor azzal értem el 10 es kill streaket... nem dicsekvésbö irom csak teccik meg kikérte öket hogy szépen sorban jöjjenek???? 😄
)

báttyó02
fraps+animation shop

báttyó02
persze,sniper melett a p90 a másik kedvenc fegyverem 😊 csak ami olyan map,ott bujdosok/csipa,ahol meg apritani kell ott a p90es felszereléssel nyomulok

genRob
Uazzal a cd-keyel kell visszarakni. Eredetinél ez nem gond de wareznál ha nem irta fel az amber akkor szívás van :-D

Quki
kössz 😉
amúgy meg sztem az a legnagyobb kihívás ha alap fegyverekkel nyomatjátok a játékot multiban 😄 én az alap m16-ossal úgy szarrá vertem egyedül két srácot tegnap éjfélkor...h az má télleg lol volt...jah és az m16-ost a legjobb fegyver...😉 fõleg ha lézer célzó van rajta 😄

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook