Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
más lelövi a csávót akit te meglõttél, de nem halt meg -
õ kap teljes pontot, te kapsz asszisztációs pontot
inglis 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
héjj emberkék, a statba az assist mit jelent?? 😊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ez frissiti a pb-det,nekem is ugyanez volt a gond,ezzel megoldodott
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
szóval pb guid global ban izé, ha a cd kulcsot lecserélem, valid, újraindítom ugyanaz: pb ban izé...
esetleg lehet megoldaná a problémát, ha újraraknám a játékot?
használható ötleteket légyszives köszi
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A játék végül milyen motort kapott? A licenszelt UT vagy egy teljesen újat?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
köszi a tippet,kipróbálom ezeket😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nálam alap, ha csipázok akkor stopping power igy általában elsöre ölök, meg a barrethez deep impact dukál oszt hadd kapja az ellen az áldást 5falon keresztül 😄
iron lungs-ot feleslegesnek tartom, ha már olyan sokáig kell célozni már baj😊 golden desert eagle powa😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Vagy Razer egerek. Igaz ezek más ár kategóriában vannak.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Gondolom van,de tuti nem olyan árkategoriában,ami megfelelne a zsebemnek...na mind1 kiadtam a mérgem.😄
IP: 84.2.39.200:28974
GYERTEK!!!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
1. Miként lehet elérni, hogy a szerver megjelenjen a játék szerver listájában?
2. Mit kell beállítani ahhoz, hogy csak eredetivel lehessen csatlakozni a szerverhez?
(Pampalini kollegám már priviben kérdezte de hátha így gyorsabb:-))
Elõre is köszi!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Már annyi challenget megcsináltam, hogy kárba veszett volna.
Még 1x köcce!<#wink>#wink><#circling>#circling><#circling>#circling><#wink>#wink><#buck>#buck><#worship>#worship><#worship>#worship>
olyan problémám lenne hogy vmiért a játék minden második percben megáll egy 2 mp-re. és utána megint simán megy. a többi játékomon ezt nem tapasztalom csak ennél. ez mi a gyíkom? . kicsit idegesítõ mikor közel van az ellenség és ott "megdermedek" oszt lelõnek :S
A felvételre meg visszatérve oké, h fraps, de az úgy elég szar... ezért elõbb a demot felveszem, majd lejátszom és úgy jobban veszi fel.. hogy miért nem tom..
most nézem lehet tom melyik cd-keyvolt meek és kipróbálom...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hogyan tudok cod4-es szervert csinálni? A cfg fájl már megvan, csak nem tudom hogyan tovább😄. Elõre is köszönöm a segítséget😊.
)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
amúgy meg sztem az a legnagyobb kihívás ha alap fegyverekkel nyomatjátok a játékot multiban 😄 én az alap m16-ossal úgy szarrá vertem egyedül két srácot tegnap éjfélkor...h az má télleg lol volt...jah és az m16-ost a legjobb fegyver...😉 fõleg ha lézer célzó van rajta 😄
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook